- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Dicker #33812 üzenetére
Csak így a hiba miatt nem vásárolhatod le az árát és a wifi problémádat is simán javítják a szervizben, mert kihajtják az érintkezőt és tesznek be egy távtartót, hogy ne tudjon többet elhajolni.
De még ezektől függetlenül is megjavítanak bármit, elvégre a szerviz azért az, mert van nekik megfelelő alkatrész, még akkor is, ha pl. az alaplapot kell kicserélni, így ez teljesen független attól, hogy pl. annál a szolgáltatónál már nem kapható, ahol vetted, már csak azért is, mert a szervizelést a csehországi VSP Data végzi.
Csereigazolást, ami alapján levásárolhatsz bármit, csak akkor kapsz, ha a gyártó megadja többszöri sikertelen javítás után, de ennek elég kevés az esélye, tehát előbb fogják a telefon összes alkatrészét kicserélni, mint hogy kiadjanak egy ilyet.
-
rento
őstag
válasz
Dicker #19505 üzenetére
nem, a gta vice cityre. ez most jött ki, dec. 6.-n. nincs bekapcsolva energiatakarékos funkció, nem foglalkozok ilyennel, azért vettem okostelefont, hogy okos legyen, nem akarom "lebutítani".
I-S-T-I: ez elszomorító.... amúgy köszi a linket!
Lazika: A Dead Trigger-nél szinte minden lövésnél beszaggat. érdekes, hogy nálad jó mind a kettő. gyári romod van? habár nem hiszem, hogy ez a gond....
-
BenHans
addikt
válasz
Dicker #17954 üzenetére
Írtam a HTCnek a weboldalon, hogy elegem van abból, hogy javítgatják és még mindig nem jó, az elmúlt 2 hónapban 3x javították vodán keresztül, (meg előtte jópárszor...) és ezzel már új garanciajegyen elérkeztünk a harmadik javításig ezután írtam még 1x és visszaküldtem 4edszerre is de már a vodában is ráirattam hogy cserés(többszöri javítás után).
Nem tudom hogy hogy kerülhetett bele akkor ez a füles de vissza nem adom.
Ami viszont nem elhanyagolható, hogy mivel készülékcsere történt így automatikusan 1 évvel megújult a garancia, bár remélem nem lesz rá szükség míg el nem adom.LouiS22: jobb így a lelkemnek, hogy ajándékba kaptam, köszi a gratulációt hosszú menet volt
-
Hegasus
senior tag
válasz
Dicker #17356 üzenetére
A gmail-nél (nem a gyári levelező appon belüli gmailnél) hogy tudnám beállítani, hogy óránként szinkronizáljon? Mellesleg én arra is tippelek, hogy valami app állandóan interneten keresztül kommunikál (természetesen semmi warez nincs a dologban), amit eddig nem tudott megtenni, de akkor azt hogy tudom megnézni melyik program lehet az (van egy pár)?
-
g0n21
senior tag
válasz
Dicker #16849 üzenetére
Nekem volt IPG, csak kijelzőre, szappanos technikával raktam fel, nekem nem lett jó, mert ködös maradt alul. Képeket raktam fel korábban. Annyi az egész, hogy a fóliára, a képernyőre fekvő felületére cseppentesZ egy kis szappanos vizet, pont mielőtt rásimítod. Így erősebb lesz a 'kapocs', és buborékmentesebb. Nekem nem jött össze, ebay-ről rendeltem, visszaadták a pénzt.
-
rígel
őstag
válasz
Dicker #16146 üzenetére
Most látom hogy van ez ez összegző oldal. A gyártási idő értelmezése picit elnagyolt. Értelemszerűen nem minden betű jelöl gyártási napot, hiszen több betű és szám van összesen, mint ahány nap a hónapban.
Itt a teljes sor:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)Illetve nem csak két gyár létezik, hanem 4.
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Mondjuk idehaza valóban csak Shanghaj-i és Hsinchu-i gyártásúval találkoztam. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Dicker #15429 üzenetére
Csak rádugtam a fülest, a képek készítéséhez, én sem szoktam természetesen ennyire hangosan hallgatni
Bizony azért írtam oda a füles típust.
Kipróbáltam most a te beállításodat, és nagyobb a mély (ami amúgy sem kicsi ennél a fülesnél) és nagyon ciceregnek a magasak.Viszont az SRS mind a két beállításnál csak rontott a helyzeten.
Egyébként ezzel a 3 számmal szoktam tesztelni a beállításokat:
Az elsőnél az ének hangot nézem leginkább, a másik kettőnél a mélyet magasat. -
LouiS22
veterán
válasz
Dicker #15092 üzenetére
A korrektség kedvéért: nem a legnagyobb csomaggal, két év hűséggel és két év egyéb rabsággal számoltam, hanem normális csomaggal. Úgy máris 145 volt az a 120.
Egyébként meg tökmindegy, hogy mennyi lesz, gondolom januárban érkezik a HOX++, ami 1.8 Mhz-es lesz, 2200-as akkuval és valami olyan marketingszöveggel, hogy ezt most tényleg semmi nem múlja felül.
JB lesz sima HOX-ra is, nekem az akkuidő eddig sem okozott problémát, Viper ROM szerintem jó sokáig lesz, és garantálom HOX-ra KL-t is, ha máshogy nem hát, xda-ról. A hardverben bőven van tartalék, tárhely sem jelent problémát, van NFC-m, két évig bőven jó lesz a telefon
-
nistv4n
tag
válasz
Dicker #14834 üzenetére
Számomra ez a Dropbox dolog nagyon macerásnak tűnik - DB és HTC oldalról. Új telefon esetén nincs gond, de a használt készülékekkel mi a helyzet? Minden továbbadott telefon esetén reklamálni, majd a HTC jelzi a DB-nek hogy ide adjatok, előzőtől vegyetek el gigabájtokat?
Egyszerűbb lenne, ha "lecsatolhatnám" a kedvezményt én magam a DB-ról, és az új vásárló beregisztrálhatná magához (miért csatolnám le? mert növelheti az eladni kívánt telefon értékét) -
simico
aktív tag
válasz
Dicker #14621 üzenetére
SwiftKey nekem bevált, egy korábbi akcióban vettem meg. Az öntanulás ami szuperré teszi a többi programhoz képest. Csak a még ismeretlen ékezetes szavak esetén macerás, ha ékezetek nélkül kezdted el beírni.
Más. DNLA hogyan működik elvileg HOX-ön? A beállításokban a media link hd pontban kéne megtalálni a tévét? Ugyanazon wifi routeren van telefon és tv is, de egyik sem látja a másikat. A tv saját programjában viszont működik a távirányító és videót is át tudok "húzni" a tévére, tehát a wifivel nincs gond.
Más. Régi Ericsson telefonjaimon volt hangtárcsázás, headset gombját hosszan nyomva csak bemondtam a kontakt nevét és már hívta is. Ugyanezt szeretném HOX-ön is, azaz a telefonhoz hozzá se kelljen nyúlni. Van erre valakinek bejáratott megoldása?
-
grecki
csendes tag
válasz
Dicker #14606 üzenetére
köszi a választ. igazából nekem anno a desre-emen sima bőrtok volt, de annál az volt a legnagyobb probléma, hogy pont akkor nem védte, amikor használtam. meg is lett az eredménye, mert egyszer arcra esett, és be is törött a kijelzője... éppen ezért mindenképpen olyat szeretnék, ami megvédi egy esésnél. otterbox valóban drabálisnak tűnik, de nekem nem annyira tetszik.
-
ferob
őstag
válasz
Dicker #14500 üzenetére
Nem tudom miként csináltad pontosan, de pl. én mikor megvettem a telefont, akkor csak tovább nyomtam a Dropbox beállításoknál és utólag állítottam be egyáltalán és úgy nem kaptam semmit.
Aztán múltkor csináltam egy gyári beállítások visszaállítását a frissítések miatt és amikor felajánlotta, akkor egyből beállítottam, beléptem és utána nem sokkal rá megkaptam az ingyen 23GB helyet.
Na nem tudom mennyire befolyásolja a dolgot vagy egyáltalán számít-e, hogy első indításkor állítja be valaki vagy sem, de nálam így működött.
Mondjuk a leírtak szerint a Get started útmutatót is el kell végezni, ami nálam már előző regisztrációból kifolyólag adott volt. -
aAron_
őstag
válasz
Dicker #14484 üzenetére
Az a fifa jó? nagyon le van szavazva. mondjuk elég fura az eloszlás, kb csak 1es meg 5ös
Én a Word of Goo-t ajánlom mindenkinek, eddig csak free-vel játszottam, de már az nagyon megtetszett. most végre megvettem
-
twine
veterán
válasz
Dicker #14161 üzenetére
Rakjuk akkor tisztába ezt a zavart a fejemben,,,,Azt mondod, azt a játékot aminél fel van tüntetve hogy kontrollerrel játszható(igen ezt láttam eddig is), ahhoz nem kell root és segédprogi....??
wirelles ps3 kontroller, és jöhet a mehet?
Ha ez így van annak cefet mód örülnék...."De már vannak bluetooth-on működő kontrollerek is jó pénzért, amikhez nem kell semmi."
Melyek tartoznak ezek közé,,,tudnál ebben segíteni...?
Úgy látom a Sony DUALSHOCK 3 Wireless Controller az ilyen...
ezt írják:
"A vezeték nélküli, Bluetooth interfésszel ellátott játékvezérlő......"
Szóval ha ez megy root nélkül is,,akkor nincs is több kérdésem a témában...
Csak erősítse meg valaki..vagy hétfőn bemegyek egy konzolboltba, és kipróbálom -
zsoleer
senior tag
válasz
Dicker #13978 üzenetére
és ezt meg is mondják a rendelésnél? mert a solo nem egy olcso játékszer
és a +20K-t megéri a simához képest! általában ez a bevett hogy solo vagy tour ? más fajtát nem szoktak? illetve ez a változat gyári garival is elérhetö nem csak szürke importos dolog gsm garis vacak?
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Dicker #13730 üzenetére
Használat kérdése. én minden este töltőre dugom, mert kell, és 2 óra kijelző időm szokott lenn. Max fényerő, mert úgy szép a kijelző. Folyamat wifi, mobilnet bekapcs, hogybne kelljen kapcsolgatni. Igaz, mostanában több a mobilnet, mint a wifi, attól meg jobban merül. Ebben még játék sincs...
-
Petyb00
aktív tag
válasz
Dicker #13128 üzenetére
Nem tudom, egy sráctól vettem itt a PH-n, de ha normális áron cserélik a kijelzőt akkor szerzek valami jobbat, bár nem tudom a belecsúsztatós bőrtokon kívül megvédte-e volna bármi is.
Annak a cégnek írtam akiknek meg van adva az elérhetősége (HTC facebook). Meglátjuk mennyi idő alatt és mit válaszolnak, legalább megtudjuk milyen az új szolgáltatás.
-
Petyb00
aktív tag
-
-
twine
veterán
válasz
Dicker #12658 üzenetére
+1
Talán ezért is zártam ennyire a szívembe ezt a készüléket...az elmult cca 13 évben mióta pda-t használok, talán soha nem volt ilyenben részem....vásárlás óta nem volt "rendszer visszaállítás" etc.....egyszerűen csak kicsomagoltam és használom
(De ehhez őszintén az is hozzátartozik hogy androidból csak a második, és ugye ehhez endszer szinten nem is nyultam hozzá hiszen nincs root-om,,,míg a Syxalagnál Romoltam)
I love thisgameSmartPhone! -
Avicularia
veterán
-
mumk1
addikt
válasz
Dicker #12298 üzenetére
Szedtem már szét, többet is és többször is. Nem mondom hogy könnyen lejön, de pont azért, hogy ne maradjon rajta sérülés, nem használtam semmi szerszámot hozzá. A visszarakásnál kell nagyon odafigyelni, hogy a power gomb és a hangerő gomb műanyag kezelője a helyén maradjon a visszaillesztésnél, illetve ha valaki a wifi antennát összeforrasztja, akkor csak olyan keresztmetszetű kábelt használjon, ami elfér a burkolat alatt, mert ez eltarthatja és utána nem illeszkedik pontosan vissza a burkolat.
-
zezoka
őstag
válasz
Dicker #12298 üzenetére
Nem tűnik túl bonyolultnak, de csak akkor állnék neki, ha nagyon kell!
Szétszerelés
Nem hiszem el, h ennyi feszegetés után nem fog ltszani rajta semmi. Viszont előbb utóbb lehet lesz hozzá nagyobb kapacitású aksi, amit akkor így ki lehet cserélni otthon!Szerk.: Habár az alapalapot is ki kell hozzá szedni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest