Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
Valentin napi ajándék
ViperS 5.1.0 -
szegto
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy a Sense 5-ben az alsó sávot hogyan lehet szerkeszteni ahol a menü gomb van és még 4 másik program?
megpróbálnám belehúzni az adott programot, de eltűnik a sáv. -
szegto
senior tag
Felraktam a Next Launcher és nagyon nagyon pozitív csalódás.
Nagyon szép, animált, van rá soksok skin.Felraktam még a Go Lockert is, viszont az a problémám, hogy letöltök 1 skint, de nem tudom alkalmazni mert kidob vmit 2 választással h töltsem le meg gyüjtsek vmi pontokat.
Ez mi?
Valaki használja ezt?Üdv
-
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki írjon pls egy üzemidőt a Viper 3.1.2-re.Most ott tartok, hogy reggel leveszem a töltőröl a telót, kb semmit nem csinálok vele egész nap csak fent vagyok wifin... 1-2 hívás max és nap végére.... vagyis inkább 5-6 órára már 20% alatt van a töltöttségi szint.... gyári akksi.
Vszin az aksim fogja hamarosan bedobni a kulcsot, de azért kiváncsi lennék kinek hogy muzsikál?Esetleg Anker akksival mennyit bír?
Túl sokat nem akarok már rákölteni, inkább eladni aztán venni vmi újabb csodát.....
-
szegto
senior tag
válasz
randras_83 #23104 üzenetére
Köszi, meló után rápróbálok.
Valami hiperszuper jól kinéző és gyors Launcher-t vki?
zho-lee: Defy-m nem volt, Desire volt az előző telóm, max abban a topicban...
-
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki tudna dobni egy linket valami stabil AOSP ROM-hoz amiben működik minden funkció és gyors?Kicsit unom más a Sense-t.
Próbáltam a PACMAN-t, de sd kártyát nem olvassa így kuka, egy másikat is próbáltam de azzal is volt valami gebasz már nem emléxem.
4.2.2 vagy 4.3 kellene.
Köszi a segítséget. -
szegto
senior tag
válasz
randras_83 #22913 üzenetére
Ha jól értem akkor a rendszernek kevesebb memória marad, mivel azt lefoglalja virtuálisnak és oda csak a programokat rakja.....
Tehát el is vesz amivel növeli a sebességetés érezhető vmi változás?
-
szegto
senior tag
válasz
randras_83 #22911 üzenetére
És ez mire is jó?
Nézegettem már, de nem akarom elcseszni a mostani rendszerem. -
szegto
senior tag
Üdv.
ViperS 3.1.1 Sense 4+ t használok.
Olyat csinál nálam, hogy időnként elkezd a homescreen vmi irgalmatlanul szaggatni.
Biztos kernel probléma, de vmi gyógyír van rá az újraindításon kívül?
Vagy csak nálam jelentkezik ez a probléma? -
szegto
senior tag
Már nincs sok hátra.
Sense 5 on HTC Sensation by Team VenomEzek a srácok tudnak vmit.... BIGBIG UP nekik.
-
szegto
senior tag
válasz
zho-lee #22510 üzenetére
Képernyő kalibrálás:
beállítások => Nyelvek és billentyűzet => HTC Sense input => Haladó => Kalibrációs eszközEsetleg ezzel megpróbálhatod, hátha segít rajta.
Egyébként nekem is kezd elegem lenni az androidból.
Felrakom a romot, szép és jó minden kb 1-2 hétig aztán elkezd belassulni, csinálja a sok hülyeséget.Most az új Viper van fent, de már ez sem olyan gyors mint mikor felraktam.
-
szegto
senior tag
Énis a Viper JB-t használom már pár napja, de az üzemidő valami félelemetesen xar.
Tegnap este lefekvés előtt 100%-ra feltöltöttem, gondoltam megnézem mennyit merül reggelre energiatakarékos mód bekapcsolással. Az eredmény reggelre 73%.
Ez hogy?Kicsit viccesnek tartom h készenlétben ennyit merül, pedig semmi nem futott a háttérben se WIFI se 3G.
Remélem javítanak még ezen mert így naponta 2szer kell töltenem.
De alapjában véve elég jó kis rendszer lesz ez, főleg h a tweak ugyan úgy maradt benne mint ICS esetén.Most megint úgy látom h nem sok értelme van váltani One X-re bár lehet csak én gondolom így.
One Mini-t még megvárom aztán hátha lenyomja a One árát mégjobban. -
szegto
senior tag
Eljött az idő.
Sense 4+ működő kamerával.
[ROM] Revelation 1.0.0 | JB | Sense 4+ | kernel 3.4.10
Na meg ez:
"And would like to say special thanks to SebastianFM, because what he did here is just breathtaking!
This will most definitely bring a new life to Sensation and its owner's, bringing you some of the features of new top selling HTC device's to our "old" beloved Sensation, and open a new doors for further development(Sense 5)." by ivicask -
szegto
senior tag
7-es eleganciánál működik az odex?
-
szegto
senior tag
válasz
zho-lee #22029 üzenetére
"Ugyancsak ilyen az Elegancia v7xx -valamiért tetű lassú a frissen telepített rom"
Cserélj kernelt és megoldódik a probléma.
Egyébként én még mindig a 4.0.2-es Eleganciánál vagyok ODEX-el, még mindig kurvagyors mint az elején.
Annyi hogy nincs frissítve benne a HUB de ez legyen a legnagyobb problémám. -
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki próbálta már esetleg HTC telefonoknak a garancia idejét lekérdezni telefonon imei alapján?
Mármint pl a Telemax-ra gondoltam akik szervizelik a készülékeket.
Vagy valahol megmondják ezt nekem? -
szegto
senior tag
Ez az új Elegancia valahogy nem sikerült túl jól.
Nálam az előző, 4-es változat volt a best, ez az 5-ös akadozik meg tetü lassan indulnak a programok.
Nem is a rendszerben való lépkedéskor jön elő, hanem pl netezéskor 10 mp míg kilép a böngészőből aztán újabb 5 mp míg magához tér a teló.
Áhh t*köm ebbe a sok baszkódásba tényleg csak használni szeretném a telót de így.....
Az 5ösnél az ODEX sem ment nálam, folyamatosan azt dobálta ki hogy a Phone meghalt és bezája.
Másnál nem jönnek ezek a problémák?Este megy vissza a 4es elegancia ODEX-el.
-
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
válasz
zho-lee #21634 üzenetére
Advance Restore nem igazán tudom mi.
Én TItanium Backpot használok már évek óta, nálam ez vált be.
Minden programot lementek és az új romra visszarakom.... kb 10 perc... +az smseket meg lementem biztonsági mentéssel aztán az is vissza és kész. kb 20 perc egy rom telepítés mindennel. -
szegto
senior tag
válasz
nimfas #21614 üzenetére
Én előbb felraktam a romot stock kinézettel, majd elindítottam, aztán vissza az aroma telepítőbe és felraktam előbb a colort majd az odex-et, majd újraindult magától az odex miatt.... és tökéletes..... és persze a rom telepítés előtt full wipe volt.
Nem lehet hogy a sorrend volt rossz nálad? -
szegto
senior tag
válasz
randras_83 #21584 üzenetére
De csak utána telepítsd, ha a sima telepítés már kész van.
Telepíted a romot > bootolsz legalább egyszer elindul a teló> ODEX aroma telepítőből csak nem a rom telepítést választod... > ha kell color ugyaninnen -
szegto
senior tag
válasz
csipuka #21575 üzenetére
ViperS-ről hogy kamera nélkül nem buli a dolog.... de tényleg tudnak a srácok.
Kb 20 percet ment aztán cseréltem vissza, néhány hét és jóleszez!Elegancia 4.0-t használok most és érezhetően méggyorsabb.... mármint ha megcsinálod az ODEX-et telepítés után.
Az előző is nagyon gyors volt de itt méginkább rögtön történnek a dolgok.
Csak ajánlani tudom. -
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #21560 üzenetére
Jön itt is.
Ahogy nézem a kamerával van valami gebasz..... még. -
szegto
senior tag
Egy nem túl jó hír facebookról:
"Today there is not another ROM update news for you guys, it is just a general statement related to our team:
Everything started in July 2012 with ViperX for the HTC One X and ViperS for the HTC Sensation, many months are now over and we extended our device support to many many HTC devices, to nearly every up-to-date smartphone with a reasonable amount of user base.
Developing ROMs is really time confusing, especially when you need to port all these tweaks, sometimes we forgot the real life and were only concentrated on fixing bugs etc.It isn't easy to announce this here but we made the decision to discontinue every Viper ROM out there, we want to concentrate more on real life, family, job, the things which are important.
The current ROMs will still stay on xda but there won't be any further developement.
We hope you understand this decision and respect it.
Thanks for all the support!
-Team Venom"
Remélem csak áprilisi tréfa.
-
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #20718 üzenetére
Nálam is szívózott.
Hívásnál felvettem és csörgött tovább, totál megfagyott a képernyő.
Ezt 2szer csinálta egymás után, majd újraindítottam, azóta jól muzsikál.Más: M7 vagy One X, mind kettő nagyon nagy számomra, nem is értem miért kellenek ekkora telók, a zsebembe alig férne el.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki tudna ajánlani valami olyan fóliát ami jó minőségű?
Ebayről akarok rendelni, de nem tudom milyen minőségűek ezek az 1-2 dolláros 6 darabos csomagok. -
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #20473 üzenetére
Akkor már csak néhány nap?
Öröm é' bodottá' -
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #20421 üzenetére
Akartam én is venni mostanság egyet, de így hogy nincs S-OFF......
A garit meg nem akarnám elveszíteni csak azért hogy romolgassak. -
szegto
senior tag
válasz
kornelkornel #20410 üzenetére
Németül?
Ez angol ahogy nézem.
23.79 + 1.99 $ összesen postával de a többi infó ott van az oldalon. -
szegto
senior tag
válasz
kornelkornel #20408 üzenetére
Ebay: Link
-
szegto
senior tag
válasz
swapout #20282 üzenetére
felmásolod sd gyökerébe, majd bootloaderbe belépsz és rögtön fel fogja ajánlani hogy telepíted e.
Tehát telefon kikapcs majd hangerő le+bekapcs gombbal belépsz a bootloaderbe és már megy is.
A lényeg, hogy ez legyen a file név: PG58IMG.zip
Arra figyelj, hogy telepítés után míg le nem törlöd az sd-ről ezt a file-t addig mindig fel fogja ajánlani, tehát telepítés után delete. -
szegto
senior tag
Viper 1.6.0
De pont ma?
Még van néhány órám estig. -
szegto
senior tag
Üdv.
Elegancia 3.2.0 van fent. Meglepödve tapasztaltam, hogy van benne magyar nyelvü google hangalapu keresés.
De nem a google now, mert csak a böngészöben keres, nem mondja ki a találati eredményt.
Régebben ez ment, de ebben az újban nem látom h bennelenne.
Vkinek van erröl vmi infoja? -
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #19808 üzenetére
Tweaks/Buttons/Longpress back/Kill current app
-
szegto
senior tag
válasz
csipuka #19774 üzenetére
Nálam eddig nagyon pöpec.
Soksok beállítási lehetőség, stb....
Tény hogy eléggé merül, jobban mint az Elegancia, de szerencsére van töltőm, este mindig rádugom....Viszont a Venom All In One Mod V25_U -t ne tegyétek fel mert elbassza az UI-t...
Az írják jön hamarosan a 26-os, ami 1.5-re lesz készítve. -
-
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #19716 üzenetére
screenshotot hogy kell csinálni?
-
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #19709 üzenetére
Minden át van szinezve.
Új ikonok, óra színezve, alapjában kék beütésű a Sense.
Kb mint 1 skin a viperen + módosított ikonokkal.... vagy kicsit jobb, eléggé jól néz ki sztem
Eddig tökgyors. -
szegto
senior tag
válasz
sgs123456 #19703 üzenetére
Én nem igazán találtam.
Van Leedroid Tweak 1.0, az alap dolgokat be lehet állítani benne, de aztán ennyi.... valamint quick settings ha a szolgáltató szövegére rányomsz akkor átvált.
Én a themed verziót tettem fel, egész pofásan néz ki, legalább valami változatosság.
Elsőre k*rva gyors, eddig eléggé bejön, remélem így is marad.
Előtte Viper volt de a végére már eléggé belassult.
Nemsokára kiderül hogy ez hogy bírja..... -
szegto
senior tag
válasz
Tejberizs76 #19566 üzenetére
Ahogy olvastam már teszt fázisban van a következő build, ha kijön rápróbálok.
-
szegto
senior tag
válasz
RamboII #19452 üzenetére
Én minden ismerősömnek aki kérdezi azt javaslom, hogyha nem akarnak a soft-al mókolni akkor WP7 (vagy 8).
Véleményem szerint ez az android annak való aki romolgat, különben tetü lassúvá válik egy idő után, tehát valamilyen szinten rákényszerül az ember.B.nőmnek Lumia 710 van.... nagyon gyors és semmi ilyen probléma nincs vele, pedig már több mint fél éve használja és ugyan olyan gyors mint az elején.
Sajnos ez az android ilyen.....
Gondolkodok egy One X-en vagy One S-en.
Ahogy nézem töménytelen mennyiségben van Sensation eladó, így elég nehéz lesz eladnom. -
szegto
senior tag
Üdv.
Gondolkozok hogy felrakok egy AOSP romot+valami launchert.
Viszont érdekelne, hogy gördülékenyebb lesz a rendszer az AOSP rom+launcher párossal mint ha pl Viperrel teszek fel valami launchert?
Gondolok is a memória használatra stb.... mert ugye a Sense csak többet eszik.
Valaki próbálta már ezzel is és azzal is?
Mert feleslegesen nem telepítenék, de csak jólenne valami változatosság. -
szegto
senior tag
Nekem az a problémám a Viperrel, a telefon ikonra nyomva nem látom az előző hívásaimat.
Totál sötétség az első fül a telefonnál.
Valakinek volt ilyen? -
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #19009 üzenetére
Nálam teljesen tökéletes.
Amit észrevettem, hogy a programok megnyitása gyorsabb mint az előző verzióban.... ahogy írták is.
Sebastian 1.5.2 kernellel használom, kb 1-2 napot bír az aksi attól függ mennyit haszálom.
A CPU pedig 384-1500 Mhz között mozog.
Mást nem állítottam rajta de tökgyors.
Nálad mi a lassú benne?
Homescreen vagy programok vagy .... ? -
szegto
senior tag
új Viperen a Venum HUB-ban lévő Sense skinek másnak se megy? 1-2 működik, de az újak (utolsó néhány) nem igazán.
-
szegto
senior tag
Nekem simán vissza ment minden TB-al, nálatok van valami gebasz.
-
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #18885 üzenetére
Az XDA-t olvasva mindenkinek egekben a vérnyomása... de ahogy látom neked is
-
szegto
senior tag
A Hub szerint vasárnap lesz új Viper.
-
szegto
senior tag
Új skin 4.1-re:
Link -
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #18577 üzenetére
Van benne valami téma lehetőség? (aku, térerő, notification )
Vagy sima alap Sense felület? -
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #18554 üzenetére
Meg is van az első frissítés:
ELEGANCIA 1.0.0 -
szegto
senior tag
válasz
Jodanovich #18537 üzenetére
Képernyő kalibrálást csináltál?
Beállítások >> Nyelvek és bill >> HTC Sense Input >> Haladó beállítás >> Kalibrációs eszköz
Egy próbát megér. -
szegto
senior tag
Viper 1.3.5.
Még mindig nem raktam új romot pedig elszánt voltam...eléggé belassult a rendszer.Testreszabásban átállítottam másik skinre... Acél a neve és megint begyorsult de nagyon... kb mint az elején volt.
2 napja van ez, majd kiderül hogy visszalassul e.Akinek lassul próbálja ki hátha segít.
-
szegto
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18446 üzenetére
Eddig Sebastian 1.5.2 volt fent és tök jó volt, de egy idő után elkezdett laggolni a rendszer.
Nemértem hogy miért lassulnak be a Sense romok.
Tökmindegy hogy 3.6, 4.0, 4.1, mind ugyan úgy jár pedig semmi új program nincs rajta... az idő "megeszi"?
Most fauxot raktam fel, kicsit begyorsult újra.
Az akkuidő meg olymindegy szerintem, este felrakod reggel lehúzod és annyi, 1 napot úgyis elmegy, ha nem használod annyira akkor 2-t is....
Engem jobban aggaszt a lassulás.... eddig 2 hónapnál többet nem volt fent egy rom sem mert mindegyik így járt.
A gyári is lassul egy idő után? -
szegto
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18435 üzenetére
Mármint sima mappa?
Egyik ikont ráhúzod a másikra és mappa lesz belőle... aztán abba már pakolhatsz.enginev3.0: melyiket raktad fel? És a legfontosabb hogy mennyi ideje használod?
-
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #18426 üzenetére
Igen ezt használom én is, bár nem állítgattam túl sok mindent... talán csak a min frekvenciát vettem fel 384-re.
-
szegto
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18409 üzenetére
Viper 1.3.5 megy nálam kb mióta kijött....kb 2 hete.
Sebastian 1.5.2 kernel van fent és villámgyors, jóval gyorsabb mint az 1.3.0 Viper.
Mindenképp ajánlott az upgrade 1.3.0-ról 1.3.5-re.más:
Láttam facebookon Insercoin féle Android 4.1+Sense 4.5 romot csak One x-re...
tehát ez jó hír hogy hamarosan remélhetőleg a Viper csapat is alkot valamit ha lesz valami működő RUU Sensationre... ha lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest