Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
Nincs mit, azért a 4ext.net-ről töltsd le az updater-t és frissítsd le a recoveryt.
(#22102) khalid98: hátlapja nem karcos, bár tokban hordom, az akksi meg felhasználófüggő. Az enyémben anker van és 1-1,5 nap max. mondjuk nálam ha nem itthon vagyok, akkor 3G-n lóg.
Szériahiba: porosodhat a kijelző...de az simán garis -
nimfas
addikt
" P.Y.D v4.1.9 (Beta) kernel as default"
3.4.1-es verzió az Elegancia Rom
Én is meglepődtem, nem szokta ilyen jól bírni, legalábbis a kijelző... bár nálam minden este rá van dugva a töltőre a teló, ha 40%-ra merül le akkor is...
Gondoltam ha már ennyit bírt az akksi akkor "lefényképezem" :-)
Szerk:
randras_83 nálad mennyi volt a teljes idő töltés óta?
-
nimfas
addikt
-
nimfas
addikt
Merlin leírásából
számomra az derül ki, hogy alapból fel van húzva a kernel... akkor lehet, hogy a bricked alap, vagy a Sebastian kernel is, ha úgy van belőve hozza ezt a sebességet és akkuidőt, nem?Vagy miben kölönböznek ezek a kernelek alapjaiban?
Ez mindig is érdekelt! -
Sasal1ty
tag
Okés, még az a kérdésem,hogy s-off meg recovery megvan, de ezt egy másik 2 gigás sd kártyáról csináltam mint ami benne volt 16 gigás de azon rajta van minden adatom, most rom telepítés előtt visszarakhatom már a 16-ost és arra másolom a dolgokat vagy másikkal felrakom a romot és simán visszatehetem a 16 ost.
-
nimfas
addikt
Nekem is ment régebben a drütos részig, akkor került poros kijelző miatt szervízbe....
Azóta a htc-s cuccok se mennek a telón... úgy értem, hogy csengőhang-csomagot nem tudok letölteni.
Plusz most a ControlBear sem megy... lehet vmit elvariáltak... bár nem hiszem...
Akinek mostanában sikerült, az milyen verziójú CB-t használt???
Üdv.
-
swapout
tag
-
munkacsitomi
csendes tag
-
nimfas
addikt
Biztos én vagyok a béna, eddig 2 alkalommal próbáltam... alkalmanként 10-15x.... a drótos megoldást, de vagy az időzítésemmel volt gond, vagy nemtom, de vmiért nem sikerült... (szigetelt tömör réz telefondróttal próbáltam)
Lehet újra rászánom magam, hátha most nem fog porosodni.....
Más:
bolti fólia.... rátette a srác.... egy kalap szar... a 4 "sarkából" 3-nál levegős.... 800 Ft-om bánja... úgy nézem csak ráteszem az Inv. Shield-et... mert nagyon bassza a szemem :-)
-
kelemenkelo
tag
Igen de odaig el se jutok
3. Csomagold ki a ControlBearRelease_pyramid_ICS_WIN_NOHTCDEV.zip fájlt, majd futtasd a ControlBear.exe fájlt. A teló képernyőjén megjelenik pár rootal kapcsolatos értesítés, ez normális. Körülbelül 15-30 másodperc múlva a készülék újraindul a Juopunutbear képernyőre. (USB kábelt nem húzzuk ki még mindig)nos exe elinditom es nem csinal semmit a teloval csak irja hogy nyomjon entert a kilèpèshez
-
davidcsaba93
aktív tag
Azt már próbáltam, sőt teljesen gyári rendszert is felraktam s-onnal meg mindennel mert azt hittem hardverhiba de nem. Gyári gb-vel küldi az sms-eket és minden egyéb probléma is megszűnt vele. Most az 1.3.0-ból átraktam az 1.3.5-be a message.apk-t, feltelepítettem a romot így és működik! Öröm és bódottá
-
T0rnad0
addikt
Csináltam 1.27 alatt S-OFF-ot, a tudástárban írtak szerint kell csinálni, de nekem kb tizedjére sikerült és pont egy nem szigetelt dróttal. Lehet vele szívni, de csak türelem kell hozzá
enginev3.0: HOS-ra csak decemberben jön 4.1? Ha igen, akkor már nincs messze, csak nehogy csússzon...
monstre: nekem is kikapcsolt sokszor úgy, hogy még 30%-on volt az akksi. Akksi cseréje segített...
Más: felraktam ezt a wp8 launchert, nem rossz, csak sokat kell tökölni vele az elején
-
-
enginev3.0
félisten
Hát csak system tuner pro-val állítgattam
és rengeteg alap rendszer progit letöröltem amit sosem használok
1.5ghz-n megy a proci
több mint 2 órát kibírt kijelzővel, automata fényerőn
átlagban 150-170mb ram, de ha alámegy sem lassul beSzóval a progit szerezzétek be, és azzal próbálkozzatok, ha kell készítek screenshot-ot
Sense egyes részeit is ki lehet vele kapcsolni, bár ezzel még nem próbálkoztam, nem tudom mennyire működik a dolog
autokill is van benne -
enginev3.0
félisten
-
Zirowe
nagyúr
Nekem vagy 10percet kellett vitáznom t-nél, mire az átvevő ügyfélszolis megértette, hogy nem szeretném, hogy a saját tulajdonomat képező telefont önkényesen frissítsék hardveres javítás közben.
Igen, lcd+digitizert cserélnek.
Balazs_: a bootloader nyitás az egy nagy baromság, amit a htc talált ki, hogy lerázza magáról az xda-s elégedetlenkedőket, miután szigorított a készülékek biztonságán.
Többet árt, mint használ.
Amíg nem volt temproot, addig ics roothoz kellett a bootloader nyitás, most már nem kell.
Az idei htc készülékeken nincs még s-off, csak bootloader nyitás.nimfas: vizsgáltasd be a készüléket a külső behatás és az elvégzett javításről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest