- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erix31
csendes tag
válasz
kaciokos #25789 üzenetére
Én kb 1-éve tettem fel a Virtuos Quattro-t. Nem érdekelt mit csinál, használható telefont akartam. Ennek ellenére működnek a kamera, fotó, internet funkciók, gyorsabban mint a gyári 4.03-as androiddal, pedig alpha állapotú ROM. Virtuous ROM-ból több is (Inquivisition, stb) van, csak már nagyon nehéz letölthetőt találni. Javaslom, ne kapkodd el ROM-olást, bár nálam bénább nem lehetsz, elsőre, másodikra, (harmadikra) sikerült. Firmware-ből én nem a 3.33-ast, de még nem is a 3.32-est használtam, mert azokkal galibáim voltak. Ha jól tévedek 3.24-es van most rajta. Igazából azért cdináltam ezt végig, mert 1.5 éve új Anker akkut vettem bele, eladni nem érdemes, piaci értéke alacsony, tehát most addig használom amíg az akku vagy a telefon kifekszik.
Sok sikert.http://www.virtuousrom.com/
http://www.hulkshare.com/mdeejay/virtuous-quattro-alpha3-pyramid-1
-
brillians
tag
válasz
kaciokos #25773 üzenetére
Már maga a bootloader unlock sem megy, mert a fastboot csak <waiting for device>. Gondolom ez a része a driverek miatt lehet, viszont amik elvileg működőképesek 8.1-en azok gyakorlatilag fel sem települnek nekem.
Az S-OFF "ControlBear for Juopunut" módszerrel meg már nem támogatott, bár most találtam egy régebbi verziót amivel működhet, de ha minden igaz akkor ehhez előtte az unlock-ot kell megcsinálnom.
-
randras_83
addikt
válasz
kaciokos #25735 üzenetére
Persze ez igaz. Nálam azért lett Nexus, mert tetszett a 4, majd az 5, meg meguntam a romolást. Stock droid és kész. Nincs vergődés S-OFF miatt meg BL miatt. Erős a hardver, a bővíthetőség nem izgat. A következő meg az idei Nexus lesz, ha az LG valóban ad ki egyet idén, ha nem, akkor OnePlusTwo vagy marad az N5
-
Bence01
tag
válasz
kaciokos #25447 üzenetére
Sziasztok,
Én olyan romot keresnék amivel minnél tovább kibírja az aksi, nem sokat játszok vele inkább fotózgatok meg netezek vele, így sok gyorsulásra nincs szükségem. Feltettem a múlt héten a CyanogenMod -ot KitKattal elég gyors viszont ezzel iszonyatossan merül plusz inkább maradnék a sense-nél. Tudtok valami jót ajánlani?
Illetve elég gyakran előfordul, hogy a vakuval akarnék fotózni akkor egyszerűen kikapcsol a fénykép helyett a telefon. Ilyennel esetleg találkoztatok javítható szoftveresen?
Köszönöm!
-
Krisztián156
tag
válasz
kaciokos #25290 üzenetére
De attól félek ha visszazárom akkor nem tudom újra kinyitni
Nincs már meg a régi unlock file, és nemtudom, hogy a dev-en ki e lehet nyitni újra, adnak e új kódot
De lehet hogy beviszem énis a telefonoshoz és 3000 ért kifüggetleníti és visszarakja a gyári romot, és azt biztos hogy ki lehet nyiti ujra a dev-en, mert a kollégámét is kinyitottuk újra -
Krisztián156
tag
válasz
kaciokos #25287 üzenetére
Nem s-off csak,kinyitottam a htcdev-en.
De akkor nem értem miért nem megy fel egy RUU-sem próbáltam 4et is.
Visszaraktam már rá a gyári rom mentését is, és arra sem ment felPedig próbáltam ugyan azt a buid és radio számú RUU-t feltenni mint ami a telón van és az RUU 155-ös ismeretlen hibát ír és azt, hogy nem a megfelelő szoftvert akarom feltenni... a bootloaderbe pedig security fault van kiírva
Pedig kollégám sensationja locked lett a függetlenítés után (pedig előtte való nap nyitottam ki neki a htc-dev en) és a gyári 4.0.3-as android és sense 3.6- volt rajta amikor visszakapta
-
Krisztián156
tag
válasz
kaciokos #25285 üzenetére
A htcdev es nyitást hogy lehet vissza csinálni? Mert én szeretnék feltenni egy gyári RUU-t de a teló security failed hibaüzenetet dob
Nem lehet, hogy a nyitott bootloader végett?
(Kollégámnak is nyitva letta bootloader, és függetlenítettette egy telefonos boltba, és Lockedként kapta vissza, de már kinyitottuk újra) -
roxan
senior tag
válasz
kaciokos #25150 üzenetére
Köszönöm, kedvesek és türelmesek vagytok.
A rom telepítéssel egyértelmű a gyalu, anno sokat molyoltam a Mio 501-esemmel a és a windows-zal. De Androidon ez lesz az első. És így mint újszülöttnek, minden vicc új.
- A htcdev-es nyitás után legyen SD kártya bent új rammal, mert fel is fogja rakni, vagy csak nyitja a telefont?
- úgy néz ki, hogy Relevation, vagy Inspiration lesz. Ezekkel lehet kicsit húzni a procit, vagy nincs értelme?Köszönök minden segítséget, nem mondom, hogy nem kérdezek többet.
Rox,
-
roxan
senior tag
válasz
kaciokos #25130 üzenetére
Köszönöm!
Egyébként a nem gyári romoktól mit várhatok? Gyorsabb lesz a telefon? Mert igazából azzal van csak a bajom. Bár utóbbi időben sokszor leáll vmi android.process.acore hibával, ilyenkor eltűnnek a kontaktok, fagy a telefon, sense újraindul. Sokszori újraindítás, akku kivétel segít csak. Feltételezem, vmi szoftveres dolog lehet, ezért is raknám újra, és gondoltam, kipróbálok valami mást. Sok időm nincs vele szarakodni, mert használni kell, aztán ha nem jön be, visszatenném a gyárit.
-
honda130
tag
válasz
kaciokos #24903 üzenetére
Szia! Köszi az infót! Az igazság az, hogy rettenetes sok infót olvastam már eddig erről a témáról és kezd kicsit sok lenni. Ahogy a mellékelt ábra is mutatta. Jó hogy kicsit tisztába tetted a két dolog összekeveredését nálam, de lenne még kérdésem: Ha először nem rom cserében gondolkodom, hanem a meglévő rootolásában, akkor is jó a HTCdev-es butloader nyitás?
Köszönöm! -
randras_83
addikt
válasz
kaciokos #24856 üzenetére
Annyit fűznék hozzá hogy a gari nem bukós egyik esetben sem. Bár lassan lejár a garancia a Sennykről. Ha bent leszek a munkahelyemen leírhatom az S-Off menetét is. Minden telefon más olyanok mint a nők, van olyan amelyiket elég 10 percig simogatni, de volt olyan amelyik egy órán át igényelte a törődést.
Nekem megvan valamelyik tárhelyen a windowsos S-Off toolkitem szóval linkelni is tudom. De lehet írok róla egy cikket logout on.Nem kell tartani tőle viszonylag nehéz megölni a telefont.
-
kaciokos
őstag
válasz
kaciokos #24839 üzenetére
Ó basszus, a sokadik oldal azt írja, hogy ahhoz root kellene, ami meg nekem nincs. Most pedig nem bootol a telefon, hiába próbálok rá CM-et vagy Inspiration-t rakni.
Amit csináltam:
1. bootloader nyitás htcdev.com-on
2. 4ext recovery felrakása PC-ről fastboot-tal
3. ROM felrakása 4ext recovery-bőlÉs most nem bootol. Korábban valakinek itt volt ugyanilyen problémája, akkor az volt a megoldás, hogy 4ext recovery-ben be kellett kapcsolni a fastboot-ot, de nem találok ilyen opciót.
Segítség!
-
honda130
tag
válasz
kaciokos #24656 üzenetére
Ejnye! Lusta banda! Én is buliztam éjjel, de már kész lennék pár információ befogadására. Elég hétvéginek tűnik a hangulat itt. Hol vannak a Fan-ok? Szükség lenne rátok!!!
Szerintetek Lenne értelme Androidban visszalépni? Pusztán a jobb vagy könnyebb működés érdekében. Mivel régebbivel jött ki a telefonom, gondolom azt konkrétan a gyárban tették rá. Az a baj, hogy elég sok kérdésem lenne még, de így csak magammal fórumozok. -
htc07
addikt
válasz
kaciokos #24628 üzenetére
Igen, a TB-hez kell root. A WiFi jelszavakat stb. ha jól tudom a google felhőbe menti, de nem vagyok biztos benne. Szerintem a sense5 dropboxba kiment mindent, szoktam látni gépen hogy dobálja felfele a milliókarakter hosszú nevű fájlokat. S-OFF kelleni fog, különben bootloop lesz a vége (vagy 4ext recovery smartflash-el kell telepíteni). Ezt nem próbáltam még, nem is emlékszek már azokra az időkre..
-
htc07
addikt
válasz
kaciokos #24622 üzenetére
Árban ugyanott van a kettő (leszámítva a szállítást, de nem hiszem hogy sokkal drágább lenne küldeményként angliából mint itthonról, és maximum +1 nap). Én az ankerre szavaznék, igaz nekem két gyári natúr akkum van (még akkoriban vettem a másodikat, amikor le volt akciózva a T-nél). A gyárival sincsen semmi gond igazából.
-
Katatonia666
aktív tag
-
randras_83
addikt
válasz
kaciokos #24410 üzenetére
A két mutatvány nem teljesen egyenértékű,ha S-OFF-olsz bármit telepíthetsz. S-ON-nal nyitott BL-lel becsúszhat néha gebasz, mert pl nem települ a kernel stb=>bootloop, és xda-n mintha - hangsúlyozom mintha - azt olvastam hogy nem minden készüléknél működik, de erre nem esküszöm meg.
Bár az igaz, hogy S-On esetén a 4EXT+smartflash-el elvileg nem lehet gond.
@Katatonia666: akkor nem sikerült, és mi nem megy a BL nyitásban? amúgy sikerült letölteni a mega-ról?
-
Tharkoul
tag
válasz
kaciokos #24357 üzenetére
Függetlenítette már valamelyikőtök a Sensationt? Kaptam ismerősömtől ingyen, szívesen leváltanám a G300-asomat, egyetlen problémám vele az, hogy ez t-comos, én meg vodás vagyok. Néztem egy-két linket függetlenítésről, de kicsit tartok tőle. Sokszor hallottam már arról, hogy az utólag függetlenített készülékekben meghalhat a GPS, 1-2 egyéb funkció használhatatlanná válik. Erről ti mit tudtok?
-
Dávid01
csendes tag
válasz
kaciokos #24338 üzenetére
Dehogyisnem! Próbáltam már mindennel. Nem találja a GPS jelet. Tegnap este kíváncsiságból kipróbáltam, mondom hátha... Kint cigiztem és bekapcsoltam a GPS-t a telefonon. Rátettem az autóm motorháztetejére a kijelzővel felfelé. És működött! Nehezen talált jelet: először csak 1 műhold az is gyengén (piros), aztán 2, aztán 4 aztán vagy 8 és mind jó, erős, szép zöld minden... Aztán a kezembe vettem a telefont és minta leárnyékoltam volna magát az eszközt: teljesen megszűnt a GPS jel. Azóta megint semmi...
-
randras_83
addikt
válasz
kaciokos #24332 üzenetére
szvsz a gari és a romolás két külön dolog...
én 3 nap után romoltam, és az 1 év alatt kétszer volt garis javítás, szinte gond nélkül, a másodiknál volt probléma, de ott is csak azért mert elfelejtettem S-ON-ra rakni, de attól gariban javítottak.
@(#24329) Krisztián156: lehet 4ext alatt smart flash-el, de emlékeim szerint csak azzal, amúgy meg fastbootbol lehet.
-
zho-lee
addikt
válasz
kaciokos #24114 üzenetére
Dehogyis, az az iphone topicot nyitja..
Nemrégiben kénytelen voltam szinte csak egy kézzel használni, mert a másik ki volt iktatva..
Akkor szoktam rá a taskbar nevű apk-ra, ami olyan, mint win alatt a start menü.
Akkor nagyon hasznos volt, most meg már megszoktamszerk: (#24120) Baloo27
tessék, a feladatkezelő
-
zho-lee
addikt
válasz
kaciokos #24071 üzenetére
Persze, mondom én, nem vagyok magamnál a meglepetéstől..
Azt is elírtam
Pont ma reggel olvastam a Sweep2Wake enabler-ről pedig..Egyébként randras véleményéről annyit, hogy én max tiszteletben tartom, mert ha nem is tetszik, igencsak van tapasztalata -több, mint itt jópárunknak.
Mivel megírta a visszább megnevezett alkalmazásról a véleményét, az arra jövő reagálásból az "én+én gondom a zooperrel" emlegetése akkor sem volt helyénvaló szerintem, hiszen tényleg gond volt vele, még a fejlesztő sem tudott mit mondani rá. (az egy dolog, hogy amint írtam neki egy levelet, rendbejött!!)
Arra, meg hogy nekem miért fontos, nem is értem miért is írtam bármit..én kérek bocsánatot
-
zho-lee
addikt
válasz
kaciokos #24063 üzenetére
Nem az a lényeg, hanem a fizikai gombot kíméled vele.
Anno, mikor megvettem e nemes készüléket, még a bricked kernel volt az ász, az tudta is.
De szerettem!
Most visszajött végreszerk: 2x akkora Samu-val (gondolom s4) a kezében nézett az emberke, amikor a search gombra tapiztam és elaludt a kijelző.. hát, még mikor fel is ébredt rá
Nem igazán értette a helyzetet -
zho-lee
addikt
válasz
kaciokos #23848 üzenetére
Nem ilyen egyszerű, azért szenvedek vele..
Van router + pc, de egy balasetem volt, 5 hétig gyógyultam, a kolléga meg büntiből megváltoztatta a jelszót.
Céges dolog, ő a vezető, nem tehetek semmit.. óvodába kéne vinnem
Tehát pc-n minden rendben, de az androiddal van gondom.
Eddig a gyári rommal csak bedugtam a telefont usb-n, feljött a választó ablak, és a pc internet megosztását választva neteztem vígan, igaz drótra kötve..
Most, hogy kb 10 évvel frissebb romom van, jb, abban nincs ilyen opció..Akkor nincs ilyen adapter, ami a pc netet szórná, és telefonnal tudnám venni..
Semmilyen beavatkozást ugye nem szabad a céges gépen csinálnom... a 192.168.1.1 meg le van tiltva, mert az lenne a baromi egyszerű.. ez a mac szűrés, jól írom tán. (próba volt, az utsó szám összes variációra)
Akkor marad az otthoni wifiNéztem, van kódtörő progi pc-re, ami wpa2-t tud törni, de az ugye talán még büntethető is, a másik meg az, hogy most ebben a helyzetben kiderülne, nagy baj lenne..
Mellesleg, lehet 9 óra, mire feltöri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest