- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
claire78 #19456 üzenetére
Sziasztok!
Lecseréltem a Sensationt One X-re és igy felszabadult 2 db jó állapotú Anker akksi (2000/db), illetve
autós tartó kar, HR adapterrel (2500). Ha valakit érdekel irjon PÜ-t. Beérkezési sorrend dönt.Köszönöm mindenkinek a válaszát, tanácsát, segitségét az elmúlt egy évben! Jó volt Veletek!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
claire78 #17513 üzenetére
Ennyire azért ne legyél biztos a dolgodban, mert párhuzamosan egy xoomot használok, ahol sima otg kábellel minden megy (pendrive és külső hdd is).
Kernel szinten belerakták a támogatást rég a sensationbe, de támogatni csak azért se támogatja, sajnos..
T0rnad0: sajnos ritka lusta ember vagyok, és még mindig viper 1.0.1-et használok faux kernellel (kernel csere óta nem volt probléma az érintőpanellal).
Viszont csinált nekem ilyen kis kellemes pillanatokat, amikor éppen nem nagyon használtam a telefont:
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
claire78 #17202 üzenetére
Nekem is a faux volt eddig a kedvenc,de viper-rel akármit próbáltam nagyon merült...felraktam a bricked-et de azzalis...így ma felraktam újra a romot wipe nélkül és eddig jónak tűnik.Furcsa hogy ugyanaz a rom és kernel és neked jó nálam viszont merül..kiváncsi lennék miért
-
sgs123456
tag
válasz
claire78 #16765 üzenetére
Szerintem a komplett rom csere is megoldható így. Annyi lesz csak szerintem az eltérés, h teljes wipe-ot fog csinálni és mindent törölni fog. De ebben az esetben biztosan figyelmeztet majd, h mentsük le adatainkat.
Hol vetted észre a laggot? Nekem nem tűnt fel eddig sehol.
Ez a smooth rosie dolog engem is érdekelne. Nekem mind a 3-nál ugyanolyan. -
nimfas
addikt
válasz
claire78 #16400 üzenetére
S-off-1-27 ezt követtem... szóról szóra :-) De a drótnál elakadtam.... pedig villanyszerelő vagyok
-
nimfas
addikt
válasz
claire78 #16398 üzenetére
Lehet... de vmiért akkor sem megy :-S
nyomom a drótot mint a hülyegyerek de semmi reakció, egy idő után... olyan 2 perc megunja és újrakeresné a telót, de nem találja... lehet nem az előlapi USB-be kéne dugin a telót... hanem hátra az alaplapiba?
Bár nem tudom mit befolyásol... olyan mintha a drótot nem érzékelné :-)
-
Eddie141
senior tag
válasz
claire78 #16080 üzenetére
Fel is tettem, de sajnos semmit nem módosított, és befejezvén mindent ugyanúgy zárt volt a bootloader.
DjTaRsY:
Igen, HTC Dev-el nyitottam, Sensation Tool-al. Ez jelent valami problémát? Befolyásol valamit? Ezzel zárni is lehet a bootloadertGarancia nem vész emiatt el, vagy?
-
kaciokos
őstag
válasz
claire78 #15669 üzenetére
Bocs, lehet, hogy én vagyok a láma, de szerintem ezt semelyik Android-on nem lehet beállítani. Lehet manuálisan kapcsolgatni mondjuk widget-tel, meg lehet olyan profilozó app-ot feltenni, ami mondjuk fél óránként 5 percre engedi az adatkapcsolatot, amíg minden leszinkronizál, de olyasfajta szabályozás, amit te szeretnél, szerintem nem létezik.
-
-
kaciokos
őstag
válasz
claire78 #15603 üzenetére
Ha jól tudom, a halszemoptika azért jó, mert a normál objektívnél jóval nagyobb látószöge van, a jellegzetes halszemoptika torzulás valójában csak egy nem kívánt, de kiküszöbölhetetlen mellékhatás.
A torzulást persze elő lehetne idézni szoftveresen, de a látószög növekedését aligha...
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
claire78 #15571 üzenetére
Jah, linkeltem már, ez a firmware, ez teljesen független az androidtól, ez nem egy ROM. (annyiból függ oké, hogy ICS rom csak ICS firmware-rel kompatibilis) CID Getter play storeos programmal megnézed a CID számodat, majd letöltöd az annak megfelelő 3.32-es unlokced firmware-t. A telepítés egyik korábbi hozzászólásban már le van írva
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest