Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
szegto #23194 üzenetére
Igen, sajnos ez van.
A Secretservice téma a legütősebb, de az ilyenAmi szép, az viszont next téma, a Robotech, és az X4.
De van rengeteg free is, hasonló.
szerk:
igen, arra gondolok.
Amit én fabrikálok, az jó, ha qamu74 segítségével telepíthetővé alakítjuk (mintha a playról töltenéd) az sem jó, illetve amit tőle töltök az sem. Csak ami a készülékemen lett csinálva..
Milyen romod van? -
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz
szegto #23108 üzenetére
Akkor sorry..
Csak ismerős volt a neved.Launcher?
-Apex, Nova, Holo (HD)..
(maximálisan testreszabható, kiválóan használható "általános" fajták. persze a fizetős változat a jobb)-Dizájnos: Next, TSF Shell..
(baromi drágák, maximális 3d-s élmény. más jellegűek a "normálhoz" képest, ezek is jól testre szabhatók, de az nem jelenti ugyanazt, mint az előző kettőnél)-Minimalista: SS Launcher, Atom, Buzz, Wire
(ez egyfajta irányzat, eltér a hagyományos HS-től, minden "egyszerűsítve" van, de össze sűrítve akár egy oldalra)szerk: minimal pl:
-
merlin201
tag
válasz
szegto #22970 üzenetére
Hi
Teljesítményben nincs különbség csak már az 1 link alatti terméket gyártják tudtommal.
A 2.linken egy régebbi matricás termék már csak az új matricával árulják.
Anker battery -
gthomma
senior tag
válasz
szegto #22696 üzenetére
Ez atomstabil:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849Android 4.0.3/Sense 3.6
Alig nyúltak a gyári oprendszerhez. Pár elégedett felhasználó:
""My phone is now perfectly smooth, fast, stable. I do not expect much more from my phone!"
DarkAdrien"This release is amazing! ROM feels super fast! Great job Mike & the team! (...) Never noticed any lag. 1 word: brilliant."
Selec1"Feels a lot smoother in use - scrolling, swiping between sense screens. Much nicer feel. This is a real good one, Mike. Many thanks "
dsm52"Mondjuk a "game experience" elég low
A mostani 3.1.2 ViperS 10.420 Antutu a ARHD7.3 meg 8.200
-
gthomma
senior tag
válasz
szegto #22698 üzenetére
Én most tettem fel a 3.1.2 -őt, nem OTA-val hanem full wipe+full rom.
Úgy teszem fel hogy Sensation XE -et választok a telepítéskor, a CPU 1512MHz az Adreno 300MHz.Kernel tuner-el hangolom be.
A cpu governor alapból ondemand, én átállítom interactive -ra.Így még nem tapasztaltam szaggatást.
-
zho-lee
addikt
válasz
szegto #22451 üzenetére
Köszi, megnézem a kalibrálást -ha ismét telepítem a romot.
Csak az marad akkor kérdés, hogy az egyik rom betelik se perc alatt a másik nem..
(azt még megnéztem a törlésük előtt, hogy egy-két apk-t tett mindkettő alapból az sd-re, egyformán kezelték ezt a kérdést)
Meg az, ha a gyári fölös appokat, élő háttérképeket törlöm, meg a csengő hangokat, mitől "csorbul" a rendszer ui..
hová tűnnek widgetek, a gyűrű, amivel a képernyőzárat oldhatom fel..Eddig így még nem jártam, csak az eleganciával, de ott az exchange szolgáltatás törlése volt a hibás, amiért az "sms" szolgáltatás is eltűnt a telefonról..
A wifi explorer, és az airdroid szokott futni a telefonomon, attól függ, melyiket találom meg előbb.
-
randras_83
addikt
válasz
szegto #22127 üzenetére
Nekem tegnap este óta van fönt és eddig tetszik. Érezhetően más mint a többi, stock, nem laggol, gyorsan megnyílnak a progik.
Akksiról még nem tudok nyilatkozni, mert még csak egyszer töltöttem.
Viszont, ha valaki felrakja és feldobna egy értesítést, hogy frissítene, még véletlenül se fogadjátok el, mert az a ONE S-nek a frissítése lenne és az nem tesz jót a Sensation-nek. -
zho-lee
addikt
válasz
szegto #21890 üzenetére
Az Elegancia 5-ről csak annyit még, hogy nálam 3 képernyőből egyen egy kontakt widget van, a kedvenceket mutatja.
Többször előfordul, hogy lapozom, és már a másik végén vagyok, mikor feljön az egyik névjegy ablakban, amihez érve lapoztam, hogy hívhatom, vagy üzenjek neki..Mindjárt röffentem a recoveryt..
-
randras_83
addikt
válasz
szegto #21874 üzenetére
Én szvsz ha cserélnék, akkor inkább a HOX 32GB, Bár a One mini is izgalmas lehet, de a franc se tudja.
Kapnám már vissza a telefonom - bocs a rinyáért.szerk:
@ zho-lee : ARHD-t nem próbáltam, de anno feltettem az európai ICS-t a linkelt oldalról és gyorsabb volt mint amivel jött a telefon.@enginev3.0: kellett neked cserélni HOX-ra, látod most romolhatnál.
Nekem egyébként jobban tetszenek az AMOLED-es kijelzők, de ez tényleg csak akkor látszik, ha ott a két telefon egymás mellett.
-
zho-lee
addikt
válasz
szegto #21637 üzenetére
Nos, az előző gépemmel, az Alcatel OT-995-tel futottam bele abba a helyzetbe, hogy sajnos a TB mentés mehetett a levesbe..
Nem tudom, minden telefon (eddig nem vettem észre mondjuk, mert tipus váltás után is visszament a mentés!)
érzékeny-e erre, de az Alcán gondott jelentett.
A telepített apk-at úgy mentette, ahogy van, amilyen romban, és az a másikra már nem volt jó..
Az utóbbi időben meg annyit gépészkedtem vele, hogy már rutinná vált.Szóval, elmented az aktuális romodat recoveryvel, és feltelepíted újra (mert pl valami nem stimmelt vele), vagy akár az újabb váltotzatát a romnak, vagy egy másik romot.
Miután ez meg van, és beröffentetted a romot, akkor vissza cwm-be (mostmár 4EXT), és restore/advanced restore, a 4extben pedig simán advanced restore.
Itt aztán kiválasztod mit szeretnél.
Ma "feldobtam" az Elegant 4-et, de előtte mentettem az Elegant 3.8-at.
Ezért mikor visszamentem reco-ba, és advanced restore menüben a data fülre kattintottam, az visszatette a 3.8 összes adatát a 4-re.
(telefonkönyvtől kezdve sms-ek, még a háttérkép is!)A múltkor betűtipus csere után nem bootolt be a telefon (hiszen ez egy akkora beavatkozás
), akkor is segített, mert a bedőlt romot cwm-ben mentettem, full wipe, rom újratelepít, data vissza. Így a betűtipus nélkül, de onnan folytattam, ahol abba hagytam.
Bár évek óta én is a tb-t használtam, ahogyan te, de ez tényleg 1-2 perc többlet, és nem kell hozzá 2 apk-t telepíteni.
De ez is szigorúan ízlés dolga, nem akarom egyik módszert sem megítélni. -
zho-lee
addikt
válasz
szegto #21629 üzenetére
Recovery/install zip from../choose zip from.../Elegancia_-_Sense_4.1_v3.8.0.zip
Aroma/Elegancia/Welcome to Elegancia -Next/ Elagncia Term Of Use, alul I Agree... pipa be -Next/ Elegancia Requirements alul I Do meet requirements pipa be - Next/ A Kind Request katt a Sure Mate-re/
A többit megírtam, ami ezután jön.
Tuti én rontom el valahol, ha a többieknek van, nekem meg nem
-
zho-lee
addikt
válasz
szegto #21626 üzenetére
Tényleg nem csinálom..
Sorolom:
-Elegancia - Sense4 Installation
-Elegancia - Desense
-Elegancia - Kernel restore
-Elegancia - TurboBoost Restore
-Elegancia - ADJ/OOM settings
-Elegancia - SDcard Speed Tweaks
-Elegancia - Undervolt
-Elegancia - Theme
-Elegancia - Faster GPS Location Fix
-Elegancia - Change LogEzeket tudom ott választani.
A Sense 4 installation után meg a sima, és a colored a választási lehetőség.
De mondom, nem érdekes..jó így.. -
Kiss67
senior tag
-
zho-lee
addikt
válasz
szegto #21577 üzenetére
Elegancia romról honnan tudni melyik?
Én inkább 4.1-et látok (most telepítettem)..
Android v: 4.0.4
HTC Sense V: 4.1
Szoftverszám: Elegancia -Sense 4.1 v3.8.0Ha nincs mobilnet/wifi/gps kapcsolva, honnan tudja az első pillanatban az óra+időjárás widget, hogy Gyömrőn vagyok?
(telepítés után restart)szerk: öngól
a telepítőt megnéztem: Elegancia -Sense 4.1 v3.8.0..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
szegto #21537 üzenetére
Nem biztos, hogy kamu, mert pl: a viperdhd készítője bannolva lett xda-ról és ezt írta ki fb-re, jóval ápr. 1-je előtt:
Quick information for all WVGA and One S users:Yes I am currently banned on xda, please do NOT talk about it in the thread, the mods had to clean the threads already, if it continues the threads will get closed.
Please do me this favor, I will be backP.S.: No there is no Sensation JB Viper out
-torxx
Azért durva, hogy mennyi készülékre portolták.
-
-
nimfas
addikt
válasz
szegto #20638 üzenetére
Én is a Zagg - Invisible Shield-et ajánlom, nem 1-2 dollár, de ha szervizbe kerül a telód vagy simán leszeded, felragasztod egy papírra visszaküldöd és küldenek egy újat helyette... örök gari
Ez rendesen felfekszik az íves kijelzőre, picit tapad hozzá az ujjam, de elég stabil fólia
-
enginev3.0
félisten
válasz
szegto #20638 üzenetére
Azok elég gyengék... bár nekem is olyan van most, nem esik le, de szemmel láthatóan rosszabb lett a kép minősége, bár engem nem zavar
Ami tuti jó az invisible shield(#20635) T0rnad0 @
Hé Te!
Nem mintha visszavágytam volna a Sense-hez, és lett volna ma időm romot telepíteni, szó sincs ilyenről, de ebben működik a burst kamera
Kipróbáltam és tényleg, viszont ha húzom le fel oldalra a telefont akkor ugye elég homályosak lesznek, de sok képet lő. Kíváncsi vagyok mikor lesz hasznos -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
szegto #19311 üzenetére
Sziasztok
Nah eddig bírta stabilan a 4.1-es viper.Néha ha hívnak nemtudom felvenni nemcsinál semmit csak ha lezárom és feloldom például,hívásnál pedig kikapcsol és nagyon sokáig bootol... érdekes van hogy semmi van hogy előjön.. nemtudom talán hardver gond lenne? ha igen vajon mi?
-
sgs123456
tag
válasz
szegto #19072 üzenetére
Csináltam róla képernyő mentést. Nézzétek meg, hogy az első képen, ahol nincs kint a screenshot ikon, ott sokkal élesebbek az ikonok. (kamera, telefon, névjegy, sms, stb.)
Míg a másik képen, ahol kint van a screenshot ikon, ott homályos.Ja, és még a háttér pozíciója is megváltozott. Pedig csak a menüt állítottam át, h több ikon legyen egy oldalon.
-
enginev3.0
félisten
válasz
szegto #19010 üzenetére
Homescreen nem, az nagyon nem is lehet
De pl beállítások menü megnyitásánál "csomót" kell várni
Vagy néha galéria megnyitásánál is, programok indulására se mondanám hogy gyorsabbPont most akartam cserélni kernelt, de a hub offline
Nekem is azokon az értékeken skálázódik a proci, most átraktam lagfree-re ondemand helyett, így már jóval gyorsabb, majd kiderül mit bír az akksi
Az akksival eddig nem volt gond, szerintem reggeltől estig kibírná pár % csökkenéssel wifi mellett, ha hozzá se érne az ember, nagyon baba
-
enginev3.0
félisten
válasz
szegto #18856 üzenetére
Végre!
(#18858) nimfas @ TB-nél nem csak akkor kell root ha rendszerprogikat akarsz törölni?
Rom jelentés:
Szuper gyors!
Sajnos facebook friendstream-et még nem sikerült összehoznom
Akksi idő egyelőre kérdéses -
enginev3.0
félisten
válasz
szegto #18585 üzenetére
Nincs tweaks se semmi ilyesmi
Csak az alap sense skinek, illetve telepítésnél lehet választani hogy legyen-e %-os akksi vagy se(#18584) Jodanovich@ nekem az nem elég infó hogy egy napot. Olyan infó kéne hogy hány órát megy vele kijelzővel, lehetőleg mobilnet nélkül
(#18582) T0rnad0@ kb 200mah-val több kb, nem? akkor gondolom plusz 20percet kibírna, vagy sokat akarok?
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
szegto #18447 üzenetére
Lehet megpróbálom azzal hátha... nekem igazából ezzel a lassulással nincs gondom,1hónapnál tovább szinte nincs fent egy rom sem mert mindig jön ki újabb és hajt a kiváncsiság vajon mennyivel jobb ezért mindig cserélem
néha van egy pici lagg de olyankor nyomok egy taskkillert és újra minden akkor történik amikor rábökök,csak ez a fogyasztás idegesít most... eddig mindig úgy teszteltem hogy ha egy éjszaka alatt nem merült semmit az jó kernel. a zram egyébként mit jelent? bekapcsoljam vagy sem? gondolkozom hogy az inaktív freqet is legkisebbre veszem végülis minek legyen nagyon ugysecsinál olyankor semmit... lockscreen asszem 432, 2 és 3D gpu a legkisebben,cpu 1566, odemand,és agressive a több szabad ram érdekében. meglátjuk....
-
enginev3.0
félisten
válasz
szegto #18438 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1926858
15 órája megy akksiról, 28%-on van és 1.5 óra kijelző használat
ha aktívan használom, akkor olyan 2.5 óra kijelző használatot várok tőle, amit egy sense 4 simán elér
ma nem sokat használtam
egyébként szombat óta van fent. Viszont ma átállítottam alap beállításról ondemandra és 1.2ghz-re
így is szuper és gyors, csak kevesebbet eszik -
Balazs_
senior tag
válasz
szegto #18338 üzenetére
Szerintem egész sokan vennék az One szériát, mivel frissebb, újabb, kamera jobb, meg van Beats. (Tudom szoftveresen, de na. Van. Hátlapon is.)
Egyszerűen csak elborzaszt, hogy mennyit tudnak ülni egy frissítésen. Persze, ez hivatalos sw, kell a tesztelés, de a nyamvadt ICS-t is meddig tartott Sensationra kiadni? Ugyanez igaz az S2-re pl.
Megfontolnám az One szériát ha reálisan lenne beárazva. De senki ne mondja, hogy 100+eFt-ot ér egy HTC One S/X, a külföldi árazásokhoz viszonyítva. (Saját csomaghoz néztem, VodaMátrix3)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest