Új hozzászólás Aktív témák
-
dropopi
aktív tag
-
dropopi
aktív tag
válasz
Meekrob #11546 üzenetére
Az Arc S szerintem azért eggyel alacsonyabb kategória, picit kakukktojás a 2 mellett.
Úgy tudom, nagyon kis mértékben nyúlnak bele ... mostani és előző androidosom független, annyi, hogy egy ikon jött elő a programok között, de az is alig észrevehető, először fel sem tűnt, hogy az a szolgáltatóé.
Sensation biztos hogy kap ICS-t, nem is lesz az sokára már.
Nem tudom most így pontosan, hogy SGS II milyen tárhellyel rendelkezik, de Sensation-é szerintem elég azért igen sokmindenre. Micro sd meg ugye cserélhető 32 GB-ig.
Sensation nagy előnye a Sense, illetve a különösen jó minőségű ház.
+ privát
-
dropopi
aktív tag
válasz
Sasal1ty #11505 üzenetére
Én sem tonnaszám viszem, csak tavaly vettem egy alkatrészautót az autómhoz, és abból volt vas, ami nem kellett, akkor azt mondták a vastelepen, hogy be kell írni az adóbevallásba, pedig bőven nincs 200 000 ... vagy lehet arra gondoltak, hogy úgyis viszek annyi vasat éves szinten?!
2 napja és 4 perce bírja szuflával az én akksim most, és 31 %-on van. Nem is rossz.
Majd ha gondolod, írhatsz pár mondatot erről a 2300-asról, hogy milyenek a tapasztalatok ... kell-e pl ennek is mint a gyárinak egy bizonyos töltési ciklus, mire eléri a teljes kapacitást. -
-
dropopi
aktív tag
válasz
randras #11216 üzenetére
Akit nem érdekel, hogy ilyenek miatt/is/ csak nekünk(neked, nekem, sok másoknak is) lesz egyre kevesebb pénze, egyre rosszabb lesz az életminősége... inkább fizessünk pár ft-al többet, mint hogy hosszabb távon rosszul járjunk, a pillanatnyi pár ezer ft-os előny kihasználása végett.
-
dropopi
aktív tag
válasz
randras #11195 üzenetére
Na ez az, amit én biztos nem vennék meg, ez jó példája a nem korrekt forgalomba hozatalnak. Ettől függetlenül lehet minden oké garanciáztatásnál. És még nem is titkolják a sumákságot, lol.
Szerk.: Az enyém Kelet-közép európai régiós, köztük természetesen magyarország is szerepel. El tudom képzelni, hogy egy-egy típus más régiókra van osztva gyártón belül is, más gyártók meg nagy eséllyel máshogy osztották fel a régiókat.
-
dropopi
aktív tag
válasz
gyurika981 #11180 üzenetére
Amire tudok, írok: Úgy emlékszem, hogy az összes Sensation megkapja az ICS-t Sense 4.0-val, és nincs is messze, 1,5-2 hónap. /Htc Magyaro. facebook oldal/
A HTC oldalán fel vannak tüntetve a hivatalos forgalmazók, a Rightphone a napokban alakult át Bravophone-á. Vagyis, ha ezektől származik/pl matricán a dobozon megtalálható/ akkor megbízható. Ilyen 0%-os áfás, bolti +/és/vagy szoftvergaranciával, kevesebb tartozékkal mint a gyári csomag, esetleg magyar nyelv hiánnyal (más régióba készült) szürkeimportossal nem érdemes foglalkozni. Szervizfutárról így hirtelen nem tudok, de HTC oldalán biztos van erről infó, vagy a hivatalos szerviz, az e-care oldalán. Porosodás meg a leírtak alapján nem mindig fordul elő, ha szerncséd van, jó példányt fogsz ki. -
dropopi
aktív tag
-
dropopi
aktív tag
Nektek Sensation tulajoknak is eléggé fel volt töltve gyárilag az sd kártyátok? A tegnap délután óta meglévő Evo 3d-m kártyáján 7,19GB helyből 4,74GB rendelkezésre álló hely van, s kicsit meglepett, hogy így meg van rakva.
Szerk.: Mégvalami: Örömmel tapasztalom, hogy még hozzá sem érek a kijelzőhöz, már érzékeli, mit akarok nyomni. A kijelző kissé tükröződik, érdemes lehet rátenni egy fóliát, hogy ne tükröződjön? Remélem jól tudom, hogy Gorilla Glass.
-
dropopi
aktív tag
Szerintem úgy akarta kérdezni a kollega, hogy hogyan, a két db h-ból kiindulva. Véleményem szerint átmásolod a régiről mondjuk szgépre az összes adatot/a teljes tartalmat, majd onnan vissza az új kártyára, s mehet is vissza a telefonba. Ha tévednék, akkor javítsatok ki.
-
dropopi
aktív tag
-
dropopi
aktív tag
válasz
Menthirist #10844 üzenetére
Evo 3d nem jöhet szóba?
-
dropopi
aktív tag
válasz
hülyegyerek #10697 üzenetére
Csakis Sensation. Vagy Evo 3d.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest