- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasz1
tag
a 17491es hszhez valaki valamit?
-
szasz1
tag
Sziasztok,
már biztosan többször volt róla szó, de hogyan tudom azt megoldani hogy a mobilnetet mindig csak akkor kapcsolja be a telefon amikor a beállított időközönként az időjárást frissítené? vagy ez kivitelezhetetlen?
-
szasz1
tag
Sziasztok, tudom már kismilliószor volt róla szó, de a custom hangokat milyen mappaszerkezettel kell felmásolni az sd kártyára?
sounds/ringtones
notifications
alarmsvagy hogy is volt?
-
szasz1
tag
Üdv,
lehet, hogy már volt róla szó régebben, de arra lennék kíváncsi, hogy miért van az hogy a töltés elején gyorsabban töltődik az aksi mint a végén? legalábbis a százalékos értéket tekintve, vagy csak egyszerűen rosszul jelzi?
-
szasz1
tag
így, hogy alig használtam az elmúlt napokban a telefont egész szép üzemidő jött ki
[aksi]és még maradt 4% !!!
-
szasz1
tag
válasz
S e t h #14449 üzenetére
Szerintem ez marhaság, hogy a buherálásról szól az android
én nekem még a gondolat sem fordult meg a fejemben
és eszembe sem jutna symbianra cserélni ennek ellenére
ha olvasod, sokkal több a hozzászólás is itt mint egy symbianos forumon szerintem, és itt is minden telefonnal kapcsolatos dolog meg van vitatva
testvéreimnek van nokia c7, a c7 forumon 4,5k hozzászólás itt 14,5k -
szasz1
tag
Ha már itt a hátlapoknál/készülékházaknál tartunk mit tudtok a fehér esetében is előfordul az a probléma mint a gyárinál, hogy a jack körül "elkopik" a gumi és ahogy a fém érintkezik a fémmel akkor számot vált, leállít,stb, vagy ez csak a gyárinál fordult elő?
-
szasz1
tag
válasz
Something_ #13978 üzenetére
Szerintem is az lehet a gond, hogy a kettő közül a rossz csúszkát próbálják meg először elmozdítani
nekem is 500as van médiamánia s a Tnél, de azt mondod, ha túlléped a határt akkor nem extra díjat számítanak fel, hanem a sávszélességet csökkentik?
-
szasz1
tag
Szóval valami ötlet, hogy hol találom az energiatakarékossággal kapcsolatos beállításokat ICSben?
-
szasz1
tag
Üdv,
lehet, hogy már volt róla szó, de az ICS-ben hol tudom beállítani az energiatakarékos beállításokat, mert egyelőre nemigazán találom
Köszi
-
szasz1
tag
válasz
Something_ #13813 üzenetére
Nekem úgy rémlik, mintha újrahúzná őket, aztán lehet hogy csak beképzelem
mert most a market beállításai között nem találok erre vonatkozó pontot
-
szasz1
tag
Arra valami ötlet hogy az mitől lehet, hogy tegnap a telefon fájlkezelőjével letöröltem jópár videót,fényképet a telefonról, de a galériában továbbra is bentvan rájuk a hivatkozás, csak ugye nincs thumbnail, meg a képet sem nyitja meg
szép felkiáltójel van helyettük
-
szasz1
tag
huhuu, most nézem a memkártyát total commanderben, aztán eléggé zagyva
lehet kéne törölni pár mappát, mert amikor szervízbe volt a sensation ugye belett téve a csere galaxy spicába, vissza a sensationbe
van download meg downloads mappa is stb
UI: köszi Gábor
-
szasz1
tag
válasz
Something_ #13762 üzenetére
Ha megkérlek a 4es senseben levő háttérképeket fel tudod dobni valahova egy zipben?
-
szasz1
tag
válasz
johnwillow #13694 üzenetére
297 mega
-
szasz1
tag
T-s és nálam a szoftverszám 3.32.401.5
-
szasz1
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #13418 üzenetére
Jókérdés, nekem a porosodással nemvolt gondom, nekem ugye még mikor megvettem volt olyan gond hogy a jobb felső sarokban olyan hatás volt mintha a GG "elállna" a kijelzőtől, ergó megérintettem a kijelzőt, és behullámosodott
mint egy tv vagy monitor
de akkor nekem az egészet cserélték, új IMEI-t kaptam.
-
szasz1
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #13416 üzenetére
Szerintem igen, mivel a gorilla valahogy rá van gondolom "ragasztva" és a kettő erősen együtt jár, aztán lehet tévedek.
-
szasz1
tag
válasz
Something_ #13378 üzenetére
Szép
már a One Xen látva is nagyon tetszett ez a felület, kár hogy én nem romolgatok ide oda
nem akarok kockáztatni
-
szasz1
tag
válasz
Bátor75 #13360 üzenetére
[Sense 3.6]
Ezt skubiztam most meg, csinos lesz -
szasz1
tag
válasz
Something_ #13316 üzenetére
Pixelhiba az már régóta nem téma sajnos, azthiszem talán egyedül a samu ad a pixelhibára, ők 72 órán belül még egy subpixel hibára is cserélnek(monitort,notit) gondolom akkor telefon kijelző esetén sincsen máshogy.
-
szasz1
tag
Várom már a gyári ICS frissítést!
-
szasz1
tag
Én már azt várom kijöjjön a 4.0 Tseknek :/ mert csak telnek a hetek, de csak nemakar jönni
szerk: természetesen most az ICS-re gondoltam mint 4.0 -
szasz1
tag
válasz
Something_ #7060 üzenetére
Ez szerintem felhasználásfüggő is lehet, nekem 4 hónap alatt összesen kétszer indult újra a telefon
-
szasz1
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #7019 üzenetére
Simán ahol választod a témát, ott törölni is lehet
-
szasz1
tag
válasz
randras #6422 üzenetére
Aha, csakmert ha nincs benyomva hogy wifi only legyen a sync. akkor is van egy beállítás arra hogy milyen sűrűn synceljen, ami default 60 min.
Hmm meg most nézem, hogy ez alapból valami "béta" verzió? vagy miez a days left in cycle? és 22 most nekem. vagy ez csak az lenne, hogy amikor feltetttem onnantól 30 napjával veszi a ciklusokat? és azt tekinti 1 hónapnak vagy mi? merthogy van egy olyan ugye, hogy currently monthly usage x/60mega, és gondolom ez lenne a normál verzió maximuma. -
szasz1
tag
válasz
randras #6420 üzenetére
Igen most átnyálaztam az optionsét, és beraktam hogy csak wifi kapcsolat esetén synceljen, bár érdekes, hogy ha nincs benyomva a mobilnet és csinálok egy noteot, akkor is syncel...és lehet hogy a háttérben folyton menne a mobilnet anélkül, hogy a checkbox be lenne pipálva a gyors beállításoknál? na mindenesetre most benyomtam hogy csak wifi esetén synceljen.
-
szasz1
tag
válasz
#54715584 #6415 üzenetére
Nekem az első sensationnel volt egy kis probléma, a kijelző és a gg valahogy nem passzolt egy részen rendesen, de az új kicserélt darab hibátlan.
Más, használja valaki ezt az Evernote nevü progit? mert amióta felraktam iszonyatosan levan esve a készenléti időm, vagy valami másban keressem a bajt? eddig az én felhasználálsom mellett simán elment 2 napig a telefon, most úgy hogy fél1kor lett levéve éjjel a töltőről, úgy hogy ugye közben aludtam reggel 7ig, most 3ra már 5 egységnyi csak a töltöttség ha megnézem, ami szerintem elég röhejes, és összesen kb 5 percet mobilneteztem meg 3at telefonáltam. Mire reggel felkeltem már eleve 8/10 volt. :/ -
szasz1
tag
A mai nap folyamán, a 4 hónap alatt amióta lassan nálam van a telefon, 2x is lefagyott majd újraindult
pedig nemtettem fel semmi új appot vagy hasonló
-
szasz1
tag
Tudtok olyan tokot esetleg, ami "sportolásra" alkmas, értsd ami nem esik le rólam, nem esik ki belőle a teló futás,bringázás stb közben
-
szasz1
tag
Egy egyszerűbb technikai kérdés, a .3gp videoformátumban felvenni, többnyire csak a mobiltelefonok képesek ugye?
-
szasz1
tag
-
szasz1
tag
Látom a #4341re nemnagyon tudtok mit mondani
-
szasz1
tag
Tudtok valami jó progit amivel lehet a névjegyzékkel szórakozni? mármint a googleös címtáron felül, mert ugye beszedte az összes fbs, meg mindenes címet ezzel nem is lenne gond, mert alapjában véve érdekelne, hogy meglegyen mindenkiről az összes információm, csak ennek köszönhetően van aki 3-5x is bentvan a telkönyvben :/
-
szasz1
tag
Hmm, igaz viszonylag kevés használat mellett
de 3n1ó3p cellán és még 8% az aksi
természetesen gyári aksiról beszélünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest