- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hav
tag
válasz
enginev3.0 #18528 üzenetére
Ami nekem van fent az 3.24.401.1 és a htcdev-en úgy láttam létezik hozzá 3.33.401.53. Ezt szeretném feltenni... (OTA nem lát frissítést hozzá)
Ui.: Bocs a dupláért...
-
hav
tag
válasz
enginev3.0 #18528 üzenetére
Ami nekem van fent az 3.24.401.1 és a htcdev-en úgy láttam létezik hozzá 3.33.401.53. Ezt szeretném feltenni...
-
hav
tag
válasz
enginev3.0 #18525 üzenetére
Nos. Nem vagyok túlzottan jártas a dologban. Ha úgy fel tudom tenni a rootolt romot, mint egy sima ruu.exe-t, akkor rootoltat, ha nem akkor jó lesz a sima ruu is
.
-
hav
tag
Tud nekem adni valaki egy linket a legfrissebb Stock romhoz?
Köszönöm!
-
hav
tag
Remek gondolat a gyártótól
(az 50% kicsit túlzás volt nálam, nem néztem meg pontosan mennyin van..), viszont az érdekes, hogy restart után 2 kép erejéig jó, és aztán megint nem
A másik érdekesség, hogy reggel amikor ébreszt az Extrem Alarm Clock 2 percig nem tudom elhúzni a gyűrűt, hogy feloldjam a zárat. Reagál a felső gombra, le tudom húzni a felső sávot, de a gyűrű marad. El telik 2 perc és minden rendbe jön. Erre ötlete valakinek? Az EAC csinálhatja? DHD-n használtam több, mint egy évig és remek volt.
-
hav
tag
Üdv!
Olyannal találkozott már valaki, hogy az akksi kb. 50%on van, fényképezni akarok a telefonnal és azt írja ki, hogy a vaku nem használható, mert alacsony az akku fesz? Restart és működik... Gyári 4.0.3 van rajta.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest