HTC Sensation - érzékek birodalma

Hirdetés

Bevezető

Idén februárban a szaksajtó csalódottan ülte végig a HTC nagyszabású sajtótájékoztatóját, ahol a tavalyi modellek ráncfellvart változatain kívül két Facebook telefont és a Flyer nevű tabletet mutatta be a gyártó. Kicsit többet várt a piac a HTC-től a korábbi szárnyalás után, de a taiwani cég a Qualcommal való összebútorozás miatt nem tudott igazán újítani, hiszen a kétmagos processzorok még a fasorban sem voltak.

HTC Sensation
[+]

Mostanra viszont lettek. A HTC Sensation áprilisban mutatkozott be, szerencsés olvasóink közül néhányan a prototípust is megnyomkodhatták a Mobile Meetingen, most pedig megjött a végleges verzió, amely hamarosan a boltok polcaira kerül. Ha pedig lett új processzor, akkor a HTC csavart egyet a kijelző felbontásán is, illetve állítólag a sokat kritizált kameramodult is újragondolták annak érdekében, hogy jobban sikerült fotókat gyárthassunk.

HTC Sensation
[+]

A készüléket a Speedshop juttatta el hozzánk, de még nem a végleges dobozban, úgy szerezték ők is a kedvünkért. Kicsiny szerkesztőségünk nagy várakozással tekintett a cucc megérkezése elé, a prohardveres Oliverda már régóta fente rá a fogát, de persze mi is kíváncsiak voltunk, hogy ha a HTC megrázza magát, akkor mit tud letenni az asztalra. Ideje is volt a dolognak, hiszen immáron ezen kívül három másik készülék is piacon van kétmagos architektúrával: az LG Optimus 2X, a Samsung Galaxy S II, illetve a Motorola Atrix. Most a HTC is visszaszáll az élvonalba, s bizony beleadtak mindent. Ennek megfelelően nem egy olcsó ketyere a Sensation: nagyjából bruttó 150 ezer forintot fognak érte itthon kérni. Mielőtt belemennénk a részletekbe, nézzük meg együtt a rendkívül heart-touching bemutató filmet, amit a HTC készített:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés