- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler
aktív tag
válasz
Anulu79 #16137 üzenetére
Az attól függ... Reggel leveszem 6-kor töltőről, wifi végig bekapcsolva, 3G végig bekapcsolva (nagyrészt wifin lógok), 30 perces szinkron. Használom a kijelzőt 30 percig, beszélek 30-50 percet és kb 65-70%-on ér haza este (ha kevesebbet beszélek akkor 70-75%). Másnap reggel 60% körül indulok és estére 20% alatt van valamivel. A legutóbb 2 óra 24 perc kijelző, 54 perc beszélgetés és a fenti szinkronizálással a második nap este 10-kor 10%-on volt. Nekem ez már használható kategória
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Anulu79 #15213 üzenetére
Nem lehet vmi komoly dolog?
Ja, csak az lcd és a digitizer ragasztását kell megbontani, majd újra összeragasztani őket..Valamikor már volt róla szó, és állítólag ezt már csak komplett cserével végzik.
De eleve miért nyúlna hozzá a szolgáltató, ha az első évben mindenképpen az ecare végzi a javítást?
-
kokler
aktív tag
válasz
Anulu79 #14820 üzenetére
Árban ilyen, teljesítményben 1900mAh-t dob rá a Battery Widget és annyinak is érződik az 1500-as után.
-
merlin201
tag
válasz
Anulu79 #13793 üzenetére
Hello
Nekem tegnap a havi adatlimittel volt bajom.Nem is volt zöld csúszka csak piros és azt nem lehetett mozgatni.Ha újraindult a telefon mindig lefrissítette a programokat újra.Nekem csak a factory reset segített.Azóta minden tökéletesen megy.Nem fagy, jó az adatlimit, mennek a programok is.Hátha neked is segít.
-
pg1966
senior tag
válasz
Anulu79 #13708 üzenetére
Köszönöm, de már én is megtaláltam a GPS be-ki Widget-et. Arról beszélek, hogy a Tasker-rel be lehet állítani, hogy a programok elindításakor automatikusan bekapcsoljon a GPS, ne kelljen előtte rábökni még a Widget-re is. Tudom, hogy nem nagy ügy, de kényelmesebb volt eddig, már megszoktam.
-
Something_
őstag
válasz
Anulu79 #13716 üzenetére
Jah, érintős, nem nyomós
(Mindig ezt mondom faternak, nagyszülőknek amikor a kezükbe veszik
)
Amúgy ha az ember felveszi az asztalról, vagy megfogja, akkor akarva/akaratlanul benyomódik. De sztem ez mindenkinél így van, plusz a recsegés is. Nem tudom elképzelni, hogy ugyan az a hátlap másnál nem recseg egy idő után.
-
-
rizso
addikt
-
mizu
aktív tag
válasz
Anulu79 #10406 üzenetére
A HTCdev nyitásnak mondjuk én sem néztem utána teljesen. Arról tudtam, hogy nyitás után nincs gari, de a bootloader visszazárható - amiből arra következtettem, hogy a garancia is él. Mint kiderült így is van, viszont a szerviz jobban utánajár az olyan pronlémáknak, amiket feltételezhetően nem gyári ROM használata eredményezhetett.
És arról sem lehetett olvasni semmit, hogy visszazárás után RELOCKED szignó marad a hboot-ban.
Akárhogy is döntötök (szól minden S-ON tulajnak) csak a Revolutionary unlockert használjátok! -
-
CrAck69
senior tag
válasz
Anulu79 #10048 üzenetére
Haverom DHD-je is csinálta ezt mostanában, övé gyári minden csak a frissítést rakta fel neki a szerviz mert ő maga nem tudta.
Azután elkezdte eltüntetni a képeket és a mappákat, sms-t nem tudomde az is lehet.
Benn van neki szervizben.
Majd ha megkapja megírom mi volt vele, de sztem ne várj vele sokáig add be szervizbe. -
Malwoon
csendes tag
válasz
Anulu79 #8142 üzenetére
Igazából nem tudom miben tud kevesebbet, már régebb óta használom a PowerAmp-ot, de a trial-t még nem használtam...
Most utánanéztem, trial időkorlátos. Kapd le és próbáld ki. Mondjuk gyári SRS-t nem lehet bekapcsolni PowerAmp alól, meg egyetlen idegesítő tulajdonsága van, az pedig az, hogyha visszadugod a fülest, akkor folytatja a lejátszást rögtön. De ez csak kis szálka, együtt lehet vele élni. -
Malwoon
csendes tag
válasz
Anulu79 #8138 üzenetére
Gyári lejátszó ID3 tagek alapján rendezi össze a dolgokat, ha csak beledobálod őket egy mappába, akkor attól még nem veszi egy albumnak a dolgokat.
Viszont a PowerAmp mappák alapján válogat és megtalál minden zenét a masinán, és határozottan jó kis lejátszó. teljes verzió fizetős, de van trial ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest