- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsicsucsu
csendes tag
Nem, minden gyári még. Az XXL GSM-nél azt mondták, adjam el hibásan vaterán, vagy vegyek használtan egy másik hibásat és a kettőből rakjak össze egy működőképeset, ők nem foglalkoznak vele, mert se nekem, se nekik nem éri meg az erőfeszítést. Egyébként úgyis régi modell, vegyek egy újat és ne küzdjek vele.
Ötletek? -
dannyl
addikt
Na azt hiszem 3 óra mókolás után beadom a kulcsot. Valamiért ez az S-OFF nem akar működni, mert mikor rádugom a telót a gépre fastboot módban, és elindítom a gépen parancssorból a fastboot-ot, akkor csak waiting device van, és az eszközkezelőben meg egy ismeretlen eszköz jelenik meg a tulajdonságaiban ezzel a szöveggel:
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
A request for the USB BOS descriptor failed.
Felraktam már egy rakás drivert XDA-ról, meg máshonnan is, de semmi változás. Megpróbáltam a laptopommal, azon is ugyan ez van.
Valaki segítsen pls.
-
smashup01
csendes tag
igen az volt a baj... egyből lekaptam a sensation tudástárban megtalálható recoveryt, fórumot böngésztem,de nem találtam másikat, kaciokos fórumtag volt olyan kedves hogy elküldte nekem az 1.0.0.5 ös verziot és úgy már gond nélkül fel ment a ViperSC2_5.1.0 ROM
megörületem neki, más ROMot nem próbáltam ki egyelőre, eddig a gyárihoz képest nagyon bejön ez
egy érdekesség vagy nem is tudom hogy nevezzem: adb devices paranccsal nem látta a telefonomat, próbáltam más adb parancsot is, de nem reagált semmire viszont a fastboot parancs gond nélkül ment neki, recoveryt is fel tudtam másolni. okát nem tudom hogy miért nem látta a telomat,de szerencsémre nem volt gond a ROM telepítésénél..
-
smashup01
csendes tag
először szóközzel próbáltam, nem sikerült, utána próbáltam meg szóköz nélkül :\
neten kerestem, hogy másnál is volt-e ilyen, találtam valakit, csak angolul van http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583427&page=23
#228as felhasználó írt valamit, h miért nem sikerül :\
mellékeltem egy képet, h mi található a C:\android mappába hátha azzal van valami baj :\a telefont kikapcsoltam. hangerő le +bekapcs rámegyek a fastbootra utána bekapcs gomb ezután csatlakoztatom a géphez. azt jol csinálom? és utána nyitom meg a parancssort
-
smashup01
csendes tag
megpróbáltam ahogy írtad, sajnos úgy is ugyanazt a szöveget írta ki
C:\Android>fastboot flash recovery/recovery.img
unknown partition 'recovery/recovery.img'
error: cannot determine image filename for 'recovery/recovery.img'ötltet? valahogy máshogy esetleg? :S
ez a lépés mindenféleképpen szükséges, hogy főzött ROM-ot tudjak feltenni a telora?az lehet esetleg hiba, hogy mikor nyitottam a bootloadert, utána újraindult a telom,bekapcsolt, az usb kábelt leválasztottam és utána kapcsoltam ki a telefont és próbáltam megint?
-
kisgergely80
tag
-
smashup01
csendes tag
Megtaláltam a lezárási képernyőt. Viszont ott nem látok olyan opciót hogy kikapcsolás, csak választani lehet(friend stream,időjárás,részvények,óra között :\
. Jó helyen keresgélek: beállítások ->testreszabás->kijelző->zárolási képernyő stílus
ez a sweep2wake a gyári romon is megy? nem kell főzött rom hozzá? -
Regu
csendes tag
-
Regu
csendes tag
Köszönöm a választ.
A Viper romot leszedtem még délelőtt.
Délután aludtam, mert éjszakás vagyok, így nem tudtam utána járni, hogy miként mennek HTC-n a dolgok.
Mit kell csinálnom?
SD-re gondolom fel, utána, hogy hozok elő egy cwm-et?
Vagy milyen progi kell, hogy fel tudjam rakni?
Választ előre is köszönöm!!! -
Regu
csendes tag
Nagyon megköszönném, mert nem igazán vágom ezt a HTC-s dolgokat.
Én Samsungos vagyok, ott bátrabban keresgélek, kísérletezekAmúgy ez a rom, nem hozná helyre? Ordroid v9.0.0
Vagy ez csak a sima Sensation-hoz van?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1840299
Mert lehet egyszerűbb lenne ezt felrakni, bár nem tudom mennyire macerás itt a cwm.
Samu alatt nagyon egyértelmű.Köszi a választ!
-
honda130
tag
Jaaa? Akkor végülis sikerült. Én nem is figyeltem hogy Unlocked-et ír ki. Eleve azt vártam, hogy az S-on Soffra váltson, mivel azt olvastam mindenhol és mindenkitől, hogy lényegében ugyanaz.
Ez esetben rendben a dolog. Először nem volt egyszerű, de a végén már nem is puskáztam, úgy írogattam a perencsokat. Még jó hogy ílyen szuperül begyakoroltam, lehet hogy sosem kell többet beírnom.Lehet hogy már az első alkalommal is sikerült, csak nem tudtam. Kértem vagy 6-7 db Bat fájlt a HTCdev-ről.
Csak aztán kicsit bajban vagyok, mert egy barátom azt mondta nekem, hogy ezzel a bootloader nyitással nem tudok Rootolni. Én pedig azt szeretnék először.
Hogy van ez? -
kaciokos
őstag
Én inkább Speedshop-ban vettem gyári XE akkut. Amúgy az én első gyári XE akkum bő másfél évig bírta.
-
evko
aktív tag
Én erről valami nagyon rosszat olvastam...
És csak egy az 1 kalibráló sz*ar van?Írtam az ebayon annak, akitől vettem..
Szétb*sz az ideg, hogy mindig a sz*rakodás van ezekkel. És ki tudja, melyik a jó, honnan vegyem....Neki is 99,4% pozitívja van és nem 2 eladás... Szóval, simán jónak kellene lennie..
+ itt mit írnak???
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2395489Nekem is EL labeles van...
-
evko
aktív tag
Köszi.
Szóval, az LCD és a plexi nincs egybe ragadva?Simán leszedem a ragaszót, de attól parázom, hogy ugye az LCD-t picit fel kell "szedni" a frame-ről, amihez ragasztva van... Na most... mi van, ha közben összetörik az LCD? Mert ugye alatta megy el a flex, ami az érintőhöz tartozik... VAgy nem ennyire bonyolult?
-
zho-lee
addikt
Éjfélre kész lett az otthoni is, a 7.akárhány helyett a 8.akárhányas verziójú TC látja.
Sajnos nekem nincs ott a Sensation, mint a mellékelt képen.
Amúgy az elmúlt hetekben vagy 210xtelepült a HTC Sensation a gépre.
Tuti, valami el van a win7-ben b...a..Mindegy, minden oké, így megoldottam.
(keresek egy win7 topicot, vagy egy telepítő cd-t)
-
Revan4126
csendes tag
Köszönöm, a linket követve találtam megoldást a problémára.
nimfas: Igen, az én saram, hogy azt nem írtam le, azt hittem senki nem néz iq betyárnak és ez egyértelmű lesz neki. De hát ha neki muszáj valamibe belekötni, legyen meg az öröme.
Egyébként tud valaki ajánlani valami zene lejátszó progit, ami a felpakolt mappák alapján is tudja rendszerezni a zenéket? Előre is köszi.
-
zho-lee
addikt
Az be van kapcsolva..
Mondanom sem kell, az itthoni gépen nem működik a trükk..
De unom, hogy ezen semmi nem megyVolt szó róla, nem biztosan itt, hogy van egy progi pc-re, ami kitörli az összes feltelepített usb portot.
Valaki ismeri a nevét ennek?
Mert a google erre olyan találatokat hoz, hogy csak nézek: hogyan tisztítsam az usb-portot -
htc07
addikt
Lejárt a szerk
Antutu: 12296
GPU 300-on. -
zho-lee
addikt
Megnéztem, nem látok csak egy Gigabyte Ethernet Controller-t
Más kérdés, de ez már tényleg nem tartozik ide, csak hátha tudtok segíteni:
Nincs olyan usb adapter, ami esetleg erre jó, tehát szórná nekem a wifit?,
Fel mentem a Gigabyte honlapra, csak olyat láttam, ami "kártya", tehát be kéne építeni a gépbe, erre persze a cégnél nincs lehetőségem... -
randras_83
addikt
Vagy ha elég kemény vagy akkor a sima sensation hátlapját szétkapod és lecsiszolod a festéket róla, abból is hasonló lesz, sőt valamelyik fórumtárs meg is csinálta, ha jól emlékszem.
Na aki érzi az erőt annak itt a blog
Szóval sima ügy, és nem is kell hozzá photoshop...csak egy tartalék hátlap...
Basszus esik
-
Krisztián156
tag
Lenne még pár kérdésem
Amúgy bexarás mennyi mindent lehet állítgatni a vipers romban
Találtam egy pár dolgot amit nem tudok...
Ha bemegyek a processzer beállításaiba ott van olyan hogy pl. IO Sheduler & CPU Governor ez mi?
A CPU sebességeket hogy érdemes beállítani? Ha én beállítottam valamit, de nem pipáltam ki a beállítások alkalmazását bootoláskor akkor most nekem alapon megy, vagy a beállított értéken? Ugyanitt felül az óra alatt van egy get more letöltés ahol kerneleket lehet választani, (van Antrax, Bricked, Faux, PYD-X, SebastianFM és az általad említett Sultan kernel) Itt csak rábökök és kész is? -
Krisztián156
tag
Megpróbáltam ma feltenni a ClockWorkMode Recovery Touch 5.8.0.9 -ot de nem ment fel ez sem.
Ugyan az volt a hiba mint a 4ext-nél:Main Version is older!
Update Fail!Ekkor a http://www.clockworkmod.com/rommanager-ról letöltöttem a 5.0.2.0-át, de ez már nem zip nanemimg file. Olvastam a tudástárba, hogy ezt meg flashelni kellene... Ha ugyan úgy flashelem mint azt a bizonyos.bin fájlt flashelem amit a HTC küldött a bootloader nyitásra úgy jó?
Volt egy mappa ahova bemásoltamadb.exe
fastboot.exe
AdbWinApi.dllfájlokat az abd mappáiból. ide kellett bemásolni az Unlock_code.bin fájlt is és beflashelni.
ha én ide beteszem a recovery.img fájlt akkor így tudom beflashelni?
fastboot flash recovery /C:android/recovery.img -
Krisztián156
tag
-
randras_83
addikt
hehe, kezdők szerencséje, el kellett volna menni kaszinóba utána...
a sajátom is megvolt gyorsan, de tényleg érzéssel kell csinálni és jó lesz.más, valakinek van tippje, hogy 4.3 alatt honnan szedjem ki a panel type-ot, mert dmesg-ből nem látszik...
és szerintem tuti nem sharp-ot kaptam....
-
i.s
tag
A roothoz s-off kell, amit viszont nem tudom miért de nem tudok megcsinálni. Próbáltam a htcdev oldalon a bootloader nyitást és szépen el is megy odáig, hogy megjön az unlock kódot tartalmazó email, amit megfeklelő helyre mentve és továbblépve kiakad a gép és a következő hibaüzenettel kidob:
C:\Users\Asus\Desktop\android sdk r13win\and
boot flash unlocktoken Unlock_code.bin
sending 'unlocktoken' (0 KB)...
OKAY [ 0.150s]
writing 'unlocktoken'...
FAILED (remote: unlock token check failed)
finished. total time: 0.160s
A drótos módszerre se reagál. Valami más megoldás létezik a rootra? -
szezso15
addikt
Én sosem húztam a procit, se Incredible S-en, se itt, gyári órajelem használom, néha még alacsonyabban is. Egyedül ZTE Blade-en használtam OC-t, de akkor még fiatal is voltam, meg ott az erő se volt sok.
(#23228) elmouse: Volt nekem is iPhone 3G-m, fél évig bírtam, onnan menekültem ZTE Blade-re. Én se vennék soha többé Apple cuccot.
Pedig nekem is az volt az első érintős telóm a Nokia 5130 után.
-
Goofy101
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honda topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest