Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz Dicker #33812 üzenetére
Csak így a hiba miatt nem vásárolhatod le az árát és a wifi problémádat is simán javítják a szervizben, mert kihajtják az érintkezőt és tesznek be egy távtartót, hogy ne tudjon többet elhajolni.
De még ezektől függetlenül is megjavítanak bármit, elvégre a szerviz azért az, mert van nekik megfelelő alkatrész, még akkor is, ha pl. az alaplapot kell kicserélni, így ez teljesen független attól, hogy pl. annál a szolgáltatónál már nem kapható, ahol vetted, már csak azért is, mert a szervizelést a csehországi VSP Data végzi.
Csereigazolást, ami alapján levásárolhatsz bármit, csak akkor kapsz, ha a gyártó megadja többszöri sikertelen javítás után, de ennek elég kevés az esélye, tehát előbb fogják a telefon összes alkatrészét kicserélni, mint hogy kiadjanak egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
rento
őstag
válasz Dicker #19505 üzenetére
nem, a gta vice cityre. ez most jött ki, dec. 6.-n. nincs bekapcsolva energiatakarékos funkció, nem foglalkozok ilyennel, azért vettem okostelefont, hogy okos legyen, nem akarom "lebutítani".
I-S-T-I: ez elszomorító.... amúgy köszi a linket!
Lazika: A Dead Trigger-nél szinte minden lövésnél beszaggat. érdekes, hogy nálad jó mind a kettő. gyári romod van? habár nem hiszem, hogy ez a gond....
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Dicker #17954 üzenetére
Írtam a HTCnek a weboldalon, hogy elegem van abból, hogy javítgatják és még mindig nem jó, az elmúlt 2 hónapban 3x javították vodán keresztül, (meg előtte jópárszor...) és ezzel már új garanciajegyen elérkeztünk a harmadik javításig ezután írtam még 1x és visszaküldtem 4edszerre is de már a vodában is ráirattam hogy cserés(többszöri javítás után).
Nem tudom hogy hogy kerülhetett bele akkor ez a füles de vissza nem adom.
Ami viszont nem elhanyagolható, hogy mivel készülékcsere történt így automatikusan 1 évvel megújult a garancia, bár remélem nem lesz rá szükség míg el nem adom.LouiS22: jobb így a lelkemnek, hogy ajándékba kaptam, köszi a gratulációt hosszú menet volt
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Hegasus
senior tag
válasz Dicker #17356 üzenetére
A gmail-nél (nem a gyári levelező appon belüli gmailnél) hogy tudnám beállítani, hogy óránként szinkronizáljon? Mellesleg én arra is tippelek, hogy valami app állandóan interneten keresztül kommunikál (természetesen semmi warez nincs a dologban), amit eddig nem tudott megtenni, de akkor azt hogy tudom megnézni melyik program lehet az (van egy pár)?
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
g0n21
senior tag
válasz Dicker #16849 üzenetére
Nekem volt IPG, csak kijelzőre, szappanos technikával raktam fel, nekem nem lett jó, mert ködös maradt alul. Képeket raktam fel korábban. Annyi az egész, hogy a fóliára, a képernyőre fekvő felületére cseppentesZ egy kis szappanos vizet, pont mielőtt rásimítod. Így erősebb lesz a 'kapocs', és buborékmentesebb. Nekem nem jött össze, ebay-ről rendeltem, visszaadták a pénzt.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz Dicker #16770 üzenetére
Erről engem leszoktattak mikor szakácsnak tanultam még a filmezés előtt... Volt gyakorlaton, hogy esett le a japán bárd, a hülye meg levette lábbal...
Más: sms backup & restore...nekem hibátlan..[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
rígel
őstag
válasz Dicker #16146 üzenetére
Most látom hogy van ez ez összegző oldal. A gyártási idő értelmezése picit elnagyolt. Értelemszerűen nem minden betű jelöl gyártási napot, hiszen több betű és szám van összesen, mint ahány nap a hónapban.
Itt a teljes sor:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)Illetve nem csak két gyár létezik, hanem 4.
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Mondjuk idehaza valóban csak Shanghaj-i és Hsinchu-i gyártásúval találkoztam.[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz Dicker #15429 üzenetére
Csak rádugtam a fülest, a képek készítéséhez, én sem szoktam természetesen ennyire hangosan hallgatni
Bizony azért írtam oda a füles típust.
Kipróbáltam most a te beállításodat, és nagyobb a mély (ami amúgy sem kicsi ennél a fülesnél) és nagyon ciceregnek a magasak.Viszont az SRS mind a két beállításnál csak rontott a helyzeten.
Egyébként ezzel a 3 számmal szoktam tesztelni a beállításokat:
Az elsőnél az ének hangot nézem leginkább, a másik kettőnél a mélyet magasat. -
mumk1
addikt
válasz Dicker #15302 üzenetére
Mondjuk egy fingós apphoz ez pont elég.
Gondolom az egyedi visszatérítések, meg inkább a hibás, nem megfelelően működő, esetleg nem kompatibilis appok esetén vihető keresztül. De igazából ez már futás a pénzed után.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
LouiS22
veterán
válasz Dicker #15092 üzenetére
A korrektség kedvéért: nem a legnagyobb csomaggal, két év hűséggel és két év egyéb rabsággal számoltam, hanem normális csomaggal. Úgy máris 145 volt az a 120.
Egyébként meg tökmindegy, hogy mennyi lesz, gondolom januárban érkezik a HOX++, ami 1.8 Mhz-es lesz, 2200-as akkuval és valami olyan marketingszöveggel, hogy ezt most tényleg semmi nem múlja felül.
JB lesz sima HOX-ra is, nekem az akkuidő eddig sem okozott problémát, Viper ROM szerintem jó sokáig lesz, és garantálom HOX-ra KL-t is, ha máshogy nem hát, xda-ról. A hardverben bőven van tartalék, tárhely sem jelent problémát, van NFC-m, két évig bőven jó lesz a telefon
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
nistv4n
tag
válasz Dicker #14834 üzenetére
Számomra ez a Dropbox dolog nagyon macerásnak tűnik - DB és HTC oldalról. Új telefon esetén nincs gond, de a használt készülékekkel mi a helyzet? Minden továbbadott telefon esetén reklamálni, majd a HTC jelzi a DB-nek hogy ide adjatok, előzőtől vegyetek el gigabájtokat?
Egyszerűbb lenne, ha "lecsatolhatnám" a kedvezményt én magam a DB-ról, és az új vásárló beregisztrálhatná magához (miért csatolnám le? mert növelheti az eladni kívánt telefon értékét) -
simico
aktív tag
válasz Dicker #14621 üzenetére
SwiftKey nekem bevált, egy korábbi akcióban vettem meg. Az öntanulás ami szuperré teszi a többi programhoz képest. Csak a még ismeretlen ékezetes szavak esetén macerás, ha ékezetek nélkül kezdted el beírni.
Más. DNLA hogyan működik elvileg HOX-ön? A beállításokban a media link hd pontban kéne megtalálni a tévét? Ugyanazon wifi routeren van telefon és tv is, de egyik sem látja a másikat. A tv saját programjában viszont működik a távirányító és videót is át tudok "húzni" a tévére, tehát a wifivel nincs gond.
Más. Régi Ericsson telefonjaimon volt hangtárcsázás, headset gombját hosszan nyomva csak bemondtam a kontakt nevét és már hívta is. Ugyanezt szeretném HOX-ön is, azaz a telefonhoz hozzá se kelljen nyúlni. Van erre valakinek bejáratott megoldása?
-
grecki
csendes tag
válasz Dicker #14606 üzenetére
köszi a választ. igazából nekem anno a desre-emen sima bőrtok volt, de annál az volt a legnagyobb probléma, hogy pont akkor nem védte, amikor használtam. meg is lett az eredménye, mert egyszer arcra esett, és be is törött a kijelzője... éppen ezért mindenképpen olyat szeretnék, ami megvédi egy esésnél. otterbox valóban drabálisnak tűnik, de nekem nem annyira tetszik.
-
ferob
őstag
válasz Dicker #14500 üzenetére
Nem tudom miként csináltad pontosan, de pl. én mikor megvettem a telefont, akkor csak tovább nyomtam a Dropbox beállításoknál és utólag állítottam be egyáltalán és úgy nem kaptam semmit.
Aztán múltkor csináltam egy gyári beállítások visszaállítását a frissítések miatt és amikor felajánlotta, akkor egyből beállítottam, beléptem és utána nem sokkal rá megkaptam az ingyen 23GB helyet.
Na nem tudom mennyire befolyásolja a dolgot vagy egyáltalán számít-e, hogy első indításkor állítja be valaki vagy sem, de nálam így működött.
Mondjuk a leírtak szerint a Get started útmutatót is el kell végezni, ami nálam már előző regisztrációból kifolyólag adott volt. -
aAron_
őstag
válasz Dicker #14484 üzenetére
Az a fifa jó? nagyon le van szavazva. mondjuk elég fura az eloszlás, kb csak 1es meg 5ös
Én a Word of Goo-t ajánlom mindenkinek, eddig csak free-vel játszottam, de már az nagyon megtetszett. most végre megvettem
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
twine
veterán
válasz Dicker #14161 üzenetére
Rakjuk akkor tisztába ezt a zavart a fejemben,,,,Azt mondod, azt a játékot aminél fel van tüntetve hogy kontrollerrel játszható(igen ezt láttam eddig is), ahhoz nem kell root és segédprogi....??
wirelles ps3 kontroller, és jöhet a mehet?
Ha ez így van annak cefet mód örülnék...."De már vannak bluetooth-on működő kontrollerek is jó pénzért, amikhez nem kell semmi."
Melyek tartoznak ezek közé,,,tudnál ebben segíteni...?
Úgy látom a Sony DUALSHOCK 3 Wireless Controller az ilyen...
ezt írják:
"A vezeték nélküli, Bluetooth interfésszel ellátott játékvezérlő......"
Szóval ha ez megy root nélkül is,,akkor nincs is több kérdésem a témában...
Csak erősítse meg valaki..vagy hétfőn bemegyek egy konzolboltba, és kipróbálom -
zsoleer
senior tag
válasz Dicker #13978 üzenetére
és ezt meg is mondják a rendelésnél? mert a solo nem egy olcso játékszer és a +20K-t megéri a simához képest! általában ez a bevett hogy solo vagy tour ? más fajtát nem szoktak? illetve ez a változat gyári garival is elérhetö nem csak szürke importos dolog gsm garis vacak?
-
pingwin011
aktív tag
válasz Dicker #13730 üzenetére
Használat kérdése. én minden este töltőre dugom, mert kell, és 2 óra kijelző időm szokott lenn. Max fényerő, mert úgy szép a kijelző. Folyamat wifi, mobilnet bekapcs, hogybne kelljen kapcsolgatni. Igaz, mostanában több a mobilnet, mint a wifi, attól meg jobban merül. Ebben még játék sincs...
-
Lacy6
senior tag
válasz Dicker #13620 üzenetére
Vagyis annyira nem vicces!
De azért annyira nem zavar, csak papíron jól mutatna a 30 FPS.
GPS-re melyik progi a legjobb szerintetek?
A gyári GPS-es alkalmazásokhoz internet kapcsolat szükségesÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
SuperVerda87
csendes tag
válasz Dicker #13185 üzenetére
szia.odatudnál küldeni egy linket nekem ha megkérlek szépen érted.fehér htc már jo amugy.Jélly Been erős harverü már és jo az akksi ha megkérdezhetem.köszönöm ha segítel nekem üdv és abba a topikba ha lehet érted mire gondolok
[ Szerkesztve ]
Üdv : Marton Gabi Rallykirály
-
Petyb00
aktív tag
válasz Dicker #13128 üzenetére
Nem tudom, egy sráctól vettem itt a PH-n, de ha normális áron cserélik a kijelzőt akkor szerzek valami jobbat, bár nem tudom a belecsúsztatós bőrtokon kívül megvédte-e volna bármi is.
Annak a cégnek írtam akiknek meg van adva az elérhetősége (HTC facebook). Meglátjuk mennyi idő alatt és mit válaszolnak, legalább megtudjuk milyen az új szolgáltatás.
-
Petyb00
aktív tag
válasz Dicker #13078 üzenetére
Remélem ez a pár karc még belefér a képernyő hullámzásos hibába!
Majd azt mondom mióta ilyen az üveg azóta nem is hullámosodik!
Kéretem árajánlatot, meglátjuk mi lesz.HD2 hasonlóképpen a sarkára esett csak magasabbról, annak csak kb. 2 mm-es pötty lett a dologból, nem Iphone-os pókhálózás.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Dicker #12775 üzenetére
Hmmm. Igen ám csak ez nem olyan mint a Sensation volt, hogy egybe tudtad garivesztés nélkül cserélni. Itt bukod a garit ha a burkolatot leszeded.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
twine
veterán
válasz Dicker #12658 üzenetére
+1
Talán ezért is zártam ennyire a szívembe ezt a készüléket...az elmult cca 13 évben mióta pda-t használok, talán soha nem volt ilyenben részem....vásárlás óta nem volt "rendszer visszaállítás" etc.....egyszerűen csak kicsomagoltam és használom
(De ehhez őszintén az is hozzátartozik hogy androidból csak a második, és ugye ehhez endszer szinten nem is nyultam hozzá hiszen nincs root-om,,,míg a Syxalagnál Romoltam )
I love thisgameSmartPhone![ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz Dicker #12535 üzenetére
Most kipróbáltam OTG kábelen keresztül egy Logitech gamepadot,de meg se mukkan.
Gyári állapotban szvsz semmilyen OTG cuccot nem támogat.
Asus Transformer 300-ba ha bedugom,simán tudok lépkedni vele az ikonokon,elindítani programokat. Ott működik,one X-en nem[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Dicker #12354 üzenetére
Inkább az olló... hol élnek ezek... ingyen kéne biztosítani, hisz a kutya nem kérte hogy ilyen kicsi legyen a kártya... főleg akinek sok éve meg van a jól bejáratott kártyája!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
mumk1
addikt
válasz Dicker #12298 üzenetére
Szedtem már szét, többet is és többször is. Nem mondom hogy könnyen lejön, de pont azért, hogy ne maradjon rajta sérülés, nem használtam semmi szerszámot hozzá. A visszarakásnál kell nagyon odafigyelni, hogy a power gomb és a hangerő gomb műanyag kezelője a helyén maradjon a visszaillesztésnél, illetve ha valaki a wifi antennát összeforrasztja, akkor csak olyan keresztmetszetű kábelt használjon, ami elfér a burkolat alatt, mert ez eltarthatja és utána nem illeszkedik pontosan vissza a burkolat.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
zezoka
őstag
válasz Dicker #12298 üzenetére
Nem tűnik túl bonyolultnak, de csak akkor állnék neki, ha nagyon kell!
Szétszerelés
Nem hiszem el, h ennyi feszegetés után nem fog ltszani rajta semmi. Viszont előbb utóbb lehet lesz hozzá nagyobb kapacitású aksi, amit akkor így ki lehet cserélni otthon!Szerk.: Habár az alapalapot is ki kell hozzá szedni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest