- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz
markyy18 #26484 üzenetére
Vagy mondjuk legyen állítható. Nekem pl maradhatna kint örökre amíg ki nem torlom.Az előbb is írtak elolvastam elindítottam a bongeszot megkeresni amit kérdeztek de pár másodperc után a kor eltűnt magától mikozbe olvastam az oldalt.Igy pont hogy nemtudtam visszalépni hogy megírjam a választ. Random csinalja ezt tuti bug mert utána volt hogy visszaugrott pedig nem volt új üzenet.Meg pl jó lenne ha enis tudnék úgy új üzenetet írni hogy az kikerül ilyen kis buborekba. Az irány nagyon jó de meg van mit fejleszteni. Tuti hogy lesz majd testreszabhatosag de egyenlőre az ujdonsagra mentek rá.
-
Davzone
senior tag
válasz
markyy18 #26482 üzenetére
Nekem meg pont az a bajom hogy eltűnik magától. Ott az értesítés fent de a kis kor sehol. Pedig előtte volt,csak ha váltók appot vagy csak simán nem nyúlik hozzá random eltűnik. Pedig igen jó hogy pl netezes közbe nem kell átlépni es várni míg betölt,utána visszalépni es megvárni míg a csodás böngésző ujratolti az oldalt :/ pont az ilyesféle multitasking hiányzott nekem az androidbol főleg nagy kijelzon
-
Tyer
őstag
válasz
markyy18 #25535 üzenetére
Lehet sarkitottam.
De 3 óra kijelzö, és 40 ora üzem igen. Nekem 2,5 is elég lenne (vagy amit lehet)
a 20 perces töltést meg arra alapoztam, hogy azt irta valaki, hogy 1 töltési ciklus egy bedugás, és egy lehuzás
(ha egész nap a töltön marad, akkor feltölt, merül, feltölt,merül, és igy 2-3 ciklus is lemehet.
Az akku meg x ciklust bir ki, és minden ciklussal veszit az erejéböl)Jelenleg amugy kb. 2 óra kijelzö, és 30 óra özemidöm van...
-
-
Bulitt
addikt
válasz
markyy18 #24867 üzenetére
Erre gyanakszok én isDe ezek alapján talán még lehetne jobb is
Most gépen nézve, azonos a felbontás. De ez így tényleg jelentős minőség javulás. Bár az első képnél, érdekes módon a kék fal, és a monitor lába "éles" viszont a monitor sarka már nem. És ezt én is észre vettem. Hiába böksz rá a képernyőre, hogy ide fókuszáljon, elmászik a sík :/
-
hurrikan
addikt
válasz
markyy18 #15435 üzenetére
Tudod hogy az enyém is korai széria.... még áprilisi...
mégis hibátlan, se sárgulás, se pixel, se hullámzás, de még csak a Wifi hiba sem jelentkezett.
Jó szívtam vele énis, mert kiderült hogy nyitottat vettem stb. De becsülöm nagyon a cuccot, ráadásul én nem tudok vigyázni a telóimra, amennyit ez már esett meg aminek ki volt téve... csoda hogy megy még. És a kijelzője karcmentes, nade láttad, mutattam. -
MerLinh
senior tag
válasz
markyy18 #15435 üzenetére
Nekem ht24dw van, egy bajom vele hogy egyszer leejtettem 160cm magasságból márványra fülhallgatóval a fülemben, úgyhogy valamennyire megfogta de a hátlap sarka felé kicsit eldeformálodott... de azon kivül nincs baja =)
Lehet ha kijön az One X+ akkor ebayről berendelem a hátlapját meg az akksiját =P hátha passzolni fog -
hurrikan
addikt
válasz
markyy18 #15411 üzenetére
Bemegyünk együtt pénteken...
és a csávónak aki belekötött, hogy a hullámzás természetes meg nem garanciális, odaadom az enyémet hogy nézze meg hogy nem hullámzik és ennyi.
Ha meg nem cseréli írunk a panasz könyvbe+ a HTC Magyarországi képviseletéhez fordulunk.la_cc
Ha hozzáérsz, avagy nagyon enyhén megnyomod a kijelző szélét akkor behullámzik a kijelző.
Ha megcsinálod és nálad is megvan a hiba, akkor látni fogod milyen, ha meg nem látod akkor felesleges tudnodakkor örülj.
-
Kismaci
tag
-
ferob
őstag
válasz
markyy18 #14799 üzenetére
Shanghai, China / 2012. Július 18.
T-Mobile-nál szokás, ha webshopból rendelsz, hogy visszahívnak üzletekből készülékeket és abból küldenek ki, de ettől függetlenül általában semmi bajuk.
Persze, ha üzletben vetted ott is ugyanez előfordulhat, hogy kibontották megmutatni valakinek.
(Sajnos negatív pont, hogy viszont próbálják a szakadt zárjegyet szépen egymásra visszaragasztani, hogy észre se vedd pl. mikor a futár átadja.)Látom megelőztek bőven... ideje ebédelni és energiát gyűjteni.
-
-
-
Avicularia
veterán
válasz
markyy18 #13008 üzenetére
Nem annyira jellemző,update után talán most láttam előszőr sense újratöltést. Előtte rendszeresen volt. Viszont hozzá kell tenni,hogy mióta megvan az asus transformerem nem annyira kínzom a hox-ot,inkább csak van. Szabad ram 160-180 mega csak,ezért zárogat be mindent a háttérben.
-
pingwin011
aktív tag
válasz
markyy18 #12987 üzenetére
Jelenleg 9 widgetet használok, ebből 3 gyári (óra, naptár, nevek). Nem szoktam figyelni, de most megnéztem, 252mb szabad ram. Nem szoktam kilőni semmit. wifi, és mobilnet mindig be van kapcsolva, folyamatos a szinkron. Jelenleg egy eredményjelző program is fut a háttérben, és most is telóról írok. Viszonylag sűrűn használom mobilon a netet, ha itthon vagyok, így kényelmesebb, ma pedig egész nap itthon voltam, és nem volt újraindítás sem. Nem tudom van-e különösebb erőforrást igénylő programom, de szerintem nincs. A szinkronos dolgokon kívül a viber ami fixen fut mindig. Kb ennyi.
-
pingwin011
aktív tag
válasz
markyy18 #12404 üzenetére
Milyen apple bill? Ami van pl iMachez? Mert az ugye iMachez is bt-vel kapcsolódik, és én próbáltam, hogy megtalálja-e, de nem találta. Mondjuk akkor még Sensationnel próbáltam. Mennyi egy olyen bill, 20? Linkelj már egy apple billt, ami 100%, hogy működik bt-n keresztül HOX-al, vevő lennék rá.
-
simico
aktív tag
válasz
markyy18 #12383 üzenetére
Én is 100% elégedett vagyok
1994 óta használok mobilt, 96 óta GSM mobilt és PDA-t. Pár tucat megfordult a kezemben az évek során (saját készülékként, illetve tesztelésre), 7 évig a munkám része is volt a mobiltelefonok kezelése. Eddig ez a legjobb "okostelefon" ami a kezembe került, igaz a szlogenje: ez az A telefon amire vártam -
pingwin011
aktív tag
-
rígel
őstag
válasz
markyy18 #12373 üzenetére
Igen, függetlent és ne aggódj. Ide főleg kütyümániás geek-ek írnak. Sokszor olyan "hibákról" van szó, amelyek egy átlag usernek soha a büdös életben nem derülnek ki.
Egyébként már orvosolták a gyermekbetegségeket, az sw. is olyan, mint amilyennek a kezdetekben lennie kellett volna! -
berik899
tag
válasz
markyy18 #12369 üzenetére
Elég sok fórumot végig olvastam már és azt vontam le hogy minden telefonban vannak hibásak és tényleg nincs tökéltese telefon.
Ami a legfontosabb tanulság szerintem a fórumokkal kapcsolatban, hogy ide akkor fordulnak legtöbbször az emberek ha bajuk van. Így sokszor azt a látszatot keltve a telefonokról hogy mindegyik tele van hibával.
Ismerjük be hogy legtöbbször ha mindent jónak találsz valamiben azt alapnak veszed, hiszen így is van mert kifizetted, és azzal nem jönnek hogy minden jó vele stb. Ha mégis akkor az nem ragad meg
A rossz mindig feltűnőbb a jónál, ez ne hagyjon megtéveszteni.
Szuper telefon ez, én is erre spórolok, ha baj van vele akkor pedig garancia
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest