- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
BenHans #35777 üzenetére
Lehet en vok hulye de jott kitkat frissites a telohoz ? Csak mert en meg mindig 4.2 nel tartok...
gyari rom, bar gondolkoztam ugyis lejar a gari radobnek valamit. Van errol vmi reszletes iras ?
En is a chrome ra gondoltam, mert asszony lg g2 je is csinalja es chrome az egyetlen kozos pont -
kirkri
addikt
válasz
BenHans #35057 üzenetére
Steve1207 ügye kísértetiesen hasonlít a tiédre, végül ő kapott egy One-t. Kérdezd meg tőle, hogy kivel egyeztetett a HTC-nél. (Bár lehet, hogy csak az ügyfélszolgálat névtelen operátorai közül valakivel)
-
ferob
őstag
válasz
BenHans #35055 üzenetére
Ki tudja, hogy mi okból, de nem tudták beazonosítani a hibákat, talán akkor nem produkálta, a foltot meg nem tudom mennyire látszik, de ha újra beküldöd, akkor célszerű lenne előtte a HTC-vel egyeztetni, hogy már unod ezt és ezúttal tájékoztatod őket, hogy hol és mikor (IMEI stb.) fogod leadni és ezúttal intéztessék el.
Ha szerencséd van, akkor így megjavítják, ha nem, akkor meg jön a szokásos tortúra, hogy elérd a cserét.
12x volt szervizben a másik és 10x javították?
Az azért a legkedvezőbb esetben is több hónap javítási idő. -
-
ferob
őstag
válasz
BenHans #34970 üzenetére
Ha úgy gondolod, azzal biztos működik, akkor ahogyan jónak érzed, sajnos látatlanban több ötletem nekem sincs.
(#34968) s3nsitivity: Az egy dolog, hogy régebben is felvágtál így mellékesen ezzel az elevate dologgal, de a személyeskedés már lehet átlép egy határt, úgyhogy ezt mellőzd.
-
ferob
őstag
válasz
BenHans #34958 üzenetére
Nem is értem, hogy miért próbálkozol olyan leírásokkal, amik 2012-ben keletkeztek, amikor egyértelmű, hogy akkor még nem volt normális windows 8-as támogatás.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a leírások csak az adb/fastboot működtetéséhez kellenek, nem pedig ahhoz, hogy lássad az MTP eszközt, elvégre te nem bootloadert akarsz nyitni meg hasonlók.Azon meg már nem csodálkozok, hogy most azért nem működik, mert már mindenféle próbálkozástól tele lett szemetelve a különféle driverekkel, de az sem meglepő, hogy amikor letöltötted a friss Sync Managert, akkor valamit talált, mert az új már jó ideje támogatja a windows 8-at, de még a 8.1-et is.
Ezek után, már nem is tudok mit javasolni, mert ki tudja, hogy mit nem telepítettél vagy állítottál már át, így a legjobb, ha fogod és újra felrakod azt a friss windowst és utána telepíted a letöltött friss Sync Managert, mert úgy biztos, hogy nem lesz gond (persze előtte felrakod rendesen az alaplapodhoz/gépedhez való drivereket, ami feltételezem windos 8-at támogat, mert ellenkező esetben nem lennék meglepve, ha ez miatt nem menne valami).
Más: Csak akkor nincs media playered, ha N vagy KN verziós windowst telepítettél, de ez nem is kell ahhoz, hogy működjön.
(#34960) Lacopapi: Csak windows xp alatt volt szükséges hozzá a media player, a vistától kezdve már be van építve az mtp támogatás.
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans #34958 üzenetére
Ezt azt ajánlotta hogy a rendszer windows könyvtárából töröljem az összes wpdmtp elemet és utána driverezzek. De nem tudom ez milyen problémát szülne a nyakamba ha ezeket törölném... hagyom most a fenébe.
Nem rég van csak win8-am nem is ismerem igazán. De itt nem tudom hogy kell lennie de nekem win7 alatt volt windows media playerem itt nincs, és valahol azt írták hogy kéne bár nem tudom mi köze van a telefon csatolásához de m1.
-
ferob
őstag
válasz
BenHans #34951 üzenetére
Mindenesetre azért linkeltem, mert az a friss és azzal érdemes bármit kezdeni, de remélem nem a mass storage módot keresed és azt próbálnád előhozni, mert az gyári ROM-mal már nem elérhető funkció.
Az biztos, hogy a rengeteg módosítgatás a windows alatt semmit nem fog segíteni, de a hiba biztos, hogy nálad van, így ha eddig működött és most az új rendszer alatt nem, akkor érdemes lenne körülnézni a géped illesztőprogramjai között, mert inkább azzal lesz a probléma.
-
ferob
őstag
válasz
BenHans #34949 üzenetére
Elsőként pl. konkrétan ezt kéne tenned, hogy telepíted a HTC Sync Manager-t, de előtte szedd le azokat, amiket felraktál és indítsd újra a gépet.
Ha nem szándékozod használni, akkor utána kiveszed a pipát az elől, hogy elinduljon csatlakoztatáskor és a problémád már meg is oldódott. -
szunyi777
őstag
válasz
BenHans #34494 üzenetére
Én ezt a DRIVERT tettem fel anno, van benne egy leirat is, mit hogy.
Kicsit rövid, velős de érthető.
A lényeg, hogy elötte mindenképp engedélyezni kell a win 8-nak az aláíratlan illesztőprogramotat, ezért kell a speciális újrainditás.
A win8 eszközkezelőben kell majd cserélned a htc drivereket, úgy hogy a készülék csatlakoztatva van.@bzoley irta, hogy neki nem volt rá szükség. Lehet. Nekem is csak igy volt hajlandó felismerni. Jelzem mégegyszer, hogy fastboot módban nem látta a készüléket, simán csatlakoztatva háttértárként igen.
-
szunyi777
őstag
válasz
BenHans #34449 üzenetére
Nekem sin bajom a Win 8.1 alatt, de volt az ADB driverekkel.
Próbáld ezeket, vagy keresni más Win 8 drivert, ha nem ismeri fel.
Nekem SlimBean romon a Rendszer/tárhely beállitásoknál van egy "Számitógépes usb-kapcsolat" menü, ott 3 lehetőség van.
Alapból Én a (MTP) szoktam a saját gépemen, de a munkahelyi XP, csak MASS STORAGE beállitással hajlandó látni a készüléket.
Stock romon nem tudom, hogy van-e ilyen lehetőség?! -
kirkri
addikt
válasz
BenHans #34397 üzenetére
Szétesik a kép, ez elég lesz kórismeretnek. Ez egy ismert probléma, amit alaplap cserével lehet csak gyógyítani. Ha úgy jön vissza szervizből, hogy az alaplap nem lett cserélve, akkor ne is vidd haza, küldd vissza azonnal, mert csak az időd vesztegeted vele, máshogy nem javítható. Alaplap csere után az aksi problémád megoldódik, mert azt automatikusan cserélik. Elvileg a hívás probléma is meg kellene oldódjon, ugyan azt okozhatja az antenna panel hibája is, de nem valószínű. Szóval érdemes ráíratni a jel eldobását is, hogy kicseréljék azt a panelt is.
A sárgulás miatt kijelzőt cserélnek.A csehek mostanában úgy tűnik minden nyitott bootloaderes teló szervizelését elutasítják. Gondolom a HTC nem akar már ilyenekre pénzt költeni az ínséges időkben. Tudom ez téged nem érint, csak érdekességként említettem meg.
-
zolikaDB
veterán
válasz
BenHans #31523 üzenetére
Köszönöm szépen! De érdekes... Tegnap reggel még megtudtam nézni a One X árát a T oldalán, este már nem volt fent, csak úgy találom meg, ha google-el keresem... -> [link] Plusz csak személyesen vehető át, és nekem a kedvezményes ár csak webshopos vásárlással jön ki jól. De akkor minek kínálja fel?
Pedig azt kell mondjam, de k.rva gusztusos kis teló!!!
Na, várnom kell akkor a HTC One-ra -
Hegasus
senior tag
válasz
BenHans #31499 üzenetére
természetesen hibák vannak mindenhol, amit igyekeznek kijavítani némelyik készüléken hol előbb, hol utóbb. De egy nexusnál ugye ha van hiba, azonnal leközli minden hírportál, még ha nem is jelentős, vagy csak néhány user-nél jelentkezik, de a google 1-3 frissítés után már ki is javít (nagyjából) egy főverziót.
De ennyi erővel minden egyes készüléknél "béta teszter" vagy a kezdetekben. (igazából csak ezen akadtam fenn) -
Hegasus
senior tag
válasz
BenHans #31466 üzenetére
csak kíváncsiságból, de honnan jött ez ormótlan hülyeség, hogy a nexus tulajok "béta teszterek"? esetleg az android 1.0 vagy netán a 2.0-ás időszakból?
a legbugosabbnak titulált 4.2-vel a nexusomon nem volt annyi problémám mint itt az agyon frissített, meg "javítgatott" 4.1.1-el
ami igaz, hogy fapadosak, nincs semmi előre telepített hasznos program. (és most nem a csilivili időjárásra gondolok, hanem pl applocker, vagy appbackup...) nexuson neked kell válogatni a playből, mi kell és mi nem, ami még lehet előnyösebb is...
De hidd el, a google-nál jobban értenek az androidhoz, mint bármelyik gyártó. -
Zsirmanc
aktív tag
válasz
BenHans #31421 üzenetére
Persze biztos klassz, meg tényleg ez egy kicsit olyan ez az új felület, mintha másik telót kapnál, csak a HTC egyik védjegye volt ez az időjáráos cucc. Már HTC Tytn koromban (nem mostanában volt) használtuk a főzőtt ROM-ot amiben benne volt ez az animáció winCE 6 alatt és most ezzel vége. Nekem ez egy kicsit olyan, hogy innentől nem ragaszkodom annyira a HTC telefonhoz, majd ha lesz a váltás, mert végül is az új kinézettel lehetne majdnem akár mi is. Érdekes, hogy nincs valami gyári letölthető időjárás app, hogy aki szereti annak meglehessen az ablaltörlő ha az a hobbija. Na mindegy, ez van, nekem ez igy pont megfelelő.
-
Zsirmanc
aktív tag
-
ferob
őstag
válasz
BenHans #30274 üzenetére
Azt követően pár verzióval végre kijavították a dolgot és utána már rendesen működött és elvileg jól is működik a jelenlegi verzióval is.
Bár az új verziók se hoztak nagy megváltást azóta se, pl. olyan dologgal kapcsolatban, mint a kijelző és a kapacitív gombsor kikapcsolása hívás közben, de persze rengeteg apró hibája van még.Én azóta, ha lehet, akkor a LINE nevű alkalmazást használom ilyen célokra.
Mondjuk itt is jelen van (bár minden egyéb ilyen alkalmazásnál is), hogy nem tudja lekapcsolni a kijelzőt és a kapacitív gombok világítását, de ezen túl más gondja nincs és a hívás minősége állandó, valamint nem is szakadozik.
(Persze, ha a legjobb minőség kell a hanghívásnál, akkor a Skype jön egyedül szóba, ha wifivel használjuk, de mobilnettel nem alternatíva, mert úgy a legtöbbször használhatatlan.)A billentyűzetes kérdéssel kapcsolatban nekem a Swype jött be eddig a legjobban, főként azért, mert lokalizált a kiosztása, tehát az ékezetes karakterek legnagyobb része külön billentyűt kapott és a jelenlegi tapasztalataim szerint nincs másik olyan alkalmazás, ami rendelkezik magyar szótárral és lokalizált kiosztással.
-
-
N.E.R.O.
tag
válasz
BenHans #29739 üzenetére
Gondolkodtam azon is, de amennyivel erősebb az akksi, pont annyival fogyaszt többet az emelt órajelű proci és a Tegra.
A sok memória nekem nem feltétel, mert nem filmezek a telefonról, csak előny ha van. És egyébként is fölöslegesen erősnek érzem már a négy magot is, nemhogy az emelt órajelű négy magot.
És sajnos ez már kiesik az anyagi keretemből.
A sima One X(L) már 92.000 ért van.
Vagy sokkal olcsóbban is ha az e-bay-en rendelem Hong-Kongból... -
Atmo
senior tag
válasz
BenHans #29658 üzenetére
Köszi a számot, ez nagyon jó, élek vele.
Van vadi újonnan 70-ért is, az eladó nem állítja, hogy van rá garancia, de volt aki HTC garral, papír nélkül kínálta, már nem emlékszem mennyiért, de nem több az se 70-nél. Amúgy 60-ért is látni, mind papír nélkül.
Nem vagyok egy paranoiás típus, nem szokott izgatni van-e papír vagy nincs, de most kicsit félek, hogy megveszem papír nélkül, és pl. besárgul a kijelzője vagy bármi más problémája lesz, aztán buktam az egészet
-
Atmo
senior tag
válasz
BenHans #29656 üzenetére
Kösz az infót.
Még nincs probléma, csak olvasom itt a típushibákat és nem akarom beszponi azzal, hogy veszek egy papír nélküli telót, amire vagy van HTC gari vagy csak állítja az eladó.... ezért kérdezem, hogy létezik-e egyáltalán papír nélküli, független telóra HTC garancia.
-
LouiS22
veterán
válasz
BenHans #29043 üzenetére
"Although there's still no official announcement from HTC, clues from its regional subsidiaries suggest the update is due to launch in the very near future."
Majd ha hivatalos megerősítés lesz. Addig a szerintem július és hasonló értesülések csak arra jók, hogy hergeljék a népet.
-
Hegasus
senior tag
válasz
BenHans #28820 üzenetére
jah és a csúcsgrafikához hozzá szólva: ez az állat(vagy épp okos) nvidia kivette a tegra3 effekteket és újból eladja mint tegra4 hiper mega special effekt
ez a komment mindent leír: "When tegra 5 comes out tegra 4 will all of the sudden not be able to handle water and particle effects. Lol."
én valami jobb grafikai fejlődésre számítottam, de legalább eldőlt nálam melyik soc a tuti befutó most már, és talán nem véletlen, hogy már a samsung is qualcomm-al adja ki a készülékeit, mert ő se bírja az exynosokat szinten tartani a sanpi-kal. -
LouiS22
veterán
válasz
BenHans #28344 üzenetére
Drága barátom, a One X-re egy dolog miatt nincs S-OFF (és így egy év után valszeg nem is lesz): ez meg a Tegra. De erről már korábban értekeztem itt.
És tévedés: nem ez a HTC első baklövése. Ez már a sokadik. Kezdték a Desire körüli frissítési kamuzásokkal, meg úgy általában a frissítési téma nem fekszik nekik. Az S-OFF miatt meg nem csak a HOX-nál volt felháborodás. Maga az volt a pofátlanság, amikor a nyitást nagy örömmel bejelentették, aztán apróbetűből derült ki, hogy akkor bukó a garancia.
-
Hegasus
senior tag
válasz
BenHans #27657 üzenetére
időközbe (#27650) ferob kolléga leírta mi lehet a probléma :S
batai15 tégy egy próbát egy másik (mondjuk apex) launcherrel és az opera mini böngészővel és láss csodát... (és ne félj a sense programok: tárcsázó, időjárás, naptár, stb... mind megmarad, csak a widgeteket kell pótolni)
-
Tyer
őstag
válasz
BenHans #27191 üzenetére
Képzeljétek el a törpenyuszi orrával:
MultitouchKomolyra forditva amugy ez a fekvőtámasz proginál elég hasznos...
-
kirkri
addikt
válasz
BenHans #27137 üzenetére
Ez nem köthető a wifi hibához.
A SIM kártyával kapcsolatban:
Két telefonban cseréltettem SIM kártyát és azzal a sztorival mentem én is mint te, hogy időnként nem látja a telefon a SIM-et és kiírja, hogy helyezze be a kártyát. Mivel ezt ott helyben esélytelen reprodukálni, így minden esetben automatikusan ingyen cserélik a kártyát.
Ez a Vodánál már teljes siker, mivel a Voda SIM kártyái olyan kialakításúak, hogy normál, vagy micro SIM méret is kitörhető belőle. Ugyanakkor egy fél éve a tesóm bement a T-Mobile-hoz és előadta ő is a monológot, erre kapott egy új normál méretű SIM kártyát, mivel a "problémás" SIM is normál volt. Azóta már lehet, hogy a T-Mobile is csak olyan kártyákat használ, amiből mindkét méret kitörhető. -
g0n21
senior tag
válasz
BenHans #27035 üzenetére
Tegnap kaptam vissza, két hét után, két hetet ígértek, pontosak voltak.
Wifi hiba, karcos kameravédö, és hullámzó kijelző miatt. Hangszórót cseréltek, hátlapot, és megoldották a wifit, a kijelzőjét leszarták.
Én közvetlen a telemaxba vittem, így tartották a két hetet, a garilevelem t-mobilos. Keress vissza a hozzászólásaimban.... -
-
batai15
félisten
-
Hegasus
senior tag
válasz
BenHans #25790 üzenetére
nekem a mediaszerver merülést megoldotta a "médiatároló" és a "htcmediacacheservice" leállítása és adatainak törlése, utána pedig egy újraindítás (mp3-ból nem töröltem elejétől fogva semmit inkább csak hozzáadtam)
a com.htc.launcher merülést pedig a launcher váltás oldotta meg.meg is lett az eredménye reggel 8kor húztam le a töltőröl, és azóta csak levelekt olvastam és letöltöttem ezt, és most van 99%-on
-
Hegasus
senior tag
válasz
BenHans #25132 üzenetére
Ettől féltem... :S
Nézd meg rögtön az első havas képet, azon is az alsó autó rendszámát... Noha kicsibe, vagy telefon kijelzőn jól néz ki szó se róla, de 4 mpx az 4 mpx... Az ilyen apró (ámde lehet fontos) részletek elvesznek, mert nincs elég pixel ami kirajzolja...
Vagy vegyünk egy családi fotót, azon is sok ember arcát, sajnos nem mindegy, hogy egy arcot x számú pixel vagy négyszer annyi pixel rajzol ki.
De majd jövőre talán már tovább fejlesztik ezt a technológiát, több mpx-esre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest