- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
T0rnad0 #22141 üzenetére
Nekem is felugrott.. ugyanúgy Novával.
Egyenlőre kikukáztam az apk-at, amiket ugyan nem pipáltam be az aromában
Youtube, Face, Twitter pl nem is a sytem/app, hanem az app/datában voltA lusta usereknek kell majd kapcsoló widget, legalábbis, aki custom romon hozzászokott a redőny lehúzásával előtűnő kapcsolókhoz
(ezt magamról írtam)
Amúgy nem rossz, nem akadozik az, amire volt eddig időm.szerk: randras_83
-
enginev3.0
félisten
válasz
T0rnad0 #21875 üzenetére
Jajaja, a One miniért már most fáj a szívem
De félő a 130ezres kezdőár (tippjeim szerint)
Egyébként 4 magon? Hát változó, igazából nem vágom magam hanyatt a dologtól. Jó jó meg szép meg nagy meg minden, de benti képek ha nem az igaziak a fényviszonyok akkor katasztrófa (ebben Sensation sokkal jobb)
Kinti képek oké, de csak jó fényviszonyok között... sajnos én jobbat vártam. Már mint ha süt a nap és minden szép akkor meghajolok a képek előtt, de ha valami hibádzik (visszaverődik stb) akkor ....Akksiban jobb mint a Sensation ez kétségtelen, wifivel 4óra vagy akár több is megvan, 3G-vel meg 3 óra, 3.5
Kijelző incredible, nagyon szép, színek stb. Mellé tettünk egy S3-at, és esélye nem volt szerintem. Ott tényleg nincs fehér, itt van, és fényerősség is kegyetlen HOX-nálEgyébként ajánlom nektek is a Yet another auto brightness programot. Sokkal jobban kezeli a fényerőt mint az alap hülyeség, és kevésbé eszi az akksit.
A One mini csak 2 mag lesz elvileg, de 2GB ram, így simán váltanék. Remélem lesz aki cserélne majd HOX-ra
Tényleg benne lennék cserébe simán... Bár ez a 4.7" nagyon bejön, még ha nekem nagy is, de nagyon megszerettem, viszont ha 720p-s lesz a One mini akkor nem hiszem hogy nagyon észrevenni majd
Illetve a másik dolog egy 4.7"-os HTC windows phone 8-al, na arra még elcserélném!
HTC 8x csak 16gb, az kevés :\ Egyébként még lehet arra is cserélném, de így nemJa... és a "4 mag" is simán képes belassulni, bár ritka, és tényleg gyorsabb mint a Sensation, de igen, képes rá.... elég szomorú
és hiányzik a romolás, nem akarok 2 év garit bukni mert nyitom a bootloadert, de néha olyan jó lenne egy két romot felrakni
-
szegto
senior tag
-
htc07
addikt
válasz
T0rnad0 #21858 üzenetére
Igazából ha kijön kamerával, én elvegetálok majd azzal a rommal, sokat javítani már úgy sem lehet rajta
ICS egy kicsit bugos meg akadozik, de szerintem akkor is ez a legjobban testre szabható ROM sensationre.
Vicces, hogy két éve csúcsmodell volt, most pedig már el lett felejtve (gyártói oldalról pláne).
-
zho-lee
addikt
válasz
T0rnad0 #21752 üzenetére
Az XDA-n találtam.
Megkeresem.szerk: Parancsolj, kérlek.
-
nimfas
addikt
válasz
T0rnad0 #21733 üzenetére
nekem most az Elegancia 4.0.2 verzió van fent... most szedem az újat..
A mostanival és a régebbiekkel, gyári rommal is volt olyan, hogy Exdailer-el tárcsáznék... beírom a számot, hívás gomb.... aztán 5 mp múlva reagál is a teló... ma pl. újra kellett indítanom...
kernel: Sultan 17.5
Anker akksi....
Mi a fene lehet ez?
Kb 1 hónapja van fent a rom.... 4.0----4.0.1----4.0.2 -
arzz
tag
válasz
T0rnad0 #21274 üzenetére
Sajnos rossz volt, valamint állandóan force close-ok voltak... 5 perc után megint csere.
Most Sense 3.6-os Eleganciát próbálgatom. Eddig jó, stabil, szép gyári sense, LeeDroid tweakekkel + Bricked kernel.
Kamera egész jó, majdnem olyan mint a miui-ban, de egy fokkal mégis gyengébb. -
S e t h
nagyúr
válasz
T0rnad0 #21216 üzenetére
Samsung Galaxy Note 2.Igazából nem terveztem, egyszerűen megláttam egy üzletben, megfogtam és utána tudtam, meg kell vennem.Persze ebben az is benne volt kissé, hogy a htc leszart bennünket, se jb, se 4-es sense a láthatáron.
A Note I az arányai miatt még erősen kockaszerű hatást kelt, ez viszont már a klasszikus forma és tényleg igaz amit annyit olvastam előtte fórumokon, már nem is nagyon kellene ennél kisebb képátlójú készülék.
A használata nagyon smooth, a stylust is rendszeresen használom ,most jött ki rá itthonra a 4.1.2-es jb.
A gyorsasága a sensation mellett brutális, és ugyan én sosem rootoltam ,de a weben utána nézve ezen pofon egyszerű, viszont olyan kiforrott az új touchwiz, hogy nem tudom érdemes -e egyáltalán főzött roommal próbálkozni.
A készenléti idő fenomenális, nálam a több nap alap, volt, hogy 5 nap után raktam fel töltőre, igaz ,hogy ekkor nagyon sokat melóztam , nem sok lehetőségem volt a nyúzásra, de nagyon kevesen írnak arról ,hogy naponta kellene töltőre rakni, egy blogoutos srác ha jól emlékszem 11 óra videót játszott le vele, amikorra lemerült.
Hogy hátrányokról is essen szó.Én annak idején a sensationt az SII ellenében választottam a felbontás és az anyaghasználata miatt.
A samu anyaga olyan mintha szárított teveszarból készült volna, konkrétan nehezebbnek tűnik a kisebb sensation a minőségibb anyag miatt, ezért jobban is kell rá figyelni, minőségibb tokot igényel.Sajnos a samu a tömegtermelés miatt az anyagra nem nagyon figyel oda, helyette a tartalomra helyezik inkább a hangsúlyt.
A hangszóró szintén gyenge pont.Brutális erővel szól, ami szinte bántóan erős a sensation halksága után ,viszont kissé dobozhangú, számomra nem kelt minőségi hangzást. -
davidcsaba93
aktív tag
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
T0rnad0 #21015 üzenetére
A hypernonsense felrakásnál pontosan melyik linkről töltötted le? Belinkelnéd!
Nekem most CM9 van fent és imádom, de néha újraindul és a logónál tovább nem tölt be ilyenkor, csak akku ki-be segít, ami gáz mert nem ébreszt és nem is érnek el. Ezért vmi kellene helyette, de csak a sense nélküli érdekel. A Hypernonsense-el vmi volt, de már nem emlékszem miért nem volt jó. Szóval a jól működő letöltési link kellene!Köszi!
-
swapout
tag
válasz
T0rnad0 #20995 üzenetére
Még egy kérdés nézem a multilangot amit linkeltél ott nincs sensationhoz! Illetve a kernelnél pl a fauxnál 010b11 ez a legfrissebb, tehát ha ezt töltöm le akkor ez a legfrissebb jól gondolom, még egy dolog ezt is ugyan úgy kell cserélni mint ha romot telepítenék?? Most ahogy letöltöttem a 010b11-et ennek a neve pyramid ICSXE010 az így jó?? Bocs a sok kérdésért de ezek a dolgok még nem világosak számomra!! Köszi
-
swapout
tag
válasz
T0rnad0 #20984 üzenetére
Hali!
Először is kösz a linkeket!
Másodszor az volna a kérdésem ha letöltöm a fájlt ami a kernel cseréhez kell akkor azt úgy kell telepíteni mint ha romot telepítenék? Illetve te melyik kernelt ajánlod és ebben a zip fájlban benne van több fajta kernel vagy azt külön le kell még tölteni?? Te feltetted már a 3.2.8-as frissítést van valami változás? Köszi a válaszokat előre is és az eddig segítségedet is!
Még egy dolog szerinted a 3.2.8-as frissítéshez jó a 3.2.1 multilanguage vagy ahhoz van friss??
-
swapout
tag
válasz
T0rnad0 #20955 üzenetére
Hoppá Hoppá!!
Ezt ki is fogom próbálni! Te melyik oldalról szoktad letölteni a romot?? illetve a fájlt ami kell a kernel cseréhez??
Illetve ha csak a wipe chace dalvikot választom recoveryben akkor jól emlékszem ugye hogy a beállítások megmaradnak?? Természetesen ha ugyan arról a romról van szó igaz?? -
swapout
tag
válasz
T0rnad0 #20936 üzenetére
Szia!
És amik jönnek heti rendszerességgel frissítések a miui-ra azok otán (itt lehet, hogy nem így hívják) keresztül jönnek, vagy minden egyes frissítésnél újra kell rakni a romot?? Illetve minden miui-s információt szívesen veszek, ha vannak tippek és türükkök a helyes használathoz!
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
T0rnad0 #20764 üzenetére
Nem bántam meg
Oké szívom a fogam azért a 30ezerért amit hozzá kellett rakni, de gyönyörű kijelző és érezhetően gyorsabb mindenben
Akksi időt 4-5 órát írnak a HOX topikban de akkor fixálni kell és nem automatára rakni, ezt még nézegetem hogy a legjobbKamera még nem sokat volt használva.
-
enginev3.0
félisten
-
Melak03
tag
válasz
T0rnad0 #20699 üzenetére
Tegnap láttam a választ a kérdésedre. Mert még nincs hozzá kernel. Most arra várnak elvileg h a htc kiadja a htcdev-n a hozzá való kernelt és akkor utána el tudnak kezdeni dolgozni rajta.
Szerk: "kérdést a válaszodra"
korán keltem na..
Szerk2: most látom h vki már megválaszolta. Szerintem lefekszem pihenni -
jani220
csendes tag
-
enginev3.0
félisten
válasz
T0rnad0 #20641 üzenetére
19 darab képet csinál 10 másodperc alatt, és ha egy helyben tartom akkor mind tökéletes lesz!
Közeli képet próbáltam mivel már csak lámpa fény mellett tesztelhettem
De holnap kipróbálom nappal és teszek fel képeketMax 20 képet enged utána megáll, de már ez is jó
És kipróbáltam egy órán, elkezdtem fényképezni hogy nem-e csak egy képet "klónoz" de változott a mutató állása szóval nem vert át -
enginev3.0
félisten
válasz
T0rnad0 #20607 üzenetére
Tudom ajánlani miui-hoz
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomanyz.lockWatchLight&hl=hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest