- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
IkszIpszilon #20205 üzenetére
32GB-os CL10 biztos megy.
-
rgeorge
addikt
válasz
pingwin011 #19089 üzenetére
De ha a Telenor tiltotta le az IMEI-t?
-
rgeorge
addikt
válasz
pingwin011 #19086 üzenetére
Pedig elvben a Sensation, legalábbis gyári firmware-kkel barátságban van a Telenor új hálózatával (powered by ZTE). Legalábbis én így tapasztaltam.
-
rgeorge
addikt
válasz
pingwin011 #19083 üzenetére
A SIM kártya nem régi? Ha igen, érdemes cserélni.
-
rgeorge
addikt
Szerintetek jogos igény, hogy vegyem vissza a telefont a csengőhang probléma miatt?
-
rgeorge
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #18951 üzenetére
Arra van valami megoldás, hogy a saját csengőhangok (SD-n vannak) nem állnak vissza USB csatlakozás után (tárolóként csatlakoztatva nyilván nem látja az SD-t a telefon, de utána sem áll vissza). Tegnap elvitték a Sensation-ömet, és az új tulaj kérdezi.
-
rgeorge
addikt
válasz
zooltan567 #18867 üzenetére
Bakter, az enyémet is megkaptad volna 65-ért, és nem lenne ilyen gondod, eleve ICS-sel, magyarul kaptad volna kézbe, mert rendes forrásból származik.
-
rgeorge
addikt
válasz
zooltan567 #18865 üzenetére
Mi a CID? CIDgetter alkalmazás a Play-ből megaszondja. Gondolom nem EU-s a telefon.
Mennyiért vetted? -
rgeorge
addikt
Ha valaki eladáson gondolkodna: október 4 óta árulom az enyémet sikertelenül...
-
rgeorge
addikt
válasz
enginev3.0 #18390 üzenetére
Köszönöm, végre egy normális válasz... Én is 70-re gondoltam.
-
rgeorge
addikt
Szerintetek mennyit ér manapság egy hivatalos, Extreme Digital-tól származó, még 10 hónapig garanciás hibátlan állapotú, sosem mókolt Sensation?
-
rgeorge
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #18248 üzenetére
Milyen billentyűzetet használsz? A legtöbb tud olyat, hogy gyors két szóközre pontot tesz (mondat végi pont). A SwiftKey-ben ez a "Gyors .".
-
rgeorge
addikt
Root és minden egyéb mókolás nélkül hogyan és mennyire lehet a Sense-t lecserélni?
-
rgeorge
addikt
válasz
enginev3.0 #17704 üzenetére
Hát azért az One S meg a Sensation két külön világ. Nem véletlen, hogy a Sense 3.5 után a Sensation "csak" a 3.6-ot kapta, és nem a 4.0-t. Nem fog 4.1 Sense-t kapni. Max Android 4.1-et, de szerintem azt sem, max. ha könnyen implementálható a Qualcomm SoC miatt. De nem (üzleti) érdekük, hogy régi HTC-re legyen Jelly Bean.
-
rgeorge
addikt
válasz
enginev3.0 #17702 üzenetére
Mármint milyen Sense 4,.1? Csak 3.6 a Sensationra, nem?
-
rgeorge
addikt
válasz
bodoraudio #17333 üzenetére
Miért? Ez nem AMOLED...
-
rgeorge
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #17085 üzenetére
Az N70-es gyári akkuja a BL-5C, 970 mAh.
-
rgeorge
addikt
válasz
IkszIpszilon #16978 üzenetére
smtp.gmail.com
SSL: be
Port: 465 -
rgeorge
addikt
válasz
IkszIpszilon #16975 üzenetére
Ha csak t-mobile-n akarsz küldeni, akkor jó az smtp, de nem kell felhasználónév/jelszó. Ha Wifiről is akarsz küldeni, akkor állítsd be ennél a fióknál is a gmail smtp-jét.
-
rgeorge
addikt
Én feltettem a 3.33.401.6-s frissítést (gyári ICS-re), természetesen maradt a Sense 3.6, de a kernel 3.0 lett (ugye eddig 2.6-os volt?): 3.0.16-g31a4fc7 htc-kernel@u18000-build-144 #1 SMP PREEMPT
-
rgeorge
addikt
válasz
Something_ #16353 üzenetére
A fém hátlap árnyékolja az antennákat (GPS főleg). Ezért kefíresdoboz az eredeti hátlap.
-
rgeorge
addikt
válasz
randras #15455 üzenetére
Ettől még az E-Care nem biztos, hogy javítja. Annak idején rám egy német T-Mobile-s Sensationt akartak rámsózni, arra nagy nehezen rábólintottak a bolt szerint, hogy javítanák, ha bevinném. Nem csak ezért, de végül visszavittem és visszakértem a pénzt, például előttem is már valakinek el próbálták adni ugyanezt a telefont új, bontatlanként, pedig már akkor sem volt bontatlan, és még utánam is volt két vevő, akinek kínálgatták, ugyanúgy újként.
-
rgeorge
addikt
Hova tűnt a gyári ICS-ből/Sense 3.6-ból az akku widget?
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
2.3.4 alatt volt egy akku widget (by HTC). Frissítés után megmaradt, bár kicsit meg volt zakkanva a színe a felugró ablaknak. Factory Reset után viszont nem találom. GB alatt le kellett tölteni a HTC-tól, de ICS alatt nem találok ilyen lehetőséget.
-
rgeorge
addikt
Erre valaki:
Factory
reset
után mi
állít
helyre az
eszköz?
Fiókok? Kontaktok? Wifi
beállítások? -
rgeorge
addikt
Factory reset után mi állít helyre az eszköz? Fiókok? Kontaktok? Wifi beállítások?
-
rgeorge
addikt
Erre valaki:
Az új rendszer (ICS, Sense 3.6) kicsit átrendezte a képernyőket, mikor töröltem a 7-ből két üreset (vagy valamikor ekörül). Az eddigi home screen (ami a home gombra megjelenik) helyett egy másik jelenik meg, a screen átrendező felületen látszik is, hogy nem az eredeti van zölddel kijelölve, hanem a másik. Ezt lehet valahogy módosítani, vagy a képernyők tartalmát kell átrendeznem? -
rgeorge
addikt
válasz
Dr.Anonymus #13733 üzenetére
Nem ez a gond. A home lett más, aminek a zoomolt képen zöld a kerete, ezen nem tudok változtatni.
-
rgeorge
addikt
Az új rendszer (ICS, Sense 3.6) kicsit átrendezte a kezdőképernyőimet, konkrétan a home screen változott meg. Ki lehet valahogy választani, melyik képernyő legyen a kezdő?
-
rgeorge
addikt
válasz
Zirowe #12940 üzenetére
Nem EU-s készülékekkel van a gond (végülis a nekem kínált német T-Mobile-osra megadta volna a garanciát az E-Care), hanem egyrészt az ázsiaiakkal, másrészt azzal, hogy a megvásárolt készülék eredete, legyen bármilyen piacra szánt is, kérdéses. A 0. napos használati időt sem tudják garantálni se azt, hogy nem lopott-e. A nekem szánt német modellt előttem is, utánam is többeknek próbálta elsózni a bolt bontatlan újként, holott már az első vevő is kiszúrta, hogy a csomagolás nem stimmel (nincs fólia az aksinál stb.). És ez nem 0% ÁFÁ-s bolt volt. Ezért mondom, hogy ha egy olyan bolt ilyet csinál, ami egyébként az államot nem csapja be, akkor mire képes egy olyan bolt, ami azzal indít, hogy ÁFÁ-t csal.
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
Láma kérdés: ha felrakok egy gyári Sensation-ra egy másik launchert, mi történik a Sense-l? Fut továbbra is? Vissza lehet rá állni valahogy?
-
rgeorge
addikt
válasz
GoDPlaYeR #7048 üzenetére
Csak óvatosan a szolgáltatói független telefonokkal. Már sokszor és sok helyen leírtam, hogy a szolgáltatóknál vett készülékek jogilag csak a shokgáltató hálózatán használhatók. Azok is, amik egyébként elfogaják az "idegen" sim kártyát. És imei alapján ez a jogi tiltás érvényesíthető is.
-
rgeorge
addikt
válasz
Something_ #5957 üzenetére
Ha más a felbontás, akkor más a kijelző is... De mindkettő S-LCD.
-
rgeorge
addikt
Szerintem nincs jogod másokat, pl. engem is kamuzással vádolni. Persze, hogy sokan sokféleképpen használják a telefont, de Te honnan veszed, hogy minden egyes darab olyan, mint a Tiéd? Te hol is vetted? És mert láttál egy SGSII-t, akkor már tudod is, hogy az mind hibátlan?
És a Market az kinek az alkalmazása? Ha tényleg hibás az új verzió, akkor az miért a HTC hibája?
Miért akarsz mindenkit meggyőzni arról, hogy bizony rossz az ő telefonjuk is? -
rgeorge
addikt
Nem vitatkozni szeretnék, csak megemlítem, hogy inkább a Ti hibás készülékeitek a kivételek, nem pedig a mi (eddig) hibamenteseink. Mi nem írjuk be naponta, hogy nna, ma sem indult újra a Sense, stb. Akinek a hibák előjöttek, azok joggal mérgesek, de ne gondoljátok, hogy más készülékkel sokkal jobb lenne a helyzet. Bármiből kifoghatsz egy hibás darabot. És a RUU telepítés, rootolás utáni szoftveres hibákra nehéz azért azt mondani, hogy biztosan a készülék hibája.
-
rgeorge
addikt
Erre valaki?
-
rgeorge
addikt
Az SD kártya cseréjét hogyan kell kivitelezni? Kikapcs, kártya kivesz: idáig ok. Az új kártyára át kell másolni a régiről mindent, ezt hogyan érdemes, fájlszinten elég? Aztán be az új és bekapcs, ez már szintén ok.
-
rgeorge
addikt
A htc.com szerint az evo 3d aksija is is Li-ion: Evo 3d specs.
Az honnan olyan biztos, hogy a 3d akksija jó a Sensation-be is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest