Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Iomega #16104 üzenetére
Na majd jövő héten tesztelem megint hálózati lejátszás nélkül.
Más: nekem legfrissebb ordroidban magyar/Magyarország beállítás mellett Budapestre Budapesta-t ír, és az ország név is románul van időjárás és óránál ha manuálisan állítom be, aktuális helyzettel rendesen Budapest.
-
scisco
csendes tag
válasz
Iomega #14300 üzenetére
Az a baj, hogy elbeszélünk egymás mellett, nem az a baj, hogy hová nem postáznak, hanem amit Iomegával mondunk, hogy inaktív lesz az országváltási lehetőség, új kártyánál pedig kell új számlázási cím is kell, aminek az országa nem lehet más mint a kártyád kiállítási helye (ország), így aztán ez a gubanc, mert ott a bibi. Más a szállítási cím. Az tök más téma.
No de ez tényleg már tök OFF...
-
scisco
csendes tag
válasz
Iomega #14265 üzenetére
Nem, Mo-n.
Csak van kinti címem, számlám stb.
Viszont most nézem és magyar kártyát nem tudok hozzáadni, mert nem enged országot váltani.Szóval akkor ez van.
(hozzá akartam adni egy plusz kártyát.)
Gondolom egy új accounttal menne, de mivel én ide semmit sem merek rendeli (régi rossz tapasztalatok miatt), így nem próbálom ki, minek...
-
scisco
csendes tag
válasz
Iomega #14259 üzenetére
Na akkor nekem ez a baj, nem emlékszem már, hogy hogy volt, de én mindig usa címre kérem.
De közben meg is fejtettem a dolgot, nyilván azért kéri az usa címet, mert a kártyám usa bankkártya. Innentől pedig ez egyértelmű.
Pedig rémlik, hogy próbáltam magyar kártyát is hozzáadni de nem ment...na most mindjárt megnézem, mert érdekel...
Az amazonon minden kártyámmal fent vagyok, ott van magyar is. Akkor bocs, lehet hogy nem úgy van, de nekem akkor csak a BOA és a WellsFargo kártyám fogadta el a paypal. -
törölt tag
válasz
Iomega #13936 üzenetére
Sajnos nem látok bele a programozók lelkivilágába, így nem tudom a háttérben mi változott.
De a megjelenítés más lett, apróbb változások, dolgok belekerültek az új rendszerbe, nálam gyorsabbak a programok, valahogy olajozottabban működik minden, több a szabad memóriám is, a market/play egyszerűen megtáltosodott. Egyelőre nekem jó, a régebbi is jó volt.Amin felnevettem, hogy az e-maileknél a beállításnál van félrefordítás: szolgáltátó
-
válasz
Iomega #13936 üzenetére
Általában nem vagyok ellene az új dolgoknak. Használtam már 4.0-s tabletet és nem igazán éreztem az én felhasználási módom esetén igazán különbséget a külsőségeken kívül, ami pedig nem érdekel (persze motorháztető alatt biztosan sok minden változott), valamint megjelent néhány integrált program, amit eddig külsős alkalmazással oldottam meg.
Nem is lenne bajom a frissítéssel, ha nem lenne érzékelhetően lassabb a rendszer. Remélem, ez csak átmeneti.
-
Something_
őstag
válasz
Iomega #13866 üzenetére
Köszi, de nem GPS progit keresek, hanem a gyári Navigációról érdeklődök, mert tetszik és felkeltette az érdeklődésemet és mielőtt megvenném, gondoltam felteszek pár kérdést
pingwin011: én ilyet sosem mondtam. Ha a garit nem buktam volna, akkor elgondolkodtam volna rajta, hogy mindig s-onba hagyom, de sanszos, hogy pár hét alatt meguntam volna az s-ont és eladom a telefont
Sense 3.6 és 3.0 között mi is a különbség? Nem nagyon emlékszem, de nem sok extra került bele, nem?
-
roxan
senior tag
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Iomega #13711 üzenetére
Nekem nyöszörög,a jobb oldalán meg rendesen belehet nyomni a telefont a hátlapba és érezni hogy mozog benne.
Ui. Régi romot mondjuk egy senseay-t hogyan tudok felrakni? nyomtam super wipe-ot aztán felraktam a romot de nem indul el,nemtudom visszarakni a gyári romot mert sokkal újabb ami rajtavan.ics romot direkt nemakarom felrakni mert akkor elvileg nemlehet s-offba rakni utána...már nemtudom mit csináljak vele
-
-
törölt tag
válasz
Iomega #13685 üzenetére
Nem, majdnem minden beállításom megmaradt, de nem mindent tudtam használni (dropbox, foursquare, fb)
Amikor újraindítottam a telót, akkor vagy az alkalmazásokat ellenőrizte vagy optimalizálta és közben folyton azt írta ki, hogy Android frissítése folyamatban.
Nyomtam egy gyári visszaállítást, mire ez a jelenség megszűnt. Aztán rájöttem, hogy fast bootban vagyok, azt is kiszedtem, és újra optimalizál.
Hogy ez miért van, nem tudom.
Másnak is kiírja az elején, hogy Android frissítése folyamatban. alá pedig, hogy Alkalmazások optimalizálása? -
Something_
őstag
válasz
Iomega #13605 üzenetére
március 24 "szép nagy karc"
március 28: "sikerült mégegy elég szép karcot összeszednem"
"a két szép nagy karcot hogyan szedtem össze"Én ezért írtam, hogy látható ez a 2 nagy karc, akkor lehet, hogy szívóznak, mivel eredhet "nem rendeltetésszerű" használatból is. (mármint erre foghatják)
-
Zsirmanc
aktív tag
-
roxan
senior tag
válasz
Iomega #13607 üzenetére
Hááát, néha igen, néha nem.
Pl. viber fülek közötti váltás lassabb.
Rámegyek a levelezésre, lassabban jön be minden.Vannak progik, amik gyorsabban töltenek, és a főképernyők, ablakok közötti váltás, menüben görgetés azok folyamatosabbnak tűnnek.
Úgyhogy egyelőre vegyesek az érzések.
-
törölt tag
válasz
Iomega #13512 üzenetére
Én sem használok fóliát, gondoltam gorilla....
Aztán pont most láttam napfényben, hogy van rajta pár kisebb karc. Viszont bekapcsolva egyáltalán nem látszik.Szinkronizálta az alkalmazásokat, stb és most nem kapcsol be. Ilyenkor mi van?
Okés, téves riasztás, kicsit nehezen talál magára a kicsike
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Iomega #13512 üzenetére
Úgygondoltam karcálló és mivel mindig tokban van így nem is lenne baj,de fogalmam nincs ezt a két szép nagy karcot hogyan szedtem össze ezen kívül egy darab sincs rajta szóval bírja azért,csak zavaró főleg fehér képnél látni is...
Ui: Most nézegettem jobban napfényben és poros van pár porszem,hát akkor ez megy gariba hátlap és kijelző gondal
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Iomega #13485 üzenetére
Én ugyan nem láttam még hivatalos világítósat.
A duplafejüt, meg a szétszedhetőt láttam az eredetik között, de nézd meg itt.
A kinézet nem meghatározó, mert mindent tökéletesen tudnak már másolni a kínaiak.
Ami utalhat rá, hogy hamis: átlátszó nejlonba küldik, vagy doboz nélkül hirdetik. -
kokler
aktív tag
válasz
Iomega #13469 üzenetére
Nekem is ilyen van és semmi gond vele. Attól, hogy 2A van ráírva még nem 2A-t fog felvenni a telefonod töltés közben, csak annyit jelent, hogy maximálisan annyi lehet a töltőáram a készülék (telefon) által.
Vááááááááááááááááááááááááááááááááá, remélem irodalomtanár vagy vagy esetleg pék
-
johnwillow
tag
válasz
Iomega #12159 üzenetére
Sztem a Speedshop a megbízhatóbb kategóriába tartozik. Annak ellenére mondom, hogy egy nemtetsző esetem volt velük. Feleségem ( full laikus) karácsonyi ajándéknak szánva, még előrendeléssel bevásárolt tőlük egy hTC Desire HD-t (horror áron, sztem ez volt az első készülék, ami az országba jött), majd szépen eldugta előlem, ahogy kell, és karácsonykor ideadta, általa érintetlenül, csak csomagolást rettyintve rá.. Meglepetésemre: a doboz nem volt leragasztva, a készülék nem volt befóliázva, az akku nem benne, hanem mellette volt és nem volt benne a 8GB-os memkari, a készülék nem magyar lokalizációs. Hívom őket, hogy hol van a híres eredetiség, a feleségem nem egy tajwani bemutatódarabot szándékolt megvenni,.. meg minden: semmire sem tudtak magyarázatot adni. Utólag küldtek egy memóriakártyát, mondván, hogy a csomagban hozzáígért navi szoftver feltelepítése miatt vették ki a készülékből, és elfelejtették visszatenni.
Mindezek ellenére a készülék hibátlan, karcmentes és mai napig is (feleségem) örömére szolgál, mert elcseréltük a később beszerzett Sensationra
. Mindössze egy kis turkálás / törlés kellett, hogy magyarul is beszéljen. Hát ennyit az egyik (általam is) legmegbízhatóbbnak tartott webáruházról...
-
kolivanov777
tag
válasz
Iomega #12161 üzenetére
Üdv!
Hát csak úgy memóriakártyán a névjegyek? én nem találtam itt ilyet, no meg szeretném rendszerezni, szerkeszteni pcn, már ha lehetséges ez!
Htc syncen vhogy ez nem jó, myphoneexplorer-t is próbáltam, de ott se adja ki az összes névjegyet!Azért köszi!
Várom a további ötleteketKöszönöm előre is
-
kokler
aktív tag
válasz
Iomega #12149 üzenetére
Rád gondoltam
, aztán most arra, hogy nem tartom számon a fórumban jelen lévő E3D-s kollégákat. Akkor ezek szerint ha téged kiveszlek, akkor ua. a kijelző készenlét...
Nálad egyébként be van kapcsolva a net fixen - nálam wifi mindig be; 3G adat mindig be, ha nincsen wifi; szinkronizálás be? Kijelző fényerő auto vagy fix érték?
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Iomega #12110 üzenetére
Ez is egy variáció.
Viszont a porosodás nem függ össze a repedéssel.
Nekem az is megoldás, ha azt orvosolják, és visszaadják repedt kijelzővel.
A kijelző repedésre nem foghatják a porosodást, mivel egyrészt a hülye is látja, hogy máshol porosodik, másrészt ismerjük a Sensation betegségeit...randras: jaaa, azt néztem én is, de akkor ugrik a gari mindenképpen.
Illetve találtam már egybeszerelt kijelző LCD témát is, de a youtube-os videó szerint nem olyan egyszerű a csere, mint elsőre gondolnám
Azért privibe küldhetnél egy megbízható embert, aki megcsinálná... -
Something_
őstag
válasz
Iomega #11767 üzenetére
Hát ilyen 64 eladott termékes embertől nem rendelnék a világ másik végéről.
Lehet, hogy inkább ezt rendelem. Class 4, kingston. Ha a gyári is class 4-es, az nekem bőven elég. Plusz ennek a fazonnak 28.000 eladott terméke van, gondolom kitiltották volna, hogyha kamu/szart árulna. Plusz egy 1000essel olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest