- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
válasz
Tejberizs76 #19566 üzenetére
Ahogy olvastam már teszt fázisban van a következő build, ha kijön rápróbálok.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Tejberizs76 #19561 üzenetére
Ez így van, az eddigi egyik legjobb rom, persze sense nélkül
-
T0rnad0
addikt
válasz
Tejberizs76 #19444 üzenetére
Ez a rom, csak telepítéskor kiválasztod, hogy sense nélkül rakja fel. Kamerát még nem nagyon teszteltem.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Tejberizs76 #19439 üzenetére
Most Elegancia romot használok sense nélkül, ez is elég gyors
-
T0rnad0
addikt
válasz
Tejberizs76 #19437 üzenetére
A Kang romban gondoltam. Ami nem sense alapú rom, abban a fókusszal van baj.
Videó közben autofókusz sajnos nincs, ha lenne, a nem Sense romokban is jól működne a videózás. -
enginev3.0
félisten
válasz
Tejberizs76 #18075 üzenetére
Hogy lehet gyorsabb? Bricked kernelt használok, de akkor valamit nagyon elrontok
-
Bátor75
tag
válasz
Tejberizs76 #18005 üzenetére
Nekem sem sikerült elsőre megcsinálni, de...
Leszedtem a PC-ről minden HTC-s cuccot (mondjuk a Sync alapból nincs fenn),
azután újraindítottam a gépet felraktam a htc drivert miután feltelepült ismét újraindítottam a gépet. A telefont is újraindítottam és ezek után elsőre megcsináltam.
És nagyon örültem magamnak... -
Tejberizs76
tag
válasz
Tejberizs76 #18005 üzenetére
Nincs itt valaki, aki EXPERT Bootloader nyitásban?
-
Balazs_
senior tag
válasz
Tejberizs76 #18001 üzenetére
Dupla
-
Balazs_
senior tag
válasz
Tejberizs76 #18001 üzenetére
Énnekem nem sikerült a drótos manőver, és 3-4 percig ismételgette hogy "most csináld a wire-tricket, ha nemtudodmiaz nézd meg a webhelyet" control-C-re sem reagált, így visszavettem a temprootot és azóta is stock ROM-mal használom.
-
Balazs_
senior tag
válasz
Tejberizs76 #17996 üzenetére
Akkor újra, lehet rosszul fogalmaztam:
Temproot, aztán a teló újraindul kétszer, utána ControlBear, ez teszi a dolgát (asszem itt kell drótozni), aztán ha kész van ki is írja talán, hogy szedd le a temprootot.
Juhúú, 18000. komment -
Balazs_
senior tag
válasz
Tejberizs76 #17994 üzenetére
Nálam Temprootnál csak a felső sáv volt, semmi más nem jött be normálisan.
(Aztán mondjuk nem sikerült rootolni, rá is hagytam, leszedtem a temprootot azóta is normálisan megy a teló, szal ha esetleg nem sikerül, akkor sincs gond.)
Szerk.: De írják leírásban, hogy a temproottal iszonyatosan instabillá válik a telefon, úgyhogy csak JuopunutBear-es mókolást csináld, semmi mást a telóval. -
Balazs_
senior tag
válasz
Tejberizs76 #17992 üzenetére
NE nyisd ki, van NOHTCDEV verzió, itt a link.
-
Eddie141
senior tag
válasz
Tejberizs76 #17984 üzenetére
Magyarul is megvan már. Itt találod. Biztonságos. Nagyon sokan használták már (én kétszer is) Van mit szórakozni vele az időzítés miatt, de amúgy nincs gond vele.
Más:
Tudni már valamit az osztrák szerviz hozzáállásáról a htc dev unlockeddel kapcsolatban? -
xors
senior tag
válasz
Tejberizs76 #17462 üzenetére
a törött kijelző nem számít gariba? mondván, hogy elvileg gorilla glass, ami törhetetlen, karcálló meg minden, és milyen gagyi üveg volt már ebben, hogy ilyen hamar eltört.
vagy mondd azt, hogy poros alatta a képernyő
ezek csak tippek, de 1 próbát lehet megér, főleg ha ilyen drága a csere... -
gatto_
senior tag
válasz
Tejberizs76 #17462 üzenetére
Vedd meg a Speedshopban a kijelzőt és cseréld ki te. Itt egy videó hogyan kell. Ha nem megy vidd el kis gsm szervizbe.
-
keIdor
titán
válasz
Tejberizs76 #11703 üzenetére
Ezeket évente váltják, nem valami tartós dolgok.
-
pap
senior tag
válasz
Tejberizs76 #10384 üzenetére
Köszönöm a segítséget,megreneltem e-bayről angliából. Remélem meg is érkezik, 3500ft volt átszámítva.
-
scisco
csendes tag
válasz
Tejberizs76 #10361 üzenetére
Szia, sziasztok!
de sajnálom
Remélem, találsz olyan készüléket, amivel teljesen elégedett lehetszés JÓL működik mindent tekintetben.
Nekem lekopogom semmi bajom nincs vele, leszámítva a múltkor említett porosodást.
De azt megoldottam...(vagy mi)
Egyik alkalommal rápöccintettem a kijelzőmre, és gondolom lecsúszott a por egy nem látható tartományba, és azóta sem láttam.
Úgyhogy míg nem jön elő újabb porosodás (merthogy azóta se híre. se hamva), addig nem viszem sehová, mert tökéletesen műxik.Én nov 8-án vettem, azóta két alkalommal fordult elő olyan dolog, hogy a kijelzőm közepe érzéketlenné vált.
Újraindítottam és kész, megjavult.
Arra gondoltam, hogy lehet hogy néha nem ártana ugye kikapcsolni, és talán amiatt jöhetett ez elő, mert mióta azért 4-5 naponta kikapcsolom, semmi gondom.
Akksiidőm kiváló, általában 2 nap, a gyári akksival, az aEVO-s 1900-assal volt már 3 is, persze 20%-nál már azért kap szuflát, fullra még nem merítettem le soha.
(kivéve az első napot, mikor használtam a telót)Ami nálam bevált, hogy itthon ugye állandóan wifin vagyok vele, fringezek, skype-olok, ship trackert használok, netezek, stb, de egyébként 2g-n vagyok.
ha pedig a városban kell a net, átlövöm csak wcdma-ra és úgy a net...szuper, nem zabálja az akksit, remek cimbik lettünk
Nem is tudom, hogy eddig hogy élhettem nélküleVettem én is Meteror tokot, nagyon klassz, s mondom, az EVO szett is bevált.
Azt több helyen olvastam pl, hogy az Ankeresbe nem lehet betenni csak a gyári akksit, az utángyártott nem fér bele. Na ez az EVOs-nál nincsen.
Igaz, mivel minden gyári a telón, így az asztali töltésnél a hívásoknál ugye nem fordul el a kijelző, de úgy meg ritkán használom, eddig talán egyszer fordult elő...inkább veszem kézbe -
mizu
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #10266 üzenetére
Az odab***.
Mindig érdemes előreolvasni, hogy mit-miért teszünk. Nézzük az én esetemet: 7-szer tuti nyitottam majd zártam a telefont - és izgultam is, mint a barom, hogy sikerül-e.
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #10260 üzenetére
De akinek eddig zàrt volt és hivatalosan kinyitja ugyanúgy ugrik a garanciája nem?
Vagy arra lehet-e majd szàmìtani hogy a kèsőbb hivatalosan kiadott frissìtèsek felnyitjàk a bootloadert? (pl. jön egy új hboot 1.24 verziòval ès alapbòl nyitott lesz)Ha véletlenül elromlana a telefonom,ès nem lenne javìthatò,akkor már nyitottat kapnèk cserèbe?
-
HIJ
őstag
válasz
Tejberizs76 #10260 üzenetére
De asszem ilyenkor ugrik a gari is ...
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #10258 üzenetére
XDA-n próbáltál már egy topikot nyitni a problémára? Valaki tuti tudna segíteni
-
kokler
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #10255 üzenetére
Én szurkolok neked és Edenyke ha tud segít
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Tejberizs76 #10249 üzenetére
Persze, hogy ezt mondják, mivel az a legdrágább garancián kívüli javítás.
Amúgy rendelkeznek olyan eszközzel, amivel seperc alatt helyre tudnák rakni, én is raktam már helyre, persze durvább módszerekkel, de csak szoftveresen nyúltam hozzá, olyan telefont, amit az e-care alaplap cserésnek nyilvánított.Sensation keményebb dió, majd utána nézek.
-
Beniben
tag
válasz
Nos, nekem is volt már 155-ös hibám, ugyanilyen jelenséggel...
Próbálj meg az RUU rátolása előtt egy supercidet és utána nyomd rá a 1.145.401.3-at...
Nekem ezután lefutott rendesen...Most már S-off sem megy?
-
Tejberizs76
tag
válasz
Tejberizs76 #10251 üzenetére
radio csere pl.
sending 'radio' (22121 KB)... OKAY [ 8.498s]
writing 'radio'... INFOsignature checking...
FAILED (remote: signature verify fail)
finished. total time: 13.432sfastboot parancsok mindig ezt adják 1.23 alatt :-(
-
MerLinh
senior tag
válasz
és recoveryt se tudsz cserélni?
-
MerLinh
senior tag
válasz
Tejberizs76 #10246 üzenetére
hát nemtom, mi lenne ha rátolnád a leakelt ics ruut vagy azzal is probáltad?
-
Something_
őstag
válasz
Tejberizs76 #10241 üzenetére
Miért nem írsz Edenyke-nek? Hátha meg tudja hegeszteni az alaplap árának a tizedéért..
Egy próbát megér sztem. -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Úgy próbáltad a ruu-t hogy a telefont hbootban indítod el alapból? Amikor èn raktam vissza a ruu-t nekem is 155-ös hibát dobott és ettől megjavult, mondjuk nekem közel sem volt ilyen nehéz a dolgom.
Egyèbkènt nem semmi hogy mennyibe kerülne így a javítás, gondolom 51 ezer akart lenni amit írtál :S
-
nimfas
addikt
válasz
Pech...
Adjak kölcsön 100 Ft-ot, vissza sem kell adni belőle ;-)
(nyilván 51 eFt akart lenni)...
Na ilyen galibára gondoltam mikor kérdeztem, hogy meg merjem-e venni a T-dominós készüléket és én függetlenítsem.... bár pár napja vki azt írta, hogy a porosodás miatt nem nézik hogy nyitva van-e, mert az "hardveres" hiba.
-
mumk1
addikt
válasz
Tejberizs76 #10166 üzenetére
Nem tudom, hogy sikerült-e valamit kezdeni vele, de jelen állapotában, hogy legaláb használni lehessen, egy 3.12.401.2 RUU-t kellene felrakni. Ezzel ugyan elvész a CWM is, de azt most úgy sem tudod használni. Tulajdonképpen lenne egy béta ICS romos telefonod, amig nem jön ki a végleges OTA frissítés, vagy egy másik béta RUU. Rábeszélni nem akarlak!!! Én ezt próbálnám meg.
-
Evo50
tag
válasz
Tejberizs76 #10150 üzenetére
Privi ment..
-
mumk1
addikt
válasz
Tejberizs76 #10121 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ha azt látod valóban HBOOT-ban amit írtál:
*** UNLOCKED ***
PYRAMID PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-1.23.0000
eMMC-boot
dec 26 2011akkor valóban reménytelen. Igazából nem is értem, hogy sikerült 1.23-as hboottal visszazárnod S-ON-ra, hiszen tudtommal 1,23 alatt nem működnek a fastboot parancsok.
Az a gond, hogy nem tudom hogyan lehetne újra S-OFF-ba tenni, mert a revolutionary jelenleg csak ezeket támogatja. 1.17.0006, .0008, .0011 .0012, 1.18.0000. -
Evo50
tag
válasz
Tejberizs76 #10121 üzenetére
Tudnál egy képet linkelni a bootloaderedről? Talán okosabbak lennénk..
Akár privátban is.
-
Evo50
tag
válasz
Tejberizs76 #10118 üzenetére
Próbáltad azzal,amit priviben linkeltem?
-
mipityu
tag
válasz
Tejberizs76 #10099 üzenetére
Bootloaderből tedd fel ezt: nekem ez van fenn.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Tejberizs76 #10008 üzenetére
Ruu zipből próbáltad kivenni az hbootot és fastbootból flashelni?
Dos ablakból sdk tools mappában fastboot flash hboot ide pedig az hboot elérési útvonala. -
kokler
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #10008 üzenetére
Amikor elindítod az exe-t, akkor kiteszi a szokásos temp könyvtárba a rom.zip-et. Valami hasonló elérési út lehet:
c:\Documents and Settings\NDenes\Local Settings\Temp\ -
mizu
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #10000 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy az új hboot-tal te firmware-t is frissítettél, ami - ha jól tudom ujraméretezi a keszülék belső ext4 particiostablajat. Régi ROM csak úgy nem fog felmenni.
-
kokler
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #10000 üzenetére
Próbáld meg, hogy kiszeded az exe-ből a rom.zip-et, átnevezed PG58IMG.zip-re és fastbootban indítod a telót. A HBOOT szerintem nem lenne gond, ha visszamenne 1.17-re és mondjuk egy 1.45-ös ROM-ot tennél fel a HBOOT-tal együtt a RADIO is mehetne az 1.45-öshöz tartozóval. Ha ez sem segít
-
Tejberizs76
tag
válasz
Tejberizs76 #9999 üzenetére
Bármilyen romot tettem fel, nem bootolt be
Valamit elba....m amikor vissza akartam gyárira állítani a telót. Ezt is lefuttattam fastboot oem writesecureflag 3 ne kavarhat be?
Az a baj, ha RUU-t futtatok leáll 155 hibával, ami pontosan:
HIBA [155~159]: KÉPHIBA
Az ilyen hibaüzenetek akkor jelennek meg, ha helytelen Segédprogramot használ a frissítéshez és a képfájl mérete nagyobb a Flash ROM méreténél. Ebben az esetben töltse le a megfelelő Segédprogram verziót és próbálja újra. -
kokler
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #9996 üzenetére
Mi az aktuális verzió (HBOOT, milyen recovery?, és milyen ROM-ot raktál hozzá?) éppen?
-
Something_
őstag
válasz
Tejberizs76 #9967 üzenetére
Edenyke maszekol ilyesmivel asszem, dobj rá egy privit
[ Módosította: stevve ]
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #9961 üzenetére
Nekem is volt ilyen anomàlia RUU-val csak nekem 155-ös hibàt ìrt ki. Mondhatni a legelejèn adta a hibàt amikor a rendszertöltőbe akarta indìtani a telefont. Nagyon sokat szenvedtem vele mert semmit nem vàltoztatott meg. Ùgy sikerült megcsinàlnom hogy a ruu futtatàsa előtt hbootban indìtottam a telefont ès ìgy minden gond nèlkül felment a gyàri szoft.
Azthiszem egy darabig kimaradok ebből az ùj hboot-os ics-s mókàbòl , de addig tuti amìg legalàbb pàran előttem gond nèlkül vissza tudjàk àllìtani a gyàri àllapotot
-
Tejberizs76
tag
válasz
Tejberizs76 #9961 üzenetére
Most az van, hogy nem bootol be a teló. Normál bekapcs egyből fastbootba megy. WTF?
-
mumk1
addikt
válasz
Tejberizs76 #9956 üzenetére
Végül is azzal downgradelted a HBOOT-ot amit linkeltem?
-
roxan
senior tag
válasz
Tejberizs76 #9957 üzenetére
De, lehet, biztos jobban tudjátok.
Utoljára a Mio A701-esen cseréltem 6.5-ös winmo romot. No itt ilyen gondok még nem voltak. Rom letölt, boot, rom fel, és kész.Itt meg azt sem tudom, hova kapjam a fejem, nem is mertem még nekiállni. Annyi minden van, amiről fogalmam sincs. Ilyen rom, olyan kernel, amolyan radio.
Ruu
Cwm
Stock rom
wipe cache, dalvik, data
perm temp
s-off
rom kernek
super cid
xtc clip
bootloader
radio rom
boot loop
nand flash
recovery flash
bricked kernel
Hboot
Chainfire
Béta kulcs
deodex
zipalign
xtc clipÁltalában ezeket olvasom, csak állok bambán felettük. Párról van fogalmam, de a javarésznek azt sem tudom, mi értelme, mire való.
Tudom, keressek rá, van ezer leírás, az alapján el tudnék igazodni, de még akkor is kínai az egész. Mert nem tudom, melyik mire jó, miért kell.No csak ennyi, többet nem pofázok bele.
-
roxan
senior tag
válasz
Tejberizs76 #9952 üzenetére
A telefon van rootolva, nem a rom. Nem?
-
Tejberizs76
tag
válasz
Tejberizs76 #9932 üzenetére
Még egy kérdés: Honnan tudok origi romot leszedni, ami nincs rootolva.
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #9940 üzenetére
Ez màr csak ìgy megy, ha egyszer elkezded onnantòl nincs megàllàs. Nekem kb 2 hònapos a telefonom ès azòta poweramp-et hasznàlok zenehallgatàsra. Mèg soha nem volt ideje lejàrni
-
hanati64
tag
válasz
Tejberizs76 #9938 üzenetére
Mumk1 ajánlotta az InsertCoint, de valahogy nem volt gördülékeny,
A Virtuoust is néztem de sok volt az ismert probléma, de most már látom majd mindegyik ki lett javítva.
Most egy darabig (az első random újraindulásig) ezt használom, aztán lehet, hogy megpróbálom a Virtuoust. -
mumk1
addikt
válasz
Tejberizs76 #9932 üzenetére
Ha sikerül a downgrade, akkor utána azzal amit korábban linkeltem. Recoveryből hiába teszed vissza a gyári rom mentésedet, azzal nem viheted szervizbe.
Próbáltad több rommal is? Minddel csinálta? -
mumk1
addikt
válasz
Tejberizs76 #9929 üzenetére
Ezt találtam ami visszaállítja 1.17-re. Viszont én nem próbáltam!!
És így fog kinézni: kép
Gondolom azt már páran észrevették, akik felteték at új 1.23-as firmware-t, hogy a fastboot parancsok nem működnek alatta. -
mumk1
addikt
válasz
Tejberizs76 #9926 üzenetére
Akkor kicsit várjál, mert az 1.20 és 1.23-as HBOOT-okhoz nem tudok biztosat mondani. Nem biztos, hogy a régebbi HBOOT verziókat tartalmazó RUU-k megfelelően lefutnak, mert ahhoz szerintem downgradelni kellene először.
-
mumk1
addikt
válasz
Tejberizs76 #9924 üzenetére
Itt van pontosan. Arra vigyázz, hogy azt az RUU-t szedd le, aminek a verziója megegyezik az eredeti ROM-od régiószámával. Illetve jó lenne tudni mi a mostani HBOOT verzió számod.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #9921 üzenetére
Csak 1 hsz-el van előtted a megoldás.
-
zool1
őstag
válasz
Tejberizs76 #9847 üzenetére
Szabad tudni, mi történt vele?
-
szirtesp
tag
válasz
Tejberizs76 #9800 üzenetére
Ezzel már nézted? Ha nem töltsd le, nézd meg mit csinál...
-
CrAck69
senior tag
válasz
Tejberizs76 #9763 üzenetére
fakezű is de
túl gyorsan húzza el az úját az érintőképernyőn
nálam is fordult már elő pl operában
ha gyorsan akartam görgetni nem érzékeli
csak néha -
randras
veterán
válasz
Tejberizs76 #9772 üzenetére
Nem általánosítottam, hanem feltételeztem. A kérdésed is ilyen hangnemű volt, akinek Sensation-je van, szereti kirakni legalább aláírásba, szóval ha valaki megjelenik ebben a topikban, és nem ismerős, + aláírásában sincs, az valószínűleg most tervez venni.
Újra kalibrálást próbáltad? Valahol a beállításokban van valami ilyesmi, talán használhat. Mennyire durva ez a jelenség nálad? Be tudod azonosítani a ROM-ot, aminél elkezdődött?
-
mizu
aktív tag
válasz
Tejberizs76 #9771 üzenetére
Van olyan ROM - meg nem mondom melyik, amelyikben van kijelző kalibráló program. Fogalmam sincs mennyit ér - elvégre nekem mindig jól szuperált az érzékelés - de meg lehet próbálni. Esetleg Marketen, ha van ilyesmi.
-
randras
veterán
válasz
Tejberizs76 #9769 üzenetére
Jó, de újonc ranggal, aláírás nélkül simán gondolhattam volna, hogy most készülsz megvenni, és azért kérdezed. Ahogy oda is van írva az összes ICS ROM-hoz, többnyire béták, kezdeti stádiumban vannak, szóval simán előfordulhat, hogy egyszerűen még nem kiforottak, és rosszul kezelik a kijelzőt. Ha az iránt aggódsz, hogy károsodott valami, rakj vissza Gingerbread alapú ROM-ot, és használd pár napig.
-
randras
veterán
válasz
Tejberizs76 #9766 üzenetére
A megjelenés után első OTA-k egyikében javították elvileg. Nem jellemző, sokkal inkább a porosodás az, ami fennálhat, mint kijelzőt érintő hiba.
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Nekem nagyon ritkán szokta ezt csinálni és ilyenkor 1-2 másodpercet kell várni és megjavul. Ha gyakrabban előfordulna biztos zavaró lenne, de még szerencse hogy nem
Amióta visszakaptam szervízből (kb 2 hete) , azóta még nem is volt ilyen.
-
Luser2000
addikt
válasz
fakezü
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest