- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
Balinov #15947 üzenetére
Hát ez így nem mond sokat!
Nem is biztos, hogy jó ötlet volt felrakni azt az otát, xda-n azt írták azóta jobban merülnek...
Na mindegy, majd egy full napos használat után is tolhatnál egy ilyet, érdekelne!
(Mondjuk ebből a generációból tuti nem veszek, de azért érdekel...)
-
randras
veterán
válasz
Balinov #15938 üzenetére
Hát, a lényeg pont nem látszik: a kijelzőhasználat ideje. A kép mellé pedig mellékelni kell a főbb használati módok paramétereit: adatkapcsolati beállítások, kijelző fényerő, telepített alkalmazások száma és háttérbe futó dolgok (mondjuk ez a legkevésbé fontos).
szerk.: Nyomj rá a Screen-re, ott kiírja, mennyit volt bekapcsolva, és azt is print screeneld le vagy küldd el, az a mérvadó.
-
randras
veterán
válasz
Balinov #15923 üzenetére
Tekintve hogy ezek egy 32gigás class10-es Kingston eredményei, elég fasza.
-
csipuka
senior tag
válasz
Balinov #15900 üzenetére
Ha jol tudom a Sense ujraindulasanak az oka, hogy keves a memoria, es az android lelovi, hogy az eppen futo alkalmazas menjen. Ha kilepsz az alkalmazasbol, akkor mar kell a Sense, ezert be kell tolteni. Ez normalis, ha sok progi fut egyszerre, vagy magas a memoriaigenyuk
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #15842 üzenetére
na, rohadjon meg 15 perc alatt 3x ujraindult. Tipikusan akkor indul ujra, mikor melohelyen az emeletrol lecsattogok cigizni az alagsori garazsba. Acelvazas, uveg irodahaz. Rohejes, de foldszinten megalltam pisalni, kozbe reboot, kezmosas,szaritas, pin bepotyog, lecsattog lepcson az alagsorba, ujbol reboot. Melohelyen nagyon sok helyen, foleg a lepcsohazba, alagsorba szinte 0 GSM terero van, lehet, ott hal le, hogy 2g-rol 3g-re valtogat(na)
Amit meg csak most vettem eszre, hogy kb 2 oraja beszeltem assszonnyal. Akksi akkor kb 65-70% volt, azota hozza se nyultam a telefonhoz, viszont akksitoltottseg kb 17%-ra esett (battery widget szerint, meg gyari akksijelzo szerint is)
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #15799 üzenetére
Na, jelentem reboot ujra elojott. 2 napj este volt egy FR, utana csak a legszuksegesebb sw-ket (szigoruan kiprobalt, Marketrol letoltott free ill megvasarolt cuccok) visszatettem, tegnap semmi reboot, ma meg szimpla telefonalas kozben hopp, ujraindult. Hivtam is az asszonykat, kotorja elo a szamlat, garlevelet, holnap/szombat reggel viszem vissza a szolgaltatonak.
-
randras
veterán
válasz
Balinov #15789 üzenetére
"Nos, akkor leszedtem minden az utobbi kb 1 honapban feltett cuccot, hellyel-kozzel megoldodtak, tegnap viszont ujra elkezdodott."
Factory reset volt?
Titanium Backup/Menü gomb/Adatok küldése, és onnan már megtalálod. Asszem root nélkül is működik ez a funkció, de legrosszabb esetben print screeneld végig. xD
-
randras
veterán
-
T0rnad0
addikt
válasz
Balinov #15367 üzenetére
Az újraindulás nem jelent valami jót, lehet szervíz lesz belőle. Érdemes letörölni a legutoljára telepített progikat vagy factory reset...Nekem most fordult elő a napokban, miután felraktam az Adobe Air-t, hogy kikapcsolt magától...
Más: ki milyen romot használ most? IC 5.5-nél megakadt, mióta fent van jobban merül, mást is ki kellene próbálni.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Balinov #14871 üzenetére
Sziasztok!
InsertCoin_Sense4_Stable_1.0.0-át használok de valamiért nekem olyan döcögősen megy...van amikor megnyomom a powergombot és másodpercekbe telik még csinál valamit,van hogy felsem tudom oldani,vagy épp egy random újraindulás,ha hívnak elég akadozva jön be a kép...Másnak is ilyen a sense 4? előtte nyomtam wull wipe-t is.Melyik a legújabb firmware? lehet aztkéne felraknom másikat....
-
törölt tag
válasz
Balinov #13503 üzenetére
Tényleg megjött a frissítés
T-s teló, 3x nyomtam a frissítésre. Itt vanIomega: igen, harmadjára. Először ráböktem, semmi, aztán írta Bátor75, hogy itt van, megnéztem, és mégse semmi. Majd harmadik bökésre felajánlotta.
Akinek nem jött meg, indítson újra, hátha. Nekem a 2.3.4-et úgy ajánlotta fel. Vagy csak véletlen egybeesés volt
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Balinov #10142 üzenetére
Meteor tok telefonnal:
Kép1
Kép2
Kép3Ebayen rendeltem, Angliából jött, 9,19 font volt az ára (14,11$) szállítással együtt, de volt egy 10$-os kuponom, így csak 2,94 fontot fizettem, 1136ft.
A szaga alapján igazi bőr.
Egy hét alatt jött meg.
Ez pedig két kép telefonnal az előző neporene tokomról, ami 2,49$ volt:
Kép1
Kép2A színe igazából sötétebb fekete, csak a hülye fények miatt ilyen.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Balinov #9887 üzenetére
A navi programok a lehető leglassabban találnak fixet.
Nekem a jól bevált megoldásom a gps test, azzal sokkal hamarabb lesz fix, utána pedig nyugodtan indítható a navi.
A legfrissebb kiadásban pedig már le tudja tölteni az agps infókat előre, és annak segítségével még gyorsabban tud jelet találni.Más.
Tegnap felraktam a bricked kernelt, mert szükségem volt a a hívásrögzítésre, felraktam mellé a callrecorder appot, hajnali 2kor fullra lett töltve a készülék, reggel 10kor pedig arra ébredek, hogy ki van kapcsolódva, mert teljesen lemerült.
Mókás.
Most megy vissza a backupom. -
sshr3kk
tag
válasz
Balinov #7293 üzenetére
Tegnap este alvás előtt nekem is sikerült előidézni a sense újraindulását. Nem tudom mitől lehet, talán túl sok memóriát hasnál a Market, aztán nem marad elég a sense-nek. Nem tudom, de mindenesetre érdekes.
Mert az még valahol oké nekem, hogy egy 9mm vagy egy Order & Chaos után újraindul, de a Marketes valahogy nem tiszta számomra.
Ez van, ezzel kell együtt élnünk...legalábbis még egy ideig
Ja, és igazán nincs mit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Crypto Trade
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest