- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ferob
őstag
válasz
Sera26 #36681 üzenetére
Valamit elnéztél, mert a kijelző és a készülékház között megannyi dolog van, így nem is lehetne ez a kettő egymáshoz ragasztva, de ettől függetlenül az egész telefon belsejét ki lehet emelni belőle a kijelzővel együtt, mert egy kis próbálkozás után szépen elengedi és ugyanúgy vissza is tudod majd helyezni.
A megfelelő és tartós javításhoz célszerű minimálisan kihajtani az elhajlott érintkezőt, majd a szükséges helyekre távtartót behelyezni az alábbi szerelési útmutató alapján.
-
kirkri
addikt
válasz
Sera26 #35117 üzenetére
Gyakorlattal egyszerű szétszedni. Nem is ez a figyelmet igénylő feladat, hanem az alaplapnál kell óvatosnak lenni, nehogy elhalálozás legyen a vége. Ugyanis a videón biztosan láttad, hogy az alaplap belső oldalára csatlakozik az akkumulátor, tehát ki kell venni a helyéről. A rézfóliát érdemes csak az akkumulátorról lehúzni, az alaplapon rajtahagyni, így nem kell a visszarakásnál parázni, hogy a sokat emlegetett tekercseket a nyomkodással tönkretennéd.
Sajnos abban nincs tapasztalatom, hogy az eBay-en vásárolható aksik milyenek.
-
sif85
tag
válasz
Sera26 #26263 üzenetére
Sajnos a zászlóshajóknak ez a sorsuk... :-) Ezért veszem meg én is őket ~10 hónap késéssel félár alatt...
Kíváncsiságból kérdezem, hogy mi lett volna az elképzelésed?
Amit leírtam azok sacc/kb hardverapró árak.
Elképzelhető, hogy más nem így gondolja..Más aukciós portálon esetlegesen jóval korrektebb áron is elmehet, bár ott meg a jordánparti érdekeknek megfelelően jutalékot kell fizetned...
-
Tatu-1981
tag
válasz
Sera26 #20130 üzenetére
Valaki azt is javasolta még, hogy nevezzem át a DCIM mappát. Nem tudom, ennek mi köze lehetett a dologhoz, de nálam az utolsó újraindítás (power gomb hosszan nyomásával) előtt megvolt a DCIM mappa átnevezése is, és az időjárás alkalmazás leszedése is, és újraindítás után újra feltéve működött.
Amúgy igen, JB frissítés után jelentkezett nálam is a probléma.
És nálam is igaz volt, hogy google maps, gps tudták a pozíciómat, csak az időjárás alkalmazás nem vette át.
-
Tatu-1981
tag
válasz
Sera26 #20116 üzenetére
Nálam is volt ez a probléma az időjárás alkalmazásnál. Többen azt tanácsolták, hogy vegyem le az alkalmazást a kezdőképernyőről (máshonnan is , ha esetleg töb helyen van fent), aztán újraindítás, utána újra kitenni az alkalmazást, és utána elvileg megy.
Nekem ezt többször is meg kellett csinálnom, mire működött, de végül is sikerült.
-
rgeorge
addikt
válasz
Sera26 #17211 üzenetére
Ez valami HTC specifikus bug lesz. A Sensation-om is csinálta, de csak mostanában jöttem rá, hogy néhány furcsa jelenség mögött ez állhat. Egyrészt otthon a TP-1043ND ledobta időnként a net-et másrészt apósoméknál, ahol egy kis LinkSys kis router van, ott IP címütközések keletkeztek, amint beléptem a lakásba. Azóta, hogy más telefont használok, nincsenek ilyen gondok.
-
hurrikan
addikt
válasz
Sera26 #17188 üzenetére
Én is írtam korábban, hogy a kezdetektől, mióta megvettem a telefont, előfordul néha ez a hiba.
Nem sűrűn. Max. havonta 1-2 alkalommal tehát nem mondanám, hogy zavar. De már Június óta tapasztalom, még 4.0.3-al is megvolt és most is megvan, nekem is végig gyári van rajta. Most is ugyan az a ROM ami neked. -
persze főzött rommal megoldható, de aki kérdezte az hivatalos szoftverfrissítésre gondolt. Szerintem rengeteg a felesleges csicsa a sense 4ben, mint pl a 3d-s widgetek amiktől laggol a homescreen, kérdés hogy a főzött romoknál mennyi sense funkciótól kell majd elbúcsúzni ahhoz hogy rendesen fusson...
-
randras
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest