- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
Miért látom mindenütt, hogy a TWRP-t ajánlják a CWM-vel szemben? Nálam előbbinél nem működik a touch, mint ahogy sokan másoknál sem. Igazából mindegy melyiket használom, nem?
-
aAron_
őstag
Köszi, meg is nézem milyen
-
aAron_
őstag
Sziasztok!
IceColdJellyvel, ill a mostani CM 10.2-vel sem túl jó a GPS/WIFI, tudnátok ajánlani valamilyen jó rom/kernel párost? sense vagy sem az mindegy, persze minél közelebb van egy nexushoz annál jobb
xda-t nézegetve egyszerűen nem tudom kideríteni, hogy mit lenne érdemes (de még ezt a topicot olvasva sem
)
-
aAron_
őstag
Sziasztok!
Régen jártam erre
most szeretnék egy új romot feltenni, szerintetek mit érdemes? melyik számít vajon most a legfejlettebbnek? sense menteset szeretnék, nem kell semmi extra, csak legyen a lehető legstabilabb jó akkuidővel
a másik, ha felteszek mondjuk egy ice cold jelly-t akkor ahhoz külön kell flashelni a kernelt is? sajnos a mostani rendszerem nem túl stabil, szerintem előző romolásnál valamit nem jól csináltam
-
aAron_
őstag
Nektek mekkora a max cpu temp komolyabb játék közben? nekem felment 80-ig ami kicsit hihetetlen, telefont nem éreztem annyira durván forrónak.
más: hogyan lehet az akku állapotát ellenőrizni? a gyári beépített teszt ebben a romban nincs benne
még valami, néha a zene meg meg akad, játékok közben a hang, ez mitől lehet? gyári romon és most is előfordul, néha elég zavaró... eddig arra gyanakodtam, hogy SW-es hiba, de most már nem vagyok olyan biztos benne
(fülhallgatóval és anélkül is)
-
-
aAron_
őstag
sikeresen felraktam nagy nehezen a ICJ romot, most már csak egy problémám van, csak recovery látja az "SD card"-ot, mi lehet a baj? "wipe"-oltam
-
aAron_
őstag
hihetetlen vagyok
köszi
azonban most egy másik akadályba ütköztem, nem igazán értem, hogyan tette fel ezt a custom recovery-t, pedig elvileg mondja... "This video also contains information about how to flash a custom recovery"
jelenleg ott tartok, hogy már a gyári android el sem indul
tudnátok még segíteni?
ezt akarom feltenni: IceColdJelly422 - 3.1 - JellyBean 4.2.2_r1.1
-
aAron_
őstag
üdv. régen jártam erre
valaki tudna segíteni, ezt a Flashing ICJ
útmutatót követem, de 7:00 körül elakadok, ezt a hibaüzenetet kapom:D:\Downloads\adt-bundle-windows-x86_64-20130219\adt-bundle-windows-x86_64-201302
19\sdk\platform-tools>fastboot erase cashe
erasing 'cashe'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.141smi lehet a baj? (azt, hogy ez a gyakorlatban mit csinál nem tudom pontosan
)
-
aAron_
őstag
válasz
Steve1207 #25346 üzenetére
nem, fájlkezelőből sem bírtam megnyitni semmilyen videó/hangfile-t semmilyen programmal sem
újraindítás után jött rendbe a rendszer
(#25347) martinkeet: DICE van nekem is fönt, de ez nem hiszem, hogy amiatt lenne
zenehallgatás közben is szokott mostanában néha meg meg akadni, "kattogni", úgy mint a yt videók alatt, arra már mások is panaszkodtak, de lehet ez már teljesen más probléma, FR kéne már neki úgy érzem
-
aAron_
őstag
hát ez marha jó, ma reggel azért nem ébredtem fel időben, mert a hox megint meghülyült (egyszer már volt ilyen), semmilyen hangfájlt (videót) sem képes megnyitni, így az ébresztő is némán szól
találkozott bárki már ilyen hibával?
-
aAron_
őstag
SwipePad: Hyperspace Launcher érdemes kipróbálni, leginkább azoknak akiknek túl lassú a sense-es recent task manager videó
-
aAron_
őstag
meguntam a hox sw-es hülyeségeit, úgy érzem ideje változtatni ezen
légyszíves segítsetek egy kicsit ebben, ti milyen romot tennétek fel? szempontjaim:
1. legyen atom stabil
2. ne legyen bugos
3. ne legyen sense- gyári driod előnyben
4. lehetőleg a legtöbb gyári funkció működjön (kamera, bluetooth, wifi hotspot, OTG, stb.)
5. JB
6. akku idő
7. legyen hozzá support még egy darabig, esetleg OTA frissítéssel(van ilyen?)
személyre szabhatóság nem olyan komoly szempont, gondolom egyéb programokkal megoldható minden
amiket eddig én néztem: TripNDroid CM 10.1, IceColdJelly421, de ezeken kívül még látom rengeteg van, kicsit a bőség zavarával küzdök
kernellel kell/érdemes valamit csinálni? még sosem csináltam ilyet, elég zöldfülű vagyok...
-
aAron_
őstag
(#22942) H3gam: Ahhoz képest, hogy itt mennyit panaszkodunk erre-arra elég érdekes, meglepő számomra, hogy Angliában ennyire vezet
-
aAron_
őstag
válasz
martinkeet #22097 üzenetére
csodák nincsenek, aki ilyen olcsón
adja, hirdeti az olyan is... már rengeteg helyen láttam ilyet, de az emberek újra és újra bedőlnek nekik -
aAron_
őstag
válasz
Avicularia #21542 üzenetére
ez nem inkább valami rdsz hiba volt? egyébként beszélgetés alatt a üzenet küldést értettem
-
aAron_
őstag
viberen beszélgettem éppen valakivel, amikor hirtelen elfeketedett a képernyő, jobb oldalt pedig fehér csíkok jelentek meg a képernyő szélén, csak a restart segített, teljesen lefagyott, valaki találkozott már ilyennel? nagyon nem tetszik ez nekem...
-
aAron_
őstag
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a power gomb megnyomására nem reagált semmi sem a telefon egy darabig? eddig is éreztem ilyen, csak mindig arra gondoltam, hogy rosszul nyomtam meg, de ma először már pár másodpercig sem csinált semmit sem, akár hogyan nyomtam meg
-
aAron_
őstag
az normális, hogy ha antutu-ban 3D graphics-ra csak 3359 pontot kapok? összehasonlítás szerint ~3900 pont kéne, azért ez elég nagy különbség, ill mintha játékokban is lehetne érezni
(#20930) jilian: +1 itt
-
aAron_
őstag
válasz
mikkokawa #20694 üzenetére
ezzel nem mész sokra, de nem hiszem, hogy itt bárki tudna okosabbat mondani
egyébként gondolom szervizben hamar meg tudják oldani, mivel szoftveres hiba
-
aAron_
őstag
válasz
Rascally81 #19906 üzenetére
tehát maximum 40%-ot tölt rá az aksira? az még mindig nem valami fényes, 2.5 helyett így 3.5 óráig bírná a netezést, ha jól számolok. nekem olyan kéne ami legalább dupla üzemidőt biztosít, legalábbis az lenne az ideális, 2200 mAh-estől ezt el is várnám
ha már lúd legyen kövér
, csak az a baj, hogy itt tényleg szó szerint kell érteni, néztem majdnem ugyan ennyiért 3500 mAh-et, de az már elég randa, meg ebből kiindulva az sem lehet valami jó
találtam olyat is ami majdnem ugyan így néz ki -egész tűrhető- , 3500 mAh-es, de az már 120$, az kicsit sok
visszakerestem rá a topicban, de nem találtam hol beszéltetek róla mostanában
(#19905) bounty123: dx.com-on sem találtam sok mindent
-
aAron_
őstag
Valakinek nincs véletlenül egy ilyennel kapcsolatban valami tapasztalata? Bemerjem vállalni? Ár egész jó, szinte már túl jó is
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
megjött az ICS a htc_32 re
-
aAron_
őstag
válasz
steadywarp #18350 üzenetére
tehát hiába töltöd közben mégis lemerülnem lapoztam
(#18354) kdava: sajnos a root is eltünthetelen nyomokat hagy maga után
-
aAron_
őstag
úgy érzem lassan eljön a bootloader nyitás ideje, JB-t még megvárom, de nagy megváltást nem várok tőle, custom romok nagyobb supportot kapnak
gondolom 4.2 is hamarosan lesz...
ha fél év alatt semmi HW-es baja nem lett a telefonomnak akkor remélhetőleg ez után sem lesz már
-
aAron_
őstag
ismerős, marha idegesítő...
(#18119) Markyxx: annyira nincs, hogy még a szolgáltatói telefonok is függetlenek (kivéve ha import)
(#18121) dani786: az olcsóbb esetében azt írják, hogy import, tehát valószínű bekapcsoláskor megjelenik egy szolgáltatói logó, de gyakorlatban ha jól tudom ennek semmi jelentősége, pláne ha 2 év gyári garancia van rá
-
aAron_
őstag
Azt hiszem ez még jobban érint minket: HOX vs HOX+ mondjuk úgy lenne fair ha már meg lenne a 4.1 nekünk is...
-
aAron_
őstag
wow, ezt láttátok már? HOX+ unboxing MA gondolom akkor lesz teszt is hamarosan
nokia mintha apple-t játszana mostanában, árazása is olyan
-
aAron_
őstag
Mikor jön már a 4.2?
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
válasz
steadywarp #16955 üzenetére
hard reset ajánlottabb ilyen nagy mértékű rendszerfrissítés előtt, de nem feltétlen muszáj én biztos fogom
(#16957) LouiS22: nekem is fullon van a 32 gb, 32 db játék, zene, képek, pár videó és tele is van kb, és filmeket még fel sem raktam rá
-
aAron_
őstag
Valaki ezt a screen protectort ismeri/használja?
-
-
aAron_
őstag
válasz
barathmarton #16072 üzenetére
Szerintem hülyeség emiatt szervizbe vinni, enyém is ilyen, egyáltalán nem zavar, nem szoktam erősen nyomkodni.
-
aAron_
őstag
Nektek jó most az időjárás frissítés?
-
aAron_
őstag
válasz
Carasc0 #15611 üzenetére
az ilyen webshopokkal óvatosan! már kilett beszélve egyszer itt a topicban, keress vissza rá. egyébként a szolgáltatóknál is kártyafüggetlen készüléket kapsz, lehet így jobban megéri náluk megvenni. azt a kevés pluszt szerintem megéri rááldozni ha tényleg rendes garanciát akarsz
-
aAron_
őstag
nekem igen, eleinte zavart, de rájöttem semmi jelentősége nincs a gyakorlatban, szerintem nem kell vele foglalkozni
(#15609) Carasc0: minden fanatizmust félretéve szerintem ez a legjobb telefon jelenleg a piacon amit itthon lehet kapni. talán a one x+ jöhet még számításba, ha azok a dolgok amiket hozni fog neked fontosak, és nem sajnálod rá a pénzt.
-
aAron_
őstag
Eddig nekem sem tűnt fel, de hogy így társalgunk róla itt most már én is észrevettem.
Aki már kipróbált JB romot (hox+) attól kérdezném, hogy a multitasking mennyit változott? már valaki kérdezte előttem is, de ha jól tudom nem kapott választ. egyre jobban él bennem a romolás, rootolás gondolata, persze mostmár azért megvárom az új update-et, csak kíváncsi vagyok.
-
aAron_
őstag
válasz
hurrikan #15258 üzenetére
nehogy túl jó legyen véletlenül, meg aztán az a +512 mb túl drága lenne. egyébként én már allergiás vagyok az ilyen nem kerek számú memóriákra (érts nem 2 hatványai) vicc
(#15259) HUTCHDB:spórolnak vele, legtöbb helyen már nem kapsz a telóhoz
egyébként kb a felét éri mint amennyibe kerül, beats is ilyen snobság lett (vagy talán volt mindig is) -
aAron_
őstag
tehát már biztos, hogy legyen lesz otg?
-
aAron_
őstag
válasz
LouiS22 #14734 üzenetére
fcsaba89: Nem olyan biztos az!
-
aAron_
őstag
Erre nézzétek rá, remek app!
-
aAron_
őstag
Én egy ilyet vettem, nagyon meg vagyok elégedve vele, jól néz ki, jó a fogása, vékony és még olcsó is volt. talán ez egyetlen hátránya, hogy alul-felül nem véd tökéletesen.
-
aAron_
őstag
akkor bocs, nálam is világít, már régóta, gondoltam ez normális.
szívás mert nekem a viber kell...
-
aAron_
őstag
válasz
Dicker #14484 üzenetére
Az a fifa jó? nagyon le van szavazva. mondjuk elég fura az eloszlás, kb csak 1es meg 5ös
Én a Word of Goo-t ajánlom mindenkinek, eddig csak free-vel játszottam, de már az nagyon megtetszett. most végre megvettem
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
Ez a játék marha jó
-
aAron_
őstag
Pár fotó amit én lőttem, szerintem teljesen rendben van, kamera miatt felesleges panaszkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest