- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Töpi
tag
Probalkozom aztan meglatjuk. Nekem is volt linksysem, hat nem voltam hasraesve tole. Teljesen meg vagyok elegedve a tp-linkel is. Most elojott ez a problema, remelem kis allitgatassal megoldodik. Lehet, hogy van abban valami amit mondasz, de en ugy vagyok/voltam vele, hogy csak a marka miatt nem veszem meg. Nekem "mezei" felhasznalonak eleg egy tp-link is ugy gondolom
ha ne adj nem tudnam megoldani akkor lehet elgondolkozok a valtason, ha megoldodik felesleges talan.
-
Töpi
tag
Tp-Link. Igazabol 5ev gari van ra, soha nem volt vele semmi gondom. Az 5ev garancia miatt vettem. Utanaolvastam par angol nyelvu forumon. Beallitasokban az auto frekvencia helyett fix 40mhzet allitottam be. Azt irtak h a frekvencia allitasa segit a gondon. Megnezem mire jutok es megirom az eredmenyt hatha segit masnak is.
-
Tyer
őstag
Nekem semmi üzemidö különbség nem érezhetö egyelöre... (akkor reméljük nekem is jobb lesz)
erröl jut eszembe, valaki irta, hogy kb hogy lehet szmolni az akkuhasználatot (lehet hüyleség, de erösitsetek, vagy cáfoljátok meg)
valami oylan volt, hogy üzemidö(óra)X1%
kijelzöidő(óra)x20%
Wifi is ugyanugy ugrál -
LouiS22
veterán
Nem fogalmaztam egyértelműen: tőlük béreltem routert (van ilyen lehetőség), aztán amikor elkezdték nyomatni az all-in-one modem-routert, akkor arra cseréltettem. Csak én hülye azt hittem, hogy ezeket nem lehet távolról vezérelni (mármint az all-int), ergo ne számlázzák nekem a régi wifis router havidíját. Rosszul gondoltam
Amúgy szerintem Homár lesz a vége, az segíteni szokott.
-
cassius15
csendes tag
Sziasztok! Egy fontos kérdésem volna. Van arra valamilyen lehetőség, megoldás, hogy hangrögzítővel feltudjam venni a telefonbeszélgetéseimet? Többször próbáltam, el is menti a file-t, de lejátszáskor néma, nincs hang. Mi lehet a gond, és mi a megoldás? Előre is köszi a válaszokat!
-
kirkri
addikt
Valóban nincs az aksik között jelentős különbség.
Én az LCD-re tippelek. Nem egy beszállító szállítja a kijelzőket a One X telókhoz. Különböző cikkszámokon is futnak egyébként. Én a céges és a saját One X telómat egymás mellé téve olyan fokú eltérést látok a két kijelző színvilágában ugyanazon beállítások mellett, hogy ha nem saját szememmel tapasztalom el sem hittem volna. -
Bulitt
addikt
"Nem hiszek az akksi cserében, nem lenne tömegkülönbség"
Ez nem igaz. Érzed a különbséget
Ha már csak arra gondolsz, hogy a 2200mA-es akkumulátorhoz mennyivel több töltő anyag kell, mint az 1800mA-hoz. Ezért van az, hogy ez igazán jó minőségű akkumulátornak (ceura,góliát) meg van a súlya is
-
nistv4n
tag
No igen, számomra azért fura ez, mert tényleg szűk réteg használja a widget-eket, viszont az azok mögött álló alkalmazásokat (vagyis inkább megoldásokat) sokkal többet. Mondok pár példát:
- ToDo alkalmazásokat, több ismerősöm is használja, és mindig a menüvel navigál oda, ha tudni akarja, mi van. No meg a nagy többség, aki még ma is papíron jegyzetel (és akkor nem is mondom a multiplatform megoldásokat, hogy melóban-otthon-telefonon is minden meglegyen, mert ez tényleg rétegigény)
- Facebook - na ezt tényleg szinte minden okostelefon tulaj használja, és kitudja tenni a friss dolgokat widgetként, ezt sem sok embernél láttam eddig..
- Időjárás, mindenkit érdekel, el fog-e ázni
- Naptár, az emberek többségének vannak határidős dolgai, nem tudom miért nem jó, ha két oldalra görgetéssel látja, mik a dolgok.
- Hírek, RSS-ek olvasgatása, ez sem hiszem hogy rétegszolgáltatás lenneMég iOS időmben nekem sem hiányoztak, aztán lett egy 2.3-as droidom, na ott már a funkcionalitás tetszett, de a külső egyáltalán nem. Mióta X-em van, imádom őket, mert a gyári variánsok jól néznek ki, jó rájuk nézni, van stílusuk.
-
kirkri
addikt
Azt tudom elképzelni, hogy ez nem kereskedelmi forgalomba szánt tok lehet, hanem promó jelleggel bizonyos szolgáltatói telefonokhoz tettek a készülék mellé.
Különben meg kellene lennie a doboznak.
De minőségre teljesen puha, selymes a bőr, csak talán mivel makróval készítettem a képeket úgy tűnik, hogy durvább a felület. -
Lexus sc
tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele...de egy dolgon fenn akadtam akármilyen pitinek is. ha találsz egy jó hátteret a főképernyőre, annak mi az indoka,hogy a menüben nem láthatod áttetszőként mint a sonykon??? kapsz egy feketét és kész. mindenféle módon testre lehet szabni a sense 4.0át ezt viszont kihagyták. nem értem mért. szerintetek?
-
Tyer
őstag
-
-
volvoguy
addikt
Nem...nálam amúgy nincs értelme az okostelefonnak, miel nincs mobilnetem, így csak az otthoni wifin tudom kihasználni...De akkor is kell!!!
Am reggel bekapcsoltam a készüléket, éjjelre kinyomtam, és a bekapcsolást követően nem volt halott pixel....hogy lehet ez? Elmúlnak (olvastam hogy a reboot segíteni szokott), avagy csak akkor jön elő amikor huzamosabb ideig megy akészülék, melegszik és akkor jönnek elő?
-
Avicularia
veterán
Mondjuk nem tudom eldönteni adatok hiányában, hogy a htc vagy a telenor a hibás. Sanszosabb, hogy a telenor, de hát a htc kötött szerződést azzal a szervizzel amiben szerelték a telefonomat, szóval igenis lenne rá ráhatásuk, csak nem akarnak semmit csinálni.
Ráadásul az első ügyintéző a htc-nél akivel beszéltem azt mondta, hogy nem én vagyok az első aki ugyanilyen panasszal fordul hozzájuk. Fogyvéd is hasonlót mondott, hogy többen keresték már őket hasonló panasszal, de sajnos nekik nincs jogkörük intézkedni, nekem kell bírósághoz fordulnom. -
Tyer
őstag
Nem akarok plusz progit feltenni, ha nem muszáj. annyi van, hogy a magyar szóajánlás nem a forditott, és ékezet nélküli szavakat javasolja.
File explorer meg sok van, de eddig2.1-em volt, és gondoltam tapasztaltabban vagytok, és tudtok ajánlani valami jót. Ami fontos lenne, hogy apk-t tudjak küldeni BT-on.Xaels: Igazából az lenne jó, ha semmi nem lenne alapértelmezett... azt nem lehet törölni?
Köszi -
g0n21
senior tag
Az Android OS anomáliái. Nekem is csinált ilyet, nem csak ezen, Desiré-n is, főnököm SXArc-ján, most az SXS-én volt csajom SXP-jén is.
Én már nem lepődök meg... (akkor csinálhat ilyet, ha lehúzod gépről, mass storage módból, és hívásod érkezik, mielőtt visszabootolná az SD-t... De mivel már nincs ilyen, csak MTP, ezért anomália számomra... (és a fent említett telefonok spontán csinálták ezt, nem a mass storageból kilépés után...Állítgass szépen kézzel vissza mindent..
-
Bulitt
addikt
Köszi. Jónak néz ki, bár én valami szilikon body-ba gondolkodtam, de most elbizonytalanodtam
Valakinek van tapasztalata ezzel a headsettel? Tényleg nem lehet vele használni a BA profilt?
-
Avicularia
veterán
2 hetes korában volt szervizben pixelhibával. Akkor kijelzőt cseréltek.
Le is adtam, most kb 3 hét pihi.
Ami miatt aggódok,hogy az itteni aprónetről vettem április végén ha jól emlékszem. Szolgáltatós telefon a telenortól van, de szerződés és előfizetés nélkül lett véve. Nem tudom,hogy a proximity szenzort csak alaplappal együtt lehet-e cserélni, de nehogy utána függő legyen a telefon. -
vkp
aktív tag
-
Tyer
őstag
Nem vágom a One X ezen részét, mm hw szempontbol, de van a T-mobile
Elad egy telefont ICS-sel
A HTC kiadja a JB-t, mm gyári romot.
2 esetet érzek.
1. a T-nél vásárolt telora feltehetem a gyári romot, mert hát ugye támogatva van Google-éknál...
2. A T csinál egy saját T-s romot, és azt tehetem fel rá.1. esetnél nem értem az SL értelmét, a másodiknál meg egyértelmű lenne, de mégis azt irod, hgoy nincs T-s rom.
Mit értek félre?
Ui. amit irtam arra alapoztam, hgoy pl Samu Advance-e van páromnak, kiadták a hivatalos JB-t, de T-éknél, söt Mo-on még nem frissithető (mm nem szabad)
-
hurrikan
addikt
Főleg azért érdekes mert többönknél megvan ez a hiba.
Ahogy jelezték a napokban. Mondjuk nem tudom hogy nekik is Wifin e. De nekik is a kernelt nyomta fel 60fölé így gondolom igen.Agony:
Akkor lehet, hogy tényleg az antenna lesz....Xaels:
Google+ tiltva van.
Face meg engedve van 3G-n is ahogy minden más is. Még a PLAY frissítések is.
De sosem láttam hogy beszorult volna a szinkron, mert akkor a jel is kint ragadna nem? -
hurrikan
addikt
Akkor lehet tényleg a Wifi "antenne fault" hiba miatt szívja?
De akkor miért a kernelnél üt vissza azt nem értem..... miért nem a Wifinek tulajdonítják a battery monitor progik a nagy fogyasztást?
A Wifit 2% alá teszik..... ha egész nap azon vagyok is. A kernel megy olyankor 70-75% fölé..... -
simico
aktív tag
Ez tök érdekes, mert nálam pont fordítva volt minden. A JB folyamatosabb lett a 4.0.4-hez képest, a használt memória viszont nőtt. Ezen a legutóbbi frissítés sem változtatott: ugyanolyan pörgős mint előtte, használt memória 860-880MB körül van (pedig facebook, g+, twitter, stb, letiltva). Sense újratöltődés viszont nálam sose volt.
Más.
Egy érdekes dolgott vettem észre. Kb mióta felment a JB a telefonra, azóta a beépített Internet böngészőbe sehogyse akarnak beszinkronizálódni a számítógépen Chrome-ban felvett új könyvjelzők. Szinronizálásnál minden rendben, de az új könyvjelzőket egyszerűen nem mutatja a böngésző. Viszont amit a telefonon felveszek könyvjelzőt, az azonnal szinkronizálódik és látható a számítógépen. A telefonon levő Chrome viszont simán, azonnal látja a gépen felvett könyvjelzőket - cserébe viszont egyetlen jelszót sem ismer, azaz hiába jegyzett meg és szinkronizált a gugli fiókomba a gépes Chrome egy csomó jelszót, ebből a telefonos Chrome semmit sem lát/használ. A beépített böngészőben viszont ez simán megy.Miután telefonon sose használtam Chrome-ot, nem tudom, hogy ez a jelszó nem szinkronizálás normális-e? Azaz ezt direkt csinálták így? A beépített böngészőben másnál JB óta rendben megy mindkét irányba a könyvjelzők szinkronizálása, azaz látja a telefon a gépen létrehozott új könyvjelzőket?
Minden beállítás stimmel, cache törlés is volt. Így most van két féig használható böngésző a telefonon, jó lenne ha legalább az egyik 100%-osan működneFR-t csak emiatt egyelőre kihagynám, nincs kedvem az éppen kedvenc játékaim nulláról újrakezdeni (ez is nonszensz, hogy ilyen alap dologra még mindig nincs hivatalos megoldás).
-
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Már vásárláskor mondták, hogy a 72 órás cserénél csak abban az üzletben cserélik, ahol vettem, a Vodafone smart store-ban. A futárszolgálat az más tészta lehet, mivel az eleve központi elosztású, bár nem tudom, hogy a garancia papíron ezt hogy jelzik. Azt hiszem, ha lesz időm holnap, elmegyek a vásárlás helyére és ezt pontosan megérdeklődöm, de még az is lehet, hogy ma, mert kb 5- kor fent leszünk Pesten. -
-
-
hurrikan
addikt
-
dani993
senior tag
Nem zavar, szerintem a kamera lencse körüli rész is jól néz ki, meg nekem amúgyis a "fekete" verzió van, de feketébbet szeretnék
-
LouiS22
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest