- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztián156
tag
válasz
randras_83 #25302 üzenetére
Tudom, hogy emailbe jött meg a file, csak az emailt és a filet is már letöröltem
A radio szoftverét csak akkor tudnám frissíteni ha S-off lennék?
Mert ezt az egész RUU telepítés azért kell mert nem működik a GPS -
Krisztián156
tag
válasz
kaciokos #25290 üzenetére
De attól félek ha visszazárom akkor nem tudom újra kinyitni
Nincs már meg a régi unlock file, és nemtudom, hogy a dev-en ki e lehet nyitni újra, adnak e új kódot
De lehet hogy beviszem énis a telefonoshoz és 3000 ért kifüggetleníti és visszarakja a gyári romot, és azt biztos hogy ki lehet nyiti ujra a dev-en, mert a kollégámét is kinyitottuk újra -
Krisztián156
tag
válasz
kaciokos #25287 üzenetére
Nem s-off csak,kinyitottam a htcdev-en.
De akkor nem értem miért nem megy fel egy RUU-sem próbáltam 4et is.
Visszaraktam már rá a gyári rom mentését is, és arra sem ment felPedig próbáltam ugyan azt a buid és radio számú RUU-t feltenni mint ami a telón van és az RUU 155-ös ismeretlen hibát ír és azt, hogy nem a megfelelő szoftvert akarom feltenni... a bootloaderbe pedig security fault van kiírva
Pedig kollégám sensationja locked lett a függetlenítés után (pedig előtte való nap nyitottam ki neki a htc-dev en) és a gyári 4.0.3-as android és sense 3.6- volt rajta amikor visszakapta
-
Krisztián156
tag
válasz
kaciokos #25285 üzenetére
A htcdev es nyitást hogy lehet vissza csinálni? Mert én szeretnék feltenni egy gyári RUU-t de a teló security failed hibaüzenetet dob
Nem lehet, hogy a nyitott bootloader végett?
(Kollégámnak is nyitva letta bootloader, és függetlenítettette egy telefonos boltba, és Lockedként kapta vissza, de már kinyitottuk újra) -
Krisztián156
tag
Szerintem a gyárinál mindegyik gyorsabb... a ViperS-ek elég jók és nagyon testreszabhatóak...
Ami még nekem nagyon gyors volt az a CM11 Kit-kat-el...
Ha nincs rá gari akkor a leg egyszerűbb kinyitni a bootloadert a htcdev.com oldalon, tolni rá egy recoveryt, és mehet is a romolás...
Itt találsz segítséget: HTC Sensation tudástár -
Krisztián156
tag
Sziasztok!
Meg próbáltam visszarakni a gyári romot... de nem sikerült
Megpróbáltam három RUU-val is...
1, RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.33.401.53_Radio_11.76A.3504.00U_11.24A.3504.31_M_release_280871_signed.exe
(ennek a radio és a build szám megegyezik azzal ami jelenleg a telefonon van, visszaraktam az eredeti 4.0.3-as ics-t ez még az a rom amit elöször elmentettem ami eredetileg a telefonon volt)A bootloader a következő hibát írja : Security fail Update fail
Az RUU 155-ös hibát írMegpróbáltam még ezt a kettőt, de ugyan az a hiba
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_Radio_10.56.9035.00U_10.14.9035.01_M_release_223042_signed.exe
RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_246089_signed.exeMost azért ír security hibát, mert nyitva a bootloader? Zárjam vissza? De akkor újra ki lehet nyitni?
-
Krisztián156
tag
Egy próbaképp feltettem egy Revolution HD romot, hátha az visszahozza a GPS-t de sajnos nem
-
Krisztián156
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni a gyári állapot visszaállításában? Én csak a romot szeretném visszarakini, mert nem működik a GPS
A teló HTC DEV-es en van nyitva... A CID HTC_032
Ehhez ez jó? RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.2_Radio_10.56.9035.00U_10.14.9035.01_M_release_208857_signed
Rádugom a telót az usb-re bootloaderbe teszem, és ezt az exe-t pedig csak elindítom a gépen? -
Krisztián156
tag
A CM11-es romokkal olyan 200-300 MB szabad ramom volt és nagyon gyors volt a telefon egyszerü letisztult sima google kezelőfelület... A miui v5-is nagyon jó még talánn egy kicsit jobb is mint a CM... De nekem valamiért nem működik a GPS mióta feltettem a CM11-et
Aztán megpróbáltam a miuit, azzal sem megy
Most visszaraktam a ViperS 5.1.0-át, ezzel kb 150MB ram van szabad.. Ez is elég gyors és stabil rom...
Senki nem tud megoldást a GPS problémára? -
Krisztián156
tag
Visszaraktam a ViperS 5.1.0-át de már azzal sem működik a GPS
-
Krisztián156
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy miért nem működik a gps-em a telón? Egész idáig működött mindden szépen (ViperS 5.1.0-ás rom ig) Aztán kipróbáltam a CM11 es romokat...
Először a cm-11-20140329-Sultan-3.4-pyramid-ot először azzal sem működött a GPS de aztán egyszer csak igen (nem tudom hogy mitől)
Aztán frissítettem a cm-11-20140502-Sultan-pyramid-ra és azóta az istennek sem akar működni a GPS...
Most kipróbáltam a miuiandroid_multi_pyramid_4.4.25_jb-4.2.-t, de ezzel sem megy
Vissza akartam tenni a ViperS 5.1.0-át még a MIUI előtt, de nem indunt el a rom a HTC logó után mindíg újraindult...
Valami törlődhetett a wipe során ami miatt nem működik a gps? :S -
Krisztián156
tag
Sziasztok? Nektek működik a GPS- CM11-es rommal?
-
Krisztián156
tag
válasz
Krisztián156 #25132 üzenetére
Tessékcsak tessék
:[link]
-
Krisztián156
tag
válasz
Morgal #25127 üzenetére
Most hogy lőttem pár képet... nagyon nem veszek észre külömbséget a viper-hez képest, itt most szaggat a videó 720p-ben ha visszajátszom... és nem találom hol kell átálítani a képarányt fényképezésnél16:9-re..
A kamera beállítás menűje nekem nagyon nem jön be... de itt legalább nem indul újra a telefon vakus fényképezés közbe
Ja és nem lehet wifin megnézni a képeket tv-n? Nem találom sehol... -
Krisztián156
tag
válasz
Morgal #25122 üzenetére
Nekem most CM11 van fent, és szerintem ezzel a legjobb az akkuidő
Habár trgnap feltettem a 3.4.10-Sultan-pure-v2.0.1-es kernelt és a procit 1.5-re a GPU-t 320-ra tettem, így nagyon jól hasít a gép 12570 pontot kapott Antutuba
Meglátjuk így milyen lesz az akkuidő...
honda130: Van több ViperS-rom is! Én már prróbáltam mindegyiket... 1.6.3, 2.0.0, 2.0.1, 5.0.0 & a 5.0.1
Nekem az 5.0.1-jött e a legjobban... Próbáld ki a 2.0.1 (ez már JB)-et vagy az 1.6.3 (ez még ICS)-at! Hátha felmegy... -
Krisztián156
tag
Használ valaki ezt a romot: CM11 with 3.4 kernel and PMEM camera ?
Mennyi szabad RAM van nektek? Mert az oldalon 596MB of usable jó!RAM-ot írnak
Nekem 235MB "csak" a szabad... De ez a ViperS romokhoz képest még mindíg nagyon -
Krisztián156
tag
válasz
elmouse #25081 üzenetére
Azt hiszem kipróbálom én is ezt a romot
Eddig csak sense-s romokat használtam, de azt hiszem itt az idő elkalandozni egy kicsit
Most ViperS 5.1.0 van fent... Erre simán full wipe-al fel tudom tolni?
Vannak hozzá ilyenek, hogy Gapps meg Kernel-only updates/kernel standalone installer
Ezek is kellenek? -
Krisztián156
tag
válasz
randras_83 #24875 üzenetére
Bocsi
-
Krisztián156
tag
Sziasztok!
Valaki járt már úgy Igo- val, hogy minden hang működik, csak a beszéd nem?
Először a Revelation romnál tapasztaltam, de most a viper 5.1.0-nál is előjött, és hiába rakom újra a progit akkor sem jó -
Krisztián156
tag
válasz
honda130 #24814 üzenetére
Azért az s-off, az jóval bonyolultabb mint a gyári bootloader nyitás... Szerintem visszafele nem érdemes nagyon próbálkozni... az újabb romok sokkal jobbak, és a legtöbbnél az instalálás alatt be tudod állítani, hogy melyik gyári progit akarod feltenni...
Csak kíváncsiságból futattam ma egy desire 500-on egy antutut és 11 ezer párszáz pontot kapott...
Az enyém 1600/320 13256-pontot... Azt hittem azért ütősebb eredményt produkél a desire -
Krisztián156
tag
Akkor jó romolgatást
-
Krisztián156
tag
Én már próbáltam full feltöltött akksival töltőn is fotózni vakuval, és nálam akkor is kikapcsolt...
-
Krisztián156
tag
Antutu: 12830 1512/320-on
És van USB OTG-is -
Krisztián156
tag
Én lőttem 10-15-öt kb... de eddig egy után is újraindult... majd meglátjuk
-
Krisztián156
tag
És végre ebbe nem indul újra a telefon ha vakuval fényképezek, és a véletlen sorrendű zenelejátszás is működik
-
Krisztián156
tag
Sziasztok! A 5.1.0-ás viperhez minek kell a Venom Kernel flasher for S-ON user's?
Mert én S-on vagyok
Van hozzá másik kernel is? Alapból az SebastianFM 1.0.4-et teszi fel.... -
Krisztián156
tag
válasz
honda130 #24657 üzenetére
Én visszatértem a 4.0.4-es Inspirationra. Ez van fent mostmár egy ideje, de teljesen meg vagyok vele elégedve.
Elég gyors és stabil... nincs benn sok csicsa, elég stock, de legalább ebben elfordul fektetett módba a sense... A kamera nekem vakuval ezen a romon is kikapcsolja a telefont... (de szerintem az a telefon baja, mert az összes romnál csinálja) Nekem még a ViperS sense 5.0.0-ami nagyon gyors volt, csak akkor még nekem abból sokminden hiányzott... De most lehet kipróbálom az 5.1.0-ást
Valaki próbálta már ?
-
Krisztián156
tag
Ha lejárt a gari, sokkal egyszerűbb a gyári nyitás...
-
Krisztián156
tag
válasz
randras_83 #24560 üzenetére
Akkor én azt nem is látom, csak higgyem el, hogy van?
A venomos romoknál lehetett kapcsolni -
Krisztián156
tag
Feltettem a Inspiration 1.0.1-et (4.0.4&sense 4.1) és találtam hozzá Android_4.0.4_Sense_4.1_xLoud.zip-et
Feltettem recovery-ből, de sehol nem találom :p -
Krisztián156
tag
Esetleg van olyan zenelejátszó, amit lehet irányítani a gyári hadsettel ?
-
Krisztián156
tag
Azt már próbáltam nem jött be
de van helyette S2W
-
Krisztián156
tag
De itt sem működik a véletlen lejátszás
-
Krisztián156
tag
Megoldódott... egyszer csak elindult
-
Krisztián156
tag
Nem megy fel az Inspiration 1.0.1
Feltelepül, de a HTC logónál megáll mikor újraindulFeltettem még egyszer vipe nélkül, de ugyan az.
Mi lehet a baj? Revelation volt fent előtte.... -
Krisztián156
tag
Nekem is Revelation-nál gyakran újraindul a kamera vakurás közben
Pedig új az akksi....
Nekem ráadásul a gyári zene lejátszónál nem működik a véletlen sorrendű lejátszás sem
Tudtok valami jó progit ajánlani, amivel el tudom menteni az appokat a telóról? És egy másik romnál visza tudom állítani őket? -
Krisztián156
tag
válasz
hülyegyerek #24476 üzenetére
De ICS-el nem volt ez a hiba csak JB-s romoknál. A viperS1.6 jó volt
-
Krisztián156
tag
válasz
PTomi92 #24474 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy az elején mindegyik rom gyors és idővel belassulnak... Nekem is hiányzik a viper testresszabhatósága, és az eredeti relevationban sincs benne a gyorsbeállítás... Az OTG miatt tettem csak fel, de lehet, hogy megy vissza a viper, vagy kalandozok egy kicsit a sense nélküli romokkal
-
Krisztián156
tag
A szezso féle revelation mennyiben más mint az eredeti? Nekem a Revelationnál is sokszor kikapcsol a telefon, ha vakuval fotózok, pedig új az akki is és fel is van töltve... csak úgy tudom újraindítani, ha kiveszem az aksit
Az ICS-es romoknál is van ez a kamerahiba? Mert nekem a 3.1.4&5-ös vipers is podukálta... -
Krisztián156
tag
Sziasztok!
A vipers romok tudják az USB OTG-t? próbálta már valaki?
-
Krisztián156
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan romot ami tudja az USB OTG-t?
-
Krisztián156
tag
-
-
Krisztián156
tag
válasz
PTomi92 #24208 üzenetére
Nekem most performance-on van 1566-on GPU 320-on. Nem igazán vettem észre, hogy jobban merülne az akksi, de maga a rom nagyon pörög
Így tetszik... A Most Wanted is szépen fut így rajta... De az az érdekes, hogy így kb 500 pontal kevesebbet kapott antutuba (12905) mint 1512-n 300-as GPU-val Ondemand-on
Neked nincs olyan problémád, hogy bejövő hívásoknál csak akkor van fogadás gomb, ha oldalra fordítod a telefont? -
Krisztián156
tag
Valaki járt már úgy ViperS C2 3.1.4-es rommal, hogy a bejövő hívásoknál, csak akkor van felvevés gomb ha oldalra fordítom a telefont?
-
Krisztián156
tag
Lőttem gyorsan kb 20 képet egymás után, ez a kamerát ki is fektette
-
Krisztián156
tag
Feltettem a vipers 3.1.4-et
Előtte vipers 5.0.0-volt fent...
Mind két rom ugyanazzal a cpu&gpu beállításaal van... A szabad ram mind a két rom esetáben kb 150Mb
Antutu: 5.0.0.: 13032pont 3.1.4.: 13258pont
A többit meg majd meglátjuk.... -
Krisztián156
tag
Lehet hogy hülye kérdés, vagy csak én nem értem...
Miért van
1 wipe cache
2 wipe cache + dalvik
3 wipe dalvik cacheA 2. az 1+2 egyszerre?
-
Krisztián156
tag
válasz
Krisztián156 #24121 üzenetére
-
Krisztián156
tag
Sziasztok!
VioerS sense5 rom van fent jelenleg, és olyat csinál, hogy nem lehet bekapcsolni a telefont. Ha nyomom a bekapcsoló gombot, alul villognak a gombokAkksi ki-be utána minden OK
Tapasztaltatok ti is hasonlót?
-
Krisztián156
tag
válasz
zho-lee #24095 üzenetére
Ez sense-s rom? Holnap letöltöm és megpróbálom... Nekem mondjuk nagyon bejött a viper testreszabhatósága... Lehet, hogy inkább arra kacsintgatok
A JB-es Viper romok? Régebben írtátok, hogy azok még nem elég jók (kamera...) Lehet, hogy felteszem a 2.0.0-ás ICS-t..... A lényeg, hogy Sense legyen
PTomi92: Nem olyan rossz ez a Sense5, szerintem nagyon gyors. Látja a gép is, csak nem külön meghajtóként... de elég kevés benne még a tweek... sweep2wake sincs benn... meg nekem a blinkfield sem jön be... Az akkuidő szerintem elég jó (1512-n van a proc) De 1x észrevettem, hogy újraindult a teló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest