- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
csibucibaro #16081 üzenetére
nezd meg az angol Ebay-t 10font + pk korul van nem egy UK sellertol
-
Balinov
titán
válasz
csibucibaro #16075 üzenetére
gyorsboltban nezz korul esetleg (speedshop)
-
Balinov
titán
eloszor csak a Sense felulet szallt el (ami nem nagy gond, Hero-n, Legend-en is csinalta)...aztan random modon, de egyre gyakrabban ujraindult a telefon, mindegy, hogy mit csinaltam, FB, twitter, HVG, telefonhivas, vagy csak siman standby-ban. se soft, se hard reset nem segitett. aztan mult szombaton meg is valtam tole
-
Balinov
titán
masodik full toltes utani akkueredmeny
igy 2,5 nap utan erzesre jobban birja az akksi. Ja, most neztem, automatikus fenyero nem volt bekapcsolva
-
Balinov
titán
válasz
szegto #15952 üzenetére
Hasznaltam, belvarosban gyalogoskent. Siman vallalhato. Adatforgalmat ha nem hibrid vagy muholdas modban tolod, szerintem nem sokat hasznal (parszaz kbyte max 1 mega egy uton szerintem)
Ha egy kornyek erdekel, be lehet 16km sugaru kort pl otthon wifin-n cacheltetni, igy ha kulfoldon vagy, adatroaming off es a letoltott map-bol dolgozik. Regebben lattam olyan leirast, ahol tobb, ilyen sugaru kort cacheltek le offline a memkartyara, lefedve egy kb 100km hosszu utvonalat. Igaz,ez kicsit macera, de nem elvetendo.
rendes navibol en a CoPilot Live premiumot hasznalom. Mikor bevezettek a Marketre, akciosan megvettem az UK+ IRL mappal 15€-ert, most jott ki egy update hozza, 1 eves ingyenes traffic update hozzaferes, meg most latom, ahogy tervezzuk a nyaralast, hogy 24£ korul ki lehetne boviteni full EU terkepre. Mondjuk a Market-en sem olyan draga a full EU valtozat.
Kolleganomek a ferjevel tavaly az IOS verziot hasznaltak, mikor korbeautoztak Sziciliat, tobbek kozt az o ajanlasa miatt is valasztottam ezt, bevallt.
szerk: cacheleshez beillesztettem 1 linket, 10merfold sugaru kort lehet egeszpontosan
-
Balinov
titán
válasz
randras #15939 üzenetére
ok, nem is tudtam, hogy lehet az elso screenshotnal tovabbmenni.
itt a kert screen. fontos megjegyezni, hogy kb masfel oraja vettem le a toltorol.
szerk: T0rnad0, nagyon szivesen.,
szerk2: randras-nak, egy fontos dolgot kifelejtettem. 1.5xx. sw-vel kaptam, es mivel lattam, hogy kinn van FOTA-n az 1.7xxx ezert letoltottem es feltelepitettem azt is, akksirol hajtva. Volt meg kb 10-15perc YT nezes HQ ; On beallitassal.
-
Balinov
titán
ez milyen eredmeny?
-
Balinov
titán
válasz
randras #15924 üzenetére
microSD az a Kingston C10-es? C6-os SDHC Sandisk Extreme-m ennyit tud pl.
tesztvideo az erkelyen. YT alkalmazast hasznalva, wifi-n feltoltve
-
Balinov
titán
válasz
T0rnad0 #15919 üzenetére
hat, egy speedtest.net-et mertem a kedvedert.
30/3-as UPC net, Ciscso gateway-el, G-n 22,9mbit/3.6mbit, 34ms ping. HDSPA-n, 6.2mbit/2.9mbit, 98ms, mondjuk wombat este, csucsidoben, belvaros, apartmanhazas, surunlakkot resz, ejjel v. hajnalban sem sokkal tobb. Eddig a Sense nem indult ujra (bebaszna
), bar meg sokat nem nyaggattam, csak a fobb stuffokat tettem marketrol ujra.
videot nem probaltam meg, csak erkelyen cigi kozbe 1-2 probakep, minden default beallitason. Itt egy minta. Amin ledobbentem, az a kepek mentesi sebessege. Sensation-ba a 8gb-s sandisk microsd se volt tetu, de itt egyszeruren azonnal lehet ujabbat exponalni. Majdnemhogy gyorsabban, mint a nikon dslremen, 20mb-os C6-os extreme hd kartyaval
Kivancsi lennek, hogy konkretan milyen a belso hattertar.
Sense4 nagyon bejon, iszonyat gyors, azonnal reagal, kijelzoje szubjektiv velemenyem szerint szebb. Uzemidot passzolom, du 3 korul vettem le fullratoltve a toltorol.
Erdekesseg, tegnap hard reset utan letoltottem a Quadrant standard edition-t, 3-4x probaltam elinditani Sensation-on, sikertelenul. Ez meg mint a tavirat, One X-el azonos eredmenyt hozott egymasutan 3x.
jo,ez csak epenisz noveles, de akkor is annyit elmond, hogy Qualcomm-nal a mernokok nem szarral gurigaznak.
-
Balinov
titán
válasz
blt.62 #15899 üzenetére
2 fajta van, ahogy en latom.
Sense ujraindul(gat), nalam Marketbol valo kilepesnel csinalta, nem tema/gond, mert ez csak a Sense-t inditja ura, nem az egesz telefont. Siman lehet vele elni, telefon minden funkcioja mukodokepes, neha ugyan kicsit idegesito
Telefon ujraindul, gyk. reboot. Teljesen random, nalam tipikusan twitter, hvg, BBC News, sms nomeg legfokeppen telefonbeszelgetes soran fordult elo. Se SW reset, se hard reset nem segitett. XDA-n talaltam topikot, de talan itt is mondtak, hogy alaplaphiba (hardver) okozza, garis javitasos moka. Ez utobbi volt
-
Balinov
titán
Drukkoljatok, most indulok visszavinni a telot
-
Balinov
titán
válasz
T0rnad0 #15877 üzenetére
en is, Hero 2 eve dobalta a halozatot, sim csere talan megoldotta volna, visszavittem 2-3 honap utan, megmondtam mi a gond, es ha lehet, szeretnek inkabb - akar ertekegyeztetessel egy Legend-et. kb 20perc alatt megvoltam, papirmukaval, sim cserevel/klonozassal, amblokk.
majd ugyis megirom, remelem holnap be tudok csattogni a belvarosba vele
-
Balinov
titán
válasz
19_OsY_81 #15862 üzenetére
Igen, sajnos ugy tunik. Tegnap megcsinaltam a 3-ik fazist, BL-bol hard reset, egeszen addig jo is volt minden, mig at nem mentem a bufebe kajaert. dobott egy hatast...viszem is be, csinaljak meg, vagy inkabb lecserelem, ha nem kell tul sokat radobni. One S vagy X szerintetek?
-
Balinov
titán
válasz
randras #15847 üzenetére
aszondod, azt hogy kell? settings-bol elerheto factory reset-en mar ugye tulvagyok
ezt meg megprobalom, nem megy, viszem vissza szervizbe (vagy cseretletni)
szerk:
amit nem ertek, hogy gyk standyban, 0 hasznalattal, hogy tud az akksitoltottseg ennyi ido alatt ekkora droppot produkalni -
Balinov
titán
válasz
Balinov #15842 üzenetére
na, rohadjon meg 15 perc alatt 3x ujraindult. Tipikusan akkor indul ujra, mikor melohelyen az emeletrol lecsattogok cigizni az alagsori garazsba. Acelvazas, uveg irodahaz. Rohejes, de foldszinten megalltam pisalni, kozbe reboot, kezmosas,szaritas, pin bepotyog, lecsattog lepcson az alagsorba, ujbol reboot. Melohelyen nagyon sok helyen, foleg a lepcsohazba, alagsorba szinte 0 GSM terero van, lehet, ott hal le, hogy 2g-rol 3g-re valtogat(na)
Amit meg csak most vettem eszre, hogy kb 2 oraja beszeltem assszonnyal. Akksi akkor kb 65-70% volt, azota hozza se nyultam a telefonhoz, viszont akksitoltottseg kb 17%-ra esett (battery widget szerint, meg gyari akksijelzo szerint is)
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #15799 üzenetére
Na, jelentem reboot ujra elojott. 2 napj este volt egy FR, utana csak a legszuksegesebb sw-ket (szigoruan kiprobalt, Marketrol letoltott free ill megvasarolt cuccok) visszatettem, tegnap semmi reboot, ma meg szimpla telefonalas kozben hopp, ujraindult. Hivtam is az asszonykat, kotorja elo a szamlat, garlevelet, holnap/szombat reggel viszem vissza a szolgaltatonak.
-
Balinov
titán
Udv sracok,
talan emlekeztek, 1-2 hete panaszkodtam random reboot-ra, gyari ICS rommal, abszolut buheralatlan sw-vel. Nos, akkor leszedtem minden az utobbi kb 1 honapban feltett cuccot, hellyel-kozzel megoldodtak, tegnap viszont ujra elkezdodott.
Tok random modom ujraindul a telo, hol a twitter-t nezve, hol HVG-n hirt olvasva, vagy dropbox feltoltesnel, de neha akar egy screen lock feloldas vagy htc weather widget megnezesnel is. Elmult 2 napban ugy 8-10x jott elo, ugy, hogy nem sokszor volt a telefon nyaggatva.
Soot, tegnap este meg a gyari kamera app is elszallt, utana semilyen app-al nem birtam a kameramodult elerni, csak kezdemenyezett reboot utan javult meg.
Akkor, mikor eloszor panaszkodtam elso korben az appgyalu-t javasoltatok (ami mint lathato, nemigazan jott be) aztan meg a factory resetet. Azt este megprobalom, ha nem, sajna szerviz lesz tenyleg, ahogy gyanitottatok.
Aprop, tudtok olyan app-ot, ami a telora feltelepitett marketes alkalmazasokat listazza es a listat meg tudom osztani?
Udv & koszi
Balinov -
Balinov
titán
válasz
T0rnad0 #15368 üzenetére
Azt mondod szerviz? Nem hangzik valami tul jol. Nemreg feltett apok gyalujat kiprobalom, par cucc volt, koztuk egy Adobe-os is (asszem a Reader, de mult heten mintha lett volna egy AIR update is PS-en).
Nem szeretnem szervizbe vinni, megmondom oszinten, a rosseb tudja, mennyi ideig tart. Felnem nem kell, sose buheraltam meg eddig. Ami jo lehet a dolgban, hogy a szolgaltatomnal nincs mar a Sensation, csak az One szeria meg a Wildfire S, ha tenyleg be fog szarni, es makom lesz, megjatszom az upgrade-t egy S-re vagy X-re
-
Balinov
titán
Masnal nem fordul elo, hogy gyari ICS-vel kozbe kozbe ujraindul a telefon? Teljesen random, hogy milyen esemeny utan. Tegnap pl. hivas utan, de volt mar Play Store-bol valo kilepes utan, FBReader utan, twitter utan,stb.
-
Balinov
titán
Sziasztok,
kerdes a tapasztalt rokakhoz:
Gyari ICS rom, 3.6 Sense, HTC Facebook kliens. Tenyleg nincs, vagy csak en nem talalom azt a feature-t,hogy galeriabol (pl. quickpic) megosztva egy kepet meg tudjam adni a keszites helyet, kepalairast es tagelni is tudjak? Mint amikor a hivatalos FB kliensel teszem ugyanazt?
Letezik, hogy a Sense-ben levo FB megosztasbol ez kimaradt?
-
Balinov
titán
válasz
Something_ #14614 üzenetére
Koszi.
esetleg publikus, hogy hol talaltad ezt az infot?
-
Balinov
titán
Sracok, ma jelzett a telo (Sima Sensation, gyari ICS rommal), hogy elerheto egy kb 16mbyte-os update. Details-re bokve annyit mond csak, hogy a Settings reszt frissiti.
HTC oldalan neztem, de nem taltam meg ennyi infot se. Hol lehetne utananezni, pontosan mit is frissit ez a kis OTA csomag a Settings-nel?
udv
Balinov -
Balinov
titán
Sracok, aki hasznal gyari ICS rom alatt SlovoEd szotarat (angol-magyar) az megnezne, hogy neki FC-zik-e?
-
Balinov
titán
Tegnap sikeresen felment a foka
, ma erdekes dologra lettem figyelmes. Alagsori szokasos cigizohelyemen (vasbeton + uveg irodaepulet alatt) korabban GPRS, max EDGE lefedettsegem volt az epulet arnyekolasa miatt, ma meg ugyanott (kb 1 meteres sugaru korrol beszelek) ugralt 3G/HSDPA kozott. Szoval boldogsag.
-
Balinov
titán
sziasztok, kering olyan felsorolas valahol, ami felsorolja, az ics rommal mi valtozott a 2.3.4 ota?
-
Balinov
titán
na vegre kijott a FOTA nekem is, csorog lefele, mindjart install
-
Balinov
titán
nafasza, meg mindig nincs kinn a napi betevo FOTA-m
-
Balinov
titán
fajlmeretre mekkora a frissites?
-
Balinov
titán
akinek megjott annak is 1.50.40.1 az SW verzio?
-
Balinov
titán
válasz
eladogeppc #12609 üzenetére
Copilot Live Premium tokeletesen kihasznalja a kijelzot. Navigon-t is probaltam, az is jo.
-
Balinov
titán
válasz
davidcsaba93 #12489 üzenetére
hat, a nickvalasztasnal te sem voltal valami fantáziadús...
-
Balinov
titán
Ertem,koszi. ezek kozul neked melyik vallt be legjobban?
-
Balinov
titán
Sracok, minap eszrevettem,hogy van uj FOTA update a "sima" Szenzaciohoz. Telefon szerint ez csak a Twitter klienst frissiti (10mbyte koruli meret), szoval nem biztos,hogy felrakom, hacsak nem tudtok olyan dologrol, amit ez az update nem/felig hivatalosan javit.
-
Balinov
titán
válasz
Something_ #7298 üzenetére
amen, ugy legyen.
-
Balinov
titán
válasz
Something_ #6542 üzenetére
en azert ratennem toltore FOTA up elott....
-
Balinov
titán
válasz
MerLinh #6492 üzenetére
MerLinh, ez az a Anker 1900mAh-s Sensation akku?. Mert ha igen, ennyiert szvsz ajandek, 14euroert hazhozhozzak.
-
Balinov
titán
Sziasztok, tegnap ota en is klubtag lettem, Legendrol valtottam, nagy megelegedesemre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest