- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
-
gatto_
senior tag
válasz
CrAck69 #16854 üzenetére
Arra gondolsz, hogy mikor mész a készülékért, akkor ott fog várni két markos nyomozó, és bilincsbe verve elvisznek, mert megtalálták a lewarezolt Angry Birds-öt a telefonodon?
Szerintem ettől ne tarts. Azzal kezdik, hogy legyalulják, nem nézegetik.
-
Something_
őstag
válasz
CrAck69 #14221 üzenetére
Sztem a gps és a 3g szívta le nagyon. De akkor is gyors, habár autós töltő és 100%-on maradt volna
Eladtam az összes ebay-es autós töltőt amit rendeltem, 4 hete rendeltem még, de nem hozták. Autóstartóm viszont van 3 db is új, plusz 1, amit én használok, mióta meg van a teló -
mipityu
tag
válasz
CrAck69 #13902 üzenetére
Amennyit eddig ki tudtam bogarászni, a starttal felvételt készítesz a rendszer működéséről, amit aztán analizálni tud a program.
De ami Téged érdekelt azt a CPU menü alatt található. Itt tudod ellenőrizni, hogy működik-e mindkét mag. A Tweaks menüben pedig be tudod állítani indulásnál bekapcsolja-e a 2. magot és milyen frekvenciával induljon, stb. -
válasz
CrAck69 #13298 üzenetére
Arra tökéletesen jó, hogy ha tudod, hogy olyan helyre mész, ahol szükséged lehet egy kis plusz energiára, akkor magaddal viszed és használod, ha lemerült a gyári.
Egyébként pedig természetesen nem akkora kapacitású, mint amit ráírnak.Nekem is van egy "2300-as" és két "1730-as" akkum. Az előbbi kicsit tovább bírja, mint a gyári, de vastagabb is valamivel és rendkívül jó áron sikerült vennem 3.500Ft-ért baráton keresztül, az utóbbiak pedig jók arra, hogy ha egy nap sok helyre megyek és kellhet tartalék akku, akkor nálam legyen az is.
-
WiZARD
addikt
-
Zirowe
nagyúr
válasz
CrAck69 #11874 üzenetére
Csak abból indulok ki, hogy egyre stabilabb a kiszivárgott rom, de 3.6nál feljebb nem nagyon akar menni+az újításokat sem látom.
Persze megint előjöhet azzal a csicska kifogással a htc, hogy a "régi gombkiosztás miatt nem fogja megkapni a 4.0-ás senset", amit már egyszer hallottunk egy másik telefon esetében is..
De ne legyen igazam.
+ in xda we trust!
-
rizso
addikt
válasz
CrAck69 #10371 üzenetére
Apósnak kellene a Telenor Onetouch-hoz (most a Sensation-höz vett SGSII tokomat használja, amire nagy valószínűséggel szükségem lesz pár napon belül). Egyébként de, az elején nagyon furcsa lenne a kisebb méret, de idővel vissza tudnék szokni rá. Egyedül a szövegbevitel lenne kicsit furcsa (főleg ha az N8 álló qwerty-jére gondolok), viszont sokszor meg könnyebben tudnám használni a kompaktabb kijelzőt (Sensationt nem értem át egy kézzel stabil fogás mellett). De úgy néz ki, hogy most egy ideig "Rivális Samut" fogom használni
Egyébként a tok és a fóliák már elkeltek.
-
Anulu79
addikt
válasz
CrAck69 #10078 üzenetére
Jó kilátások mondhatom!
De szerintem várok még vele kicsit. Megpróbálom megvárni a hivatalos ICS-t hátha azzal márnem lesz ilyen gondom. Ha meg mégis akkor lehet, hogy tényleg szervíz lesz a vége. Azt nem próbáltam még de lehet, hogy egy hard reset is segítene. Ezen még agyalok mert már tök kényelmesen belaktam a készüléket szó szerint.
-
mizu
aktív tag
válasz
CrAck69 #9172 üzenetére
A készülék használat közben könnyen melegszik, ez a kétmagos kütyükre kimondottan igaz. A melegedéssel ne foglalkozz, az akksi hőmérsékletét amúgy is figyeli a rendszer. Ha melege van, a töltésvisszajelző gyors ütemű zöld-arancs villódzásba kezd. A hőtermelés töltés+játék közben még intenzívebb. Használd bátran!
-
imrufo
tag
válasz
CrAck69 #9003 üzenetére
Igen, Root-olt teló kell hozzá. AdFree-t Market-tól leszed, elindít, Superuser-ben engedélyez, Download hosts-ra kattint, kilép és örül a reklámmentességnek.
Nálam legalábbis minden app-ból kiszedte, ami csak fel van telepítve.
Van még egy-két hasonló progi, de szerintem mindegyikhez kell a root jog...
-
imrufo
tag
válasz
CrAck69 #8936 üzenetére
ShakeOnOff tökéletesen bevált!
A napi kb 50 powergomb nyomás helyett most megnyomtam vagy 5x, azt is csak a megszokás miatt.
Akksifogyásról nem tudok nyilatkozni, mert az akkuhasználatnál a kijelző nekem mindig 90% fölött van, szóval olyan mint készenléti idő nálam nincs is. -
rizso
addikt
válasz
CrAck69 #8897 üzenetére
Nem tudom, nekem nem jött össze az előbb a touchfocus-os megoldás. Nem ott elsített, ahol megérintettem. A nem jól kezeli a vakut annyit tesz, hogy nem akkor villan, mikor kellene. Pl egy csomó olyan kép lett, ami tök sötét, mert a vaku előbb (vagy éppen később) villant, mint ahogy a kép elkészült volna.
Amit én jelenleg ajánlanék, az a Sense 3.5-ös kamera app, vagy az AmazeCAM v7 - de ezek nem marketes megoldások ugye. Meg igazából a gyári sem olyan rossz... -
rizso
addikt
válasz
CrAck69 #8895 üzenetére
Annyira nem tudtam még tesztelni, nem volt olyan sok időm. De így hirtelen 1-2 dolog:
+hardveres gombokra is be lehet állítani jó néhány funkciót
+hangra is be lehet állítani a fotózást
+sok beépített (vagy ingyen letölthető) kiegészítő/plusz funkció/téma/effekt/stbstb...
-szarul kezeli a vakutÉn azt mondom, hogy 23Ft-ot megért, de a jelenlegi 1079Ft sok érte, mondhatni pénzkidobás.
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz
CrAck69 #7412 üzenetére
1900 ft + 200 ft hívószám kijelzés. Ha azt nem kéred, akkor nem fogod látni, hogy ki hív.
Eddig Telenornál voltunk, 38 ft volt a perdíj, brutál volt. Plusz 1.000 Ft-os családi csomag, 100 mb-s net még egy 1.000-es.
Most a T-nél a Like díjcsomagba 15 ft T irányba, máshova pedig 25 ft. 50 mb-s net, 3 ingyenesen hívható szám. -
randras
veterán
válasz
CrAck69 #6460 üzenetére
A Super AMOLED-be beleég az állapotsor, sárga foltosak a fényképek, rózsaszín foltos a kijelző, forró a hátlap. Ezekről ők maguk számoltak be nekem a topikjukban. iPhone 4S visszhangzik, standby-ban 3 óra alatt lemerül, és így tovább, ezeket meg pdafanclub-on olvastam.
-
iendre
csendes tag
válasz
CrAck69 #6327 üzenetére
hello
Én próbáltam az EVO3D akksit. Jól műxik, semmi baja, így most kb. 20 órát kibír, igaz nyüstölöm rendesen, meg 15 percenként frissíti a fiókokat, meg Angry Birds, meg net.
Napi 20-30 hívás. Az akksi kb. 10-15 töltés után állt be.
Lehetne jobb is, de ez van. A teló a legjobb, amivel eddig volt dolgom, a vállra vehető Motorolától, ideáig :-)
-
randras
veterán
válasz
CrAck69 #6135 üzenetére
Tudtommal a PDA Fanclub oldalán sincs komplett magyar leírás, csak a DHD-ra megírt szöveg átírva Sensation-re, szóval nem ártana az angolból csinálni egy magyar verziót. Én nem értek hozzá annyira, hogy megcsináljam, és rendesen fellinkeljem, amúgy szívesen megcsinálnám, mert én nekem német alapján kellett még egy régebbi WinMo telót törnöm alig egy éve... Szóval tudom milyen érzés!
Nagyon nem lehet elcseszni sehol sem, de szerintem a Google-ben ne bízz...
monstre: Nagyjából 210 MB RAM a sense és az android alaphangon. MIUI-n ez az érték bőven 2 számjegyű.
-
randras
veterán
válasz
CrAck69 #6129 üzenetére
Eszerint csináltam. S-OFF, Recovery, Root, Super CID, RUU, és főzött ROM a sorrend.
monstre: Nagyon hamar bele lehet jönni!
Egyszer-kétszer átolvasod, hogy el ne b*szd, beszerzed a szükséges fájlokat, és utána max 2 óra, amiben benne van az eredeti programjaid visszapakolása és backupolása.
SENIOR TAG LETTEM!
-
mumk1
addikt
válasz
CrAck69 #5829 üzenetére
Igen, root kell hozzá. Habár, ha nem akarod s-off-olni, temproot-al is működik a dolog, van mód a stock kernel módosítására is.
Más:
Aki szereti az AOSP romok egyszerűségét és gyorsaságát, annak tudom ajánlani egy honfitársunk romját. Azt kell mondjam, minden elfogultság nélkül, hogy az eddig legjobban sikerült AOSP. Gratulálok neki hozzá. -
Nikk
senior tag
válasz
CrAck69 #5650 üzenetére
Xda-s körökben volt akinek már a hajszárítós dolog is segített. Az akrillakkos dologról meg nem tudok nyilatkozni, állítólag az is hatásos... Én holnap viszem megint e-care-be, megnézetni, utána szerzek lakkot, meghajszárítózom kicsit, aztán meglátjuk fog-e még utána pirosodni... Eleve az a hézag ami a keret és a GG között van, azért nem túl szép és ráadásul a por is ott tud bemenni a kijelző és érintő közé. Ergo több oka is van annak, hogy miért érdemes valamilyen úton módon elfedni... Holnap beszámolok a dologról amint hazaértem vele és megcsináltam. Remélem eredményes lesz a kis akció.
Mellesleg a telóm már egy apróka kis baleset miatt már volt 50 fokos is, ergo nem hiszem, hogy túl nagy baja lenne tőle...
Csak a körbeszigetelés lesz necces, hogy pontosan bele tudjam tenni a hézagba a cuccot és ne kerüljön rá a kijelzőre...
-
roxan
senior tag
válasz
CrAck69 #5652 üzenetére
Hát az volt a meglepetés.
Nem volt egyszerű, a htc felirattal nem volt gond, de a hangszórórácsokkal, és az előlapon a bemart hosszú réssel igen. Nem igen akart tapadni rá a festék. Amikor körbecsiszoltam lefújás után, mindig egy pici rész lepattant. A hangszórók meg: eleinte közelről fújtam, na akkor eltömődött elég sok luk. Varrótű heggyel kilyuggattam őket, csiszolás, majd megint fújás, messzebbről, több irányból, több rétegben.
Most végül rendben lett mind. Már csak a pillanatragasztás jön, és van egy 100ezres tükröm, amivel telefonálni is lehet.Lakk:
nem tudom, mit lehetne ráfújni, hogy ne karcolódjon. -
scapegt
őstag
válasz
CrAck69 #5595 üzenetére
Azért én nem arra játszottam, hogy csak azért vegyem meg, hogy utána eladhassam...szerettem azt a telót, csak nem mertem bevállalni egy másik új Sensation-nél azt, hogy előjöjjenek a hibái (már ha egyáltalán lesznek annak a darabnak egyáltalán). Ha teljesen hibátlan, akkor az új tulajdonos jól jár vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest