- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
balazs1022 #25688 üzenetére
Total commander is tud md5 generálást és ellenőrzést....
-
nimfas
addikt
Na én is csatlakozom a döglött telósok táborához. Ma lerágott, ujraindult.... Aztán akksi km-re ujraindult... Aztán se kép se hang. Most töltőre dugva a led sem világít. Gyanítom alaplapos mivel próbáltam másik akksival. Pedig kitarthatott volna nyárig...
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Volt itt még egy ajánlott akksi az ANKER-en kívül, de sajnos most a keresővel nem találom... nem tudja valaki hogy melyik volt az?
Jelenlegi Anker-em 1 óra képernyőt bír... vakuzva restartol a telefon.....Előre is köszönöm.
-
nimfas
addikt
válasz
nimfas #25424 üzenetére
Specifikációk :
"Processzor: Z80A, 4MHz
RAM: 128K, bővíthető - 3900k-ig
Videó memória: 64K ( a központ memóriából)
ROM: 48K (angol gép) / 64k (német gép)
Szöveges képernyő: 38x24; 78x24
Grafikus képernyő: 672x512 (256 szín)
Hang: 3 csatorna + 1 csatorna fehér zajgenerátor (sztereo)
Két speciális áramkör: NICK, DAVE
Beépített szövegszerkesztő (WP)
Billentyűzet: fólia-tasztatúra, 69 bill. + beépített joystick
méret: 40 x 27 x 2,5 cm":-DDDDD
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #25420 üzenetére
Nekem C64-em nem volt... (haveroknak persze az volt....) hanem Enterprise 128 [link]... beépített Joy... magnó és kis bütyköléssel pc-s nagy floppy is csatlakoztatható volt hozzá, de a fej állítás a magnón ismerős
Régi szép idők mikor postán rendeltem a kalóz másolt játékokat
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #25415 üzenetére
Dos korszak... hát igen, sokan a szívükhöz kapnak, ha bejön egy szöveges ablak...
Bezzeg régen.... autoexec.bat szerkesztés és config.sys mahinálás a minél több memória elérése miatt ... te jó ég de rég volt
)))
Más:
Én egy THL W8S telefonnal szívok, kicserélték a szervízben a digitizert és az LCD-t (sikeresen levertem asszony telefonját...) de a szerelő azt mondja, hogy minden szép és jó, de a digitizert újra kell kalibrálni.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Ezt programmal kell, vagy mi a fene, google-ban nem nagyon találtam rá utalást. :S
Bocs az OFF-ért -
nimfas
addikt
Jelenleg CM Romot használok, egyetlen gondom vele hogy halk mind a zene, mind a csengés ereje.
Van erre valami megoldás?
Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #25334 üzenetére
Én is 2 év garival vettem.... volt is gariban... 2x is... és nem 1 éven belül.
-
nimfas
addikt
-
nimfas
addikt
válasz
Tommka24 #25295 üzenetére
Pl.. Vipers 5.2.0
-
nimfas
addikt
Hali!
Feltettem [Android 4.4.2] CM11 with CAF 3.4.0 kernel [May 25, 2014] Ezt a ROM-ot... de olyan bajom van vele, hogy a csengőhang nagyon halk... CM11-alatt van valami FIX erre???
Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
-
nimfas
addikt
válasz
silver-pda #25177 üzenetére
Nekem lehet lesz egy eladó ;-) rendeltem egy Hongmi-t, ha tetszik akkor ezt lehet eladom, elég sok minden van hozzá... több féle tok, 2 töltő, 1 anker és a gyári akksi, autós tartó.... De ey még legalább 2 hét mire megjön... ha nem tetszik akkor azt adom el
-
nimfas
addikt
válasz
silver-pda #25171 üzenetére
Recovery van rajta? Rom telepítés? Hátha.... Csak szoftver hiba :-)
-
nimfas
addikt
válasz
honda130 #25109 üzenetére
Egyszer már leirtam....
Totál commander a gépen, rá mész a rom file-ra, filé menü, ellenőrző file készítse, md5
Majd a készített file tartalmában lévő bazi hosszú kódot össze hasonlítod a rom letöltési oldalán lévő kóddal.
Ha stimmel akkor jól szedted le, ha nem akkor töltsd le újra!
A smart flasht a Recovery-ben tudod bekapcsolni, akkor kell ha nem Soff a telo.... Tehát ha dev-es módszerrel nyitottad.
-
nimfas
addikt
válasz
honda130 #25022 üzenetére
[link] Sensation tudástár... olvasás.... olvasás.... nekem pl RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_246089_signed.exe van meg..
ez kb 450 MB, egy exe file, teló rádug a gépre és futtatás.... a leírás szerintLe tudod menteni a pc-re is a mentést... egy könyvtárba pakolja a cuccokat... passz hogy hova, de meg fogod találni....
-
nimfas
addikt
válasz
honda130 #25019 üzenetére
full wipe minden új rom felrakása előtt ajánlott... és igen a recovery marad, szívás is lenne ha törlődne
Gyári romot tudsz letölteni is... Sensation tudástár ;-) Hisz ha garis lenne akkor úgy tudod visszavinni, hogy gyári rom vissza, s-off vissza S-on-ba... ahogy én is vittem... a Htcdev-es nyitást nem tudom hogy lehet visszacsinálni, sosem próbáltam...
Kipróbálsz egy custom romot... hidd el nem sírod vissza a gyárit
-
nimfas
addikt
válasz
honda130 #25015 üzenetére
Látom kezd oszlani a köd ;-)
Ha megvan a root is, akkor próbálj ki pár custom romot... Viper, Elegancia, Inspiration, Revelation, MIUI csak hogy pár ismertebbet írjak.
Annyi, hogy a letöltésnék többnyire van egy md5 ellenőrző kód, ezt érdemes letöltés után ellenőrizni, hogy egyezik-e (Total Commander... FILE... ellenőrző file készítése (md5))
Sok sikert!
-
nimfas
addikt
válasz
honda130 #25004 üzenetére
Leszeded ezt a file-t EZT (UPDATE-SuperSU-v1.94.zip)
majd miután bemásoltad pl. a telefon SD kártyájára, az 4EXT-ből "Install from SD" talán az 1. vagy 2. menüpont... megkeresed ezt a file-t... telepíted és már ROOT-olt is a készüléked.5 perced van módosítani az utolsó hozzászólásodat ;-)
Addig jó míg én szólok és nem egy admin ;-) -
nimfas
addikt
válasz
honda130 #25002 üzenetére
1. Ne írj új hozzászólást 2-3 percenként... ott a QRVA szerkesztés gomb (az előző hozzászólásodnál)
2. Minek neked a CWM??? 4ext-tel simán tudsz romot cserélgetni...
Én pl. épp tegnap csináltam meg az S-Off-ot... kb 4x-re sikerült is a drótos trükk.
Előzőleg is ez volt fent és ROOT-os volt a telefon, nem kellett a CWM
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #24836 üzenetére
Ma mentem reklamálni... vittem a 2 fényképet a saját és a Honda-tól kapott képet, mondtam a Samsung szervivben, hogy legyenek szívesek továbbítani a képet a HTC szervizbe. Az itteni srác normális volt, szerinte is cserélni kell és kész, mondta hogy fel is hívja őket... aztán majd kiderül... Én visszalőttem S-on-ra ;-)
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #24831 üzenetére
Köszi Honda...
Naná hogy mondtam, úgy is írták bele, hogy a tulaj szerint az aljzat kopott....
De mivel Siófokon vittem be a Samsung szervizbe és ők küldik tovább...
Akkor ragaszkodjak hozzá, hogy küldjék ki Csehországba, mert ott kicserélik???
A gari idő hosszabodik annyival, amennyit szervízben volt a teló? Mert akkor nem 19-én jár le csak jövő hónapban......
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Fejlemény van a telefonommal... gyári töltővel nem töltött, vettem hozzá után gyártottat... egy darabig azzal ment, majd megint 1 éjszaka alatt 10%-ot töltött...
Lefényképeztem a telefonban lévő véget, USB aljzatot és olyan mintha lekopott volna az egyik fele... bal odalon látszik...
Lenne valaki olyan kedves és csinálna egy fényképet a saját telefon USB aljzatáról lehetőleg nagyítva?
Az enyém így néz ki.... (lásd lenti kép), erre a szerviz ezzel hív, hogy adnak egy új töltőt és kábelt 8400 Ft-ért, mert az után gyártott miatt nem tölt....
-
nimfas
addikt
Nekem is melegszik... de már újkorában is...
Beadtam gariztatni az USB csatlakozó miatt, kép van róla 1 max 2 oldallal vissza... kíváncsi leszek mit szólnak rá... Kiderül hogy szándékosan koptattam le ;-)
Kedden vitték Siófokról a jó ég tudja hova... 2 hétnél előbb nem is számítok rá, hogy lesz belőle valami....
Addig is a jó kis régi
Motorola L9-et használom... ez wazz elmegy még mindig 1 hetet egy töltéssel (2008-as modell)
-
nimfas
addikt
Az alábbi képen látható kékség... tapasztalt már valaki ilyen jelenséget?
Tuti valami szoftveres hiba lehetett, mert akkor egyszer volt, akkor csináltam egy képernyőmentést, azóta sem tapasztaltam....
Csak mert lassan lejár a 2 év garim... és ha valami hardveres hiba lenne jó lenne előtte orvosoltatni....
Ahogy a töltőnél lévő égést is (mintha hiányozna a csatlakozó 1/3-a)... remélem nem fogják rám hogy piromán vagyok.... Nem is mindig tölt a töltő... már a 3. töltőt használom a majdnem 2 év alatt :-S -
nimfas
addikt
válasz
levi.hungary #24624 üzenetére
Az automata ki-be kapcsolást nem tudja, ez tuti.
Elég sok custom rom van... Miui, Viper.... stb.
Mindnek megvan a maga előnye-hátránya... kísérletezni kell velük :-D -
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #24527 üzenetére
Fogós ravasz kérdés.....
A Szezso féle Revelation vagy az Inspiration rom a jobb?
Jelenleg a Viper 5-ös van fent... nem rossz, csak mintha gyorsan merülne.... de lehet már az akksim kezd haldokolni... közel 2 éves Anker.
-
nimfas
addikt
válasz
Krisztián156 #24218 üzenetére
Nem írta hogy kikapcsolt telefonnál.
-
nimfas
addikt
Viper sense rom.... nekem egy olyan hülye kérdésem lenne, hogy a gyári ablakos facebook home-képernyőt hogy lehet törölni?
Csináltam másik ablakot, kijelöltem home-nak, de nem engedi törölni a tapétásat.... :-S
-
nimfas
addikt
Azért nyugtassatok meg hogy az nem normális ha 30%-ról 100%-ra 0:30-tól 8:45-ig tölti fel egy 2.000 mAh töltő ?!?
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #23713 üzenetére
Mi a difi a 32-33 között?
Gariztatas szempontjából mind1 nem?
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #23709 üzenetére
Cidgetter szerint Htc_032... Akkor jó az általam írt gyári RUU? 3hsz-el feljebb.
-
nimfas
addikt
Nekem is az akksi résszel lesz bajom... jelenleg van 2 gyári akksim, egyiket egy ismerőstől kaptam, továbbá egy Anker akksi.
Tünet a következő... mind 3 akksit egy éjszaka (22-07) alatt 20%-ról 60-70%-ra tölti fel.
Gyári töltőjével és egy aktív USB Hub-bal is próbáltam, az usb hub 2000 mAh-s.
Ha picit mozgatom a telefonnál a kábelt akkor hol ég hol nem a narancssárga töltést jelző led. Mintha meg lenne kopva a telefonban az USB aljzat. Még garis a telefon szóval jövő héten beviszem a Samsung szervízbe, ugyenis ők továbbítják a HTC szervíz felé. Kíváncsi vagyok mit találnak ki, hogy ne kelljen javítani.
Ezzel kapcsolatos a kérdésem, a tudástáron lévő gyári állapot visszaállítási leírás még aktuális?
Leszedtem a Gyári RUU-t "RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_246089_signed.exe"
Ezt lefuttatom úgy hogy rá van dugva a telefon a gépre... lezongorázom az a többi parancssori dolgot és mehet a szerívbe???
Üdv.
G. -
nimfas
addikt
válasz
Krisztián156 #23632 üzenetére
Lesz és nem lessz....
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #23201 üzenetére
Nem lőtted vissza on-ra, vagy alaplapos lett?
-
nimfas
addikt
válasz
szezso15 #23140 üzenetére
Kivárjuk :-D
Én tegnap szedtem le a rom-odat.. azóta az van fent
Eddig tetszik!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári tárcsázó tudja ha elkezdem pl beírni hogy "muller" akkor kidobja a müller-t és a muller-t is... viszont ha a felső sávon a személyekre nyomok, és keresés... és ott írom be... ott már csak a muller-t dobja ki.... ezt lehet vhogy korrigálni?
Elegancia és más romok alatt ezért volt fent az Exdialer tárcsázó, abban megy...
Remélem érthető a problémám
Üdv. és további jó munkát!
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #22983 üzenetére
FR?? (ammi' a csoda?)
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #22981 üzenetére
Radio rész miért fogyaszt 10X annyit mint az én telómon?
2 hete megvan a telója... azóta majd minden nap volt töltve... gyanítom nem itt lesz a kutya elesve
-
nimfas
addikt
Másik topicban kérdeztem egyet... de beteszem ide is ha nem lesz belőle harag....
Nekem Sensation-om van, asszonynak vettünk egy kínai csodát... Jiayu g3st (1,5x4 mag) a kérdés [itt], a választ várom ott is itt is... hátha lesz belőle valami.
Gsam battery és Betterbatterystats progik feltéve... nap végén bemásolom a Betterbatterystats eredményeket, hátha ki lehet belőle hámozni valamit.
Előre is köszönöm!!!
-
nimfas
addikt
Elegancia 7.5 rom... jelenleg (tegnap óta) nem tudom bekapcsolni a wifi-t rajta (wifi bekapcsolás szöveg látszik, de szürke marad és nem csinál semmit).... próbáltam újraindítani de akkor sem.
Nem tudom mi lehet vele, már lementettem My Backup pro-val az apk+data-t, gondoltam ha nincs már reinstall rom... hacsak nincs valakinek ötlete hogy lehet alap állapotba hozni a wifi-t.
-
nimfas
addikt
válasz
BlackTreff #22869 üzenetére
Otthon... vagy a munkahelyen... hol máshol ?
Gatto, ez volt a másik amit írtam volna... "ahol eltört"
D
-
nimfas
addikt
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #22826 üzenetére
Drotos módszerrel lett s-off majd root-olas.... Htc-s dev.-vel nem lett nyitvaha ez volt a kérdés.
Egy anker akksit vettem hozzá, kaptam egy másik gyarit. De ajkai kilove mint hiba, mert a gyarit sem tölti rendesen, ezért gondoltam hogy nem érintkezik rendesen. Beprobalom a garit, vagy hogy mennyiért cserélik ki az usb aljzatot....
-
nimfas
addikt
Kipróbáltam másik akksival is, de úgy néz ki vagy a töltő, vagy a "megégett" usb foglalat lesz a bűnös... tegnap éjjel óta 80%-ig töltötte fel a telót... 20-ról....
Ha viszem szervízbe akkor a tudástáron [link] lévő leírás még jó?
Úgy értem van frissebb gyári rom...? Ha igen akkor merre találom?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
-
nimfas
addikt
válasz
enginev3.0 #22766 üzenetére
Hát... nekem sikerült a Sebastian-t feldobni rá... swipe2Wake is megy.... bár néha a gombvilágítás égve marad, ha kikapcsolom a tetején a gombbal.... bár ez az alap kernellel is így volt :-SSS
Pedig tetszik a Miui rom... de így sajnos nem sokáig lesz fent... ez a nem tudom felvenni dolog eléggé zavar :S
-
nimfas
addikt
Kérdés...
Mi van olyankor ha Miui rom (múlt heti) gyári kernel-lel és Sebastian 17.5-el is olyat csinál hogy hívnak, felveszem és kilovi a vonalat, ergó nem tudom felvenni, hívható vissza az illetőt.
Megoldás?
Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
válasz
Klarsa #22674 üzenetére
Legjobban úgy járnál, ha találnál a közeledben valakit akinek van ilyet telefonja és megkérnéd, hogy nem-e lehetne kipróbálni az akksit.
Nekem Anker akksim van, tovább bírja mint a gyári... még csak 1,5 éves, de még bírja....Szerintem egyébként akksi probléma lesz, de egy Factory Reset-et még megér a dolog.... hátha vmi összeakadt az idők folyamán :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest