- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malwoon
csendes tag
válasz
SpinDoktor #16549 üzenetére
Ha állítasz be bármilyen képernyőzárat, akkor nem lehet lehúzni az értesítősávot. Ha meg nincs semmiféle zár, tehát simán fel lehet oldani a képernyőt, akkor meg pont hogy kapóra tud jönni, hogy le lehet húzni. Szerintem.
-
bylow
senior tag
válasz
SpinDoktor #16500 üzenetére
Nálam is le lehet húzni és azt a 4 gyors ikont is ami be van állítva azt is le tudod húzni a gyűrűbe és azonnal nyitja bill.zár alatt.
előszőr nem is értettem hogy mért mutogatja azt a 4 ikont mikor nem is ott a helyük... -
roxan
senior tag
válasz
Ez ICS frissítés óta megvan.
-
Koczó93
őstag
válasz
SpinDoktor #16502 üzenetére
Az bosszantó tud lenni. Nálam másik bug vagy feature van jelen
Este lerakom a szekrényre a telefont bekapcsolt állapotban. Nekem "sima" ikonos gyári locksreen van beállítva. És azt figyeltem meg hogy reggelente(de tényleg csak reggel) az időjárásos locksreen fogad
Ez csak nálam van jelen?
-
Something_
őstag
válasz
Aham, lezárt képernyőnél is le lehet húzni.
-
zonusz
aktív tag
válasz
SpinDoktor #16495 üzenetére
Jó Neked! Az enyém ma lett kész, boldogan mentem érte. Kiderült, hogy alaplap csere volt. Programok, adatok vissza, hiba ugyanaz, bármelyik programból - ide értve a tárcsázást is - kilépek, sense újra indul átlagban 15 másodperc alatt. Addig "homokóra". Ez most már mindig így lesz? Tudom visszaviszem, persze, de ahhoz kicit sokba került, hogy nem egész egy évesen ilyet produkáljon. Hiába tud baromi sokat, ha nem megy. Egyáltalán tudtok olyan készüléket ajánlani, ami üzembiztosan megy legalább két évig? Az elmúlt tíz évben ennél sokkal hülyébb telefonjaim voltak, de azokat csak megunni tudtam, egyik sem ment tönkre. Lehet, hogy az Iphone megbízhatóbb, vagy ennyi pénzért ennyi jár, oszt én meg így jártam, mert megérdemlem?
-
Something_
őstag
válasz
SpinDoktor #16339 üzenetére
SZerintem nem fogják, azt fogják mondani, hogy írj a htc.com-on a hivatalos supportnak.
Tájvánba már egy ideje áradás van, ezért szöktek egekbe a HDD árak.
-
Something_
őstag
válasz
SpinDoktor #16336 üzenetére
Felejtsd el, nincs ilyen.
Megkapod, örülsz, csúnyán nézel rájuk. Ennyi. -
enginev3.0
félisten
válasz
SpinDoktor #16182 üzenetére
garancianal 14napjuk van visszaszolgáltatni
persze e-care lehet hogy kevesebb időt garantal
de ha 14napnal tovább tart akkor be lehet őket perelni vagy feljelenteni vagy nem tudom mit csinálni -
Something_
őstag
válasz
SpinDoktor #16182 üzenetére
Elvileg ha E-Care-ba adtad be, akkor 5 munkanap a határidő, ha van alkatrész.
Ha nincs, akkor ez akár 15 nap is lehet. -
roxan
senior tag
válasz
SpinDoktor #15419 üzenetére
csak nézz meg pl. egy Tv2 híradót. következetesen mindenki g-vel mondja. nem lehet félrehallani. a K nem zöngés hang. talán a súgógépes írja el.
-
roxan
senior tag
válasz
SpinDoktor #15413 üzenetére
Sajnos ISC frissítés óta az automata fényerőszabályozás nálam is elég tré módon működik. Sokkal jobb volt előtte. Hullámzik a fényerő, és sokszor bekapcsolásnál nem éled fel rendesen, hanem csak halvány. Aztán 4-5 mp múlva rájön, hogy világos van, és nagyobb LCD fényerő kell. Elég fos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest