- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
barpici
csendes tag
válasz
Krisztián156 #25324 üzenetére
Azt hiszem a bootloader visszazárásával van info hiányom...
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #25318 üzenetére
Mivel ő gyári állapotba akarja viszarakni, szerintem a RUU az egyetlen opció...
-
Tommka24
csendes tag
válasz
Krisztián156 #25298 üzenetére
Tuti én vagyok a bamba... de nem találok ViperS 2.1.0 romot xda-n sőt máshol se... csak ViperS 2.0.3-at utána meg ViperS 3.1.4-et...:S
-
cyber86
őstag
válasz
Krisztián156 #25305 üzenetére
Közbe már megtaláltam a szinkronizálásnál akadt be fb meg asszem gmail-nek valami szinkronizálása.
-
Tommka24
csendes tag
válasz
Krisztián156 #25298 üzenetére
Köszönöm! Volt régebben egy One V-m azon ICS volt és tetszett és meg ez a blinkfieeld se jön igazán be. Szóval majd megpróbálom feltenni rá ezt akkor, ha megjön az új aksi... mert ez kb. kuka és így nem szeretnék hozzákezdeni, és még két buta kérdés ami hirtelen eszembe jutott... ezekben a romokban van magyar nyelv is ? Valamint, hogy nem okoz-e problémát, hogy nem gyárilag független típusról van szó?
-
Tommka24
csendes tag
válasz
Krisztián156 #25294 üzenetére
Köszi!
és esetleg tudnál ajánlani egy normálisan működő romot?
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #25288 üzenetére
Az is lehet, hogy vissza kell zárnod, hogy visszamenjen a gyári ROM, egy próbát szerintem megér.
A kollégád Sensation-jával meg akkor nem tudom mit csináltak, én még nem hallottam ilyen esetről.
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #25286 üzenetére
Tudtommal a htcdev-es nyitást nem lehet visszacsinálni, de ez nem kéne, hogy megakadályozzon egy gyári ROM felrakásában. Pontosabban szólva vissza lehet zárni a bootloadert, de akkor az állapota nem Locked, hanem Relocked lesz, jelezvén, hogy egyszer már nyitottad és ezért a garancia bukó lehet.
Nem lehet, hogy S-OFF a telefon, és azért hisztizik? Azt viszont simán vissza lehet csinálni.
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #25284 üzenetére
Mondjuk a Sensation Tudástárban már sok elavult infó van, szerintem inkább olvasgass itt vissza, kezdetnek ajánlom ezt és randras_83 hozzászólásait.
-
hajbel
addikt
válasz
Krisztián156 #25209 üzenetére
Kösz a degítséget fiúk, de az a baj, hogy nem bootol be a rom, ezért nem tudok apk-t telepíteni.
-
zho-lee
addikt
válasz
Krisztián156 #25195 üzenetére
Akkor lehet, az a gond, el kéne indulnod a kályhától...
Nekem is voltak gondjaim anno a sok romozgatás közben.
Valamit a sok wipe letörölt/felül írt, amit egy újabb rom telepítése nem tett vissza.
Vissza gyári állapotra, azaz gyári romra, root+recovery, és az erre telepített custom rom kiválóan, hibátlanul teljesített ezután.Javaslatom a romcserénél: (ha van egy belakott jó custom rendszered, de lecseréled egy másikra)
-belépsz a recoverybe,
(-cwm mentés!)
-flash rom
-flash gapps (opcionális)
-flash kernel (opcionális)
-wipe cache
-wipe dalvik
-wipe data/factory reset
-rebootMikor beindul, ne állíts be semmit, csak lépkedj végig a varázslón, majd: menü/beállítások/biztonság/gyári vissza állítás.
Reboot, és akkor állítgathatsz mindent.
Nálam így nem jöttek elő ezek a telepítés utáni anomáliák.A másik, a mentések.
Jelen esetben a titanium backup mentések.
Tudnak galibát okozni, pláne, ha nem romfrissítés van, hanem mondjuk cm romról mész miuira, és a cm-en mentett adatok kiakaszthatják a miuit. Vagy fordítva.. -
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #25195 üzenetére
Nem, mintha ilyen szinten értenék hozzá, de nem lehet, hogy a CM11 valamiért szétbarmolta a radio fw-t, és azt kellene felülírni?
-
honda130
tag
válasz
Krisztián156 #25169 üzenetére
Tegnap felvetettem a melóban a kollégámnak egy kérdést. A konkrét kérdést majd a következő hsz-emben, mert az nem biztos hogy a te problémádra válasz lehet, de a következőt válaszolta: Én a múltkor az sd kártyáról egy pici fájlt letöröltem és nem tudott a wifire csatlakozni. ...
Azért olvasd el azt a bizonyos következő hsz-em is, mert lehet úgy komplett amit szeretnék mondani neked. -
elmouse
aktív tag
válasz
Krisztián156 #25169 üzenetére
Nekem tökéletesen működik a gps.
-
Morgal
aktív tag
válasz
Krisztián156 #25133 üzenetére
tegnap vettünk asszonynak is egy Sensation-t
de visszaraktam inkább mindkettőre a gyári Sense-t
-
Krisztián156
tag
válasz
Krisztián156 #25132 üzenetére
Tessékcsak tessék
:[link]
-
Morgal
aktív tag
válasz
Krisztián156 #25125 üzenetére
és a fényképezést tekintve? valahogy iszonyatosan szűri a zajt a sense-es gyári rom is meg a cm is, már olyan szintre, hogy az élek kezdenek eltűnni
-
honda130
tag
válasz
Krisztián156 #25117 üzenetére
Vipers-ből létezik több változat is? Nem lehet hogy az én telefonomra is felmenne valamelyik?
-
honda130
tag
válasz
Krisztián156 #25119 üzenetére
Ez a rom nekem sem jó a készülékemen. Már az első próbahívást sem tudom letenni vele. Pedig nagyon bejönne.
-
(jan)
őstag
válasz
Krisztián156 #25119 üzenetére
igen. kamera bugzik benne, irta is sultanxda
-
(jan)
őstag
válasz
Krisztián156 #25117 üzenetére
én használtam, de bugos. jobban jársz a 3.0 kernelessel, ráadásul most jött ki újabb verzió belőle.
-
elmouse
aktív tag
válasz
Krisztián156 #25082 üzenetére
Gapps kell, a többi opcionális.
-
randras_83
addikt
válasz
Krisztián156 #24874 üzenetére
Jelezném hogy erősen karcoljátok a Warez határokat ezzel a patcheljünk iGo-t témával.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24871 üzenetére
Le kell tölteni hozzá egy patchet aminek a neve: iGO_Primo_thin-v1.1_JellyBean.apk
-
honda130
tag
válasz
Krisztián156 #24806 üzenetére
Igen, már olvasgatom a tudástárt egy ideje és nagyjából értem is a dolgot. Viszont mielőtt fűzött Rom-ot tennék fel, kedvem lenne kipróbálni a régebbi verziókat is, hogy lássam honnan indult a történet. Vagy az teljesen kizárt? Teljesen felejtős?
-
(jan)
őstag
válasz
Krisztián156 #24785 üzenetére
ez érdekes... akkor mi okozhatja a melegedést ?
-
swapout
tag
válasz
Krisztián156 #24734 üzenetére
Üdv!
@randras_83 és Krisztián156 a 4EXT Recoverym v1.0.0.5 RC9 az fw pedig 3.33, és az az érdekes hogy már nagyon régóta romozgatok de például az elegancia romok legyen az bármelyik vagy a cm romok hibátlanul működnek!
sőt még a MIUI-s romok is! Tehát ezért nem értem hogy mi a pics@ lehet!
-
Bátor75
tag
válasz
Krisztián156 #24695 üzenetére
+1
Nekem eddig még mindig a ViperS jött be a legjobban. -
Damage401
senior tag
válasz
Krisztián156 #24695 üzenetére
Hogy ha már az elöző romok se indulnak el.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24676 üzenetére
érdekes...nekem meg a kamera nem akar lefagyni, sem ezen, sem a vipers3.1.4-en, sem a revelationön megszámoltam 27 vakus képet csináltam most egymásután. Egyébként kevés a widget, de írták h csak ennyi van a sense 5-ben.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24670 üzenetére
Tegnap este végül feltettem, nekem se jött meg az email még. Nagyon király ez a sense5, sokkal szebb mint az elődje. Egy apró hibát találtam, a photo gallery widget nem működik, annyi baj legyen
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #24670 üzenetére
Nekem megjött azonnal még 3 napja.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24668 üzenetére
Van valami bug a vipers 5.1.0-ban?
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #24665 üzenetére
Nekem újraindul ugyanúgy
mondjuk csak az 5-6. fotó után.
-
honda130
tag
válasz
Krisztián156 #24658 üzenetére
Az én 4.0.3-as Androidomhoz képest akárhogy agyalok, nem tudom kihozni, hogy visszalépés legyen a 4.0.4-es. Sokkal visszább szeretnék menni. Akát mindegyik verziót kipróbálnám, ha hozzá lehetne férni.
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #24655 üzenetére
Király, köszi.
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #24631 üzenetére
Én is ezt terveztem, de nem világos, hogy gyári, htcdev-es nyitás után tudok-e:
1. gyári ROM-ot rootolni, hogy le tudjam menteni
2. kernelt felrakniVan valakinek ezirányú tapasztalata?
-
Sasal1ty
tag
válasz
Krisztián156 #24593 üzenetére
Lehet hogy az lesz a probléma sajnos...
-
zho-lee
addikt
válasz
Krisztián156 #24588 üzenetére
Már nem emlékszem, de ez rom függő is volt.
De miután alkoholos vattával a hátlapon megpucoltam az összes érintkezőt, enyhült a dolog.
Még egy gond lehet, túl laza a kábelen a csatlakozó, lötyöghet a helyén.
Most SGS3-am van, annál pl írják is a fórumon, hogy ez lehet baj.
Fogóval óvatosan összébb kell nyomni a mienknél, de ezt nem próbáltam, ráadásul lehet nálad nem is az a gond.. A rom vacakolhat..
CM romod van, vagy sense5?szerk: ha jól látom, inspiration romod van, akkor passzolok..
-
zho-lee
addikt
válasz
Krisztián156 #24586 üzenetére
Az akkufedélen az érintkezők tiszták?
(mindegyik) -
randras_83
addikt
válasz
Krisztián156 #24561 üzenetére
Aha hidd és bízz!
Amúgy elvileg működik.
@Dolin: mi volt a menet?
-
randras_83
addikt
válasz
Krisztián156 #24556 üzenetére
Az beépül nem kapcsolható.
A jack meg sajnos meg szokott dögleni
-
brillians
tag
válasz
Krisztián156 #24558 üzenetére
Köszönöm a választ! Remélem valamelyik módszer jó lesz.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24551 üzenetére
Próbáljátok ki a PlayerProt, ott van ilyen beállítás, hogy a füles gombjainak kezelése, bár nem próbáltam mert nekem nem oylan a fülesem, a gyári füles amit a telóhoz adnak meg alkalmatlan zenehallgatásra..
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #24551 üzenetére
PowerAMP az Android-os zenelejátszók királya.
Az első pénzért vett progim volt, és azóta sem bántam meg.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24545 üzenetére
félek, hogy csak gyári romal lehet irányítani.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24542 üzenetére
Sense 5-ben megy
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #24538 üzenetére
Igen, de a Revelation az JB alapú.
Mentésre nekem legtöbben a Titanium Backup-ot ajánlották, mondjuk nem olcsó, de profi. Esetleg próbálkozhatsz még a Helium-mal, előnye, hogy ingyenes, és működik rootolatlan telefonnál is, hátránya, hogy a mentéshez és visszaállításhoz kell egy PC-re telepített kliens is.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Krisztián156 #24480 üzenetére
Nekem semelyikkel nem volt ilyen jelenség.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Krisztián156 #24473 üzenetére
Az hardveres hiba lesz, mivel te vagy az egyetlen, akinek ilyen problémája van ICS-sel.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24473 üzenetére
Én tegnap este tettem fel, az első benyomások azok, h nagyon kevés benne a testreszabhatóság, gyorsaság terén ugyanolyan mint a vipers3.1.4, eddig semmi hibát nem tapasztaltam de hát ezt majd később. Hiányzik pl a felülröl lehúzott sávban a gyorsbeállítások, az hogy egy választott touch gombbal ki tudom kapcsolni a kijelzőt ilyesmi. Megszoktam már a venom tweaks-et úgylátszik..
Egyébként akiket ez nem zavar annak jó lehet és lehet hogy gyorsabb mint a vipers még ha ezt én nem is éreztem.
Most lehet kipróbálom a CM11-est. A kamera abban rendben van? a CM10.2-nél voltak vele gondok úgy emlékszem...
-
silver-pda
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24450 üzenetére
Azt nem tudom, de a szezso féle mintha tudná, de nem tom 100%.
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #24331 üzenetére
Jaja, én már rég elhatároztam, hogy többet nem veszek 2 év garival telefont, inkább csak szürkeimportosat egy év garival, akkor hamarabb ROMolhatok nyugodt szívvel, az árkülönbözet meg remélhetőleg fedezi a javításokat a második évben.
Szomorú, hogy a gyártók (tisztelet a kivételnek) effelé készerítenek.
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #24329 üzenetére
Hmmm... Akkor ezek szerint hibás infó kering a neten.
Viszont ez nekem is jó hír, mert pár hónap múlva lejár a garim, és akkor akarok rá egy jó kis Inspiration-t, de ezek szerint simán nyithatom a htcdev-en, nem kell drótos trükkel mókolnom.
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisztián156 #24321 üzenetére
Én úgy tudom, a htcdev-es megoldás után a kernel-t nem tudod cserélni, szóval nem egyenértékű a kettő.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24233 üzenetére
Anno feltettem meg a gyarit is, ugyan ugy csinalta. De mas custom romokkal is.
Egyebkent arra jottem ra, hogy fokent(vagy csak) mobilnet mellett csinal ilyet. Nem emlekszem olyanra, hogy wifivel barmikor is kikapcsolt volna. De mivel a nap elso feleben csak mobilnetezek, igy ez nem valami jo.
-
nimfas
addikt
válasz
Krisztián156 #24218 üzenetére
Nem írta hogy kikapcsolt telefonnál.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24209 üzenetére
szerencsére nincs...Nekem olyan érdekes jelenségek voltak, hogy párszor kilépett random akármilyen alkalmazásból mintha a vissza gombot megnyomtam volna...de egy jó ideje ezt se tapasztalom szerencsére..
-
khalid98
tag
válasz
Krisztián156 #24163 üzenetére
Nem muszály a 4ext még , ne keverjük össze most a fejét
-
szezso15
addikt
válasz
Krisztián156 #24144 üzenetére
Rendelnék én, de jelenleg nem hogy hátlapra, hanem rágóra sincs pénzem.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #24130 üzenetére
Úgy érted, a 2. az első és a harmadik.
-
Krisztián156
tag
válasz
Krisztián156 #24121 üzenetére
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24119 üzenetére
Nem tudom, mert én sem próbáltam még. Tedd fel és jelezz vissza megy-e
A feladatkezelő Task Manager néven kerül az alkalmazások közé. Biztos nincs ott? -
Baloo27
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24117 üzenetére
A widgetek mindenkinél hiányoznak, mivel a Htc törölte őket a One széria frissítésénél. Egyedül talán a butterfly kapta meg a szokásos widgeteket, ha jól emlékszem.
Itt egy link is:
[link]A feladatkezelő a vipers 5 topikjában benne van valahol. Letöltöd és flasheled recoveryből.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24115 üzenetére
Nálam nincs ilyen probléma. Szerintem tedd újra a romot.
-
zho-lee
addikt
válasz
Krisztián156 #24097 üzenetére
Nem, ez cyanogen 10.2-es rom..
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24097 üzenetére
És ezt a blinkfieldet nem lehet kikapcsolni?
Annyira engem sem izgat ez -
zho-lee
addikt
válasz
Krisztián156 #24093 üzenetére
Ez esetben menj ide
Töltsd le a romot, meg a gapps-ot.
Meg ezt is: Kernel Aroma installer: http://goo.im/devs/sultanxda/Pyramid_kernel_AOSP_NEW is!Telepítsd a romot, meg a gapps-ot, utána a kernelt is, és ne feledd bepipálni a sweep2wake-t
-
zho-lee
addikt
válasz
Krisztián156 #24087 üzenetére
Mint írtam, sajnos ebben nem tudok segíteni, mert más romom van.
Azért linkeltem, mert kereste valaki, de nem tudtam megkeresni, hogy ki.
Lehet fáradt voltam kicsit..
De látom, jött már válasz -
Kurzuh
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24087 üzenetére
én is feltettem, nekem bent volt alkalmazások menüben
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24039 üzenetére
Nekem semmi gond nem volt a gép és a teló közt. SD-re tökéletesen tudok másolni
-
zho-lee
addikt
válasz
Krisztián156 #23850 üzenetére
háát, ez nagyon jó 5let, erre gondoltam én is
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Krisztián156 #23657 üzenetére
A belsejét természetesen nem políroztam. Egy lakkozás biztosan jót tenne neki, csak annak idején kb. 8 óra csiszolás után sem energiám, sem türelmem nem volt már hozzá, ezért került fiókba.
-
szezso15
addikt
válasz
Krisztián156 #23654 üzenetére
Oké, egyelőre még nem esedékes a dolog, majd jövő hónapban.
-
szezso15
addikt
válasz
Krisztián156 #23651 üzenetére
Rendelhetek, nekem a fehér csapatja...
-
khalid98
tag
válasz
Krisztián156 #23651 üzenetére
most kipróbálom a sultan fm-et revolutionnal, most töltöm le a romot, meg majd egy játékot is, szerintem a trigger 2 lesz vagy hogyan hivják
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23643 üzenetére
Igen, ez xda-n egy user bannere
Egyébként photoshop, én is kerestem egy ideig miután megláttam, de még csak hasonlót se találtam. Van a sima, a beats, meg a fehér.
-
nimfas
addikt
válasz
Krisztián156 #23632 üzenetére
Lesz és nem lessz....
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23629 üzenetére
hmm nekem a többi nem, de a file explorer már párszor leállt. De sztem ha zavaró tegyél fel másikat
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23623 üzenetére
hát nekem 3.1.2-n úgy van h venom hub-ról letöltöttem és a venom tweaks-nél átállítottam. Ott vissza is lehet állítani
Gyorsabb a sense 5tel a teló? Több RAM marad? Én a vipers3.1.2-vel meg vagyok elégedve, semmi bug, semmi hiba, csak az akkuidő kevesebb mint eddig volt..:\
-
illes0102
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23536 üzenetére
én cpu-t 1566on járatom ami az XE gyárija szóval sima sensation is muzsikál vele lazán
ha viperS 3.1.2-őd van akkor marad a sebastian FM, mert azt hiszem arra nincsen más kernelráböksz letöltöd, és recoveríből fel kell telepíteni a zipet
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23528 üzenetére
kernel cseréhez nem kell wipe, és én a titanium backup pro-t használtam régen a fagyasztáshoz.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23524 üzenetére
Én anno sultan kernellel használtam 1,5-ön, elviselhető volt az akku.
A programokat meg úgy tudod törölni, hogy újratelepíted a romot wipe nélkül. Vagy jegeled őket. -
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23501 üzenetére
nekem is hasonló volt, de sikerült, kiváncsi leszek nekem beválik e a 3.1.2...
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23498 üzenetére
Eddig úgy volt, hogy nem muszáj S-offolni, elég ha unlockolom a bootloadert és fel tudok tenni Romokat. Most akkor mégse?
Egy linket tudsz adni, hogy te honnan szedted le a recoveryd?
-
illes0102
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23494 üzenetére
nem, nekem clockworkmod mappába rakja és 4ext touch recoveyim van
-
illes0102
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23492 üzenetére
nemhinném
nekem a ViperS 3.1.2ről 1,62 GB mentés lett. próbáld meg hogy a mentéseket lemásolod az SDről és csinálsz egy újat mert lehet hogy egyik felülírja a másikat
-
randras_83
addikt
válasz
Krisztián156 #23477 üzenetére
A helyedben én is azt tenném
-
randras_83
addikt
válasz
Krisztián156 #23466 üzenetére
Akkor hajrá, egyébként a különbség annyi, hogy a rom teljes mértékben 4.0.4 ICS, nincs benne 4.0.3 lib. Gyakorlatilag az Inspiration felturbózva a ViperS testreszabhatóságával. Én már nem tudom mire felrakni.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23466 üzenetére
Köszi választ! Ma nekiugrok vmikor
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23431 üzenetére
23429
a cwm-mel sincs semmi gond, ha működik tökéletesen.
A hangerőgombokkal lépkedsz fel-le, a power gombbal meg kiválasztod. -
sgs123456
tag
válasz
Krisztián156 #23429 üzenetére
Ezt így becsomagolva tedd az sd kártya gyökerébe és indítsd bootloaderbe a telefont.
Ezután lesz 4ext recovery-d.
[link] -
kisgergely80
tag
válasz
Krisztián156 #23421 üzenetére
ICS 1.6.3 szerintem bitang stabil rom. Minden benne van, ami csak kellhet. A 2.0.0 még annyira nem régi, h komoly tapasztalatokat szűrhessünk le róla.
A JB-s sense romok pedig úgy alapból szarok. Sok hiba van bennük. Fényképezés közben sokszor előfordul újraindulás, vagy nálam például a hangok szoktak felgyorsulni néha, ilyenkor csak az újraindítás segít, vagy például a wifi se működik túl jól, skype beszélgetésnél kikapcsol a wifi, ha kinyomom a kijelzőt és még sorolhatnám. A 4.1.1 úgy kalap szar, ahogy van.
Akkor a sense 5-ös kingsense rom, ami félig lopott, félig tákolt, hát, az is egy bughalmaz. Azt sem tenném fel a helyedben, maximum addig, ameddig kipróbálod magát az új rendszert. Aztán kuka.
Kernelből csak az ICS-es romokhoz találsz, ha a sense vonalon maradsz. Van a bricked, általában ez az alap. Nem rossz kernel, de nem is egy nagy szám. Van a pyd-x kernel, ami viszont szerintem nagyon jó kernel. Sok mindent lehet állítani benne, gyors és nagyon akku barát. És van a sultan kernel, ami a legtestreszabhatóbb. Ez se rossz, de nem használom túl régóta.
A radio-val csak akkor kell foglalkozni, ha nem működik jól a telefonálás, vagy mobilinternet, stb. De szinte sose kell hozzányúlni. Nekem eddig egyszer volt, h cserélnem kellett, mert nem működött a mobilnet megfelelően.
Lényegében ennyi lenne, aztán, ha valami nem jó, vagy máshogy gondolják, akkor azt úgy is olvashatod majd itt a fórumon. -
zho-lee
addikt
válasz
Sense 5
Még csak fél öt van..
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Csak lenne már itt a Sense 5
Minden nap felnézek XDA-ra, hogy mikor kerül fel, már túlságosan is várom -
enginev3.0
félisten
válasz
Krisztián156 #23417 üzenetére
Mindegyiket ugyan úgy kell feltenni
Vipers romból pedig nincs olyan sok hogy ajánlgatni lehessen -
randras_83
addikt
válasz
Krisztián156 #23367 üzenetére
Simán bemásolod a fastboot-ot tartalmazó mappába az img fájlt és akkor nem kell elérési úttal foglalkozni.
fastboot flash recovery recovery.img
Átnevezheted persze.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23352 üzenetére
Igen, nálam is ez volt a sorrend (sokáig cwm-et használtam, de a 4ext-el működik együtt a ViperS ROM recoverys mod telepítője, azért váltottam. Igazából egy kutya.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23344 üzenetére
4ext recovery updaterrel próbáld meg.
#23346 illes0102:
Milyen játék? Milyen ROM? Mennyin pörög a proci?
Ezeket nem árt odaírni az ilyen problémák mellé, már ha választ vársz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest