- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
szasz1 #14524 üzenetére
Ezeket meg hogy csináljátok basszus?
Én reggel 6 és este 6 között kb. 2x merítem le csutkára, úgy hogy közben szinte mindig töltőn van köztes időben, irodába, autóba.
Pedig mostanában alig van napi 20-25 hívásom.
Tulajdonkép engem ezért sem izgat fel az üzemidő, mert a 3000mA-es aksit is kivégezném gond nélkül egy munkanap alatt. -
Something_
őstag
-
randras
veterán
Én a mobilnet beállításra sosem használtam azt, így nem tudom, hogy mit is csinál, de nekem úgy tűnt, rendesen letiltja. Viszont a Quick Settings, egyik kedvenc programom tutira letiltja a mobilnetet, mivel átírja az APN-t a rendszer mélyén, anélkül meg aztán nehezen csatlakozna netre bármi is.
-
randras
veterán
Van Sync beállítása, ahol ki is veheted az automatikus szinkronizálást, illetve beállíthatod, hogy csak bekapcsolt képernyőnél csinálja, vagy WiFi-n. Személy szerint nem tapasztaltam, hogy szívná az akksit, de nekem az aksiidőm alapból a béka segge alatt van, így nem tudok mihez viszonyítani.
Akik meg a jack-es hibára reagáltak lentebb, azok gondolom tisztában vannak vele, hogy az SGSII, és az új iPhone 4S milyen hibákkal küzd... na, hát ezekhez képest semmivel sem rosszabb a Sensation, de sajnos semmivel nem is jobb.
Szóval továbbra is várhatjuk a tökéletes telefont.
Személy szerint gondolkodom egy HTC HD2-őn, azzal konstrukciós hibák ha jól tudom, nemigen voltak.
-
scapegt
őstag
Az lehet a gond, h mutatjaa telkonyv a telon azosszes kontaktodat. Szurd le a beallitasoknal h kiket mutasson. Nekem is voltak kettozesek v akar 3x is szerepelt vk a telkonyvben, aztan csak azokat mutatja most akik a gmailban vannak. Ott ird beakik kellenek, a tobbit tuti Fb-rol meg innen-onnan szedi.
-
kchris78
veterán
zuggsm=összes ami nem szolgáltató.. Ez azért egy kicsit erős szerintem... Ennyi erővel egy hivatalos Nokia bolt a Mammutban vagy Apple viszonteladó a MOM parkban is zuggsm nálad? Az rendben van hogy a szolgáltató az ÁSZF-jében csak arra vállal garanciát hogy működik a hálózatán amit tőle veszel.. de ez így erős.
-
Criton
veterán
Mobilról voltam nem vettem észre, sry
De a kérdésemre nem nagyon kaptam választ.
Tegnap sikeresen lejött a 700forintos fólia amit a speedshop rakott fel
Tudtok valami jó fóliát amit a speedshopban is lehet kapni?Full resetet csinált már valaki? Valamint a gyári SD kártyát lehet formázni?
Vagy van-e esetleg rajta valami ami miatt nem lehet formázni?Szerk: #3371
-
Joe1985
tag
van mind2. wiwfin próbáltam. net meg market meg minden megy, csak frissítés nem.
Itt valami nem gömbölyű. Lehet h ez ázsiai piacos, csak valahogy rá lett téve az 1.35.401.1?
Most veszem csak észre a P/N szá: 99HNA101-00 Az európai lehet vagy nem? Azt mondták németbe szánt készülék. Ja és a smartshopban vettem ami hivatalos e-care szervízpont. Lehetséges h még ők is trükköznek? -
roxan
senior tag
Én most rendeltem ebay-ről Brodit aktív tartót. Igaz, nem olcsó, de nagyon más alternatíva nem volt, a tapadókorongos szélvédős tartók nekem nem jók, mert bazi meszsa a szélvédő (C4 Picasso).
A röhej, hogy míg itthon 30e, addig németektől 17 körül meg lehet hozatni. Ugyanaz, újat, számlával. Bekaphattya minden azonnal meggazdagodni kívánó kiskereskedő.
Ma jött meg a Hong-Kong-i bőrtok 4 dollárért. Ennyiért ingyé van, nem?
-
keIdor
titán
Még annó i900 Omnia-nal én is csak néztem, hogy mennyi mindenre jó egy ilyen a maga kis Windows-ával. Azóta már megszoktam, hogy ez mind zsebben van, pedig a maiak már sokkal komolyabbak.
Az SGS2-n különben már annyira jó volt netezni, hogy simán kibírnám, ha nem lenne PC a 24'-es monitorral. Egyszerűen kiváltja. Ez egyébként i4-nél nincs meg a kis kijelző, akadozósabb net meg a flash hiány miatt. Ezt akarom majd a Sensation-nal visszaszerezni főleg. 960x540 miatt elvileg jobb is lesz az SGS2-nél.
-
scapegt
őstag
-
Criton
veterán
Köszi, jobban megfogalmaztad mint én, én is hasonlót akartam volna írni
scapegt :
Én most az alap háttérképet használom.
Zedge-n kívül van olyan oldal, ahol jó háttérképek vannak?Ébresztő hangnak ti mit használtok? Én most a "snooze -t", de kéne valami ami alapból hangosabb, nehezen kelek fel
Mondjuk a mostanit is hallom, na meg rezgésen is vanCsengőhang?
-
scapegt
őstag
Pont ezért nem akartam leírni ide pontokba szedve az én problémáimat, mert ha valaki elolvassa, azonnal meggondolja magát és nem veszi meg, holott ez egy jó telefon, csak kifogtam egy hibás darabot. Nyilván ez a tény is lehet valakinek megállj, de mégsem annyira mint egy 8-10 pontból álló hibalista. Jövő héten küldöm én is az enyémet szervizbe és amint nálam van és használtam pár napig, jelenteni fogok nektek, hogy mennyire jó a készülékem
-
Criton
veterán
Én ilyen vagyok, más lehet nem
A telefont én ettől még nagyon szeretem.
Desire -t váltottam le, és nem bántam megSzerk: egyébként én is ezt a topikot néztem legelőször, meg olvasgattam külföldi oldalakat.
Akkor a hibákról nagyon még nem volt szó
Pont itt is mondták, hogy ezt a telefont válasszam mint az SGS2.
SGS2 lehet erősebb, de a HTC- ről még is jobb teszteket lehetett látniAhogy tudom, SGS2 -ből is nagyon sok megy szervizbe.
-
Criton
veterán
De jó, akkor most már én is aggódhatok, milyen hiba mikor fog előjönni
Ezt most tényleg csak azért mondom, mert ha visszaolvasok, akkor 2-3 oldal csak arról szól, hogy mi rossz ebben a telefonban...
Valahogy a pozitív írások hiányoznak, hogy ez jól fut rajta az meg ilyenek...
Kezdek "hátrálni", és a leendő vevőket szerintem meg teljesen elijesztik ezek az írások.
Lehet rosszul látom, nekem még semmi bajom nincs a telefonnal, de már nézegetem a dolgokat...wifi stb....
Egyik kollégámnak is ilyen telefonja van, megkérdeztem, hogy minden rendben van-e vele.
Mondta: igen.
Megnéztem, és nála tapasztaltam a wifis hibát, de neki még a régebbi szoft van fent.
Én még nem tapasztaltam, de nálam már a szoft is frissebb.
Szóval ő mint "normál" user még nem vett észre semmit sem, ahogy eddig én sem.
De amiket itt látok, már kezdek paranoiás lenni -
Criton
veterán
smurfie -nek küldtem el privátban, ő az Ecare -nél dolgozik.
Szerk: nálatok volt ilyen? Én eddig még ezt sem tapasztaltam szerencsére.
-
Criton
veterán
Speedshopnál érkezett olyan szállítmány amire csak 1év garanciát adnak.
Én viszont észrevettem, hogy poros a kijelző, lehet csak a fólia alatt , de itt olvastam, hogy többeknek a GG alatt volt poros. Hát nagyon remélem nálam csak a fólia alatt van egy kis por.
Ha a későbbiekben kiderülne, hogy a GG alatt poros, azt garanciában cserélik vagy tisztítják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest