Új hozzászólás Aktív témák
-
manowarkill
tag
válasz
manowarkill #18666 üzenetére
megoldva, tudástár aktuális még
-
manowarkill
tag
Hozzám került egy Sensation jelenleg minden gyári S-ON, hboot-1.27.0000, ics 4.0.3, 3.33.401.53 a radio. Most ez a leírás aktuális hozzá? Link Vagy esetleg még a tudástáros leírás is működni fog?
-
manowarkill
tag
CM10 energiagazdálkodás szerintem nem rossz, bekapcsolt mobilnettel 2 óránként szinkronizált. Gyári akkut használok.
-
manowarkill
tag
válasz
zsolttorgyik #17740 üzenetére
valószínűleg frissítették a hboot verziód, ahhoz más módszer van
-
manowarkill
tag
CM10 (Kang) tapasztalatok:
jelenlegi konfig:
cm-10-20120821-build2-bruce2728-pyramid.zip rom + cm10-20120823-bruce2728-pyramid-incrimental.zip frissítés + bruce2728-kernel-20120824.zip kernel
Ma 7:00-tól 12:00-ig nyomogattam a telefont végig, használtam gps-t, és 36%-ra merült le a teló. Elvileg az új kernellel már nem fagy le egyáltalán, ez még próba alatt van, a menü néha belassul, de a kernelfrissítés óta már ez sem probléma. Maps miatti újraindulás nem jelentkezett ennél a romnál. Szerintem már mindennapi használatra is jó, nem megyek vissza 4.0-ra. Az alap billentyű nekem kicsi, ajánlott lecserélni.
edit: a sleep mód nagyon jó, szinte semmit sem merül a teló, erről is írok majd tapasztalatokat a következő napok folyamán
-
manowarkill
tag
Béta állapotba került a CM10, elvileg minden működik már, holnap írok róla tapasztalatokat. Letölthető itt.
-
manowarkill
tag
srácok, volt valamelyikőtöknek úgy, hogy bement a por az üveg alá és annyira zavarta, hogy szétszedte és körbeszilikonozta a kijelző külső részét, ahol be tud menni a por? tapasztalatok? szedtem már szét telefonokat, elektronikai technikusi papírom is van, jelenleg villanymérnök hallgató vagyok, szóval az eszközeim és a tudásom megvan hozzá, de érdekelnének a tapasztalatok. garancia nincs a telómra, nem tudom visszacserélni.
-
manowarkill
tag
válasz
manowarkill #14761 üzenetére
hát az én problémámat részben megoldotta, -3,3%/órás merülést sikerült elérnem ma vele + felraktam juice defender ultimate-et, lehet még egy anker akksi majd kell
-
-
manowarkill
tag
válasz
manowarkill #14744 üzenetére
itt a megoldás a 6 órás akksi lemerülésre:
To also help with Battery Life you can do these steps exactly:
1) Turn your device ON and Charge the device for 8 hours or more
2) Unplug the device and Turn the phone OFF and charge for 1 hour
3) Unplug the device Turn ON wait 2 minutes and Turn OFF and charge for another hour Your battery life should almost double, we have tested this on our devices and other agents have seen a major difference as well.xda-deven mindenki azt írja, hogy ezután 1+ napig kibírja telefon masszív használat mellett, esetleg ha valaki belefutna a problémába, akkor ne keresse, nekem is beletelt pár órába megtalálni a megoldást
-
manowarkill
tag
felraktam rc7-es insertcoin-t, viszont akksi 80%-át kijelző szívja le, nem kellett volna bepipálni a bravia engine-t?
-
manowarkill
tag
válasz
Something_ #14733 üzenetére
nyomok rá még egy battery wipe-ot és kipróbálom majd úgy
-
manowarkill
tag
új tulaj vagyok, erre a telóra nincs a samsungokhoz hasonló supercharge script? a telefonom nagyon sok idő alatt, 4-5 óra tölt csak fel. vagy mindenkinek ilyen?
-
manowarkill
tag
sziasztok! most szereztem be egy ilyen készüléket, eddig galaxy s-em volt, miután végigvittem ezt a metódust utána hogy vannak a firmware frissítések, hogy fel tudjak rakni ics romokat is? esetleg erre valakinek van leírása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest