- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
Igen, ez az opció is nagyon érik bennem
annyi a bibi, hogy a OneV-vel ugyanígy tettem, mondom ha másnem GPS-nek megtartom. Szóval az is ott van a fiókban
Megvan már régóta az utódja, szintén egy htc.Köszi azért, még meglátjuk. Igazából egy alternatívára lehet megtartom. Fel tudok vele okosítani egy buta tv-t. Van hozzá mhl kábelem, fixen rádugom a tv-re, aztán annyi. Vagyis majdnem jó az ötlet
Így nem tudom tölteni a telót
Szóval lehet mégis mennie kell -
pakfong
tag
HTC akksi teszt
Első körben 100%-ra kell tölteni az akkut, majd a tárcsázóba ezt kell beírni.
*#*#3424#*#*
Majd, "More>Battery Test"
Repülőgép módba teszed a telót, és nem lehet töltőn ekkor már a telefon. Futtasd a tesztet és egy óra múlva megtudod, hogy mi lett az eredmény.Korábban beírta már vki ezt a topicba, tőle van. Én januárban futtattam le, 91%-os lett, akkor volt 2 éves a telo.
-
kirkri
addikt
Gyanítom már nem igazán foglalkoznak a One X-ekkel.
Alkatrészük már tuti kifogyóban lehet, mert pár hete járt nálam egy frissen szervizelt One X, amiben akkut cseréltek, ami után a tulajdonos melegedésre panaszkodott. Lekapva a hátlapját a készüléknek, nem volt benne a hővezető rézfólia, illetve egy két filléres ragasztó is hiányzott belőle. Hivatalos szervizben volt, munkalap is volt róla. -
jose999
senior tag
Nekem LG G2 (ami aztán az asszonyé lett, csak ezert nincs már nálam) , majd LG G3 lett az utód. Cseppet sem bántam meg, jó választás volt. Ajánlott mindkettő. G4-re egyáltalán nem vágyom
Amúgy a HOX is megvan, a fiam (11) használja, annyira szeretem, hogy ha elromlik sem dobom ki
Sonyval Samsunggal kapcsolatban negatív irányba elfogult vagyok. ( Egyet láttál, mindet láttad, stbstb )
-
ferob
őstag
Én ismerem a történetet, de mivel maga a szervizszolgáltatás többnyire két logisztikai partneren keresztül történik, ezért a hatékonyságuk szánalmas, főleg mivel a tipikus magyar hozzáállással szembesül mindig az ember, de egy dolgot mindenképp megjegyeznék, mégpedig azt, hogy nem csak a HTC készülékek szervizelését intézi a Telemax, hanem több más márkáét is, szóval többnyire ez a helyzet kikerülhetetlen.
-
kirkri
addikt
-
ferob
őstag
Igazából bármit felírathatsz a munkalapra, de bemondásra semmit nem fognak javítani, amikor a technikus elé kerül a telefon, akkor átvizsgálja és a javítás után is tesztelik, szóval csak azért, mert fel van valami írva, attól még nem fogják csak úgy kicserélni az alkatrészeket.
Az, hogy a telefon forrósodik navigáció közben, főleg ilyen melegben, az teljesen normális, míg WiFi hibáról csak akkor beszélhetünk, ha a router közelében aránytalanul nagyon gyenge a jel, amiről feltételezem nincs szó, elvégre azt írtad, hogy nem korai gyártású a telefonod.
Ezek ellenére, ha meg kell bontani a telefont, mert valóban valami hibája van, akkor az akkumulátort biztosan kicserélik, de a többit csak akkor, ha fennáll valami konkrét hiba.A központ címe: 2040 Budaörs, Kinizsi u. 2/B
-
ch.peter
aktív tag
A fenti, konkrét, problémákon kívűl mit érné még meg megemlíteni, amit érdemes még cseréltetni rajta?
Az enyem 8 nappal a gari lejarta elott ment a szervizbe, amit beirattam:
- keszenletben is gyorsan merulo akku
- idonkent (terheles/melegedes hatasara) sargulo kepernyo
- gyenge wifiCsereltek kijelzot, akkut es javitottak a wifi antennat
Szerintem erdemes kivinni Budaorsre, nekem 1 het alatt kesz lett.
-
-
-
fravik
tag
Elvileg ez úgy működik, hogy 1 év szolgáltatói + 1 év HTC garancia van. Lényegében semmit nem fogsz észrevenni belőle, ha jól tudom a különböző szolgáltatók is átvételi pontnak számítanak az 1 év lejárta után is, így be fogják venni a készüléked javításra.
Nem fogod bukni a garit 1 év után, ez lehetetlen...
Hm, közben ferob kolléga kijavított, viszont nem tudom miért van értelme mindent cserélni egy ilyen "apróság" miatt.
A wifi hibával - ha leszel olyan szerencsés, hogy nem ráznak le egy szoftverfrissítéssel - semmit nem fognak cserélni, egy távtartót fogsz elméletileg kapni a wifi adapter környékére, amivel elméletileg a probléma megszűnik. Nem fognak ezért kijelzőt, hátlapot vagy akár kameralencsét cserélni...Ezt ne is várd.
-
ferob
őstag
Az a +1 év, az csak a készülékre vonatkozik és a tartozékokra nem.
Ha beadod pl. wifi hibával, akkor is kicserélik az akksit, a hangszórót és a készülékházat is, meg még egy oldalnyi egyéb olyan dolgot, ami ilyen szempontból mellékes.Azt azért vedd figyelembe, hogy ha július közepe/vége után gyártották a készüléked és valójába nem hibás a wifi, akkor megvan az esélye, hogy ez miatt nem fogják szétszedni, de egyéb esetben úgyis megbontják, mert be kell rakni a távtartót, így meg cserélik a fent leírt dolgokat.
(#32709) fravik: A wifi hiba nem apróság, mivel mindenképpen bontani kell hozzá a telefont, ebben az esetben is kötelezően cserélik az akkumulátort, valamint a készülékház is általában a bontáskor cserére kerül, pontosan olyan okból, hogy a javításhoz kiveszik belőle az alaplapot (esetleg szélsőséges esetekben magát az alaplapot is cserélik), így az egész folyamat során sérülhet, deformálódhat a ház, amibe már nem megfelelően illeszkedne a kijelző sem, ezért küldhetné vissza az illető, recsegő és ropogó kijelző, esetleg hamar kialakuló sárgulás miatt.
-
-
-
-
-
kirkri
addikt
Kiküldik a csehekhez.
A Telemax gyűjti itthon össze a javításra küldendő telefonokat, és továbbítja a csehek felé. A szolgáltató is a Telemaxhoz küldi, szóval a direkt leadás gyorsít a folyamaton, de csak a Telemax központba érdemes leadni, mert a gyűjtőpontjairól hetente 1-2 alkalommal szedik össze a készülékeket.
Magyarul mehet rá a hibaleírás, nekem egy visszaérkezett telefon munkalapján magyarul voltak felvezetve az elvégzett javítások, szóval gondolom valaki ért a cseheknél magyarul, aki a hibajelenséget lefordítja a sori operátornak, aki javítja a telefont. (Vagy amennyiben megy a cseh nyelv, akkor az jobb megoldás
)
-
LouiS22
veterán
A rootos, Titanium Backup backup/restore-t nem lehet überelni. Ez sajnos tény.
A Carbon előnye, hogy root nélkül is működik, de nehézkes a konfigja (elmentse-e az appot is, vagy csak az adatait, ha azt mondom neki, hogy igen, mentse el, akkor előfordul, hogy nem menti el, előtte töltsem le az adott alkalmazást a playből, stb.), pl. a Vibert képtelen voltam vele úgy visszaállítani, hogy az üzenetek is megmaradjanak.
-
la_cc
addikt
Úgy néz ki, hogy csak beadom a derekam és valahogy kibekkelem a HOX nélküliséget..
Mivel tudnám lementeni a telón lévő programokat, illetve később visszarakni úgy, hogy megmaradjanak a beállítások? Lehetséges root nélkül egyátalán?
Mit érdemes még lementeni a telóról? Képeken, zenéken kívűl persze...
-
vakondvok
tag
Én 2x is a One X-et 8-9 nap volt kb. Én mondjuk mást nem írattam föl, ebben nem tudok segíteni
kaptam egy kis HTC Desire C-t helyette.
Amúgy most próbáltam ki, hogy a garis javítás után, a főpanel cserének köszönhetően független a telefon
, gondolom nem szolgáltatósat raktak bele
-
ferob
őstag
Én az eddigi elhangzott dolgok mellett megkérdezném, hogy fel van-e oldva a telefon mikor csatlakoztatod a géphez?
Van, akinek ez segített a környezetemben.
De ha így sem sikerül, akkor megpróbálhatnád, hogy belépsz a bootloaderbe és fastboot módban csatlakoztatod a telefont, mert akkor is megpróbálja egyszer felrakni a dolgokat. -
g0n21
senior tag
Ugyan azt tudom mondani Neked is, mint amit egy kollégának mondtam itt a win8-ra. Nekem laptopon, irodai gépen (win8 64bit, win7 32bit) egyaránt működött így.
Nem tudom milyen vindózod van, de ebből a szempontból lényegtelen, ez a leírás vonatkozzék MINDENKIRE, akinek baja van a telefon bármily' nemű felismertetésével (eddig mindenkinél működött):1) Start menü - vezérlőpult - Programok telepítése és törlése
2) Minden HTC drivert, sync managert letörölsz (nem kell bedugva legyen a telefon a gépbe), ajánlott újraindítani a számítógépet.
3) Csatlakoztatod a telefont a géphez, magától az eszközillesztő keres illesztőprogramokat, hajrá.
4) Fel fog dobni egy kis ablakot a windows, mintha CD lenne bent, és egy HTC sync logó jelenik meg. Ezt kell duplakatt útján telepíteni. HA nem megy, akkor a telefonon ki kell kapcsolni az USB debug funkciót, de erre általában nincs szükség.
5) Ha feltelepítődött a Sync program, akkor ismét ajánlott egy teló lehúz - gép restart, és innentől minden funkciónak működnie kell.5+1) a 4.1.1 alatt alapvetően nincs USB storage mód, csak MTP, tehát nem meghajtóként, hanem médiaeszközként/médialejátszóként lehet megtalálni a telefont, windows intézőben (sajátgép/számítógép) a meghajtók alatt jelenik majd meg, tartalma ugyan úgy tallózható, mint korábban, Total Commander alapvetően nem látja, de van rá megoldás (amivel nem foglalkoztam, így leírni sem tudom, de le volt már írva itt).
Ezek már mind elhangzottak a fórumon, de talán jól jön majd ez az összefoglalás.
Ha ez sem segít, akkor ajánlom a Connectify Pro programot PC-re, ami a gépbe beérkező internetet megosztja a GÉP wifijén keresztül (mint egy router).
-
-
ferob
őstag
Ajánlom a Missed Reminder programot. (SMS/MMS/Hívás/Gmail)
Én ezt használom és a LED színének állításán kívül működik minden. (De lehet roottal az is működik, nem tudom.)Célszerű odafigyelni a beállításokra:
Autostart legyen beállítva és Start service-t pipáld be, de ha hajlamos vagy feladatkezelőből mindent kilőni, akkor ezt újra kell startolni mindig.
Amelyikre be akarsz állítani jelzést, annál a beállításokban értelemszerűen enable és Blink LED-et be kell kapcsolni.
A notification interval kicsit becsapós, mert érdemes a lehető legkisebbre állítani pl. 1s, hogy ne legyen a villogás sorozatok között szünet és folyamatosan, kihagyás nélkül villogjon, míg meg nem nézed.
A Gmail résznél párszor próbálkozni kell mire be tudod állítani, mert valamiért leáll hibával. -
Hegasus
senior tag
Mókás rpg: Bards tale
És még akciós is, és tegrára is optimalizálva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest