- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
válasz
bbalika81 #17311 üzenetére
Na megcsináltam, nem írta át a cidet, de belemókoltam. Az a lényeg, hogy a txt-t ki kell másolni, Notepad++-al kell beletenni egy ilyen sort egy meglévő helyett:
cidnum:HTC__032
Két alsóvonallal kell beírni, a többit nem kell bántani, majd visszamásolni a zipbe a txt-t. A leírás ott van angolul is + videó is van róla, hogy kell csinálnibodoraudio: engem is érdekel, milyen, mert az új Vipers megint nem győzött meg és még a Smartdroid-ot megnézem a Hypernonsense előtt
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
bbalika81 #16575 üzenetére
Az más problémára utal, mert nekem még ICS előtt csinálta ezt Ausztriában 8-10 alkalommal egy nap, és itthon egy párszor, de akkor sem volt állandó a jelenség, hanem totál random. Gyári ROM-ot használok. Ha neked folyamatosan csinálja, akkor az valami egyéb gond lesz.
-
Something_
őstag
válasz
bbalika81 #16352 üzenetére
Hibátlan állapotú S2-t vettem, Sense picit hiányzik, mert ez az S3-S2 hibrid rom elég csilivili.
Anyagminőségre elmarad a HTC-től MÉG, mert veszek rá szálcsiszolt alu hátlapot, ami nagyon komoly.
Sense is jobb volt, de kárpótol a sebessége. Nagyon brutál, szinte "őserő" -
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
bbalika81 #16172 üzenetére
Sense-o-Maniac Sense 4-es változata.
Csak hogy itt se legyen egyetértés. Egyedül az újabb Tweaks hiányzik belőle, rérgebbi van benne (a pokemonos srácok nem adtak neki engedélyt), de amúgy meg konkéran jóféle ROM, nekem az van fent.
(még 10 percig kb, aztán MIUI megy fel)
-
szegto
senior tag
válasz
bbalika81 #14976 üzenetére
Letöltöd a legfelső linken lévő zip-et innen:
Bricked-3.0-v1.0-ics
És ugyan úgy telepíted ahogy a romot.
Ugyan olyan Aroma telepítő van. -
bbalika81
aktív tag
válasz
bbalika81 #14381 üzenetére
Na most megnéztem, ha telepitem a screen off/on appot akkor az ismeretlen források fölött bejön egy plusz menü,rendszergazda jogosultsagok,es abban ez az app van,első inditaskor kéri h aktivaljam es utána eltűnik az egész. Tehát akinek eltünt az a menü hogy ismeretlen források, akkor az adatok törlése,es kényszerített leallitas annál az appnal amelyik első inditaskor azt kérte h aktivald..... Ő lett a rendszergazda
-
ehoranyi
csendes tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz
bbalika81 #11599 üzenetére
Ja, csak gsm és csak wcdma-n jelentkezett a probléma, amióta auton van semmi.
Érdekes.mumk1: neked, akinek szintén sztereó bt fülesed van, minden rendben működik vele?
Nekem néha elkezd pötyögni, ha a zsebembe rakom mélyen, vagy megfogom a teló felső részét, illetve a gps-el eléggé összekapott ic 4.5.3-on. -
bbalika81
aktív tag
válasz
bbalika81 #10898 üzenetére
nézz oda mennyi kérdésem van
Backupra Mybackup-ot használok,egyszerű gyors és mindent visszaállít, az appok adatait is, a teljes android rendszer beállításaimat is, hogy melyik ikon hol volt mindent. De az a baj, hogy csak akkor működik tutin, ha ugyanazon alapverziójú romra rakom vissza.Tudtok ajánlani hasonló progit, ami mondjuk gb mentésből ics-re visszatudja állítani?
Anno próbáltam titaniumot, de ott egyesével kellett mentegetni, és abban nem vagyok biztos, hogy a data-t is mentette. -
mumk1
addikt
válasz
bbalika81 #10896 üzenetére
Visszaraksz innen egy 1.17-es firmwarét és mehet az RUU utána S-ON-ra állítod. Ha viszont nem akarod gyárira visszaállítani, csak főzött GB romot akarsz felrakni, akkor az 1.17-es firmware felrakása után külön fel kell tenni egy régebbi radio-t is, mert az nincs benne az 1.17-es firmwarében.
-
mumk1
addikt
válasz
bbalika81 #8261 üzenetére
Akkor jó, persze, a verziószám nem érdekes, visszarakhatsz régebbi verziót is.
Nekem német vodás, ami 162-es, így csak superCID-el lenne jó a 401-es RUU.Más:
Most nézem, hogy nekem is jóval több program van felrakva, csak a SENSEaY rom vadul használja az SD-n lévő EXT3-as 1GB-os partíciómat.Érdekes, mert nem láttam hogy lenne benne A2SD script, én meg külön nem raktam fel hozzá.
-
mumk1
addikt
válasz
bbalika81 #8252 üzenetére
Azt csak akkor tudod, ha van superCID-ed, ha nem akkor csak telenoros RUU-t tudsz felrakni. Habár, jobb ha megkérdezed valamelyik "gyári" telenoros telóst, hogy mi a rom verziója, mert lehet hogy az is 401-s és akkor persze jó hozzá.
Mi a franccal pakoljátok így tele, nekem 600MB alá még nem sikerült menni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
bbalika81 #8102 üzenetére
Magam részéről sosem voltam oda pzoley romjaiért..
Aztán meg egy idő után ő is átvette a fölényeskedő llaszlo stílust.Lee-vel kezdtem, ic-vel folytattam, majd cool3d-vel fejeztem be.
Ja, meg amikor kb mindenki figyelmeztetett mindenkit, hogy "ne tegyétek fel a hivatalos 2.3-at, mert még nincs visszaút, se root", aztán így is volt naponta legalább 1-2 ember, aki erre kérdezett rá..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
bbalika81 #8073 üzenetére
Igazából nem is az zavar, hanem, hogy teljesen más ril van a romban, mint amit ajánlanak. :S
Te is akkor visszamentél erre?
Tapasztalatok?Bevallom őszintén, desiren egyszer se törődtem/foglalkoztam a ril-ekkel, illetve az általam moddolt telefonoknál se, és eddig sosem volt probléma.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz
bbalika81 #8049 üzenetére
Alapvetően a 190-es ril van benne a romban, ami a legfrissebb, 11.59.3504.00U_11.16.3504.16, radiohoz tartozik, viszont az ajánlott radio mégis a 10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2, amihez viszont a 173-as ril tartozik.
Most a megfelelő ril-t raktam fel, ha megjött anyu tesztelem.
-
mumk1
addikt
válasz
bbalika81 #8014 üzenetére
LeeDroidot használtam, arra nem emlékszem hogy lett volna benne, sajna a CdTDroiD Tweaks-ben meg nincs, de mintha én is találkoztam volna már vele, de aztán lehet hogy valamelyik Desire rommal keverem.
Különben én is a SENSEaY-t használom 9035.02_2 radioval, igaz T-vel, de ilyeneket nem csinál. Más kérdés, hogy a múlt héten a XIII. kerületben egy egész délután használhatatlan volt a hálózat, úgy hogy T-nél sem rózsásabb a helyzet. -
Zirowe
nagyúr
válasz
bbalika81 #8015 üzenetére
Próbáltam párszor, de még nem.
Közben anyu elment otthonról, így ugrott az "ingyen próba" lehetősége, más meg ilyenkor nem igazán keres.
Fl4tl4nd3r: akkor nem biztos, hogy bele kéne kezdeni.
Itt van minden.Fastboot alól annyit jelent, hogy a telefon fastboot üzemmódban van, parancssorból pedig a fastboot parancsokat használod.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
bbalika81 #8000 üzenetére
Most visszamentem eggyel, erre: 10.56.9035.00U_10.14.9035.01, eddig minden rendben.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
bbalika81 #7996 üzenetére
Telenor nekem nyáron bejátszotta, hogy 24óráig nem volt egyáltalán térerőm, amikor meg hirtelen lett, nem tudtam üfsz-el beszélni, mert minden vonal foglalt.
Vajon miért..De ilyennel még nem találkoztam.
Na, tehát, úgy néz ki, hogy a telefonom azt jelzi, hogy él a kapcsolat, tehát felvettem, minden úgy néz ki, mint egy rendes hívás során, csak halkan néha sípol, viszont a másik telefonon még mindig kicsöng, ha meg lerakom, akkor neki is lerakja, és jelzi nekem a nem fogadott hívást..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
bbalika81 #7993 üzenetére
Pont ugyanez, ugyanezzel a rommal.
Azért nem hinném, hogy a rom hibája, mert előzőleg a 2.0ás volt fent, kb amióta visszakaptam a szervizből, bő egy hete, és csak tegnap reggel kezdte el ezt csinálni, utána váltottam sensay 2.1-re, de továbbra is csinálja.Mindjárt megnézem, hogy mit csinál, ha radiot váltok.
A vicces az, hogy ha anyu számáról hívom magam (szintén telenor, egy flottában), azzal minden rendben.
Visszaszívom: most már az anyuéval is csinálja, de nem mindig.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
bbalika81 #7865 üzenetére
Végülis nem tök mindegy, amíg garancia van, addig mindent javítanak, 3főalkatrész után meg elvileg új készülék.
Nekem a hátlap cseréért is ecarehez küldte a T.
szirtesp: szerintem mindenképpen, mert a dátumozáson kívül bmelyik Telenor üzlet köteles átvenni, míg az ecare vmi rohadt messze van.
Legalább is nekem, mint budainak az. -
Zirowe
nagyúr
válasz
bbalika81 #7860 üzenetére
Nem feltétlenül, viszont amiben nagy rohadékok az ecare-sek, az az, hogy hamisítják a leadási/elkészülési dátumokat.
Ezt a desire-nél tapasztaltam, amikor másfél hónapig (!) volt náluk, majd amikor egy évvel később rákérdeztem, hogy mikor mennyit volt náluk, azt hazudták, hogy 3napot volt náluk.
Ugyebár ez a garancia hosszabbodás szempontjából fontos.
T pedig nekem elég korrektül kezelte a dátumokat az átvételi papíron, annak ellenére, hogy a garipapírra az ecare megint vmi lehetetlen dátumot pecsételt..
-
brillians
tag
-
brillians
tag
válasz
bbalika81 #6901 üzenetére
Nem is vettem észre, hogy az csak sima 2 év garanciás amit néztem. Kösz, hogy figyelmeztettél!
Ez az XE meg ok, érdekesen hangzik, de szívtam már meg használt cuccal. :/ Lehet, hogy jó állapotú, de a postát sem preferálom, Szombathely/Zalaegerszeg meg elég messze van. Ettől függetlenül ezt is kösz!Keresgélek tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest