- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
hülyegyerek #11570 üzenetére
Na ebben a hsz-edben már vannak olyan dolgok, amikkel egyetértek, de főleg az utolsó mondat mondanivalójával: kinek mi, egyéni ízlés kérdése a dolog
-
rizso
addikt
válasz
hülyegyerek #11562 üzenetére
Jelenleg S2-t használok, előtte Sensationt nyúztam vagy 4 hónapig, és nem értek egyet a véleményeddel. S2 jobban össze van rakva, mint a Sensation. Anyaghasználatra lehet minőségibb a fém, na de az S2-ben felhasznált műanyag se éppen gagyi - kinek mi jön be, egyéni ízlés kérdése (ez a rendszerre is igaz).
-
rizso
addikt
válasz
steelsec #11208 üzenetére
Nekem ilyen volt, mikor még megvolt a Sensation. Szerintem nagyon jó kis tok, és fóliát is adnak mellé.
Más: ha valakit érdekel, akkor van egy Sensation gyári hátlapom. Karcmentes állapotban van, egyedüli "szépséghibája", hogy a felső műanyag rész kicsit meg lett ragasztva, mert elengedte a fém részt, viszont ez a ragasztás nem látszik, és a működést sem befolyásolja.
3500Ft-os baráti áron vihető (ebben a postázás is benne van)! -
rizso
addikt
válasz
Menthirist #10855 üzenetére
Öcsém 1,5 éve használ egy Wave-et, ami szintén SAMOLED kijelzős. Beégésnek eddig szerencsére nyoma sincs. Ha meg valakinél előjön a beégés: vigye szervizbe. Ugyanaz, mint a Sensationnél a porosodás: volt akinél porosodott, volt akinél. Akinél porosodott, az elvitte szervizbe.
Ha teheted, nézd meg mindegyik kiszemelted élőben, és csak azután dönts. Lehet, hogy 10-ből 6 ember az S2-t választaná, de lehet, hogy te pont a másik 4 véleményén leszel... -
rizso
addikt
válasz
Menthirist #10842 üzenetére
Ugyan még csak pár napja van meg az SGSII, illetve a Sensaton is "csak" 4 hónapig volt nálam, de 1-2 gondolatot tudok írni.
Van amiben a Sensation, van amiben az S2 a jobb. Fogásra nekem a Sensation jobban bejött, jobban kézre állt, az S2-t egyszerűen nem tudom egy kézzel használni.
Anyaghasználaton fölösleges vitázni, a legtöbb embernek sokkal jobban bejön a fém (nekem is), viszont az S2 jobban össze van rakva, egy nyikkanást nem lehet belőle kicsalni (míg Sensationnél a hátlap kialakítása miatt voltak gondok).
A Sensation kijelzője nagyon szép, az S2-jé meg egyenesen gyönyörű. Szerintem itt egyértelműen S2. Hiába a Sensaton nagyobb felbontása, a SAMOLED technológia többet pluszt ad.
Kamera. Ha nem is olyan sokkal, de az S2 jobb. A vakut sokkal jobban kezeli, fókuszáláskor is villan, míg ezt a Sensation nem tudta, így sötétben nem nagyon tudott rendesen fókuszálni. A fényerőt tekintve viszont jobb a Sensation, meg a vakus képek színvilága is jobb volt. Az elkészült fotók valamivel részletgazdagabbak, kevésbé mosottak az S2 képei (mondjuk normál halandó embernek mindkét telefon tökéletesen megfelel, úgysem 100%-os nagyításban nézegeti a képeket). Videó közben a Sensationnél "touchfocus" van, míg S2-ben autofókusz. Mindegyiknek megvan az előnye: touchfókusz gyorsabb, autofókusz kényelmesebb. Az S2-nek a videofelvétel közbeni hangja is jobb.
Filmlejátszásnál szintén az S2 a nyertes. A gyári lejátszó sokkal több mindent visz, illetve azokat az mkv filmeket is gond nélkül vitte, amit a Sensation diavetítésként játszott le. Arról nem is beszélve, hogy nem kellett külön hangerőbuherához fordulni, alapból sokkal hangosabb volt, mint a Sensation (még mindig filmeknél vagyok). Zenéket még nem próbáltam.
Telefonálás közben a hangerő kb. megegyezik, olyan nagy változást nem tapasztaltam. A térerőre leszek majd kíváncsi, hogy lesz-e olyan hely, ahol eldobja a jelet.
Wifi talán egy kicsit erősebb az S2-ben, de számottevő különbség nincs.
GPS-t még nem teszteltem.
Böngészésben eddig vegyesek az érzelmeim. Az S2 gyári böngészője iszonyat szmúúúsz, viszont valamiért nem tördeli a szöveget. Sensation kicsit lassabb volt, viszont nagyon szépen tördelte a szöveget, akármennyire zoomoltam. És ami még fájóbb: Dolphin HD sem tördel az S2-ben, holott Sensationön tökéletesen működött. Szóval nem százas a böngészés az S2-nél sem.
Ami hiányzik az S2-ből, az a Sensation-féle USB-kezelés. Rádugom USB-re, akkor nem dob fel semmi opciót, simán csatlakoztatja a géphez. Külön be kell menü egy eldugott kis menüpontba, be kell kapcsolni az USB háttértár csatlakoztatását, majd rádugni a gépre, ott leokézni...szóval körülményes.
Viszont az S2 támogatja az OTG-t, rendeltem is hozzá egy OTG kábelt, hamarosan megjön. Ez a fííícsör számomra pozitív.Így néhány nap használat után azt mondom, hogy az S2 (számomra) valamivel jobb. Támogatástól meg nem kell félni, mindkét készülék mögött olyan konyha van, amit még egy első osztályú étterem is megirigyelne
-
rizso
addikt
Na, megvan az SGSII. Az első benyomások alapján nem bántam meg a cserét. Most jön a "hibakeresés"
-
rizso
addikt
válasz
keIdor #10670 üzenetére
SII lesz belőle, de megfelelő mennyiségű kp megmaradása mellett N8-at is bevállaltam volna. Ha minden igaz holnap már meglesz a kicsike. Ha valakit érdekel, hogy én hogy látom a Sensation és az SGSII közötti különbségeket, akkor dobjon egy pü-t, de akár ide is megírhatom...
pap: ahogy láttam szinte naponta jön belőle egy frissebb verzió, és talán már a holnap megjelenő 4.4.7-ben benne lesznek a hiányzó funkciók
-
rizso
addikt
válasz
gilfoyle #10664 üzenetére
A főzött romok általában adnak egy kis pluszt, illetve te magad is hozzáadhatsz még ezt-azt, továbbá sokszor kivesznek 1-2 olyan dolgot, amit szinte senki sem használ.
Mikor még megvolt a sensation, én egyetlen egy főzött romot tettem fel, és nem is éreztem késztetést a lecserélésére (mondjuk most már vannak jó kis ICS romok is, ha jól látom). Ez a Senseay XE35 v2.1.0 volt, plusz mellé még amazecam v7 a jobb fotók és videók miatt (meg mellé vissza a Sense 3.5 galéria). -
rizso
addikt
Nem, ameddig ebben a tokban volt, addig nem volt vele semmi gond. Mikor néha kivettem belőle, és leraktam puha szemüvegtörlőre(!), akkor kezdett el színeződni. De szerintem nem elszíneződik a hátlap, hanem engedi a színét, kopik. Nem tudom hogyan, de ez van. Nálam kettőből kettő hátlap kezdte el engedni a színét.
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
válasz
davidcsaba93 #10373 üzenetére
Ebay. Általában a vastag fóliák azok, amik nem érnek ki a kijelző széléig, csak addig, ahol elkezd "meghajlani" az üveg. Vékony fólia viszont teljesen kiér (legalábbis a legtöbb). Van olyan eladó, aki külön jelzi, hogy csak a kijelző közepére van a fólia, vagy teljesen lefedi az egészet.
-
rizso
addikt
válasz
CrAck69 #10371 üzenetére
Apósnak kellene a Telenor Onetouch-hoz (most a Sensation-höz vett SGSII tokomat használja, amire nagy valószínűséggel szükségem lesz pár napon belül). Egyébként de, az elején nagyon furcsa lenne a kisebb méret, de idővel vissza tudnék szokni rá. Egyedül a szövegbevitel lenne kicsit furcsa (főleg ha az N8 álló qwerty-jére gondolok), viszont sokszor meg könnyebben tudnám használni a kompaktabb kijelzőt (Sensationt nem értem át egy kézzel stabil fogás mellett). De úgy néz ki, hogy most egy ideig "Rivális Samut" fogom használni
Egyébként a tok és a fóliák már elkeltek.
-
rizso
addikt
Sensation után maradt egy fekete szilikontokom (a hátlap mintáját követi, a középrész fényes, alul és felül pedig matt), egész jó anyagú, nem az a hagyományos puha gumi, hanem félig kemény, nem gyűjti a szöszöket, tökéletesen passzol a telóra. Illetve maradt még két vékony fóliám is, amik az egész kijelzőt lefedik.
Ha érdekel valakit, occcsóér' viheti. Esetleg valami univerzális belebújtatós tok is érdekelhet, amibe belefér egy 3,5"-es kijelzős telefon -
rizso
addikt
-
rizso
addikt
T0rnad0: tavaszi újdonságok, amik majd nyáron érnek ide?
Meg hát az áruk...
Edenyke: na ezt nem tudtam, hogy ilyen gyenge a főzött romos kínálat Black-re. Pedig külsőre bejött (egy gyors tapizás után), papíron is minden rendben vele, és a használt piaci ára is megfelelő lett volna.
randras: majd kiderül, hogy milyen döntést hoztam. Remélem nem bánom meg, és minimum ennyire elégedett leszek a következő telefonommal is
-
rizso
addikt
válasz
T0rnad0 #10344 üzenetére
Hááát, még nem dőlt el. Ha ebben a kategóriában maradok, akkor valószínűleg adok egy esélyt az SGSII-nek - mindig is motoszkált a fejemben, hogy azt is ki kellene próbálni.
Viszont most egy kis plusz pénz is jól jönne, így lehet valami olcsóbb készüléket nézek, ami ha nem is egy Sensation szint, de kielégíti majd az igényeimet. Régóta ki akartam próbálni az N8-at is, ami használtan már 40-50k között is elérhető garanciával, illetve van 1-2 androidos LG (pl. Black) és SE is (pl. Neo), amik egész jónak tűnnek, és az áruk is baráti használtan... -
-
rizso
addikt
Mintha valaki írta volna korábban, hogy talált megoldást az értesítő LED-re. A gondom az, hogy csak egy ideig villog, és azt lenne a jó, ha addig villogna, ameddig meg nem nézem. Ötlet?
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #9067 üzenetére
Gondolom finomhangolás...
-
rizso
addikt
válasz
T0rnad0 #9065 üzenetére
Nem tudom hogyan lehet a getjar appon keresztül letölteni, de ha apk formájában szedte le a smart office-t, akkor átküldenéd?
AmazeCAM: én a v7-et használom, mert a v8 folyamatosan fagyott, kb. használhatatlan volt számomra. Néha a v7 is lefagy (csinálok egy képet, és nem tudok újat csinálni, törölni sem enged), ilyenkor csak a home-ra reagál, majd manuális lelövöm, és újraindítom. De tényleg nagyon ritka, hogy lefagyna...
-
rizso
addikt
Getjar-t használja valaki? Most néztem, hogy a Smart Office+ most ingyenes, és le akartam tölteni: először települt egy getjar kliens, azon belül megkerestem a smart office-t, de az istenért nem akarja leszedni...
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #9027 üzenetére
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #9023 üzenetére
Általában automata beállításokat használok, többnyire jól működik. Néha HDR, csak ott a mozgó emberek/tárgyak szellemképesek lesznek, de amúgy korrektül működik az is.
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #9021 üzenetére
-
rizso
addikt
válasz
CrAck69 #8897 üzenetére
Nem tudom, nekem nem jött össze az előbb a touchfocus-os megoldás. Nem ott elsített, ahol megérintettem. A nem jól kezeli a vakut annyit tesz, hogy nem akkor villan, mikor kellene. Pl egy csomó olyan kép lett, ami tök sötét, mert a vaku előbb (vagy éppen később) villant, mint ahogy a kép elkészült volna.
Amit én jelenleg ajánlanék, az a Sense 3.5-ös kamera app, vagy az AmazeCAM v7 - de ezek nem marketes megoldások ugye. Meg igazából a gyári sem olyan rossz... -
rizso
addikt
válasz
CrAck69 #8895 üzenetére
Annyira nem tudtam még tesztelni, nem volt olyan sok időm. De így hirtelen 1-2 dolog:
+hardveres gombokra is be lehet állítani jó néhány funkciót
+hangra is be lehet állítani a fotózást
+sok beépített (vagy ingyen letölthető) kiegészítő/plusz funkció/téma/effekt/stbstb...
-szarul kezeli a vakutÉn azt mondom, hogy 23Ft-ot megért, de a jelenlegi 1079Ft sok érte, mondhatni pénzkidobás.
-
rizso
addikt
Kipróbáltátok már a Camera ZOOM FX-et? Most 23Ft-ért megvehető! Én megvettem, és ami már az elején tetszik: hangerőgombokkal is lehet fotózni (de akár hanggal is)! Egy próbát mindenképpen megér...
-
rizso
addikt
Áhh, FHD-t nem raktam még rá (nem is tudnék, max részletet vagy valami kisebb méretűt), és nagy valószínűséggel nem is fogok. Még ha a fájlrendszer engedné, akkor is rengeteg helyet foglalna (még mindig telefonról van szó), és szerintem fölöslegesen. Többnyire BDRip-eket teszek rá, azokkal semmi gond, több is ráfér.
-
rizso
addikt
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 283 MiB
Duration : 1mn 57s
Overall bit rate : 20.1 Mbps
Video
ID : 2
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L4.0
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Format settings, GOP : M=1, N=31
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate : 19.9 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 088 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 29.850 fps
Minimum frame rate : 5.006 fps
Maximum frame rate : 31.392 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.319
Stream size : 280 MiB (99%)
Title : VideoHandle
Language : English
Audio
ID : 1
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 128 Kbps
Nominal bit rate : 96.0 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Channel positions : Front: C
Sampling rate : 44.1 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 1.80 MiB (1%)
Title : SoundHandle
Language : EnglishNekem (és szerintem sokunknak) ez bőven jó már...Egyébként 720p-ben szoktam videózni, de egész vállalható ez a 1080p is.
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #8564 üzenetére
Nem, a 2.1.0-val visszatértek a Sense 3.5-ös kamerához. Mellé ezt az Amazecamot tettem fel, ebből is a v7-et, mert a v8 nem jó. És most teszem fel a Sense 3.5 galériát, mert az amazecam visszaállította a régi galériát.
-
rizso
addikt
Érdekes ez a Senseay. Reggel 10 körül vettem le a töltőről, azóta nyomkodtam, volt FHD kamerázás, wifi, stbstb, és még mindig 100%-ot mutat az akksira (kb. 5 percet volt azóta a laptopra kötve, amíg szinkronizáltam a tartalmakat). Ha valós lenne a 100%, akkor semmi gondom nem lenne, csak félek, hogy hirtelen majd leesik mondjuk 50%-ra...
Más: a Senseay-ben lévő galériát fel lehet valahogy tenni? Amazecam telepítése után visszaállt a régi galéria...Elvileg megtaláltam.
És az akksi is esett hirtelen 2%-ot
Edenyke: sajnos tapasztaltam...
-
rizso
addikt
Lehet láma kérdés, de: ha felteszek bármilyen .zip-et recoveryből, akkor előtte kell akármit is wipe-olni? Pl. próbálgatom a kamera modokat. Mielőtt felrakok egyet, előtte kell valamilyen wipe?
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #8511 üzenetére
Én egy kernelcserét is csináltam, mert volt 1-2 fagyás, illetve melegedett is egy kicsit. Viszont a stock 3.5 Sense kernellel még nem fagyott, és nem is melegszik
-
rizso
addikt
Ha tegnap a root előtt megcsináltam a backup-ot, akkor valahogyan vissza tudom állítani a használt programokat? Vagy az a backup a teljes rendszerképet állítja vissza?
-
rizso
addikt
Mióta fent van a Senseay. Alap állapotban nem melegszik, de ha kicsit is használom, akkor elkezd melegedni. De az is lehet, hogy még nagyon friss volt a romcsere, hozzá kell szoktatnom a kicsikét...Majd ma kiderül.
Más: ezt a szerencsétlen animáló időjárást hol lehet kikapcsolni. Gyári romnál ha jól emlékszem kikapcsoltam a teljes kijelzős animálást, most meg előjött a bóvli ablaktörlő...
-
rizso
addikt
Na, én is feltettem a legfrissebb Senseay romot! Minden szép és jó, viszont sokkal jobban melegszik a telefon
Az ajánlott radio-t is feltettem már...
-
rizso
addikt
No, kezdem rászánni magam a romcserére. Különösebb gondom nincs a gyárival sem, de kipróbálnék mást is.
Elvárások:
- gyors, stabil, hibamentes működés
- jó akkuidő
- Beats Audio
- Amaze CamTapasztalatok/vélemények?
Egyébként T-s a kicsike, és soha nem babráltam.
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #8378 üzenetére
Ezt raktad fel?
-
rizso
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #8369 üzenetére
Ez az egyik komoly hibája a Sensationnek kamera terén. Próbáltam, hogy kikapcsolt AF mellett villan-e, de sajnos nem. Mint ahogy HGabor89 is írta, van olyan rom, amiben a HTC Amaze 4G kamera appja van, illetve van a 3.5 Sense romos verzió, meg láttam különböző kamera modokat is - valamelyik csak "hibátlan"...
-
rizso
addikt
Néhány kép ESATO-n is megtalálható, ha esetleg érdekel valakit
Ez a "romolósdi" engem is kezd egyre jobban érdekelni. Láttam van olyan rom, amiben a kamera is okosodott (talán a Sense 3.5 miatt), és alapból van HDR, panoráma, bitráta állítás, fájlformátum-választás, stbstb. Lehet ki kellene próbálni egyet
-
rizso
addikt
válasz
hitman77 #7700 üzenetére
Mint írtam, a hangszóró nem hibás, hanem egyéni ízlés/megszokás kérdése. De igazából nem is a hangszóróval van gond, hanem a filmlejátszással. Mert mondjuk csörögni azt elég hangosan tud, csak a filmeknél halkabb számomra.
A kijelző nem fakó, sőt, szerintem gyönyörű képet ad szemből. Oldalról már fakul egy kicsit, szóval abban jobb mondjuk az SGSII, na de a felbontás sokakat kárpótol. -
rizso
addikt
válasz
lama_lamm #7698 üzenetére
Nekem volt egy Sony Ericsson MW600-am, ami egy nagyon fasza sztereo BT füles volt mindenféle okossággal (hangerőszabályzó, léptetés, play/pause, hívásfogadás, beépített FM rádió). Árban 10-12k körül mozog újonnan. Csak hát BT-os, és hát a Sensation nem pont az akksiidőről híres...
-
rizso
addikt
válasz
Petii88 #7694 üzenetére
A porosodás van akit zavar, van akit nem. Ritka az olyan kijelző, ami elég durván porosodik. A legtöbbnél szerintem 1-2 porszem bekerülhet, de van aki észre sem veszi (főleg ha van fólia a kijelzőn). Ha azt veszed észre, hogy elkezd porosodni, akkor elviszed megcsináltatni.
Hangszóró: én találkoztam már jobbal is. Van akinek elég, van akinek nem. Van olyan, hogy esténként már mindent kikapcsoltam, de még úgy filmeznénk egy kicsit párommal, csak lusták vagyunk gépet kapcsolni, és olyankor jól jön a Sensation. Az elején majdnem sírtunk a gyenge hangszóró miatt, aztán ezen javított a Volume+. Így nem találkoztam még olyan filmmel, ami halk lett volna. Kis beállítás a programban, és máris okés a helyzet.
Én vettem rá egy szilikontokot, ami nem növeli meg sokkal a méretet, mégis védi a hátulját és az oldalait (a kijelzőn meg fólia van). Szerintem megéri azt a kb 1000Ft-ot egy ilyen tok. Zsebrevágom, könnyen kiveszem, nem kell szórakozni azzal, hogy még vegyem ki a tokból, stbstb...Fülest szerezz be mellé, ha nincs sajátod, mert a gyári egy...az. A hívással meg nem lesz gondod, az elég hangos.
-
rizso
addikt
válasz
Petii88 #7692 üzenetére
Ennyire azért nem vészes a helyzet (ne az aláírásomat nézd, mert engem már csak a kíváncsiság hajt, amúgy tök jól megvagyok a Sensationnel).
Fólia nem jár hozzá, azt neked kell beszerezned (lehetőleg előre rendeld meg), mint ahogy a fehér hátlapot is. Amire érdemes figyelni: legyenek meg a tartozékai, és ne legyen rajta fizikai sérülés. Utána meg ott a garancia, ha valami gond lenne... -
rizso
addikt
válasz
Something_ #7567 üzenetére
Ez is borús, esős időben készült, de szerintem egész jó. Ráadásul itt még az auto enhance is be volt kapcsolva, ami sokszor csak rontott a helyzeten nálam...
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
válasz
dingo-htc se #7523 üzenetére
Ok, és ott hol van a vakura opció? Én nem találtam...
-
rizso
addikt
Azt be lehet valahol állítani, hogy a vakut használja egészen 10%-os akkutöltöttségig? Kicsit sok a jelenlegi ~30%-os érték...
-
rizso
addikt
Megajándékoztattam magam egy 32GB-os Samsung Cl10-es microsd-vel, így már van hely a Sensationben
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #7376 üzenetére
Van belebújtatós (mű)bőrtokom is, csak azzal az a bajom, hogy kicsit macera, mire előveszem. Kiveszem a zsebemből, akkor még kiveszem a telefont is belőle, stbstb.
Meg az én fekete szilikontokom azon kívül, hogy véd (kijelzőn meg fólia), valamennyire még mutat is szerintem. -
rizso
addikt
Tudjátok mire jó még a szilikontok (azon kívül, hogy véd)? Emlékeztet rá, hogy milyen jó kézbevenni a Sensationt, ha nincs rajta a szilikotok
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #7268 üzenetére
Még az EQ-t is babrálhatnád egy kicsit, mély-közép-magas beállításaival lehet (és érdemes is) játszadozni
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #7263 üzenetére
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #7259 üzenetére
Semmi javítás, hidd el. A beats lényegében egy plusz EQ szoftver, de a hangszóró maradt a régi. Én a VOlume+-t tettem fel beats helyett, és valamivel jobban/hangosabban szól.
-
rizso
addikt
Én egy pénteki napon adtam be a szekszárdi T-mobile-hoz, és pont 3 hétre rá kaptam vissza.
Amúgy én is rá vagyok most pörögve a különböző kiegészítőkreAmiket kinéztem (már csak pénz kellene hozzájuk):
- fehér hátlap
- külső akksi/töltő
- asztali dokkoló
- külső mini hangszóró -
rizso
addikt
válasz
GoDPlaYeR #7082 üzenetére
Akkor pedig mindenképpen olyan helyen vedd, ahol 100% magyar piacra szánt darabot adnak! Német vodának szánt készüléket én nem vennék, főleg ha minimális ráfordítással van magyar piacra szánt gyártói garanciás is (Zolar fórumtársunk tudna mesélni az ilyen "korrekt" boltokról). Ha megteheted, akkor ne ezen a pár ezresen spórolj!
A 2 év gyártói garancia a készülékre vonatkozik, a tartozékokra csak az első év érvényes - én így tudom. Tehát nem 1 év készülék+1 év szoftver garancia. -
rizso
addikt
válasz
GoDPlaYeR #7048 üzenetére
Nekem gyári szoftver van, és mondhatni nincs vele bajom. Gondolkodtam, hogy belevágok a romfrissítésbe, és egy sense-mentes romot rakok fel, ahol én döntöm el, hogy milyen launchert használok, illetve talán az üzemidő is javulhatna a főzött rommal.
Hol vedd meg? Ha boltban nem találsz jó áron, akkor nézz körül az aprók között, 90-110k között nagyon jó ajánlatok vannak. Nem reklám, de pl. ez is nagyon rendben van. Az eladót ismerem, rendes srác, a készülékre is nagyon vigyázott (és megjegyzem, hogy alkuképes az ára).
Pixelhibával nem találkoztam szerencsére, a porosodás is megoldódott nálam (egy időre legalábbis). A halkság viszont tény: háromból három kipróbált Sensation halk volt! No persze nem mindenhol, mert pl.az sms olyan szinten bömbölt tegnap is, hogy a második szomszéd is hallhatta. Viszont a filmeknél vagy youtube videó lejátszásnál már sokszor halk. Megoldást jelenthet, ha átkonvertálod gyári lejátszó kompatibilissé a filmet, és bekapcsolod az SRS-t, vagy pedig felrakod a Volume+ nevű progit, ami valamennyit javít ezen a gyengeségen.
GG, sima üveg, vagy bármi - az eredmény majdnem ugyanaz. Mindegyik karcolódhat. Nem egy GG-es telefonnal találkoztam, ami bizony megkarcolódott. Úgy vagyok vele, hogy nem az a pár száz forint fog a földhöz vágni, és nem is ront számomra a használhatóságon, sőőőt, így bátran le merem törölni a kijelzőt, míg fólia nélkül azért meggondoltam, hogy mivel tisztítom, és mennyire dörzsölöm. Ennél a készüléknél az a helyzet, hogy ha undorító lesz a készülékház, akkor azt úgy ahogy van kb. 5000Ft-ért tudod cserélni, míg a kijelzőt nem.
Az egyik legfájóbb dolog a gyenge akksiidő - bár nyilván a legtöbb hiperszuper csúcskészülék szenved ettől...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest