- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
Murder #14386 üzenetére
Nem tudják úgy megcsinálni, hogy ne ázsiai, hanem eu-s legyen a telefonod, ezt felejtsd el. Ezek direkt így árulják, pár hete volt már róla szó.
Szép lenne, hogy a behozott telefonból eu-sat csinálnának.
HTC pont leszarja az ilyen szürkeimport sufnigsm-eket, meg a speedshop is..Azzal, hogy a kezedbe vetted a dobozt és eltépted a fehér kis papírt, amin rajta van a régió, ott szerződésbe léptél és elfogadtad, hogy mától ázsiai modellt használsz.
Gondolom a szerződésbe is van egy apró betűs rész.Nekem novemberbe ha jól emlékszem 124e ft-ba került a T-Mobilenál a telefon, szóval jó árba vetted, de ez az ára.
Amúgy az ilyen sufnigsm-től hányni tudnék a 2 év szoftveres garanciától. Persze, hogy adnak szoftveres garanciát, viheted hozzájuk frissíteni.
Abba belegondoltál, hogy mi van akkor, hogyha bezár a bolt időközben? Kis boltok folyamatosan mennek tönkre, gondolom van egy-két illegális dolguk is, bezáratják őket, stb.
-
Something_
őstag
válasz
Murder #14380 üzenetére
Az kemény, csak szoftveres garancia van rá?
Az mit jelent? Elhal a telefon és nyomnak egy hard resetet, hogyha nem segít, akkor széttárják a kezüket? Gondolom, hogyha kell frissítés, akkor beviszed és xda-ról felnyomnak egy legfrissebb hivatalos RUU-t.
Más majd helyesbít, de sztem a garanciádat lehúzhatod a klotyón, kezdj el barátkozni az xda-val és rommolgass. Veszteni valód nincs, mivel nincs garanciád.Mennyibe került a telefon?
mikkokawa: ezt sem tudtam, hogy a speedshop, ahol túl vannak árazva a készülékek, ázsiai modellt árulnak. Általában az ázsiai modellek kerülnek 20e ft-tal olcsóbba.
Tudtommal a speeshop a hazai HTC márkaképviselet vagy micsoda. Rácsapsz az asztalra akkor sztem kapsz egy EU-s készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest