Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
cudarz #13850 üzenetére
Nincs, mert sense 4.0 gyáriba még nincs (és valszeg nem is lesz mostanában) sensation-ön.
Fl4tl4nd3r: Most felraktam a vibert, mert egy ideig nem működött ICS alatt, szóval majd tesztelem. Az hogy lehet-e lapozni passzolom, majd mumk1 megmondja. Amúgy nem sok értelmét látom a lapozásnak, ez a lock screen arra jó, hogyha feloldod a zárat, akkor látod, hogy van új üzeneted, nem fogadott hívásod. Habár lehet, hogy működik. Mindjárt dobok magamra 2 sms-t
Szerk.: hát ez nem jött össze, elküldöm az sms-t és egyből megkapom, így már nem új üzenet
ha kell privátba megadom a számom, küldj 2 smst és kiderül
-
tombike
aktív tag
inkabb te nem erted mirol beszelek
megbecsulom egy karc sincs se iphone 4 emen se ezen minosegi tokokban van de ennyi
en azt akarom mondani, hogy ez az ar, azert meg messze.messze nem a tokeletes premium kategoria, ennyi penzert ennyi jar, ezt kell feldolgozni
meg hat kisebb gondom is nagyobb annal, hogy van e por alatta, vagy kivillan e vmi, na ha nem mukodne rajta vmi az gond lenne
-
Nikk
senior tag
Hát azért már három is eléggé afelé tendál, hogy ez gyárilag ilyen... Az is lehet mondjuk, hogy egy bizonyos időpont előtt gyártott darabokat még másként gyártották mint az azutániakat és ebből adódhat eltérés... Mindenesetre kíváncsi vagyok rá én is, hogy másnál is ilyen-e...
-
CrAck69
senior tag
a Sensation ra hogy raksz hátulra fóliát?
a fémen hamar meglátszik ha leejted a betonra, szvsz... megérdemel egy 100k+ os teló egy kis tokot hogy megmaradjon a karcmentessége... szvsz ez is
és engem hidegen hagy hogy néz ki tokkal, ha kifizet ennyit egy telefonért akkor már legyen megóvva nem?nem lehet folyton vigyázni rá, képtelenség
-
Gólya.
tag
DE most komolyan bementél megkérdezni?
Volt itt már egy próbálkozó aki vodától sikeresen megkérdezte ezt... Hülyék lennének veled közölni hogy más szolgáltató SIM-jével használhatod majd...
Előbb utóbb úgyis SL-os lesz az újabb szállítmányok. DHD-nél is így volt, de pl a Desire S az alapból SL-os.
-
edgelaszlo
senior tag
Itt inkább arról van szó, h más gyártó miért tud sokkal jobb fotó masinkát beleintegrálni, htc meg itt vérzik el....személy szerint ez az egy dolog tart vissza a htc-töl, de ez én vagyok, nyilván más máshogyan "mos"(rengeteget fotózok ad hoc jelleggel, és kedvelem a 2 vagy 3 in 1 cuccokat). Külcsín belcsín stbstb szempontból üt mindent- ismétlem szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest