Új hozzászólás Aktív témák
-
kelemenkelo
tag
válasz
manowarkill #18667 üzenetére
Szia evvel a leirassal vegig tudtad csinalni nekem a drotos dolog elotti lepes nem megy
Koszi -
manowarkill
tag
válasz
manowarkill #18666 üzenetére
megoldva, tudástár aktuális még
-
kaciokos
őstag
válasz
manowarkill #17758 üzenetére
Azt nem nézted, hogy ez mennyi volt kijelzőidőben?
-
Az-X
őstag
válasz
manowarkill #17695 üzenetére
Megéri, nem éri, szeretném használni a készüléket, ami jelenleg nem megy. Egy kikapcs után 5 percig semmi. És van, hogy mire 1-et tudok telefonálni 3-4x is kikapcsol. Tehát egy hívás 15-20 percbe is beletelhet. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk tárgyalok egy ügyféllel telefonon, egyszer csak kikapcsol, utána 5 percig nem tudom visszahívni. Ha ezt megcsinálja a telefon kétszer már buktam az ügyfelet. Amúgy meg nem vagyok egy telefonmókoló. Igazából tisztában sem vagyok vele, hogy mi micsoda.
Ezt a Titanium backupot megnézem. Olyasmi kell, hogy feljegyezze a programokat amik telepítve voltak aztán visszatöltse az összeset 1 gombnyomásra.
-
enginev3.0
félisten
válasz
manowarkill #17521 üzenetére
Nem értem ha ilyen jól áll akkor mert csak egy jb rom van
-
xors
senior tag
válasz
manowarkill #14962 üzenetére
Hát az bátor dolog
nézz körül youtube -on, vannak, ilyen szétszedős videók, ide is belinkelt vki egyet nm is olyan régen. de sztem nm lesz könnyű, csak úgy visszarakni a kijelzőt, biztos vmi spéci ragasztó tartja (hőre lágyuló, ha jól tudom). /én is szedtem szét már mobilt, no nm ezt
/
-
manowarkill
tag
válasz
manowarkill #14761 üzenetére
hát az én problémámat részben megoldotta, -3,3%/órás merülést sikerült elérnem ma vele + felraktam juice defender ultimate-et, lehet még egy anker akksi majd kell
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
Ez már anno Desire-es koromban sem jött be sajnos, pedig többször is megpróbáltam.
Egy Anker akksi hatásosabb.
-
roxan
senior tag
válasz
volt ez már hónapokkal ezelőtt. túl nagy változást ne várjatok. 1 napot semmiképp.
-
Something_
őstag
válasz
Hókuszpókusz szaga van, de reggel kipróbálom
-
manowarkill
tag
válasz
manowarkill #14744 üzenetére
itt a megoldás a 6 órás akksi lemerülésre:
To also help with Battery Life you can do these steps exactly:
1) Turn your device ON and Charge the device for 8 hours or more
2) Unplug the device and Turn the phone OFF and charge for 1 hour
3) Unplug the device Turn ON wait 2 minutes and Turn OFF and charge for another hour Your battery life should almost double, we have tested this on our devices and other agents have seen a major difference as well.xda-deven mindenki azt írja, hogy ezután 1+ napig kibírja telefon masszív használat mellett, esetleg ha valaki belefutna a problémába, akkor ne keresse, nekem is beletelt pár órába megtalálni a megoldást
-
mumk1
addikt
válasz
Nem hiszem, hogy befolyásolná a fogyasztást. Legalábbis jelentősen biztos hogy nem. Egyszerűen megnézheted. Tedd fel újra a romot wipe nélkül és ne jelöld be az Aromába.
-
pap
senior tag
válasz
szerintem érdemes...
-
mumk1
addikt
válasz
manowarkill #14692 üzenetére
Csak 3-t kell visszatekerned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest