- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.s
tag
válasz
randras #20656 üzenetére
Nem gondoltam, hogy warezbe nyúltam, amikor bátorkodtam az "...(állítólag gyárilag)..." megjegyzést fűzni a sensation-on tapasztalt problémára. Utólagosan is elnézést kérek, ha valóban szabálytalan hozzászólásommal zavarogtam
Ártatlan tudakozásnak szántam, de hát látszik, hogy nem véletlen az a mondás, mely szerint a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve...
Egyébként magam is láttam nem egy gyárilag független sensation-t, ami mellesleg szolgáltatói kínálatban került a napi felhasználó, azaz az utca ember kezébe.
Megoldom a szervízzel, a problémám, ahol egyébként már - sajnos- nem először teszi tiszteletét az - (állítólag gyárilag).... -
nimfas
addikt
válasz
randras #20662 üzenetére
Ez kicsit olyan mint a : "Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/ " topicban az Android-ra melyik a legjobb offline navi program kérdés... mindenki rávágja hogy a "3 betűs, tudod nem beszélünk róla, mégis mindenki tudja miről beszélek" kicsit olyan Harry Potter-es... "tudodki"
Az én telón és S-off, meg root (mint egy kiskacsa), touch recovery van rajta, de függetlenítve nem lett, csávókám meg lehet így kapta... mit tudja ő az előéletét :-)
Legyünk már naívak kicsit
-
nimfas
addikt
válasz
randras #20659 üzenetére
"Kaptam egy sensation-t és egész elégedett lennék vele, ha.... Független (állítólag,gyárilag)...."
Ha erre gondolsz mint függetlenítés témára, én úgy emlékszem, hogy az első sorozat amit a T-Mob. árult valóban független volt és gyárilag.... továbbá én gyárilag függetlenül vettem a telót nem szolgáltatótól.
-
gatto_
senior tag
válasz
randras #18305 üzenetére
Miért? Gond? Az előző 60 valahány megás, júniusi frissítés simán felment. Bár rootolva lehet, hogy nem volt még akkor, de a cwm már fent volt, meg s-off-oltam.
Mindegy... annyira nem érdekel, minden tökéletesen működik így is, úgyhogy nem izgat a frissítés. Majd ha jön a JB akkor azt felrakom..
-
wwhy
veterán
válasz
randras #17612 üzenetére
Az USA beszerzés eléggé sokba fog kerülni, figyelemmel arra, hogy semmilyen aksi nem postázható az USA-ból (még a készülék részeként sem!), így marad a futárszolgálat ...
-
nimfas
addikt
válasz
randras #17577 üzenetére
Szerintem inkább nem akarnak már nagyon készülékkel bajlódni, ha már bezár a bazár, bár az igazi okát senki nem tudja, kérdeztem az "új" szervíznél is, de még ők sem tudnak semmit (vagy nem kötik az ügyfél orrára) :-)
Samsungos szervízben is csak nézett a csaj, hogy került oda por... hát mondom ez az... én sem tudom :-)
Egyébként tök a kijelző közepén egy 8mm átmérőjű kupacban, de csak ott.... miért nem a szélén, én sem értettem.
-
bylow
senior tag
válasz
randras #17527 üzenetére
No hát akkor ha azt át helyezte nekem mindet amire ezt rá nyomtam, akkor kíváncsi lennék hogy mért nem látja a telefon, miután vissza jött a garis javításból. Azt értem hogy ujra telepítették, de ha 1x át lett helyezve az SD kártyára akkor az ott van, és miután bele tettem akkor menni kellene azoknak az alkalmazásoknak. nemde???
Illetve azok most ott foglalják a helyet és nem látja/használja semmi/senki.
Akkor ez most hogy is van ? -
lama_lamm
aktív tag
válasz
randras #17263 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom, hogy mi pontosan a baj, vagy, hogy mit kéne cserélni. Eláztam hazafele, de a teló nem volt vizes, mert a táskámban volt. Amikor hazaértem, még működött rendesen, aztán elkezdett baszakodni a kijelző, színesen felvillant meg ilyenek, akkor kivettem az akksit, és akkor láttam, hogy a microUSB csatinál nedves, valszeg ott befolyt egy kicsi víz. Azóta nem kapcsol be, és ha berakom az akksit, akkor is világít a bal alsó sarok (a csati környékén).
-
nimfas
addikt
válasz
randras #17124 üzenetére
Nekem pont egy ilyen fogta meg a telefon hátulját... (csináltam egy színtartó próbát... fél littyó forró vízbe tettem... reggelre málnaszörp lett a víz színe... a narancssárga nem eresztette a színét, csak a bordó) azóta a polcon van... vettem egy Ilyet na ez védi :-)
-
enginev3.0
félisten
-
törölt tag
válasz
randras #17091 üzenetére
Ajjaj...akkor mi a gond? Melyik eszköz nem jó?
Úgy tudtam (és volt is beállítva az időjárás is), hogy GPS alapján működik.
Akkor ha kiszedem az automatikus időt pl. akkor legalább az helyreáll?Mondjuk érdekes dolgokat művel néha a telefon 50% töltöttség alatt, de ez viszi a pálmát, hogy körbeutazom a földet
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
randras #16998 üzenetére
Nem ez a probléma.Befelé működik.Megkapom rendesen mindig.Hanem hogy kifele,ha a gamailes címem adom meg smtpnél,akkor a feladó a gmailes címem lesz.Ami jelen esetben tartalmazza a nevem míg a freemailes nem.Meg egyébként is nem értem,hogy hogy a fenébe nincs erre vmi éppkézláb megoldás,hogy küldeni is tudjak ugyanarról a címről
-
xors
senior tag
válasz
randras #16890 üzenetére
én is még régebben az x8-at agyonromoltam, meg húztam, de az volt a baj, h mindig volt egy újabb és elég sok időbe tellett folyton variálni. nekem most a sensation gyári ICS -je elég jó és szép ahhoz, hogy ne kelljen romolni
persze megértem, hogy akinek van ideje ezzel foglalkozni az csinálja, de én belefáradtam
-
Zirowe
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
randras #16531 üzenetére
Bocs, lehet nem voltam egyértelmű, a klaviatúra jó, én viszont kipróbáltam volna a hangfelismerést is, főleg, hogy a támogatott nyelvek között van már a magyar is.
Amikor hangot szeretnék szöveggé konvertáltatni, akkor nem csinál semmit, látnom kellene, hogy a hangnak megfelelően azok a színes oszlopok megjelenjenek, de nekem csak azt írja ki, hogy rögzítés, alatta törlés, kész, aztán ennyi.
Letöltöttem kiegészítésképpen a Dragon Go-t, azon kiválóan működik a hangfelismerés, igaz csak magyarul, ezért sem értem, hogy a swypenál mit a gond. -
enginev3.0
félisten
válasz
randras #16153 üzenetére
No igen, inkább One S, de az még nekem elég drága.
Ezt is csak azért gondoltam, mert tesóm akar telefont, és nézelődtem neki, ő max 50-55-ért akar, és neki az enyém tökéletes lenne, aztán még tennék az árához egy tizest és lehetne egy Sensationom. Csak még agyalok rajta, hogy egyáltalán akarok-e váltani, mert 10ezer az 10 ezer, és a mostani is tökéletes nekem, de ennyi ráfizetéssel meg egy Sensation nagyon jó lenne
-
enginev3.0
félisten
-
zonusz
aktív tag
válasz
randras #15966 üzenetére
A probléma nagyjából megoldódott, megy a szervizbe. Hard reset után nem indult mindig újra a sense, de merült. Erre kikapcsoltam, hogy úgy töltsem fel 100%-ra, majd amikor visszakapcsoltam megint ugyanaz, minden egyes programindítás után sense újraindul. Ja és persze merül mint a bolond. Elképzelhető, hogy az e-care segít, vagy örökre így marad? Még garanciális egyébként. Érdekes minden esete, mert az elmúlt tíz évben csak az újdonság miatt volt csere, egy készülékem sem romlott el, igaz ez az első "okos telefon, és az első HTC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Facebook és Messenger
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest