- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
csipuka #25739 üzenetére
N5-ben is ugyanaz a Snapdragon 800 van, mint ami az általam választott Sony Z1 Compact-ban, erős vas az még mindig, és szerintem még egy darabig elég is lesz. Én a Z1C-t minimum még egy évig tervezem használni, de akkor sem lepődnék meg, ha két év is eltelne, mielőtt elkezdene az idegeimre menni a gyenge HW miatt.
-
kokler
aktív tag
válasz
csipuka #23078 üzenetére
Nem lehet, hogy közös erőforrása lenne mindkettőnek a hangszóró/mikrofon vagy valami hasonló és a Viber hívás alatt nem férhet hozzá?
zho-lee: Akkor tehát ezt a verziót ajánlod: CM10.2 with PMEM [9/15/2013] [624MB RAM]?
Nekem a tesztelések alatt nagyon hangos volt hívás közben a minimum hangerő is. Arra van valami megoldás szerintetek? -
kisgergely80
tag
válasz
csipuka #22975 üzenetére
Nálam pont fordítva van. A viber is és a skype is tökéletesen működik a 4.3 alatt, egyedül a merülés volt igaz nálam is. A vipers-es jb alatt viszont nem tudok telefonálni a skype-pal, csak ha ki be kapcsolgatom a legjobb wifi teljesítményt, de az újraindítás után megint nem működik, hiába van bekapcsolva az a szar.
Ráadásul a másik problémám, ami már jobban zavar, az az, h felgyorsulnak a hangok. Nálatok nincs ilyen hiba? Hallgatom a zenét a telefonon minden szép és jó, aztán később hívnak és felgyorsulva csörgök, minden hang gyorsan szól addig, ameddig újra nem indítom... -
zho-lee
addikt
válasz
csipuka #22975 üzenetére
Nálam is ilyen problémák vannak, DE...
Az akku bizony néha leapad rendesen, akár pár óra alatt is. Mert folyamatosan viberezem kedves új ismerősömmel (
), próbálgatok mostanában sok apk-t, főleg launchereket, mert épp most ilyen kedvem van..
Ez még azt is jelenti, hogy a wifi szinte egész nap be van kapcsolva.
A viber nálam is vacakolt, olyan értelemben, hogy néha megjött alvó képernyőnél az üzenet, de inkább nem.
Fatális ökörség részemről, hiszen a Greenifyvel hibernáltam, amikor még nagyon ritkán használtam.
Most jó. egyedül a gyári kamera fagy bele, ha videót akarok küldeni, de az alapból törölve van, és a Camera ICS.apk a playról helyette. Azzal nincs gond.
Viszont telefonhívással még nem volt gondom, csak ha sikerült térerő mentes helyre mennem (van még olyan azért)Csak azért írtam le, mert én nem érzem a magam szo...ásának ezt a romot, csak rájövök késöbb, hogy mitől van vele gond.
-
zho-lee
addikt
válasz
csipuka #22848 üzenetére
+1 a 2-3 töltési ciklusnak.
Rom csere után dukál ennyi az új romnak, ugyanis ennyi kell neki, hogy normálisan beálljon az akku kalibrációja.
Nos, én is ezt a romot használom, majd mindennap van rá frissítés.. mivel használom sokat, én örülök, ha estig kibírja
Még nem beszélnék akku időről.szerk:
magától nem igen tud ide jutni.
Folyadék, vagy usb csatlakozó hiba külsőleg, vagy valami még ügyesebb beavatkozás szoftveresen.
Én erre tippelek. Esetleg valami szuper telefon flashelő progi nem lett rajta kipróbálva..?
Vagy arra gondolok még, hogy megdöglött az akku, de sajnos az is előzőlegesen be szokta jelenteni ebbéli szándékát, tehát nem egyik pillanatról a másikra történik. -
csipuka
senior tag
válasz
csipuka #22846 üzenetére
Nna egyelore nem gyere be ez a 4.3 PMEM
4 ora alatt lement 50%-ra az akksi, a battery monitor szerint a Viber elvitt 20%-ot.
De ha azt leveszem, akkor is 4 ora alatt 70%-ra lemegyunk az nagyon nem jo.
Ami a nagyobb ervagas, hogy a BT-n kapcsolodik ugyan a kocsiban levo kihangositohoz, de hangja nincs.Mi a tapasztalatotok a fogyasztasban, esetleg a BT-vel van masnak is baja?
-
-
zho-lee
addikt
válasz
csipuka #22837 üzenetére
A contactokra (szabadon választod, hogy ki), névjegy 4x1-et használom, az látható.
A gyors recoverybe jutást meg power toggles widgettel készítettem, az "újraindítás menü" kapcsolóval, ez a klasszikus menüt adja fel, power off, restart, restart reco, screenshot stb..szerk: betettem egy világos hátteret, és lövök egy képet a contact widgetről.
-
randras_83
addikt
válasz
csipuka #22837 üzenetére
Advanced reboot:
Belállítások ->A telefonról-> a Build-számot elkezded tapicskolni amíg ki nem írja, hogy mostmár fejlesztő vagy. Ezek után megjelenik a Beállításokban a Fejlesztói lehetőségek, azon belül Fejlesztói lehetőségek->Fejlesztői beállítások->Fejlesztői lehetőségek-> Speciális újraindítás.
A másik problémára a Holo Contact Widgetet használom. Megcsillagozod akiket gyakran hívsz és átméretezed a 4x1-es widgetet.
-
zho-lee
addikt
válasz
csipuka #22151 üzenetére
Köszi
Megnézném én is csak lenne egy kis időm..
De ami késik, nem múlik.
(családi "hétvége" miatt visszadobtam az Elegancia v7 mentést, mert nincs időm belakni ezt a romot)
Apropó, eddig (az összes eddigi) más rommal simán beállítottam, hogy a háttérképem ne fekvő, hanem álló legyen. A lapozást meg kikapcsoltam, azaz fix 540x960-as háttereket használtam.
De az Elegancia v7 kifog rajtam, nem tudom beállítani.
Ha tudtok segíteni, azt megköszönném, és talán este meg is tudnám csinálni.
Ilyen nincs... -
-
szegto
senior tag
válasz
csipuka #21575 üzenetére
ViperS-ről hogy kamera nélkül nem buli a dolog.... de tényleg tudnak a srácok.
Kb 20 percet ment aztán cseréltem vissza, néhány hét és jóleszez!Elegancia 4.0-t használok most és érezhetően méggyorsabb.... mármint ha megcsinálod az ODEX-et telepítés után.
Az előző is nagyon gyors volt de itt méginkább rögtön történnek a dolgok.
Csak ajánlani tudom. -
sgs123456
tag
válasz
csipuka #19794 üzenetére
Én inkább olyan alt + f4-es funkcióként használom. Nem jelentkezem ki a skype-ból, nem lépkedek vissza a play áruházban, ha valami lefagy, vagy nem reagál, egyszerűen kilövöm. Ez szerintem nélkülözhetetlen funkció. Pedig sikerült megoldani a horizontális kapcsolókat is... Sajnálom, mert amúgy tetszene a rom, gyors is, meg az akksi is elég jó vele. De ez nagyon lelassítja a használatot számomra.
-
szegto
senior tag
válasz
csipuka #19774 üzenetére
Nálam eddig nagyon pöpec.
Soksok beállítási lehetőség, stb....
Tény hogy eléggé merül, jobban mint az Elegancia, de szerencsére van töltőm, este mindig rádugom....Viszont a Venom All In One Mod V25_U -t ne tegyétek fel mert elbassza az UI-t...
Az írják jön hamarosan a 26-os, ami 1.5-re lesz készítve. -
Zirowe
nagyúr
válasz
csipuka #18559 üzenetére
Szoptam en eleget az android oskoraban a swappal htc magic es hasonlo keszulekekkel ahhoz, hogy tudjam: kosz, tobbet nem!
Foleg nem egy olyan keszulekkel, aminek 768mb ramja van.
Sense 4.1el alapesetben 170mb korul van a szabad ramom, komoly igenybevetelnel is marad legalabb 100mb, swap csak rontana a helyzeten.
Ennyi erovel kulso data es dalvikhoz is visszaterhetnenk.Ja, es meg az sd elettartamat is roviditi.
-
enginev3.0
félisten
válasz
csipuka #18557 üzenetére
Én sem vagyok hardcore. De van amikor gyorsan lépkedek, kamerába galériába, vagy bezárom a böngészőt és már is mennék az appdrawer-be stb... és ha ilyen két - három lépés között nagyon belassul akkor a hajam tépem
De majd megpróbálom lehet megint az 1.3.0-t mert az .5-ttel láttam hogy többeknek is volt gondjuk
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
csipuka #18173 üzenetére
Nekem is fut a viber és tényleg néha kilövi ha úgyvan.... azt nemértem hogy 768 megából miért csak 100-200mb marad a felhasználónak... csinálhatták volna úgy hogy a rendszer memóriaigényén felül maradjon ennyi vagy ha mindig lenne egy 300-400mb körül nagyon szuper lenne de hogy mindent kilövök és néha így van 160mb az azért....
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
-
csikoszo
csendes tag
válasz
csipuka #17401 üzenetére
De én szeretem, amikor simán letöltöm vwifiről az aktuális frissítéseket. Pont ezért is választottam ezt a telót. Lehet kompletten gyárira vissza rakni vagy esélytelen?
Lehet, hogy tévedek, de a custom romok esetében a működés nem garantált tökéletesen.....vagy nem így van? Annyira nem vagyok otthon ebben. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
csipuka #17056 üzenetére
Igen ez az hogy nem mindenki használja folyton a kijelzőt első időkben nyomkodtam énis sokat töltögettem stb mostanában néha netezek,egy kis játék ritkán,zene de ez szinte semmit nem merít,sms,telefon és kb ennyi ha gépnél vagyok és ráteszek valamit rajta is hagyom addig is tölt de szinte aztsem tudom mikor töltöm,én elégedett vagyok az idővel aki nem nyúzza folyton normál használat mellett 2-4napig vígan elvan,mióta megvettem csak usbről töltöm nemtudom számít e hogy lassabban tölt de talán kicsit jobban kíméli az akkut,aki folyton nyomkodja és szép képet is akar nem sötét valamit az számoljon vele hogy ekkora kijelző bizony eszik rendesen.
-
Something_
őstag
válasz
csipuka #17035 üzenetére
A hónap hozzászólása
Ne legyen már mérvadó egy okostelefonnál végül is a kijelzőidő.. Minek egyáltalán kijelző?
Ez az egész akkuidő és a körülötte lévő okoskodás az idegesítő. Mit mondanál egy átlagembernek, aki most veszi élete első okostelefonját, meddig bírja egy okostelefon aksija?
Azt mondod neki, hogy 3 napig, ha nem használod (7 perc kijelzőidő/nap), vagy ha használod átlagosan, akkor este fel kell rakni töltőre?
Hát ha van eszed, akkor azt, hogy reggel leveszed a töltőről, este felrakod a töltőre.Valaki most veszi élete első okostelefonját, pl egy Sensation-t, jön ide olvasni és azt látja, hogy húú, ez 3 napig is elmegy, de fasza.
Aztán megveszi és 14 óra alatt lemerül, mert 1 órát netezik, 1,5 órát telefonál és 2 e-mailt szinkronizál wifi-n és 3G-n.PS: 7 óra használat 1%? Ezt 7 óra nem-használatnak hívják szerintem.
Amúgy én pl azt vettem észre szinte az összes telefonomnál, hogy 100%-tól 50%-ig viszonylag lassan merül, utána pedig jobban beindul.plejik: Gyári garanciája legyen, ne legyen hűséges/részletes. CID getterrel nézd meg a régiót. Indítsd el HBoot-ban (hangerő le + bekapcs gomb hosszan, nézd meg, hogy nincs e nyitva, s-offolva)
Ha ezek stimmelnek nagy baja nem lehet, ha meg igen, akkor viheted a szervizbe.
Vagy használod s-onban gyári ICS-vel és elnézed neki a sense FC-t és a kisebb laggokat vagy felraksz egy főzött romot és hetente-kéthetente frissíted, felrakod a hibajavítást.
Kevés jó főzött rom van, meg kell találni a neked megfelelőt. -
sgs123456
tag
válasz
csipuka #16659 üzenetére
Az alapbeállítás. Azzal kezdem mindig. Akármelyik beállíásra teszem, kikapcsol a wifi lezárt képernyőnél. Másnál nincs ilyen, aki esetleg kipróbálta a vipers-t?
pap
Fura ez az ember, tegnap láttam az optimus black oldalon is. Itt is írta, h mennyire unja már az lg-t.Fl4tl4nd3r
Töröld le, tedd vissza újra. Ha úgy sem működik, akkor deaktiváld, töröld le és úgy tedd vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Facebook és Messenger
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest