Új hozzászólás Aktív témák
-
roxan
senior tag
-
Iomega
addikt
válasz
scisco #14257 üzenetére
"az usa ebay nem fogadott el csak usa bankkártyát, és a hozzá tartozó usa lakcímet"
Ez így nem igaz.
Én már legalább 6 éve vásárolgatok az ebay-ről, akár az általad elnevezett amerikai Ebay-ről is. Ilyen nincs, hogy amerikai lakcímmel és kártyával kell rendelkezned. Az Ebay egy nemzetközi oldal, bárki, bármikor vásárolhat.
Az már más dolog, ha nem minden eladó postázza, csak Amerikán belül. Az pech. Én már rendeltem Amerikából nem is egyszer, gond nélkül megérkezett. -
kokler
aktív tag
válasz
scisco #13889 üzenetére
A Navigon Europe 4.1.1 ICS kompatibilis.
-
scisco
csendes tag
Na, nekem is pont ilyen!
Egyébként egyszer vettem le a hátlapot, mikor betettem a kártyám és kész.
Ez a gorilla glass nem tudom mennyire karcálló a valóságban, de egy-két videót megnéztem és egész jó kis tesztek voltak...ettől függetlenül nem mondasz hülyeséget;o)
Csak hát eleve gáz, hogy porosodik s emiatt vigye az ember szervizbe -
Something_
őstag
Elfordítod ugye a telefont, és a Home gomb mellett van a "menü, funkció vagy milyen gomb
", na arra rá és utána, hogy Parancsikonok. Ott lesz a 3 parancsikon és ha rányomsz akkor meg tudod változtatni. De lehet, hogy csak 3.5-ös sense-vel van.
(Még anno én is a gyári 3.0-val próbáltam utoljára a dokkolót, ezért nem rendeltem anno dokkolót, mert így nem láttam értelmét.)Na még egy pozitívum a főzött rom felrakása végett!
-
Something_
őstag
Olyan gáz, hogy oldalt van a töltőnyílása a Sensationnek. Csak ezért nem veszek ilyen asztali dokkolót.. Még ha a kezdőképernyő elfordulna, azt mondom oké, de így sztem haszontalan, legalábbis számomra.
Az aksikereső srácnak ezt érdemes lenne megnéznie szerintem: 2 1800-as aksi, plusz töltő
Habár passz, hogy milyen, de az ár korrekt.Basszus, sorry a dupla postért, figyelmetlen voltam
-
scisco
csendes tag
Persze, mindenképpen írok majd;o)
Viszont képzeljétek, egy hetes a telefonom, és már nálam is elkezdődött a porosodás a kijelzőm bal oldalán középtájon (picit lejjebb) a szélén.
Hát ezt gázSzóval akkor szórakázzak azzal, hogy a t-mobilos szervizbe vigyem (mondjuk én az Avalon net szervizeseit csípem a soroksári boltban az egyik srác kiemelten kedves és segítőkész), vagy egyből menjek a hivatalos szervizhez?
-
Something_
őstag
Szóval ha kiveszem, vagy adott esetben mindjárt be is teszek egy 32 gigást, nem lesz gondom a készülékkel, ugye?
Hát ezt elég egyszerű tesztelned
Kiveszed, elindítod és kiderül
Ma kiszedtem a mem karit, laptopban formáztam FAT32-re, visszaraktam, indítottam a telefont és nem talált térerőt, wifi-t. Nem nagyon érdekelt, mert utána toltam fel a radiot és az új ROM-ot, lehet, hogy csak egy véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest