Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz csiszta2 #33876 üzenetére
Azt akkor jól csináltad, úgy kell!
Tiszta telepitéssel csináld mindenképpen!!!
-Készits nandroid (biztonsági) mentést, lehetőleg az SD-re
-Wipe data/cache (factory reset)
-Advanced menü és Wipe Dalvik
-Mounts and storage menü és válaszd a format /system
-Go back és válaszd az install zip from SD card
-Keresd meg a romot és válaszd ki
-Flasheld a romot, és a GAPPS
-Nyomj egy Wipe data/factory reset /Nem minden esetben kell alkalmazni
-És Advanced/ wipe dalvik /Nem minden esetben kell alkalmazni
-flasheld a boot.image file bootloader módban
-reboot@centaurium
Ezen a szálon a my test folder. mappában található
aicp_endeavoru-3.0_1-RC1-20131129.... boot.img file elvileg működik rendesen repackolva Cm10.2 !!![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz csiszta2 #33874 üzenetére
hboot befojásolja, de ha fel flasheli akkor jó!!
Nekem is első nekifutáskor a rom telepités után pl.:nem volt tárcsázó stb...
Reboot recovery és csináltam egy factory reset, wipe cache és dalvik cache... és meggyógyult!
Az "új kernelt" hogy érted?
A boot.img flashelted fel bootloader módban?
Biztos sikerült feltenni a boot.img?!A cm-10.2.0-endeavoru.zip a final verzió, de javitani fogják még nightly-val az biztos, mert nincs még készen!
cm-10.2-20131203-NIGHTLY ez a mai.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz csiszta2 #33871 üzenetére
Igen, a CM full magyar nyelvet is tartalmaz!
Miért nem ment fel?
Csináltál a cm flash előtt wipe cache, wipe dalvik, és format/system-et?Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz csiszta2 #33863 üzenetére
Általában egyből a rom után kell flashelni recovery-ből, de utólag sem probléma
Annyi az egész hogy recoveryben flashaled mint egy romot..Semmit nem kell wipe-olni előtte-utánna!
Ez tartalmazza a google fiókot, google play, stb.. De mivel ultra slim (11Mb ), csak a legfontosabb app-ok vannak benne!!Ha működik majd rendesen, lenne egy kérésem...
Tedd már fel légyszives a CPU Spy, és nézd meg légyszives, hogy melyik a legalacsonyabb frekvencia amit használ!
Kössz[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz csiszta2 #33861 üzenetére
Nem gáz, hagyd ki..
Próbálj recoveryben wipe cache, és dalvik...
De működnie kellene a cyanogenmod fióknak.
GAPPS feltetted mellé?
A Google alkalmazások gyüjteménye?
Ha nem, ITT egy slim 4.3 gapps.[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz csiszta2 #33846 üzenetére
Ennek a leírásnak a segítségével meg tudod csinálni.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz csiszta2 #33830 üzenetére
Ha beszélsz angolul, akkor könnyű dolgod lesz, ellenkező esetben szerintem megőszülsz, mire sikerül magyar ügyintézővel beszélned. Vagy csak nekem nem volt szerencsém, hogy bármikor hívtam őket, soha nem ért rá a magyar nyelvű ügyintéző. (Attól függetlenül, hogy kiválasztod, nem akarsz más nyelvű ügyintézővel beszélni, a következő pillanatban már kapcsolnak is egy külföldi operátorhoz. )
Az ügyfélszolgálatos chat funkció viszont meglepően gyors és hatékony, de itt eleve kizárt a magyar nyelvű support.21 éve a Prohardveren! ™
-
milapsy
aktív tag
válasz csiszta2 #33828 üzenetére
meclarenm itt emlitette multkor, hogy ezen a szamon szinte mindent elmondtak a telojarol, mennyi gari van ra, hol vette stb...
[ Szerkesztve ]
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
milapsy
aktív tag
válasz csiszta2 #33826 üzenetére
ott biztos hogy nem rontottal el semmit mert egybol jelentkezett volna a hiba... nalam ezt akkor szokta csinalni ha kernelt cserelek es elfelejtem a modulokat flesselni...... de te semmi ilyet nem csinaltal, hogy mi valtotta ezt ki hat joo kerdes en nem hiszem hogy hardveres lenne a gond de benne van az is
bluetooth megy?
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
kirkri
addikt
válasz csiszta2 #28839 üzenetére
A törött kijelző azonnali garanciavesztés.
Lehet cserélni a kijelzőt, de amennyiben nem gyárit veszel hozzá, akkor kiszúrhatják (bár kicsi rá az esély, ha nem LCD hibával viszed be a jövőben) a szervizben akkor is, ha veszel hozzá void matricát. Ugyanis az utángyártott LCD szalagkábelén más a felirat. A gyári új viszont horror áron van. Illetve, érdemes lehet nézni az eBay-en rézfóliát is, ami az aksira és az alaplapra van ragasztva, vagy nagyon óvatosan együtt kell kiemelni az aksit a panellel, elkerülendő, hogy a fólia gyűrődjön, mert ez is elárulja a telefon szétszedését.
És már csak egy dolog van hátra, lehetőleg összeszerelt LCD modult vegyél, mert gyakorlat nélkül nagyot lehet szívni a külön vásárolt LCD+érintőképernyő+keret összeragasztásával. (És nem is biztos, hogy sikerül)
Elvileg a meglévő LCD kereted még felhasználható, de szétmelegítésnél figyelni kell rá, hogy elég ideig melegítsd, hogy szét lehessen szedni a kétoldalas ragasztó sérülése nélkül, különben az új LCD-t nem tudod úgy berakni, hogy az éleknél ne látszódjon meg a kijelző háttérfénye.Szóval nem lehetetlen a feladat, főleg, ha összeépített LCD modult veszel.
Az eredeti állapot visszaállításához (direkt nem írok garancia megtartását, mert ez már illegális lenne és nem akarok warn-t kapni) ezek kellenek a kézügyességen és odafigyelésen kívül.
Szerk:
Most látom, hogy víz is érhette. Akkor gyakorlatilag felejtős az "eredeti állapot" visszaállítása. Van a készülékben nedvesség indikátor, amit ugyan szintén lehet pótolni az eBay-ről, de a panelen a víz nyomokat hagy(hat) amit nem valószínű, hogy el tudsz tüntetni.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz csiszta2 #26944 üzenetére
Nem kell parázni, nem fog eltörni, ha ésszel csinálod. Azonban, ha nem került mellé távtartó, akkor hamarosan újra jelentkezni fog a probléma.
Hétvégén lemérem az enyémben lévő távtartót és lefotózom hova kellene ráragasztani a panelra. Nem kell nagy dologra gondolni, egy kis műanyag hasáb (kb. 4mm x 2mm x 1mm) a gyári távtartó, aminek az alján kétoldalas ragasztó van, ez van az érintkező mellé ragasztva a panelra. Amikor benyomódik a hátlap, akkor ez nem engedi a hátlapnak, hogy a wifi érintkezőket a panel irányába benyomja.21 éve a Prohardveren! ™
-
-
vatoteam
tag
válasz csiszta2 #19500 üzenetére
Igen, úgy tudsz belépni bootloaderbe.
Android SDK-t töltsd le. innen.
Itt a platform-tools mappában lesz egy fastboot.exe ha minden igaz, ide kell betenni a firmware.zip-et.
Csatlakoztasd a telót a géphez bootloader módban, majd ott válaszd a fastboot-ot. A platform-tools mappán belül shift+jobbgomb, az előugró menüből indítsd el a parancssort. Ide írd a parancsokat. A firmware.zip-et tehát nem a telefonra kell rakni! -
Loboda
senior tag
válasz csiszta2 #19497 üzenetére
Zárt készülékre így sikerült feltenni!
Kell hozzá a RUU, és a firmware.zip with hboot 1.36 !A többit idézem!
"If your bootloader is still locked, boot to bootloader and enter the following commands:
fastboot oem rebootRUU (seeing as that you are completely stock not sure if this is needed, but can't do any harm)
fastboot flash zip firmware.zip (if you get error on this line enter command again)Boot back to bootloader to confirm that hboot has been updated to 1.36, then run ruu.exe to flash JB."
Bootloaderből flasheled a firmwaret, majd ellenőrzöd hogy felment e!
Ha fent van az 1.36-osHBOOT maradsz bootloaderbe, és elindítod a pc-n a telepítő RUU-t!
Elvileg ennyi!
PFC-n az egyik tagunk megcsinálta! -
válasz csiszta2 #19483 üzenetére
Nem tudod. Ha nincs a CID-ednek megfelelő RUU akkor nem fog menni.
(#19486) Tigerteam: azért pakolja tele a memóriát, hogy azokat az alkalmazásokat várakozás nélkül el tudja neked indítani. Ha lenne 700-800MB szabadon akkor mindenre várhatnál, hogy elinduljon.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
BenHans
addikt
válasz csiszta2 #16459 üzenetére
Köszönöm a pontosítást! De az még korántsem biztos hogy a szervizünket ismerve, tőlük is európait kapok... főleg azok után már mindent el tudok képzelni, miután kijelzőcsere után sikerült az újat úgy visszailleszteni hogy szinte ki-be tudtam pattintgatni, és ezt úgy vettem észre hogy hívtak, felvettem és pattant egyet befele utána meg ki, szoval akinek nem nagyon muszáj az ne vigye szervizbe
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
g0n21
senior tag
válasz csiszta2 #14722 üzenetére
Van egy Junior master cardom, ugye OTP, meg van egy otp classic hk, az is MC, mindkettőt külön engedélyezés nélkül elfogadta. Ügyelj a cvv/cvc számra, hogy jól add meg, ès csak azt a részét, amit kér, valamint a lejárat datumára.. egy karakter eltérés bármelyik sorban, és visszadobja...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
twine
veterán
válasz csiszta2 #14722 üzenetére
Az zsír...akkor az nem lehet baj, hogy a kártyádat "nem szereti" a google...
Akkor viszont, érdemes a bankodnál érdeklődni, vagy ahogy mások is mondták, egyszerűen holnap ismét megpróbálni....
Én asszony Mastercard-ját regisztráltam be az lecserélt Visa Electronom helyett... első szóra elfogadta...("elsőre" nem figyeltem hogy MasterCard-od van bocs)[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz csiszta2 #14711 üzenetére
baromi egyszerű...kártya regisztrációnál ott vannak a használható kártyák képei,,,az attól eltérő kártyákat nem lehet használni....POnt..
Mikor a Bankom a Visa Electronomat leváltotta Maestro-ra..rengeteget szívtam vele,,mert a bankom erőltette, hogy a Maestro alkalmas internetes vásárlásra....De mint kiderült,sajnos a PLay-en mégsem...
mndtam is a bankomnak hogy kapják be tövig,,,annyira használható az uj álltaluk "önkényesen" leváltott kártyám,,hogy a világ egyik legnagyobb cégénél nem tudok interneten fizetni,,,,"ők ezt nagyon sajnálják"....köszi
Szóval nézd meg a zsugád, és a regisztrációnál a képeket,,,ha közöttük van tudod használni ,,,ha nem,,,nem![ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz csiszta2 #14711 üzenetére
Valaki más is küzdött ezzel a problemmel, de neki pár óra után ment. Ez mondjuk ellentmondana a kártyás használatnak. Egy ötlet: kérdezz rá a netes fizetésre, nekem úgy rémlik, hogy Juniornál külön szerződés kell rá. Plusz egy javaslat: ha már OTP-ben jársz, akkor kérdezz rá a Simple nevű szolgáltatásra, lehet, hogy sokkal jobban jársz vele (PayPass kártya, ingyenes számlavezetés).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
lcee79
addikt
válasz csiszta2 #13514 üzenetére
Igen van pár érdekes dolog amit kitalálnak, és megmarad érdekességnek és sosem lesz belőle igazi funkció
NFC-t mondjuk lehet jó dolgokra használni MAJD, most mág nem sokmindenre lehet használni....
De mondjuk a live wallpaper is olyan, hogy ha használod valami "értelmes" dologra a telefont, akkor nem látod a hátteret, ha meg nem használod akkor meg azért nem látod, viszont jobban meríti az akksit, és lassíthatja is a telefont feleslegesen
És van még pár dolog....https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
válasz csiszta2 #13509 üzenetére
Ha jól tudom az S3 nem csak nfc-t használ ehhez, (egy video átküldése amúgy sokkal lassabb lenne). Az a módszer 2 db SIII közt műxik jól
HOX-al akkor müxik jól ha olyn eszközt használsz ami simán nfc-vel dolgozik
pl egy másik HOX[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
rígel
őstag
válasz csiszta2 #12997 üzenetére
Egy a lényeg, ne hagyd magad lerázni,javításba ne menj bele. Azonnali csere ( 3 munkanapon belül, hibás készülék esetén), vagy elállás a szerződéstől (8 munkanapon belül, indoklás nélkül), pénzt vissza. Mindkettőre jogod van. (a bolti garancia miatt az elsőre nem vennék mérget, végig kellene böngészni a jogi tájékoztatót a honlapjukon)A másodikra biztos!
-
pingwin011
aktív tag
-
-
-
LouiS22
veterán
válasz csiszta2 #12771 üzenetére
Valóban szükséged van a túlárazott piros zsinórra? (Úgy értem, hallgatsz olyan zenét, ahol valóban ki is jön a különbség, illetve hallgatsz annyit zenét, hogy megérje a ráfizetés?).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Dicker
őstag
válasz csiszta2 #12774 üzenetére
Hát, ha ilyen profi a kiszolgálásuk, és a tájékozottságuk, akkor ne ott vedd meg semmiképp...
Talán a dobozról el tudják mondani, hogy milyen füles van a képen. Annyira nagy ész nem kell hozzá. Ha nagy doboz fejhallgató, ha kicsi, akkor fülhallgató. Na meg biztos van valami illusztráció is a dobozon, az olvasni nem tudóknakEkkora a fejhallgatós doboz...
LinkXaels, én eddig úgy tudtam, hogy a szétszedést meg lehet oldani nyomtalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest