- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
enginev3.0 #26486 üzenetére
Nekem a múltkor olyan minőségben vett fel lassított felvételt h esküszöm anno a K700-asom jobbat csinált persze az nem lassítottan de ennek illene ezt is jobb minőségben.
-
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
válasz
enginev3.0 #26481 üzenetére
Pont ezt mondom én is.
-
markyy18
aktív tag
válasz
enginev3.0 #26479 üzenetére
Nekem csak annyi bajom van vele h ha elolvastam az üzenetet ott marad és ha zavar le kell törölni erre pedig nincs külön beállítás de összességében hasznos újítás.
-
markyy18
aktív tag
válasz
enginev3.0 #26477 üzenetére
Megy anélkül is csak a a facebook messenger kell h telepítve legyen. Igaz néha meg idegesítő de néha meg hasznos tud lenni.
-
markyy18
aktív tag
Igen az én laptopomat is itt javították csak jó tapasztalatom volt velük. 5 nap alatt kész volt úgy h ebben benne van a szállítás oda vissza.
Igaz az acer házhoz jött a laptopért. Úgy javították meg h előtte már belenyúltam mert sajnos a HDD ment tönkre a gép meg csak akkor ment ha nem volt benne. Sajnos akkoriban nagy szükségem volt a gépre igy szétszedtem de ők ennek ellenére javították nem vonták meg a garanciát se semmi.
-
markyy18
aktív tag
válasz
stilo18 #25696 üzenetére
Valahogy én is így értettem a hozzászólásom h persze kinek a pap kinek a paplan de az slcd2 minden csak nem gagyi.
Nem szaturál és emellett a feketéje sem vészes.
( #25697 ) MerLinh : hát ha mást nem a felbontása jobb.
A többiben meg csak nem fejlődtek vissza felé. Videókat nézve a One-ról egész jó az a kijelző de majd élőben.
-
markyy18
aktív tag
válasz
sprinter24 #25469 üzenetére
Kell hozzá a BIN fájl amivel eredetileg kinyitották. Anélkül nem fog menni.
-
markyy18
aktív tag
válasz
sprinter24 #25458 üzenetére
Az azt jelenti h ki volt nyitva de visszazárták. Ez így bukta.
Persze van h a szerviz jó indulatán múlnak dolgok.
-
markyy18
aktív tag
Az mitől lehet hogy youtube alkalmazás használata közben az értesítési sáv bal sarkában megjelenik egy szürke pötty majd néha eltűnik és kizárólag csak akkor ha nincs bekapcsolva az energia takarékos mód?? Más alkalmazásnál nem tapasztaltam. Nem is az hogy zavar csak furcsállom.
https://www.dropbox.com/s/2bn67u4nuh5s33f/Screenshot_2013-03-16-18-40-03.png
Ez a kép róla. Bocsánat de mobilról csak így tudom linkelni. -
markyy18
aktív tag
válasz
enginev3.0 #25036 üzenetére
Akkor jól emlékeztem hogy régen mikor először volt hox-om volt ilyen lehetőség.
Ez jb óta nincs?
-
markyy18
aktív tag
válasz
enginev3.0 #25028 üzenetére
Ezt én is hiányoltam. A friendstream-ben az új poszt és ott alul lehet kiválasztani h csatolni akarsz valamit. Rámégy h galéria és kiválasztod a kepet. Nekem így működik.
-
-
markyy18
aktív tag
válasz
enginev3.0 #24861 üzenetére
Mivel rootolni csak bootloader nyitással van lehetőség így sajnos ugrik a garancia.
-
markyy18
aktív tag
válasz
sprinter24 #24789 üzenetére
Nekem is volt a Sony ugyan azzal a Soc-al mint az XL és nem bírta jobban mint a HOX.
-
markyy18
aktív tag
válasz
sprinter24 #24784 üzenetére
Így így meg lehet szokni. Sonyhoz még meg gyors töltőm volt azzal nyomatta rendesen.
-
markyy18
aktív tag
válasz
sprinter24 #24780 üzenetére
Nekem is ilyen töltési időt produkál. Furcsa is volt a Sony T után h lassabb de nem probléma szerintem.
-
markyy18
aktív tag
válasz
kosturica #24622 üzenetére
Nekem is jutott eszembe h lehet a Gsam battery eszi az aksit.
Mert nekem ezalatt a kis idő alatt mióta meg van este kb egyszer van ébren a telefon egy kis időre és persze nincs fent a Gsam battery.
Merül 5%-ot de semmi 84-ről 14-re vagy bármi.
Igaz nekem nincs fent a Viber.
Más: Arra létezik megoldás h a gyári időjárás óra és a FriendStream frissítsem rendesen az aktuális pozíciómra? Mert sokszor megragad a régi pozíciómban és nem frissít. Van hogy csak azt írja ki h "jelenlegi pozíció". Újraindítás után persze megoldódik de aztán megint kezdi.
-
markyy18
aktív tag
válasz
I-S-T-I #24332 üzenetére
Köszönöm a segítséget majd személyesen bemegyek a T-pontba az a tuti.
H3gam: pont ezen törtem a fejem én is h legtöbb esetben elég a lassított sebesség is. De azért néha jól jönne a plusz net. Nekem általánosan elég egy hónapban a 300 ahogy mértem és azért 250 megát most lenyomni 32/32-es nettel néha kicsit sok.
-
markyy18
aktív tag
válasz
I-S-T-I #24330 üzenetére
Igen ezt eltaláltad like.
Gondolkoztam rajta mert jobban megéri, de hűség időm van 2 év az nem számít közben lehet változtatni?
Amit most eladtam Sonyt azt hűségre vettem és nem akarnám h bekavarjon a díjcsomag váltás és letiltsák a telefont. Vagy ettől nem kell félnem? -
markyy18
aktív tag
Üdvözlet mindenkinek!
Tegnaptól ismét Htc One X tulaj lettem. Kis kitérővel újra visszatértem. Szerettem a Sonyt de hiányzott a Sense.
Nekem is frissült a rendszer kicsit mintha jobb lenne de nem vettem észre nagyobb változást eddig. -
markyy18
aktív tag
Én ma lecseréltem a telefont. Nem bírtam elviselni hogy mindig hibás darabot kapok és csak cserélem meg cserélem újabb selejtes One X-re az előzőt. Ettől függetlenül azt mondom aki jó darabot kap jelenleg szerintem a legjobb telefont kapja meg.
Most is azt mondom hogy nem volt még jobb telefonom csak minőségben kicsit alul múlta magát sajnos emiatt cseréltem le az utolsó pillanatban.
Pacsi mindenkinek.Jó romozgatást és fórumozást.
-
markyy18
aktív tag
válasz
hurrikan #15419 üzenetére
Persze megoldjuk.
Amúgy furcsa mód lassan kezdem megszokni. A sárga folt is tűnik el vagyis furcsa mert néha előbukkan de alapvetően nem látni ez érdekes.
Pozitív élmény h végre megkaptam a dropbox + 23 Gb-ot.Egyéb: kinek van HT242W szériából telefonja és milyen gondok voltak vele? Van itt olyan aki ilyen szériájút hiba nélkül használ?
-
markyy18
aktív tag
Holnap nem érek rá de a pénteket próbálom megoldani. Csak ide ahol most cseréltem nem mennék vissza mert nem sokat ért a fickó az egészhez. Azt nem tudom mennyire igaz h még nem adtak el egy ilyen készüléket sem így az összes náluk raktáron lévő készülék régi gyártású?
Mire lehetne hivatkozni vagy bármi h újabbat hozzon? Esetleg kisebb T pontokban lehet cserét intézni? Sajna nekem csak Eger jöhet szóba ott elég korlátozott a dolog. Miskolcra tudnék menni de csak hétfőn.
-
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
Az itteni tapasztalatok alapján meg ha jól tudom a wifi problémáról volt valamilyen gyártói közlemény is. A többi az meg nem nagyon javított mert nekem az előző hullámzott meg pixelhibás is volt. A most kapott csak hullámzik eddig.
Persze az hogy HT23 vagy HT24 attól még lehet hibátlan. -
markyy18
aktív tag
Pixelhibás volt elég sok helyen. Bevittem beszéltek a HTC-vel mondták hogy akkor csere kaptam is másikat csak ez régi gyártású és félek lesz baja ennek is már most hullámzik rendesen meg ugye a HT24-es széria wifi hibás is lehet.
Youri: Akkor ha gondom lenne még hétfőn is bemehetek a T-hez? Vagyis az a kérdésem lényege hogy a 3 napba beleszámít a mai vagy nem?
-
markyy18
aktív tag
Na ma bementem a T-hez és kicserélték a telefont mivel pont bele estem a 10. napba. Sajnos a kapott széria száma HT242W ami nem éppen szerencsés . Jól tudom?
Viszont mondta a szervizes hogy van 3 nap cseregarancia. Mivel ma cserélték a készüléket akkor a 3 nap mikor telik le? Hétfőn?
Válaszokat köszönöm. -
markyy18
aktív tag
ERRE valaki?
-
markyy18
aktív tag
Az normális h a telefon egy idő után kikapcsolja a wifit?? Főleg teszi ezt este mert ma még egész nap simán csatlakozva van.
Úgy van beállítva h soha ne kapcsolja ki a wifit ha alvó módban van a telefon.
-
-
markyy18
aktív tag
Az a problémám csak nem látszik megoldódni hogy hiába van hsdpa lefedettségem nem nagyon vagy inkább nem is azt használja a telefon inkább edge-n tartózkodik. T-Mobile-os hálózat Miskolc-on. Tapasztalt valaki ilyesmit? Lehet köze annak hozzá hogy a sim-et én vágtam ki magamnak?
-
markyy18
aktív tag
Valaki tudna segíteni navigáció ügyben?
Melyiket érdemes feltelepíteni ami nem igényel netet? A hárombetűsből van már használható verzió?
Válaszokat előre is köszönöm. -
markyy18
aktív tag
Miért van az hogy hiába van HSDPA lefedettségem csak EDGE hálózaton van a telefon?
Szerk.: megoldódott. -
markyy18
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Ez a gyártási széria már mentesebb a hibáktól főleg a wifire gondolok itt mert a többi eddig tökéletes azzal meg ugye még később lehet baj de remélem nem lesz. Eddig nagyon tetszik a telefon már frissült is 4.0.4-re.
A szám egyezik a dobozon és a telefonon. -
markyy18
aktív tag
A most vett telefonom gyártási időpontja és helye SH27JW103357 ez mikori széria pontosan?
A T-Mobile-től vettem.
Ami viszont furcsa h a dobozt körbevevő papír le volt ragasztva rendesen de ami alatta a dobozon volt ragasztó csík az el volt vágva. -
markyy18
aktív tag
Megérkezett.
Egyszerűen tökéletes semmi hibája.
a kijelzője gyönyörű és semmiféle eddigi hibát nem tapasztaltam eddig.
-
markyy18
aktív tag
Na megrendeltem a "kicsikét".
Ha minden igaz kedden érkezik.
-
markyy18
aktív tag
Sziasztok!
Most jutottam el oda h összegyűlt a pénzem és szeretném megvenni a telefont. Kérdésem lenne h aki mostanában vett vagy tud róla valamilyen infót h T-Mobile-nál milyen gyártású készülékek vannak? Előfordulhat még h wifi vagy kijelző hibásat kapok? Valamint az az infó megállja a helyét h még mindig függetleneket árulnak? -
markyy18
aktív tag
Úgy tűnik ma nem lesz se One X+ se 5 colos négymagos Androidos bejelentés..
-
markyy18
aktív tag
válasz
Cingáriusz #13697 üzenetére
Ez minden androidos telefon sajátja. iOs-en még rosszabb a másolás. WP8-ban nem tudom de ha igen vegyél olyat.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Cingáriusz #13692 üzenetére
Én pontosan nem tudom de itt valaki tud olyan megoldást amivel valahogyan fel lehet másolni szétdarabolva egy nagyobb fájlt.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Cingáriusz #13689 üzenetére
A nagyobb fájlokat NTFS-re lehet másolni csak az a MS licence így az android hivatalosan nem használhatja. Fűzött romokban van erre lehetőség.
Már csak azért se rossz hogy le tud játszani 1080p-s videót mert ugye ezzel a felbontással vesz fel maga a telefon. -
markyy18
aktív tag
válasz
Cingáriusz #13687 üzenetére
Az android fájl rendszere miatt nem enged 4Gb-nál nagyobb fájlt másolni ha jól tudom.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Ra's al GHul #13450 üzenetére
Kicsit utána néztem és azt írják akiknek ilyen van hogy tökéletesen működik vele a beats profil.
-
markyy18
aktív tag
Van valakinek itt ILYEN fülese? Együtt működik ez a beats profillal?
Válaszokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest