- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
Sziasztok srácok! Bocsi az off kérdésért, de nem tudom igazán hol tegyem fel. Kérdeztem a "Megérkezett az LG G2" topikban az LG mobilokról, de nem igazán mozog a topik. Van hely ahol rendesen pörög az LG fórum is? Köszi!
-
honda130
tag
-
honda130
tag
Sziasztok srácok!
Cserélgetem a romokat a telcsimen, mert szeretnék ismerkedni velük. Most a Vipers romokat próbálgatom sorban. A 2-es verzióvan fenn pillanatnyilag. Lényeg az, hogy az eredeti problémám egy ideje megszűnni léűátszott tegnap délutánig. Nem volt telefonálással kapcsolatos problémám (beszélgetés végén nem tudtam letenni és megfagyott a készülék) és a kijelzőn lévő dolgokat is szépen elforgatta már egy vagy két hete.
Tegnap viszont történt egy le nem tehető hívásom, nagy bánatomra.
Próbálom valahogy kikombinálni, vagy valamihez kötni a problémát, hátha rájövök valamire. A telefon amúgy tökéletesen működik. Két dolog van amit már egy ideje nem tettem. Az egyik a kis Hill cimbl autós játék, amit egyébként szoktam játszani. A sok rom csere miatt kicsit ráuntam, hogy mindig nulláról kezdem a játékot ezért egy időre mellőztem, de tegnap megint letöltöttem és játszottam vele kicsit.. A másik dolog: A készülékben lévő sd kártyát kivettem és pc segítségével mindent letöröltem róla. Van ugye ott mindenféle Androidhoz tartozó dolog is, de mivel ezekben van minden kép, videó és különbözö dolog, idő hiányában egyszerűbb volt simán áthúzni a D meghajtóra és utána tettem pár zenét a kártyára.
Nem lehet hogy a kártyán lévő dolgokat hiányolta tegnap a telefonom és ezért nem működött tegnap tökéletesen? -
honda130
tag
válasz
Krisztián156 #25169 üzenetére
Tegnap felvetettem a melóban a kollégámnak egy kérdést. A konkrét kérdést majd a következő hsz-emben, mert az nem biztos hogy a te problémádra válasz lehet, de a következőt válaszolta: Én a múltkor az sd kártyáról egy pici fájlt letöröltem és nem tudott a wifire csatlakozni. ...
Azért olvasd el azt a bizonyos következő hsz-em is, mert lehet úgy komplett amit szeretnék mondani neked. -
honda130
tag
Sziasztok!
Ezek az Anker akkuk azok az Anker akkuk amiről írtatok?
Csak mert lehet érdemes lenne várni rá picit. -
honda130
tag
válasz
Krisztián156 #25117 üzenetére
Vipers-ből létezik több változat is? Nem lehet hogy az én telefonomra is felmenne valamelyik?
-
honda130
tag
válasz
Krisztián156 #25119 üzenetére
Ez a rom nekem sem jó a készülékemen. Már az első próbahívást sem tudom letenni vele. Pedig nagyon bejönne.
-
honda130
tag
válasz
nimfas #25110 üzenetére
Szia!
Nekem HTCdev-es nyitásom is van és drótos S-offot is megcsináltam.
Az ellanőrző kódot megcsináltam, de ha totálcommanrerrel akarom megnyitni, akkor hibát ír ki mielőtt elolvasná, ha pedig mappából akarom, akkor nem tudja hogy nyissa meg?
Hogy szoktátok ezt megnyitni? -
honda130
tag
Sajnos én nem jutok el addig hogy bármit is ki lehessen választani. Egyszerűen mikor a 4ext-ben elindítom az installt, rá két másodpercre kiírja hogy install aborted. Vagy mit, már nem emlékszem. Googléval lefordítottam, telepítés megszakítva.
-
honda130
tag
Srácok!
Tudom hogy nem az életem múlik ezen, de nincs ötletetek hogy miért nem megy fel az én XE-mre a Vipers? -
honda130
tag
válasz
Ace owner #25095 üzenetére
Szia!
Igen, ez tényleg 1800 forintba kerül.De azért kicsit én ezt az eladót meggondolnám a helyedben, mert az Ebay ugye előre fizetős, viszont nem feltétlenül a legmegbízhatóbb eladót szúrtad ki magadnak.
Természetesen azt is lehet mondani, hogy 1800 forintot megér ez a próba, de előfordulhat hogy nem kapod meg az árut
. Ezzel a képpel támasztanám alá amit írok. Csak az elmúlt 30 napban 716 negatívja van és fél éven belül 3500. Szerintem ez picit durva
. Még akkor is ha ennél sokkal több a pozitív! Gyakorlatilag minden napra jutott neki 23 negatív értékelése.
Ha kicsit biztosabbra szeretnél menni, akkor biztosan sok jó hirdetést találsz az Ebay-en, mert én is nézegettem már korábban. Viszont azt ajánlom, hogy mindig az legyen az egyik fontos szempont, hogy legalább 99,5%-os legyen az eladó, vagy ennél több. Néhány forintot meg kell hogy érjen az, hogy biztosan megkapod a terméket és nem kell hónapokig azon morfondírozni hogy vajon hol jár a csomagod
A jobb értékelésű eladók általában picit drágábban adják ugyanazt a terméket, de tapasztalataim szerint sokkal többször küldik követési számmal, vagy valami gyorsabb postán, mint az abszolút olcsó eladók
. Én kaptam már meg Kínából csomagot 9 nap alatt is, de volt olyan is, ami három hónapot kóválygott valahol. És természetesen ami sosem ért ide, azóta várok rá.
Egyébként valamelyik fórumon olvasgattam és van olyan Sensation topik, ahol az akku üzemidőkről beszélgetnek a tagok és egymásnak adnak tanácsot, hogy melyik akku milyen minőségű? Egyszer valami fehér utángyártott akkut ajánlott valaki, hogy az nagyon jónak bizonyult. Lehet kapni dokkolót is akkuval szettben jó áron, amire éjjel ráteszed a telefont, mögé meg a pót akkut és reggelre mindkettőt feltölti.
Remélem nem okoskodásnak számít amit írtam és tudtam kicsit segíteni. -
honda130
tag
Köszönöm szépen!
Megint tanultam egy jót! Elvileg tudhattam is volna a letöltés módját, csak nálam ez a dolog a Google Crome automata fordítója miatt így néz ki. Itt ha rákattintok a sorra, akkor egyáltalán nem az történik aminek kellene történnie. Ez csapott be egész eddig. Ezt nem tudtam. Máskor kikapcsolom a fordítást. Köszi mégegyszer! -
honda130
tag
Srácok! Szégyellem a pofám, de eddig még egy romot sem tudtam letölteni, csak ha valakit megkértem, hogy küldjön egy direkt linket nekem. Szívesen változtatnék ezen, de ehhez az kéne, hogy valaki aki esetleg ráérne egyszer, csináljon nekem egy képkivágást arról a weblapról, ahol a rom letöltése érdekében rá kell kattintani, vagy ilyesmi. Egyszerűen topának érzem magam és idegesít.
Itt van pl megint Jan kartársnak a linkje és bugyuta mód nem tudom letölteni ezt a romot sem, mert akárhova kattintanék, nem az történik, amire vágyok.
Köszönöm! -
honda130
tag
Srácok!
Jól boldogulok már a rom cserével. Volt fenn a Miui, CM9.1, és most tettem fel a CM10.et. Érdekes, ez utóbbi nem akart felmenni tegnap a Miui után, de ma elsőre felment a CM 9.1 után. Nem tudom miért van, de nem is érdekes. Azért a 10-es szebb.
A Vipers egyszerűen nem megy fel a telefonomra. Azt írja ki hogy telepítés megszekítva. Nincs valami ötletetek? Rossz lehet a fájl?
Egyébként van ötletetek? Kinek mi jött eddig be a romok közül? Esetleg milyen hibák vannak egyes romokban?
Köszönöm! -
honda130
tag
Sziasztok! épp pár romot töltök le magamnak. A Viper jön le leg lassabban, de ez is a legnagyobb kiterjedésű zip fájl. Közben nézegetem a honlapot és ezt látom: Full Wipe kötelező!
Ez akkor most mit jelent? Mégis csak kell az a full wipe, amit a napokban kérdeztem, vagy csak egyszerűen meg kell csinálni 4ext-el?Köszi!
-
honda130
tag
Randras_83, Pr3ciSioN!
Köszönöm a válaszaitokat! Hogy lássuk értem-e?
Én a rootoláskor engedtem hogy kicserélje a progi a HBOOT-ot, tehát máris elképzelhető hogy felejtős a gyári rom. Nem igazán akarom visszacsinálni most azt, mert elég volt eljutnom idáig. Márpedig az a varázsló féleség a pc-n valami verziószámot írogat a telefonomra, hogy nem jó. Ráadásul tegnap mikor próbálgattam feltenni pár gyári romot, visszaállt a rootolás, alig tudtam visszarootolni 12-dikre. Azt hittem el sem fogadja többet.
"Amúgy van 4ext updatert amit le tudsz szedni abban látszik hogy a legújabb van e fönt. Kb ennyi." Bocsi hogy idézek, de ezt most így volt legkönnyebb. Jómagam utálom ha az én általam beírtakat idézgetik.
A 4exet kell frissíteni, vagy megnézni hogy a legfrissebb van-e fenn és ha igen, akkor rendben lesz minden rom? Vagy a firmware-re gondolsz? randras_83
Full wipe- Superwipe: akkor végülis ezeket is hanyagolhatom, ha a 4ext-el normálisan letörlöm az adatokat?Összességében mindegyik hsz-eteket köszönöm! Amíg éjszakai műszak után én aludtam, frankón megválaszoltátok az összes kérdésem. Bevallom, így lényegesen egyszerűbbnek tűnik a rom csere. Gyakorlatilag ha van rom, akkor SD kártyáról csak fel kell tenni egy rendszermentés és visszaállítás után. Vagy van valami még?
Bocsi hogy kicsit körülményes vagyok, de nem szeretnék téglát a telcsimről, mert ez az első Androidos készülékem. Ez előtt egy fél éve törött előlapos 6233-masom volt ami nem látja már az sd kártyát sem, meg egy Samsung SGH-L700. Mindkettő jó szolgálatot tett nekem és működik is a mai napig, de ugye megértitek miért nem szeretném újra őket?Sziasztok!
-
honda130
tag
válasz
Morgal #25044 üzenetére
Egy munkahelyi barátom aki eléggé jártas a romolgatásban óva intett, hogy a pc-ről indított telepítők veszélyeket rejtenek magukban, mivel az egész telefont újraírják és előfordulhat hogy papírnehezéket készítek a telefonomból. Inkább ajánlotta hogy hagyjak fel a gyári visszaállításokkal, ha úgyis csak próbaképp szeretnék egy-egy romot feltenni. Elmondta, hogy a 4ext recovery segítségével elvégzett műveletek az exe fájlos telepítéssel szemben sokkal bolondbiztosabb, azzal én sem tudom olyan könnyen elrontani a telefonom, mert max visszateszek egy előző mentést és újra jó lehet a telefonom. Tudom hogy ti it javasoltátok már nekem hogy hagyjam a fenébe a gyári romokat, de most meg is értettem miért. Így aztán végre elvetettem végleg a gyári rom próbálgatásokat.
Most viszont új feladat keletkezett: Kéne keresnem főzőtt romot a telefonomra. Kis segítség kellene, mert lenne pár kérdésem. A tudástár írásai szerint van néhány feltétele a rom feltételnek:
megfelelő firmware---Ezt pontosan mi? Valahova fel kell telepíteni vagy mi? Ha keresek egy romot, akkor kell egy ilyen firmware-t is keresnem ami a készülékemhez is meg a romhoz is stimmel? Hogy lehet ezt megtalálni? Vagy ott van valahol a rom mellett az is?
A romhoz előírt 4EXT verzió: Hát egy 4ext-em van, ami érintős, de honnan tudjam hogy a romhoz van-e előírva?
Full wipe, amit "innen" beszerezhetjük és recovery alól futtatjuk le. : Az "innen" csak egy idézet részemről, mert a mondatot a tudástárból idéztem és ott ez a felirat egy link.
Na de a full wipe nem csak egy művelet neve, mikor minden letörlünk a telefonról? Mit kell azon letölteni? A 4ext nem tud letörölni mindent?Szóval értem én hogy hülyeségeket kérdezek, de félig megtanítottatok már erre az egészre és minél többet tanul az ember, annál több kérdése lesz. Köszi ha mindezt valaki megválaszolja!
Sziasztok!
-
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #25038 üzenetére
Köszi!
Gépen? De hogy? A telefont rádugom, usb hibakereséssel, meghajtónak jelölve, aztán elindítom az ruu-t?
Sajna angolul nem tudok, csak amennyit a pc mellett esetleg tanultam. Max Google fordító.
Egyébként tényleg exe, mert azt írja mögé a win7, hogy alkalmazás.Muszáj lefeküdnöm... Éjjel dolgoztam és egyszerűen széthullok. Bocsi! Este feljövök megint, ha időben ébredek meló előtt. Sziasztok!
-
honda130
tag
Sziasztok!
Köszi az eddigi segítséget, jól haladok. Csnáltam mentéseket a gyári romról, vissza is állítottam már az egyikre. Működik szépen.
Gondoltam, ma felteszem az egyik általam letöltött gyári rom-ot a telóra. Ki is választottam az első két Európai Ruu-t. (vagy mi az) Kivettem a kártyát a telcsiből, betettem a laptopba és áttettem rá a két romot. Utána vissza a telefonba a kártyát, beléptem a 4ext-de, letöröltem a cache-eket, ahogy a tudástár írta, full wipe-ot csináltam, telepíteni szerettem volna sd kártyáról, azon belül kikeresni a megfelelő fájlt. Itt jött a probléma, hogy a gyökérre tett két rom nem látszott valamiért. De miért?Valami még kell hozzá? De mi?
Tegnap, mikor letöltöttem ezt a sok gyári romot, akkor ide a topikba betettem egy képet arról, hogy az egyik rom úgymond kakukktojás, mert az konkrétan csaomagolt fájlnak látszik. Na ha azt felteszem, akkor az látszik a 4ext-ben, elvileg el is indul a telepítés, de nem sikerül, mert azt írja ki angolul, hogy telepítés megszakítva.Mi lehet a probléma? Kénytelen voltam az előző két mentésem közül választani egyet és azt feltenni a telefonomra.
Még jó hogy az működik.
Bocsi hogy ennyi smyle-t teszek, de itt a kislányom és kérte hogy tegyek párat. -
honda130
tag
Sziasztok!
A tegnapi folyamatot szeretném befejezni, mert nekem valami azt súgja, hogy nem vagyok messze a végkifejlethez. Ha már S-offoltam, mer rootoltam, 4ext, rendszermentés, minden megvan, lehet megpróbálnék egy rom cserét.
Már fel is mentem a tudástár által linkelt oldalra és letöltöttem egy csomó romot. Konkrétan innen:
Ezek elvileg mind az összes Sensation rom lehet?
Minden esetre letöltöttem az összes európai romot. Van viszont egy kakukktojás a sok között. Ez csomagolt fájlként jelenik meg a gépemen. Ezt ki kell először csomagolni és utána kell felhasználni?
Köszönöm! -
honda130
tag
válasz
nimfas #25021 üzenetére
Értem. Nem is az hogy visszasírom, vagy valami, csak mivel egy adott probléma esetleges kiküszöbölése lenne az egyik cél, és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz más durvább hiba egy másik rommal, mert nem tudom mi baja a telefonomnak, ezért aranytartaléknak szeretném meghagyni.
De hol is vannak azok a gyári romok a tudástárban? Az is egy zip fájl? Vagy hogy néz ki? Van valami frimvare vagy mi az hozzá?
Ja, És ha csinálok mentést valamelyik romról az ugyebár az sd kártyán foglalja a helyet. Ha pc-re át akarom húzni, akkor csak simán áthúzom, vagy van erre is valami speckó módszer? Csak áthúzom nem? -
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #25018 üzenetére
Várj picit! Én egy olyan gyári visszaállítást szeretnék csinálni és utána lementeni, amilyet eddig szoktam. Azért, hogy a nagy romolgatás közepette maradjon egy olyan gyári rom-om, amit végszükség esetén vissza tudok tenni a telefonra és ugyanolyan lesz mint mikor kezdtem.
Ezt is a 4ext-el kell ezentúl csinálni? A full wipe után a recovery már marad mindig ugye?Egyébként: Jelentem, sikerült a rootolás is. Ez a nap már nem telt hiába.
-
honda130
tag
válasz
nimfas #25016 üzenetére
Srácok! Valóban kezd kicsit oszlani a köd, de még egy fontos kérdésem lenne: Rootolás előtt szeretnék egy rendszer mentést csinálni az egészről. Ha már egyszer fenn a 4ext.
Mondjuk megcsinálnám a pillanatnyi állapotról, aztán utána egy gyári állapot visszaállításával csinálnék egy csupasz rendszer mentést is.
Szabad ilyet csinálni? Nem áll vissza az S-off és a bootloader nyitásom? -
honda130
tag
válasz
zho-lee #25013 üzenetére
Nem nem! Dehogy! A saját területemen én is szoktam a kollégáimat tanítani egyes dolgokra és én is úgy fogalmazom meg minden mondatomat, hogy annak minden szava fontos. mondani is szoktam, hogy a mondatban minden benne van, ha jól figyelt, akkor akár tudhatná is azt a bizonyos dolgot, amire már háromszor kérdezett. Már látom, hogy nem is olyan egyszerű egy tökéletesen összeszedett mondat minden üzenetét befogadni.
Semmi olyan gondolatom nincs, hogy valamelyiktek bántani akarna. Inkább ellenkezőleg! Egyszerűen csodálkozom, hogy még van aki bírja a kérdéseimet és nem küldtetek még melegebb éghajlatra.
A folyamatot elkezdeni volt a legnehezebb, elhiheted. Mikor még tényleg egyáltalán nem is tudtam mit kell kérdezni. Nem kapkodok, azért ezt nem mondhatjuk, mert lassan eltellik egy hét és én még mindig ott tartok, hogy rootolni akarok. Szép lassan kialakul, de más ennyi idő alatt már a 10-dik rom feltételénél tartana. Gondolom. -
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #25008 üzenetére
Igen, teljesen jogos amit írtál, csak ezt is ki szeretném próbálni. Meg lementeni a gyári romot.
Természetesen az lesz a következő dolog, hogy felteszek másik Romot. Esetleg valami forrást tudsz ajánlani romra? Sajnos ugyanolyan tudatlan vagyok a romolásban, mint az összes eddigi dologban. Megmondom őszintén, azt sem tudom hol keressem a romokat és hogy hogy néz ki egy főzőtt rom, amit feltehetek? -
honda130
tag
válasz
nimfas #25003 üzenetére
Bocsánat! Úgy láttam, hogy a szerkesztés eltűnik egy idő után. Majd kicsit szigorúbban veszem magam ezentúl.
Azért szeretném a CWM-et, mert nem csak romot szeretnék cserélni, hanem rootolni is. A tudástárban meg azt írja, hogy CWM-el kell elindítani a két db zip fájlt, ami a rootot csinálja. Vagy meg lehet a 4ext-el is oldani? -
honda130
tag
válasz
zho-lee #24999 üzenetére
Hát srácok...A 4ext recowery felment, a tudástár S-off 1.27 leírásának alján szereplő recovery telepítő segítségével. Az a baj, hogy én nem ezt szerettem volna, hanem a CWM-et. Úgy tudom azzal lehet rootolni. Tévedek?
Megaztán, van a melóban egy srás, aki a CWM-et ismeri és azon tudna esetleg segíteni a topázásomban. Mondjuk először a root lenne fontos. -
honda130
tag
válasz
zho-lee #24995 üzenetére
Persze, fenn vannak, hisz a HTC driwerek nélkül pár napja S-off-olni sem tudtam volna. De egyébként nekem a fastboot mindig is csak egy pillanatra tudott eddig csak elindulni. Persze nem tudom hogy így jó-e vagy rendesen meg kell nyílnia? Tippem szerint meg kell nyílnia.
-
honda130
tag
-
honda130
tag
válasz
zho-lee #24982 üzenetére
Minden esetre köszi! Az az igazság, hogy a HTCdev-es bootloader nyitást meg az S-off-ot elég jól bírták a srácok, de szerintem sok lehetett belőlem, mert azóta majd mindenki diszidált.
Kivégeztem a topikot szerintem.
Lehet hogy egy ideig regenerálódik mindenki.
Pedig ha tudnák, hogy rá vagyok most hangolódva, akkor másképp lenne.
Az elején nehezebb volt, mert nagyon féltem nekifogni. Viszont amit leírtál a nehézségi fokkal kapcsolatban az imént, kicsit kontrasztol azzal amit én hallottam. Azt mondták, hogy a HTC nagyon meg van bonyolítva rootolás és romolás szempontjából egyéb márkákhoz képest. Akkor ez nem igaz? -
honda130
tag
Sziasztok!
Nem tudnátok nekem segíteni? Azt írja a tudástár, hogy Rootoláshoz ugye kell az S-off, ami nekem megvan, és kell hozzá a Clokwordmod recovery.
Rom managerrel még nem tudom feltenni, mert azt írja ki hogy először rootoljam(gondolom hogy ezt írja) , a másik módszer, mi szerint:" S-OFF után a INNEN letöltött zipben lévő recovery.img-t fastboot-tal beflasheljük"( ezt a smondatot a tudástátból másoltam.
Aha... biztos. Az a baj, hogy amint nézegetem a fastbootot a készülékemen, nem találok olyan menüpontot, ami a recowery beflashelését csinálná. Tudja valaki a megoldást? -
honda130
tag
Sziasztok!
Segítetek nekem rootolni a készülékem? Ha lenne segítség akkor nekiülnék azt hiszem. -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24964 üzenetére
Értem. Nagyon köszönöm mégegyszer. Nem volt könnyű, de bárcsak már első alkalommal is a megfelelő Controlbar exe progim lett volna.
Hála neked és nem szeretném kifelejteni a többi segítő szót sem amit mástól is kaptam, egy ..vagyis két lépéssel előbbre jutottam. Rengeteget tanultam tőletek. Hihetetlen hogy egyáltalán neki mertem veletek állni és ebben a mondatban nem a "veletek" a kulcsszó.
Most kicsit fújok, mert holnap egész nap dolgozom, és utána valamikor ki is szeretném rootolni a cuccot. Ha nem probléma, kicsit ebben is támaszkodnék rátok.Sziasztok!
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24962 üzenetére
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
S-off a készülékem. Ezzel már működött, mindent úgy írt ki ahogy kell. Már amennyire tudtam követni.
Egyetlen egy dolog van máshogy. Butloaderbe bekapcsolva a telefont, a felső sorban nem Locked, vagy unlocked van kiírva, hanem az hogy -JuopunutBear-. Ezt nem lehet valahogy eltüntetni? -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24957 üzenetére
Szerintem nekem teljesen más dolgokat ír ki. Az időzítés.. Az az igazság, hogy azon a videón, ami a blogodban van, megjelenik egy zöld kis ikon. a JuopunutBear S-OFF ikonja és közben a progik is utalnak rá a szövegben, amik szaladnak. Mivel én ezt képtelen vagyok letölteni, szerintem hiányolja. Megpróbáltam az időzítést, mikor azokat az egyforma sorokat kiírkálja. Egy honlapra irányít az instrukciókért, vagy mi. .io a vége. Igen, szépen érzékeli hogy kétszer megérintettem a dróttal amit kell, de végül továbbra sem ugyanazokat írja ki amiket kell, mert failed S-off a vége.
Szerintem ha meglenne az a JuopunutBear S-Off akkor menne szépen. -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24951 üzenetére
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24951 üzenetére
Most, ebben a percben csinálom meg amit írtál. Végül hazajöttünk ebédelni, mert sem boltba nem tudtunk menni a főtér mellett, sem pedig fagyizni a gyerekekkel. Három fagyizóból 4 zárva volt. Ilyet! Megált az élet Szombathelyen...Vagy csak nem indult még be.
Temproot remove-re gondoltál szerintem. -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24949 üzenetére
Semmi probléma részemről. Remélem te sem neheztelsz rám. A legelső az volt, amit kipróbáltam, amit a te blogodban olvastam. Azt mondod hogy amikor a képen szereplő dolgokat kiírja, akkor kellene a temprootot elindítani?
Sajnos tudom hogy látszólag egy helyben toporgok, de próbálom magam átrágni.
Az a baj, hogy mindig kell valami másra is figyelnem és félbe kell hagynom mindig a beszélgetést is, meg mindent. Egyik nap dolgozom, másik nap el kell mennem valahova. Most készülnöm kell mert magyek a városba a családdal. Este felé nekifutok újra, talán sikerül. -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24931 üzenetére
Erre a Hsz-edre gondolsz? Igen, olvasom. Tehát akkor valamennyire jól mondtam, ha jól értem a hsz-ed. De ahogy értem, legjobb volna, ha kinyithatnánk az S-offot is. Vagy nagyon nem értem?
-
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #24945 üzenetére
Én most próbáltam az S-offot a tudástár menetével és sajnos nem működik. A Temproot alkalmazást elindítva eddig jut a progi. Persze ha megnyomom azt a bizonyos egy billentyűt, akkor bezáródik.
A telefon közben egyszer újraindul, de ez után már nem éleszthető a készülék, mert csakis fekete marad a kijelző. A felső sorban kijelez pár dolgot, de innen csak akku le-bootloaderes indítás-factory reset. Az akku levétel után sem indul újra sajnos.
Lehet hogy ez a dolog kellene amit nem tudok hogy kell letölteni?"JuopunotBear S-OFF Tool LETÖLTÉS" -
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #24943 üzenetére
Hát jól meg van bonyolítva ez a dolog tényleg a HTC-nél.
De s-off nélkül lehet rootolt romot feltenni? ...Hülye vagyok! Persze. Erről szólt a bootloader nyitás. Vagy nem?
CWM recoveryvel lehet csinálni a rom cseréket? Csak azért kérdezem, mert van egy munkatársam és ő azt nagyon vágja és tudna nekem segíteni az elején.
Viszont nem lenne rossz ha segítenétek a rom keresgélésben majd. Ha még nem unalmas velem foglalkozni. -
honda130
tag
Srácok! Megpróbálnám a "Tudástárban szereplő S-off 1.27 megoldást. De nem tudom a felsorolásban szereplő
"JuopunotBear S-OFF Tool LETÖLTÉS" sorban linkelt dolog mi? Rákattintottam, de nem tudom mit kell ott letölteni? Nem támogatnátok kicsit?Köszi!
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24931 üzenetére
A rádióval most is van gondom, mert ugyan a Wifi tökéletesnek bizonyul, de a telefonálással kapcsolatban már korábban is írtam, hogy gond van. Jobban mondva a hívásokat nem tudom befejezni.
Egyébként nekem nem lenne jó ez a megoldás az S-offra? Vagy mindenképp drótoznom kell? Persze amint ezelőtt is írtam, nagyon szívesen drótozok ha kell, de azzal a módszerrel kezdtem és nem működött valamiért.
Azt a pakkot már nem tudom letöltöttem-e, mert rettenetes sok dolgot letöltöttem és bevallom, nem emlékszem már hogy mi hogy volt.
Lehet hogy neki kéne ugranom mégegyszer ennek a drótosnak, csak most érkeztem haza munkából és máris indulunk a családdal fagyizni.
Az egyébként nem baj ha Bootloader nyitás is van meg S-offot is szeretnék?Szia!
-
honda130
tag
Jaaa? Akkor végülis sikerült. Én nem is figyeltem hogy Unlocked-et ír ki. Eleve azt vártam, hogy az S-on Soffra váltson, mivel azt olvastam mindenhol és mindenkitől, hogy lényegében ugyanaz.
Ez esetben rendben a dolog. Először nem volt egyszerű, de a végén már nem is puskáztam, úgy írogattam a perencsokat. Még jó hogy ílyen szuperül begyakoroltam, lehet hogy sosem kell többet beírnom.Lehet hogy már az első alkalommal is sikerült, csak nem tudtam. Kértem vagy 6-7 db Bat fájlt a HTCdev-ről.
Csak aztán kicsit bajban vagyok, mert egy barátom azt mondta nekem, hogy ezzel a bootloader nyitással nem tudok Rootolni. Én pedig azt szeretnék először.
Hogy van ez? -
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #24924 üzenetére
Igen, egy alkalommal meg is kérdezte, okéra mentem, bekapcs gombal entereztem, újraindult gyári visszaállítással, kikapcsoltam, bekapcsoltam hangerő le bekapcs gombal, és S-ont ír ki.
De azóta már próbálom az amerikait is meg a kínai Sensationt is, de ha bármit is csinál, akkor csak az amerikaival.Most újra próbálom, épp most indul újra
-
honda130
tag
Hát srácok... az az igazság, hogy mindent összevetve túlparáztam ezt a dolgot, mert tulajdonképp nagyon egyszerű ez a HTCdev-es nyitási folyamat. ha mindent ügyesen sikerül az embernek begyakorolni, akkor 4 és fél perc az egész folyamat. Én is már párszor levezettem a folyamatot és szinte el sem lehet hibázni.
Egyetlen egy baj mégis van, hogy S-on maradt a készülékem. Nem tudjátok mi lehet a probléma? Még a végén is ugyanazt írja ki a cmd ablak amit a HTCdev oldal mutat.
-
honda130
tag
Sziasztok srácok. Minden nap közelebb kerülök egy picit az S-off-hoz. ...
Na jó! Ha jól kiröhögtétek magatokat a topázásomon, akkor valaki igazán elárulhatná, hogy miképp kell a parancssorban kijelölni sorokat. Egér nem működik ott, kurzor nem akar felmenni.Köszike!
-
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #24869 üzenetére
Nem igazán tudom mi a probléma, mert egyszerűen nem működik a dolog. A fastboot win egyszerűen nem akar működni. Kiírja a cmd parancssornál, hogy nincs meg valami ddl fáj, meg ilyeneket: "a megadott nevet <fastboot> a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként." Kicsit már el vagyok kenődve, de nem adom fel.
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24911 üzenetére
Ne haragudj, de azon a honlapon nem tudom hol és mit tudok letölteni. Nem tudnál segíteni?
-
honda130
tag
válasz
kaciokos #24903 üzenetére
Szia! Köszi az infót! Az igazság az, hogy rettenetes sok infót olvastam már eddig erről a témáról és kezd kicsit sok lenni. Ahogy a mellékelt ábra is mutatta. Jó hogy kicsit tisztába tetted a két dolog összekeveredését nálam, de lenne még kérdésem: Ha először nem rom cserében gondolkodom, hanem a meglévő rootolásában, akkor is jó a HTCdev-es butloader nyitás?
Köszönöm! -
honda130
tag
válasz
Kazasi #24897 üzenetére
Hát a tökköm... Ez nem buli. Az a baj, hogy mikor ezt írja ki, a telefon is megmukkan. Nem lehet vele semmit csinálni, csak akku le és factory reset. Akkor meg minden elveszik. Mondom megpróbálom akkor a HTCdev-es megoldást, de tegnap még igen, ma meg már nincs ott a Sensation EU. Hova lett?
Végül aztán jött a nővéremtől egy sms hogy hívjam fel Viberről. Eszeveszetten tettem fel a Vibert de nem sikerült beaktíválni. Vagyis sikerült, csak telefonálni nem lehet vele. Holnap újra megpróbálom. Úgyis gyakorolni kell. Ma már mennem kell délutánra. -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24891 üzenetére
G2-ről van véleményetek?
-
honda130
tag
válasz
nimfas #24882 üzenetére
Köszi!
Pár napot kibírsz szerintem. Lényeg hogy mikor kezedbe vetted, újra jó legyen.
Sajnos én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a végére jobb lesz a telcsim. Gondolkodom hogy eladjam inkább egy olyannak, aki meg tudja magának csinálni, de nehéz a döntés. Akkor vennem kéne egy újat és az lehet hogy tökéletes lesz és nem lesz szívem matatni.Viszont ez a téma is nagyon izgat, hogy S-offoljak, rootoljak, főzzek süssek, stb. Ja azt nem. Csak romcsere készül, de előre látom, hogy minden nap kerül majd rá legalább egy, ha beindulok.
-
honda130
tag
Srácok! Bevallom őszintén, hogy ma délelőtt eltököldem az időt és nem került sor az S-off-olásra. Délután meg mentünk ide-oda a városba a feleségemmel. Később a gyesekek sem voltak oviban, úgyhogy nem álltam már neki. A holnapi nap megint egy szabad délelőttös lesz, egyedül leszek, szerintem megcsinálom holnap. Bocsi hogy nem tudok örömhírrel szolgálni, talán holnap. Sziasztok!
-
honda130
tag
válasz
Pr3ciSioN #24869 üzenetére
Naná hogy tudtál segíteni. Köszönöm neked is, ahogy randras_83-nak. Rengeteget segítettetek nekem. Tegnap disznótoron voltam egész nap, ma viszont 12 órában dolgoztam a munkahelyemen, tehát rettentő fáradt vagyok. Holnap még kicsit átrágom magam és szerintem S-offolom is a telómat. Természetesen ti lesztek az elsők akik tudni fogják hogy mire jutottam a dologgal.
Sziasztok!
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24863 üzenetére
Ha esetleg a HTCdev-es S-off-olást választanám, akkor ott melyik Sensation-t jelöljem be? Jó a Sensation EU?
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24863 üzenetére
Köszönöm! Mindenki nevében, aki épp ezen zizizik.
Azért most írok csak, mert emésztettem a blogod. Megmondom őszintén, nagyon izgalmas dolognak tűnik és talán nem is olyan bonyolult.
De azért kérdezek is ám!Tehát hogy értem-e a dolgot? :
A HTC driwer azért kell mert rácsatlakozom a PC-re és ez kell hozzá?
Az a HTC Sync kell nekem bármire is hogy fenn lenne a gépemen azelőtt, hogy le kell szednem? Csak mert ez idáig nem került a gépemre.
USB2 port...Nekem ezen a gépemen két USB van hátul, kettő meg elől, az alaplapról lecsatlakoztatva ugyebár kábellel. Nyilván valamelyik hátsó USB-t fogom használni, nem a kihelyezett elsőket, de a kettő közül nem mindegy melyikre esik a választás?
USB hibakeresés oké, gyorsboot ki oké. (azannyját! Valamit én is tudok.
Tehát ha csatlakoztattam a géphez, elindítom a temproot progit, és utána a Controllbar-t.
Kiírja ezt az izét: "do the wire trick" aztán jön a füstöltetés dróttal. Itt két érintés lehet csak konkrétan, vagy lehet próbálkozni amíg újra nem indul?
Ha végeztem és elvileg sikerült az S-off, akkor miért kell elindítani újra a temprootot? Van valami célja?
Ha ezekre mindre választ kapok, száradjon le a kezem, megpróbálkozom a dologgal.
Ja! Mégegy kérdés: A többi dologban, ami az S-off után következik, tudsz segíteni? Mert ugye ez csak a kezdet.
Köszönöm! -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24860 üzenetére
Én nagyon tudnám értékelni ha csinálnál egy olyan leírást, amiből neki merek állni az S-off-nak, meg a root-nak, esetleg rom cserének is. Nagyon jó, hogy most picit beindult ez a topik, mert már minden cikket, meg ötletet olvasgatok, de valahogy nem áll még össze teljesen a kép. Elvileg minden érthető pl. a tudástár leírásaiban is, csak a sorrenddel nem vagyok tisztában. Rom csere, s-off, root, CWM CWR 4ext.....Húha. Innen minden kell? De ha kell is, akkor mivel kezdjem, stb. Nem tudom érthető-e a problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest