- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Nem, ez tény... mutass olyat, aki S3-ról ment HTC-re és még megvan neki
Magad ne számítsd, mert mindkettő megvan. A két telefon "lehetőségei" (már aki érti mire célzok) nagyon nem egyformák, az S3-al azt csinál az ember, amit akar, a HTC-t meg nézegetheti. Márpedig aki geek, annak nem való HTC a garancia miatt. Ilyen egyszerű. Viszont itt befejeztem, nem akarok offolni, de amit leírtam, az ül... csak kicsit utána kellene gondolni és a sorok között olvasni. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Kevin's #13267 üzenetére
Szvsz kurvára tévútra kerülsz, ha HOX-ot veszel és nem azért, mert rossz telefon, hanem mert azt csak hiszed, hogy nem fogod megnyitni a telefont, onnantól meg garancia bukó, és máris pár tízessel kevesebbet ér. Akinek Galaxyja van/volt ilyen mentalitású garancia ügyintézéssel megáldott céggel, mint HTC, meg fogja szívni, mert root nélkül csak nézegetheted azokat a progikat, ami egyszerűen kell egy normális telefonhoz (pl csak a legegyszerűbb: Titanium Backup). Arról nem is beszélve, hogy elnézve az S3-as pályafutásod, romoltál gazdagon. Majd nézegetheted az XDA oldalát, hogy milyen frankó pl HTC-n az ARHD rom, ha nem teheted fel... kínszenvedés lesz, de bocs, nem szólok bele, csak jót akarok.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #8542 üzenetére
HTC-t elvileg viszik kedden, szerintem ezzel meg is válaszoltam
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #8399 üzenetére
Jelly Bean megoldja majd
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Bye, bye lag
-
ForRedGlory
félisten
Ha esetleg valaki f*sna a kernel cserétől, itt egy rendkívül jó kis script hozzá: [link]
Pofon egyszerű a dolog, csak az AHD-val működik. Elrontani sem lehet, csak egy ".bat" fájlt kell elindítani és kiválasztani a telepítendő kernelt.
-
ForRedGlory
félisten
A garancia szvsz csak szoftveres hiba altali javitas eseten ugorhat, ha nyitott a bootloader. Ha fizikai hiba van, ami nem kovetheto vissza a szoftveres buherara, nem hiszem hogy elhajtanak. Lasd pl a kijelzo hibat, vagy wifi hibat. Ha emiatt visszadobjak, fogyved megoldja a dolgot. Bizonyitsa be a HTC, hogy nem azert rossz a wifi, mert rosszul terveztek, hanem mert feltett egy szoftvert a user es elengedte a forrasztas.
-
ForRedGlory
félisten
Gyerekek... attol hogy HTC One X telefont vettetek, illene ismerni a hibait, mint ami a multitasking. Aki szerint ez jo a HOX-on, az beteg, elfogult, nem tudja mi a multitasking... Ajanlott kicsit utana olvasni a temanak... lol... HTC ELISMERTE hogy direkt csinaltak ilyen agresszivra azt a ficsort, ami teljesen szembe megy a Google ajanlasaval. Hihetetlen mennyi vak ember van itt a topicban.
Ja ertem,,, itt mindenkinek szuperjo telefonja van, es mindenki mas hulye, meg user error...[link]
edward szerintem ne feszegesd a temat. mert itt a szarrol is bemagyarazzak hogy csoki... nem veled van a baj, es nem a hozzaerto emberekkel az XDA-n, akik szerint szar a tasking...
vagy... aki szerint jo s multitasking, ugyan videozza mar le a telefonjan a mukodeset es linkelje, had lessem meg...
-
ForRedGlory
félisten
Ezzel csak annyi a gond, hogy nem azt írták, hogy elírták az árat, hanem:
"Sajnos az akciós áru készülék kifogyott és már nem tudjuk szállítani.
Mivel az akciós készlet kifogyott, sajnos a rendelését nem tudjuk visszaigazolni és teljesteni, ezért a rendelést töröltük.
Az esetlegesen okozott kellemtlenségért elnézését kérem."Na most nyakamat rá hogy 1db sem volt ilyen akciós telefon, innentől kamu az egész.... ha azt írják, hogy bocs elírtul, semmi gond, de azt írták hogy volt ilyen telefon ilyen áron...
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Az igen... megizzadt a haz
[link]
-
ForRedGlory
félisten
Árak: Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Visszaigazolást követően a rendelés fizetendő végösszege nem változik. A legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat azonban, hogy áruházunkban technikai hiba miatt a piaci ártól jelentősen eltérő téves ár jelenik meg. Ilyen esetben az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért cégünk nem vállal felellőséget.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #5673 üzenetére
Samoled sokat eszik? Az nekem új.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #5384 üzenetére
Enyém is makk egészséges, ezért is mertem megrootolni. Ha befosna, gáz lenne
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #5375 üzenetére
Ezzel mit akarsz mondani? Érdekelne
-
ForRedGlory
félisten
Mondjuk képet szinkronizálni, mert egy kalap sz@r, ahogy a képek megjelennek a mappákban... Csomó kép a 100burst mappában van, és ott is almappákban egyesével... Nehogy már egyszerre lássam windows alatt az összes képet... nagyon izgalmas minden egyes képnél átlépdesni másik mappába
-
ForRedGlory
félisten
Kijött a MIUI a telefonra, akit érdekel
Viszont ez a HTC Sync egy borzadály... kissé KIES feeling, lol... fel sem ismeri a telefont -.-
-
ForRedGlory
félisten
Az év híre HTC One X témában szerintem
[FIX] Ultra & Super Smooth Sense 4 Launcher (Rosie) v1.0
Mindenféle lag eltűnt a Senseről...
-
ForRedGlory
félisten
Hopszi... Megoldottak vegre a lagolo Senset
-
ForRedGlory
félisten
Hamarosan lesz root, amihez nem kell megnyitni a bootloadert
-
ForRedGlory
félisten
Akkor nem tudsz fotozni, engem AZ zavar, hogy van par dolog a HTC-ben, amit a HTC 'fanatikusok' felnagyitanak hogy az milyen jo mar. Pl kamera es uzemido.
A HTC-t senki sem huzza le, csak a helyen kezeli a telefont. Erre az elvakult fanatikusok keptelenek. Nem mellesleg a 1X szerintem is nagyon jo telefon, 1-2 dolgot leszamitva. Nem veletlen vettem en is -
ForRedGlory
félisten
Nekem sincs gondom a HTC One X-el. Lehet mert kolléga vagyok, válogattak nekem egy jót!(?)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #3235 üzenetére
Ennek a programnak mi a neve?
-
ForRedGlory
félisten
Ok, megbeszéltük... Kezdjük azal, hogy a WIFI fogyasztja a legkevesebbet. Ez a telefon Wifin különösen keveset fogyaszt. Pusz vicces a böngészős hasonlatod, tudtommal ott nem konstans fekete a kijelző, hanem fehér... a fehér pedig sokkal jobban fogyaszt gondolom LCD-n is... Viszont nem érdekel a téma, leírtam a véleményem. Nem tetszik, ha valaki szélsőséges körülmények mellett kiposztol egy 7 órás kijelzőt, aztán kétségbe vonja a felhasználók 95%-nak véleményét (benyög egy hülyeségek a plusz egy maggal kapcsolatban), mivel szerintük nem olyan jó az akksija, és gyorsan lemerül, aztán még neki áll feljebb, ha szóvá teszik. Pakolgassatok ki olyan használatot, amikor a telefont nem ebook readerként használjátok. Majd ha úgy elmegy 6-7 órát, elnézést fogok kérni. Példát direkt nem fogok írni, mert flame lenne, de van ilyen telefon. Téma ITT részemről le van zárva.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Reinhardt #3230 üzenetére
Látom nem fogtad fel, bemásolom megint:
"Ertelmes hasznalat mellett, kihasznalva a telefon tudasat, hamar le fog merulni... ilyen egyszeru."
Ne haragudjál, de itt "vagánykodni" a 7 óra kijelzővel, miközben semmit nem csináltál rajta, mert az olvasás az nem fogyaszt, hááát... aztán azzal a lendülettel lehülyézni valakit, aki szerint a plusz egy mag felesleges... mintha valaki itt írta volna, hogy szar az az egy mag...
-
ForRedGlory
félisten
Talan mert ez olyan csalas, hogy felrevezetne az embereket. Kapcsold ki az okostelefon funkciot, vedd le minimalis fenyerore, majd screen filterrel vedd le azt is 80%-al es elmegy 6 orat a kijelzo...
Ertelmes hasznalat mellett, kihasznalva a telefon tudasat, hamar le fog merulni... ilyen egyszeru. Aki mast allit, hazudik. Gondolom XDA-n is hazudnak az emberek amikor azert sirnak mert gyorsabban merul. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #3198 üzenetére
SGS temarol leakadhatal vegre, mert egyreszt ez nem az a topic, masreszt uber nagy baromsagokat irkalsz.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #2927 üzenetére
Rendkivul boldogga tesz, hogy gyari allapotban ilyet csinal. Remelem HTC nekifeszul a temanak.
-
ForRedGlory
félisten
Reggel arra keltem hogy elvesztette a halozatot. Kepernyo feloldas utan bejott a pin kod feloldo, vicces....
-
ForRedGlory
félisten
Csak engem tisztel meg az alábbi bug?
Hiába állítom be SMS-nél a betűméretet legkisebbre, egy idő után ismét átvált közepesre. -
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #2615 üzenetére
Gondolom nem sütötte a nap, mert ha süti, akkor 30%-on kizárt hogy bármit is látsz rajta.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Ilyen lett az első két kép az új szoftverrel, remélem senkire nem jön rá az ihatnék és ehetnék
(#2600) ayrton: Nem valószínű hogy fóliát fogok rátenni, inkább vegyél egy tokot, és akkor nem kell ilyenekkel foglalkozni. Én is vettem kerek 2500 pénzért egy sufniboltban, és nagyon elégedett vagyok vele. Majd lefotografálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest