- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpinDoktor
csendes tag
-
SpinDoktor
csendes tag
válasz
Something_ #16501 üzenetére
De ez mekkora gyökér dolog már UX szempontból?
Vagy lehet, hogy engem csak azért zavart, mert nem ment a proxymity sensor, és a zsebemből is tudtam hívásokat indítani akaratomon kívül?... -
SpinDoktor
csendes tag
válasz
zonusz #16498 üzenetére
Nekem ilyet nem produkál. Egyetlen furcsaság maradt meg, hogy lezárt képernyőnél is le tudom húzni a Notification bar-t - vagy ezt minden Sensation így csinálja?
Szerintem vidd vissza, aztán ha úgy sem jó, kérj cserét - ha jól emlékszem a harmadik javítást már nem vagy köteles elfogadni (de javítsatok ki, ha rosszul mondom). -
SpinDoktor
csendes tag
Visszakaptam a telefonom. Új alaplap, új átvezető fólia, és szerintem a kijelzőt is cserélték. Mondhatnám új telefonom van azt leszámítva, hogy a jack-csatlakozónál lekoptatták a festéket - ennyit a magyar szervizről. 7 munkanapos vállalás helyett 11 munkanap alatt ez is szép teljesítmény.
-
SpinDoktor
csendes tag
válasz
Something_ #16337 üzenetére
Barátnőm húgának meghosszabbították a garanciát (újra megkapta a 2 évet) a SonyEricsson Xpreia Mini-jén... HTC-nél nem ilyen jó fejek?
Ti hallottatok valamit erről a Taiwani áradásról, ami miatt most elvileg akadozik az alkatrészszállítás? -
SpinDoktor
csendes tag
Már lassan másfél hete szervizben van a telefonom "Alkatrészre vár" státusszal, ezért rákérdeztem az E-Care-nél, hogy mégis WTF? Íme a válasz:
"Sajnos Taiwanon árvíz miatt leállt a munka, így kimaradt néhány szállítás, de a jövő héten már helyreáll a rend és az alkatrész is megérkezik."
A hét végére ígérték a telefont, de félek, hogy még ez is optimista számítás részükről.
Akkor most hogy is van ez a 14/15 napos javítási határidő? Ilyen esetben nem kérhetek cserélést? Ha visszakapom a telefont, kérhetem a garancia megújítását ("nullázását")? -
SpinDoktor
csendes tag
válasz
Something_ #16165 üzenetére
Az enyém most került be szervizbe, már lassan egy hete ülnek rajta, holott azt mondták, hogy meg lesz szerdára... A Tiéd mivel volt bent? Mennyi idő múlva kaptad vissza?
UX designerként dolgozom, és nagy szükségem lenne a telefonomra, hiszen azon is tesztelnem kell a prototípusokat, de az E-Care nem reagál sem a hívásokra, sem a levelekre, az oldaluk meg hétfő óta azt írja, hogy "alkatrészre várnak"
Mit tanácsolsz? Próbáljak meg kölcsönkérni egy Galaxy Mini-t és kínozzam magam azzal, vagy most már inkább várjam meg? Mik a tapasztalatok? -
SpinDoktor
csendes tag
Úgy néz ki a proxymity-szenzoros problémát nem szoftveres hiba okozta, ugyanis az E-Care most azt írja, hogy alkatrészre várnak... Ha jól sejtem ez alaplap cserét takar - vagy van valakinek más tippje, milyen alkatrészről lehet szó?
-
SpinDoktor
csendes tag
válasz
Blero3311 #15691 üzenetére
Detto ugyanez volt a problémám. Már a szervizben van a telefon, jövő hét közepére kiderül az igazság!
Amúgy az nem para, hogy az IMEI számomra az E-Care azt írja, hogy "érvénytelen"? Bent a csaj azt mondta, hogy minden rendben, de a Track n' Trace már csak ennyi tudott kiszenvedni magából... -
SpinDoktor
csendes tag
Nagyon OFF, de azért leírom:
roxan, ezt az aláírásodban láttam: "bár, amíg népszerű híradósok a TV-ben is G-vel mondják! Hááát!"
Ne haragudj, de ezt azért mondjuk így, mert a fonetikai szabályrendszerünk így követeli meg - ergo ez szóbeli használat esetén nem róható fel hibának, csak írásban (a K zöngésedik és így lesz belőle G). -
SpinDoktor
csendes tag
Köszönöm, le is futtatam a tesztet! Az eremény? P-Sensor fail - szóval tényleg nem működik a távolságmérő.
Ezek szerint nem szoftveres, és rohanhatok vele az E-Care-be?
Egy gyors kérdés a fent említett szervizzel kapcsolatban: tényleg ők állják a készülék oda- és visszaszállításának költségét? Csak azért kérdezem, mert a garanciában ez áll (a szállítás a HTC költsége). Ilyenkor mi a teendő? E-mailben kérjek egy futárt (mert telefonon ugye nem lehet őket elérni, khm
)?
-
SpinDoktor
csendes tag
Helló mindenki!
Töredelmesen bevallom, hogy nem olvastam végig az összes hozzászólást a topicban, de nagy szükségem lenne a segítségetekre egy probléma megoldásában.
A probléma: a kijelző nem kapcsol ki magától telefonálás közben, mivel a proximity szenzor egyszerűen nem működik (legalábbis az AndroSensor app ezt mondja). A másik, hogy a fényérzékelő is elég furán állítgatja a kijelző fényerejét, és nem tudom, hogy mi lehet a hiba oka. Az ICS frissítés előtt egyik probléma sem jelentkezett, szóval szoftverre gyanakszom, de nem segített sem a soft, sem a hard-reset...
A HTC központi ügyfélszolgálati számán két hölggyel is beszéltem, akik közül az egyik azt mondta, hogy ne féljek, mert már útban van egy ICS 4.0.4-es frissítés, a másik viszont azt mondta, erről még nem hallott, és vigyem be gyorsan a telefont az E-Care-be.
Szerintetek mi legyen?Tanácstalan vagyok, mert nem szeretnék 2 hétig telefon nélkül maradni, de ezek a problémák elég idegesítőek ahhoz, hogy csak úgy túl tudjak lépni rajtuk.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest