Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kamera programot keresek, amivel lehet nézni egy másik teló által rögzített képet. Gondolom ez, ha van is ilyen, csak live kép megnézésére lenne alkalmas, de az is elég egyelőre. Tehét az egyik teló által felvett képet tudnám csekkolni egy másik telóról, valahol teljesen máshol. Ez megoldható?
Előre is köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Nem One X-ről van szó, de itt hamarabb kapok választ. Találkozott már valaki olyannal, hogy play áruházból vásárolt, és utána nem működött a play áruház? Tehát egy ingyenes program letöltése után jó volt, aztán pénzes vásárlás után elkezd tölteni, de azt írja, hogy a play áruház sajnos leállt. Erre valami tipp? Egyébként One V a készülék, de szerintem mindegy a típus. Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
válasz LouiS22 #19286 üzenetére
Nekem ez sem segített. Az eszközkezelőben is próbáltam frissíteni a hibásnak látott drivert, de semmi. A Windows szerint naprakész az is. USB hálózati beállítási is állítottam már mindenre, hibakeresés ki/be, hamis engedélyezése ki/be... Minden kombó megvolt, de sajnos semmi eredmény. ICS-el simán ment a dolog.
-
pingwin011
aktív tag
Hát nekem még mindig nem sikerül összekötnöm géppel a telót JB óta. Próbáltam kihagyni az FR-t, mert nem vettem észre olyan dolgot, ami nem működne jól a frissítés után, de gonoltam akkor ez miatt megcsinálom. De FR után sem megy. Nem ismeri fel az usb eszközt, meg ilyeneket ír ki, egyszerűen nem tudom úgy beálítani, hogy lássa a gép a belső memóriát, de akkor így hogy tudok rávinni bármit is? AirDroiddal pl le tudom szedni róla a cuccokat, ha épp az kell, de az pl vissza fele is megy. Meg egyébként is... Nem AirDroiddal akarom csinálni a másolásokat, hanem normál módon...
-
pingwin011
aktív tag
Én ezt a Now-t nem igazán tudom használni. Pár kártyát kidob magától, de pl van a sportesemények, amit ki akartam próbálni. Felvettem egy csapatot, hogy jelezze a meccseit, de semmi kártyát nem dobott be, pedig direkt olyan csapatot választottam, ami este játszott. Nem mintha nem használnék livescore programot, csak teszteltem. Meg elvileg, ha beszélsz hozzá.pl hívni ezt vagy azt, akkor nem kéne azt megcsinálnia? Nekem mindenre google találatokat dob ki. Viszont jól ismeri a magyart, ahhoz képest...
-
pingwin011
aktív tag
válasz LouiS22 #19216 üzenetére
Igazából excelt, amit nyilván meg tudok nézni telefonról is, de van több hiányosság is, aminek java kikerülhető, ha valamilyen felhőben lenne tárolva és szerkesztve, de nekem valahogy körülményesebb megoldás ez, ezért keresek valamit. Az Axelre ránézek holnap. Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, megvan ennek is a megfelelő topikja, de nem igazán találom. Egy olyan programot keresek, amire fel lehet vezetni egy bolt árukészletét, és törölni, ha az adott dolog már nincs bent. Jó lenne, ha több boltot is tudna kezelni, és esetleg felhasználónév, jelszó ismeretében más is tudná más eszközről nézni. Kerestem Playben pár kulcsszóra, eredménytelen, és nem nagyon tudom, hogy milyen szavakkal érdemes próbálkozni. Hátha valaki használ ilyesmit.
-
pingwin011
aktív tag
Jobb lett amúgy a videó. 23 helyett 26 fps-t sikerült csinálnom
-
pingwin011
aktív tag
JB óta valamiért nem ismeri fel a gép a telót USB-vel. Valami ötlet, tipp, javaslat? Próbáltam mindent bepipálni,kipipálni stb, de csak nem. USB hibakaresés ki/be, de semmi. Addig eljutottam, hogy látja a gép, ki is írja, hogy HTC One X, rákattintok, akkor kiírja, hogy belső tárhely, de belépni már nem lép be, nem nyit meg semmilyen tartalmat. Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Lehet, hogy volt már, de mondjuk egy Camera JB+ programmal elképzelhető a minimum 25 fps video, vagy ez inkább hardweres, mint szoftveres eredetű?
Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Lenne egy olyan problémám, hogy egyik napról a másikra, ha a telót összekötöttem géppel, akkor a mappákat parancsikonnak mutatta. Gondolom valamit csinálhattam, ani miatt ez lett, de nem tudom mit. Ha másik gépre kötöm, akkor nem is lát semmilyen mappát, csak ami az eset után került fel. Ezen felül semmi rendellenesség nincs, a teló is rendesen kezel mindent, de ha idegen gépre akarom csatlakoztatni, akkor nem lát semmit. Mit tehettem, és mi lehet a megoldás? Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
válasz hurrikan #15982 üzenetére
Detto! Mlndjuk nekem az első cserés volt, kijelzővibrálás miatt, de még amit kaptam is áprilisi, ez meg közel tökéletes. Hajszálkarcot sikerült rajta ejtenem azért, de alig észrevehető. Azért ez sem karcolhatatlan. Pont a napokban láttam egy N9et, ami olyan karcos volt, mintha legalábbis s5230, vagy társai lenne, pedig az is gg.
-
pingwin011
aktív tag
0 perces használtra tuti vállaltak egy év garit, innentől pedig nincs miről beszélni. Nem azt mondom, hogy visszaadjáka pénzt, vagy kicserélik kapásból, de hogy rendbehozzák, az tuti! Ha használt a készülék, akkor is van garancia, 1hét, 1 hónap, boltja válogatja, tehát abban az időben is benne vagy, ergo meg lesz csinálva a telefonod!
Más: Ugye 4GB-nál nagyobb filet nem lehet telefonra másolni, de említettek mkv cutter programot. Melyikkel érdemes probálkozni? Amit találtam az nem nagyon működött. Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
válasz bullapo #15624 üzenetére
NAvigálásra tökéletes, nem melegszik közben. Ha valakinél pont melegedett, az pech. KAmera simán viselhető, ha nem vagy fotós tökéletesen elég. De nézz meg néhány teszt fotót, ha elég a minőség, akkor nincs baj, nekem bőven elég. Amúgy meg minden téren gyors, rendesen teszi a dolgát, én teljesen meg vagyok vele elégedve, nem cserélném le jelenleg semmire.
-
pingwin011
aktív tag
Értem, tehát csak annyi, hogy hívás közben újabb hívást kell indítani, de hogy addig az első félnél ne hívás tartás legyen, meg kell nyomni a 3as gombot, majd a hívásindítást. De mondjuk minden esetben a 3as gombot kell? Tehát ha már egy negyedik fél jönne, akkor gondolom a 4est kell megnyomni, nem?
-
pingwin011
aktív tag
Konferencia hívás lehetséges? Hogy kell csinálni? Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Tango Video Calls... Mitől lehet az, hogy ha barátnőm hív engem, akkor én kicsörgök, de ha én őt, akkor nem jelez neki semmit? Ha be van lépve a programba, ha nincs, sehogy sem csörög ki, nálam viszont nem jelez olyasmit, hogy nem lehet elérni. Ugyanabban a helyiségben ülve sem... Érdekes. Neki S3-a van. Hanghívás se csörög ki. Viber meg pl tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
válasz LouiS22 #15309 üzenetére
Magamat minősítem. Igazából jó ember nem attól leszek, ha nem warezolok, mint ahogy rossz sem leszek attól, ha megteszem. Nem álszenteskedem, nem áll távol tőlem a warez, mint ahogy nem sajnálok arra áldozni, ami valóban megéri a pénzét, ennyiről van szó. De hangsúlyozom, hogy nem arról van szó, hogy mindenki warezoljon, csak itt egyszerűen az esetek felénél szó sincs warezről. Ismerem a házirendet. Tilos a warez. És? Ki warezolt? Linkelt valaki valamit, amit nem szabadott volna?
-
pingwin011
aktív tag
válasz LouiS22 #15307 üzenetére
Szerintem Loboda még egyszer sem warezolt itt a fórumon, csak te feltételezted, hogy máshol esetleg igen, és ugrottál rá. Szerintem egyik moderátort sem érdekli, hogy ki hol warezol, amíg itt nem linkelnek, meg nem buzdítanak senkit arra. Ezeket a hsz-eket törölni fogják, de Lobodáét pl nem.
-
pingwin011
aktív tag
válasz Hegasus #15300 üzenetére
Senki sem szólja le az ilyen embereket! Csak szerintem Louis22 kicsit túl érzékeny a warez dolgokra, még akkor is, ha valamilyen szinten még jogos is lenne az. Te se álszenteskedj nekem, nézz körbe a gépeden, a szobádban, és számold ki, hogy mi mindenért nem fizettél egy vasat sem, amiért kellett volna! Film, zene, pc program, telefonprogram, stb. Szerintem az ilyen dolgok mellett az prédikáljon, aki soha semmilyen ilyen kiskaput nem használt még ki, és nem áldotta egy egy dolog miatt annak a nevét, aki épp felpakolta valahova a várva várt cuccot...
-
pingwin011
aktív tag
válasz LouiS22 #15296 üzenetére
Igen, nekem is van ilyen, nem is egy, és? Te mindig mindent előre megvettél? Vagy mondjuk utólag, mert épp tetszett az a valami? Igazából nem is arról van szó, hogy ki mit vesz meg mennyiért, csak te ahogy elhangzik itt az IGO, máris ugrasz, hogy ú jajj, warez! Lobodánál is egyből ugrottál. Loboda amúgy megvette! Sőt, én vettem, meg neki! Te meg kapsz egy jutalmat a warez ellenes tevékenységeidért! A Mobilarena szerkesztőségében átveheted!
Csak azért szóltam, mert itt a többség nem szent, és bizony warezol. Ezt mindenki maga dönti el! De amíg itt senkit sem buzdítanak warezra, nem linkelenek stb, addig ne ugorj már minden ilyenre!
-
pingwin011
aktív tag
Hol találom meg azt a beállítást, hogy a lenti "gombok" ne rezegjenek nyomásra? A vissza, a home, meg a menü... Rádugtam gépre, és az hagyján, hogy a jelzőhangok visszaálltak alapra, de még ez is visszaállt, és most egyszerűen nem találom, hogy hol lehet kiszedni. Köszönöm!
Megvan közben.
[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
-
pingwin011
aktív tag
válasz LouiS22 #15226 üzenetére
Na jó, de ezt nem a szolgáltató dönti el, hogy kipakolja-e vagy sem? Egyébként most erről jutott eszembe, hogy nézegettem az x-faktort és épp azon tűnödtem, hogy SIII helyett miért nem One X-et nyomnak a versenyzők kezébe. MErt az SIII a csapból is folyik, így meg esetleg több HTC-t adnának el, mert nem hiszem, hogy olyan nagyon fényesen állnának a HTC eladások. A másik pedig ami feltűnt, hogy akinek nem SIII volt kezében, annak 6700classic. Csak nem visszarakják a kínálatba?
-
pingwin011
aktív tag
A Dropboxot és társait én még mindig nem keverném ide. Azért filmet, zenét szerintem senki sem ott tárol, annyira nincsenek jó mobilnetes csomagok... Én is használom a Dropboxot, hasznos nagyon, de nagyobb filet még nem raktam fel rá, pláne nem pl filmet, mert azt nem feltétlenül olyan helyen kezded el nézni telóról, ahol van wifi... Nem akarok védeni ezzel senkit, nekem elegendőnek bizonyult eddig a 25GB használható hely...
-
pingwin011
aktív tag
Bizony. Nagyobb hangsúlyt fektetnek új ügyfelek szerzésére, mint a régiek megtartására sajnos. Nyilván ugye aki eddig x évig ügyfél volt, az marad is, de új ügyfél sosem árt. Nem szimpatikus hozzáállás, de bejön. Én sem váltanék. Igazából számot nem váltanék, szolgáltatóhoz nem ragaszkodom, de hát ez van.
-
pingwin011
aktív tag
Ha megmutatod nekem a HTC hiatalos közleményét arról, hogy szerintük senki se vásároljon sufni gsm boltban, akkor visszaszívok minden eddigit. Én ugyanis arról beszéltem, olvasd el újra. A wifit csak hozzátettem, mert ez a 2 dolog, amit folyton említesz. És nem a személyed, vagy a véleményed irritáló, hanem hogy már ötvenszer leírzad, és ezt szajkózod.
-
pingwin011
aktív tag
Figyelj, én annyit írtam, hogy ha külföldi teló kerül hozzájuk, az lehet a magyar nagyker által is, mert ők sem szentek ám, de rájuk kevesebben gondolnak. Lehet a gsm-es pont nem is tudja... Nem angyalok, de biztos lehetsz benne, hogy új készülék meghibásodása esetén nem hagyják szarban a vásárlót, és nem egy bolt tapasztalata alapján mondom, hogy olykor jóval korrektebbek, mint egy szolgáltató, pont amiatt, mert nem annyira ragaszkodnak a szabályokhoz, nem kötik az ebet a karóhoz annyira. T-mobtól vettem a készüléket, de nem félnék sufni bolttól sem venni. Mellesleg ezek a sufnik, ha van valami nem garis baj, akkor lehet negyed áron szervizelnek, mint a hivatalos szervíz, vagy szolgáltató, de láttam 37ezres szervízajánlatot is, ami sufnigsm-ben 4ezer volt, gyári alkatrésszel... Tapasztalatból beszélek, te meg rémhírekre alapozol, mert van pár story.... Nyilván igazak, de azokat az eseteket leírják, a végletekig korrekt dolgokat meg nem, mert azt minek. Ez is olyan, hogy az elején itt rémüldözött mindenki, hogy úristen de szarok a HOX-ok, hibás mind, mert sok volt a panasz, de közel sem volt akkora a baj, csak soknak tűnt, mert azokat írták le. Tudnék mesélni sufnisokról, nem egy van, amelyik minden követ megmozgat csak azért,hogy egy vásárló elégedett legyen, de hagyjuk is. Csak már irritáló, hogy minden hozzászólásod ugyanazt tartalmazza. Ne vegyél sufniból, mert ráb@szol, ha június elötti a telód, akkor el fog romlani a wifije. Ezt megszakította par s3as vita...
-
pingwin011
aktív tag
De mondom, hogy a nagykerek ugyanúgy trükköznek! Nem muszáj elhinned, de azok sem mind a gyártóktól veszik közvetlenül, mert az nekik sem feltétlenül érné meg, ennyi. A sufnik meg pláne nem gyártótól veszik, hanem nagykertől, ami már lehet trükközött. Ha meg magánszemélytől veszik az újat, akkor meg ugyanolyan gari van, mintha boltba vennéd. Van ilyen is sok. Valaki előfizuval kihozza, eladja. És itt nem feltétlenül kell arra gondolni, hogy nem fizetik az előfizetést. Szimplán lejárt előfizu, de telót cserélni nem akarnak, az előfizut viszoint ugyanúgy fizetik stb. Mellesleg a sufnik sem hagyják cserben a vásárlót, nem tudom miről beszélsz. Ha valami elromlik, és nem tudják hivatalos úton granciába megcsinálni, akkor rendelnek egy újat, hogy pénzt bukjanak, ne vásárlót. Szóval ennyire azért ne erőltesd, hogy a gsm boltosok maguk az ördögök, mert sok embert félrevezetsz!
-
pingwin011
aktív tag
-
pingwin011
aktív tag
Mi ez a para, hogy a HOX+-al el lesz felejtve a HOX, meg hogy venni sem lehet majd? Rengeteg ráncfelvarrott teló mellett futott egyidejűleg a sima verzió is egy ideig. Arc - Arc S, Galaxy S - Galaxy S+... Nem hiszem, hogy fél év alatt kuka lenne egy flagship. Én nem tartok ettől.
-
pingwin011
aktív tag
válasz Dicker #13730 üzenetére
Használat kérdése. én minden este töltőre dugom, mert kell, és 2 óra kijelző időm szokott lenn. Max fényerő, mert úgy szép a kijelző. Folyamat wifi, mobilnet bekapcs, hogybne kelljen kapcsolgatni. Igaz, mostanában több a mobilnet, mint a wifi, attól meg jobban merül. Ebben még játék sincs...
-
pingwin011
aktív tag
válasz Cingáriusz #13697 üzenetére
Vannak programok, amikkel 2é tudod szedni a filet, és minden tulajdonságs megmarad a videónak, csak 2 részből fog állni. Egyrészt... Másrészt viszont ez nem egy hd tv, a hd felbontás ellenére sem lesz rossz minőségű a szimpla avi film sem, nem lesz kockás, vagy ilyesmi. Tedd fel ugyanazt a filmet hd-ben, és szimpla aviban, nem nagyon fogsz különbséget érezni... De ha jól esik, hogy azért mégiscsak 720p-s filmet nézel, akkor szeld ketté, ennyi.
-
pingwin011
aktív tag
Nekem jelenleg Nilkin hátlaphoz mellékelt fólia van, nekem semmi bajom vele. Nem ragad, nem ködös, ha normálisan tettem volna fel, akkor a szélei is rendesen az üvegen lennének, de felül pict túlságosan felül kezdtem el, így a htc felirat fölött van olyan rész, ami nem tapad a képernyőhöz, és poros is nyilván, de ez az én hibám. Mehetett volna bőven lejebb. Ha már rendesen megkarcolódott, akkor a következőt majd lejebb kezdem el.
-
pingwin011
aktív tag
válasz Richard #13303 üzenetére
Van aki SIII-ról váltott One X-re. Olyan is volt, aki One X-ről váltott SIII-ra, majd vissza One X-re. Olyan is van aki SII után iPhone 4S-t vett, majd SIII-t, de sírva menekült vissza. Van olyan, aki megvette az SIII-t, és nem váltott, mert boldog tulajdonos, van aki megvette a One X-et és nem váltott, mert boldog tulajdonos. Stb. Ettől egyik teló sem rossz, sőt! Nekem HOX-om van, barátnőmnek SIII, és mindketten szeretjük a sajátunkat (mellesleg pont emiatt saját tapasztalat alapján tudnék a smooth-ságról beszélni, de nem az SIII javára, de inkább nem teszem), szóval fejezzétek már be!
-
pingwin011
aktív tag
Úristen... Komolyan egyes embereknek fáj, ha valaki HOX-ot akar venni, vagy ha S3-at. Hihetetlen... Mindkét táborra vonatkozik. De minek vannak egyáltalán táborok...
-
pingwin011
aktív tag
válasz Avicularia #13081 üzenetére
Ez az, ami itthon soha nem lesz...
-
pingwin011
aktív tag
Én még a Sensation ideje alatt voltam úgy, hogy kicsit idegen volt a One széria külsőre. Aztán túlságosan vonzott a belbecs, így rászántam mag, pedig eleinte úgy voltam vele, hogy a Sensation is tökéletesen kiszolgál, külsőre jobban tetszik, akkor miért érné meg a csere. Ma már a One X jobban tetszik külsőre is. Ki tudja, lehet ez is megtetszene, bár első ránézésre tényleg nem a legmegnyerőbb.
-
pingwin011
aktív tag
válasz Ra's al GHul #13014 üzenetére
Mindent lejátszik a gyári, hd-t is, avit is. Itt valami más gubanc lesz. Sokaknál előfordul ez, nem tudni mi okozza, valószinű valami hang kódolás a filmben. Rootolt telókon nem jelentkezett eddig. MEgoldás: konvertálás. Akár aviba is. Én már végigzongoráztam a lehetőségeket... A lényeg, hogy játszik avit... Én bárhogy konvertáltam, mindig jó volt, csak valahogy eredeti állapotában nem...
-
pingwin011
aktív tag
válasz markyy18 #12987 üzenetére
Jelenleg 9 widgetet használok, ebből 3 gyári (óra, naptár, nevek). Nem szoktam figyelni, de most megnéztem, 252mb szabad ram. Nem szoktam kilőni semmit. wifi, és mobilnet mindig be van kapcsolva, folyamatos a szinkron. Jelenleg egy eredményjelző program is fut a háttérben, és most is telóról írok. Viszonylag sűrűn használom mobilon a netet, ha itthon vagyok, így kényelmesebb, ma pedig egész nap itthon voltam, és nem volt újraindítás sem. Nem tudom van-e különösebb erőforrást igénylő programom, de szerintem nincs. A szinkronos dolgokon kívül a viber ami fixen fut mindig. Kb ennyi.
-
pingwin011
aktív tag
-
pingwin011
aktív tag
Na mégegyszer nekifutok Tehát mxplayerben szoftveres, vagy hardveres küdolás a jobb? Illetve szoftveres esetén lehet választani, hogy hány mag pörögjön. Mikor a legjobban? 4 maggal? Van olyan lejétszó, mint annak ideján symbianra a core player, hogy lehetett a színekkel babrálni, meg a szaturáltságon? Eddig még nem futottam bele olyanba, de hátha van...
1080p-ben a max 23 fps-el vesz a teló. Növekszik ez a szám 720p-s felvétel esetén?
Köszönöm a válaszokat!
-
pingwin011
aktív tag
mxplayerben, vagy végülis bármilyen lejátszóban a szoftveres, vagy a hardveres kódolás az ajánlott? Ha szoftveres, akkor az mxplayerben lehet állítani, hogy hány magot használjon ilyenkor. 1-2-3 vagy 4el járok a legjobban?
Van olyan lejátszó, mint annak idején symbianra a xore player, hogy lehet játszani a színekkel, szaturációval?
Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Mi az a Lucky Patcher és miben van szerepe? Hasznos, ha rákerül a telóra?
-
pingwin011
aktív tag
Az időjárás animációhoz hasonló program létezik? Arra gondolok, mikor feloldom a billzárt, akkor a főoldalra az időjárási viszonyoknak megfelelően beúszik pl pár felhő, vagy esőnél ablaktörlő stb. Szóval ha ezt más telón is szeretném viszontlátni, arra van valamilyen alternatíva? Köszönöm!
-
pingwin011
aktív tag
Ha már filmek. Szoftveres, vagy hardveres dekódolásra érsemes állítani a programot? Mi a különbség? Érezni különbséget, vagy kb tök mindegy?
-
pingwin011
aktív tag
válasz Jamesch #12592 üzenetére
Nem a file mérettel vam baj, konvertáltam fel 3,9re, nem volt baj. A file méretét 2 dolog határozza meg ugye. Az audio bitrátája, és fajtája, és maga a video bitrátája. Mivel a video bizmtráták megegyeznek egy 700megás, és egy 1,4gigás film esetében, ezért nyilván utóbbinál a hang az, ami dob a dolgon, és valószinű az akasztja meg. Plusz konvertálásnál ugyanazt a video tömörítést használtam, mint az eredeti, a bitrátát is hagyta, egyedül a hang változott és jó volt...
Loboda rendben, de ezt most nehéz lesz összehozni, mert úgy néz ki én már Baján leszek és Pakson. Hiába, növekszik a család :-) De valahogy valamit összeegyeztetünk. De másik hoxon már meg lett nézve, és ugyanez. Nem baj, minél több telóval van tesztelve, annál közelebb juthatunk a megoldáshoz :-)
-
pingwin011
aktív tag
-
pingwin011
aktív tag
válasz Loboda #12581 üzenetére
Én teszteltem a filmeket alappal, amivel el sem indultak, mobo playerrel, mx playerrel, dice playerrel, letöltött kodek nélkül, és kodek pakkal is, mindegyik megfeküdt. Azért kiváncsi lennék milyen filmeket tesznek fel azok, akiknek nem, mert mint korábban is említettem, konvertálás után no problem, ezért egy fórumtárs által említett ac3-as hangot okolok a dolgok miatt. Mondjuk mindegyik film, amivel tesztelteltem, 1gb felett colt, pedig nem hd, és még csak nem is nagy bitrátájú filmek, kb 1600as, így a nagyfile méret miatt gondolom a hang, ami dob rajta. Szerintem egy sima 700mb-s avi simán menne, gondolom ott a hang sem valami komolyabb kódolású... Mert a 700m-s filemknek sem kisebb a bitrátájuk. Holnap teszt, ha megy, akkor eztán olyanokat pakolok ráx vagy marad a konvertálás, ami nem baj, ügyis csak utazások elött teszek rá, abból meg nincs olyan sok.
-
pingwin011
aktív tag
Én is ezzel küzdök, és nem találtam rá magyarázatot. Illetve az egyik fórumtárs az ac3 hangra gyanakszik. Én rengeteget kísérleteztem, különböző filmek, különböző releasek, de mindnél ezt csinálta. Öcsém HOX-a is. SIII nem... Konvertálás megoldja. Az az érdekes, hogy bármekkora nagyságúra konvertálhatod a filmet, bármilyen kódolással, akkor is jó lesz. Lehet hd, xvid, mp4, bármi. Szóval valószínű a hanggal lesz baj. Én már beletörődtem, hogy konvertálgatnom kell.
-
pingwin011
aktív tag
válasz Avicularia #12564 üzenetére
Így van...
-
pingwin011
aktív tag
Még egyszer nekifutok. Valakinek ötlet arra, hogy egy magyar kiosztású, ékezetes iMac billentyűzet összekötve BT-n HOX-al hogy lesz a HOX-on is magyar? Ékezetet nem ír, a z meg y fel van cserélve. HTC billen is csak magyar van beállítva, go keyboardon is csak magyar van beállítva, mert arra is gondoltam, hogy talán ehhez is köze van, de nincs. Az a baj, hogy ebből kiindulva nem tudom, hogy egy másik magyar bt bill mennyire lenne valóban magyar HOX-on is....
-
pingwin011
aktív tag
sikerult ossyeparositani a telot ay apple billel, viszont sajnos nem magyar. marmint maga a billentyuyet magyar, de itt megsem veszi ay ekezetet, es az z es y is fel van cserelve. ezt vajon hogy lehet beallitani. plusz ay irasjelek sem epp ott vannak, ahol a billen. kosyonom
-
pingwin011
aktív tag
Ez is egy lehetőség, ha este nem jön össze az apple-ös dolog. Viszont, ha már itt tartunk... Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Mármint, hogy HOX-on BT bekapcs, keres, de a billentyűzeten kell valamit nyomni, hogy megtalálja, vagy nem kell hozzáérni, akkor is látnia kell a telónak?
-
pingwin011
aktív tag
válasz Szpisti #12408 üzenetére
Az nem olcsó mulatság, ennyit azért nekem nem ér egy bill pár viber üzenet miatt Igazából csak azért kéne, mert akár smst is tudok gépen pötyögni, emailt meg pláne, de van, hogy sokat viberezek melóhelyen, akkor pedig jól jönne egy bill. Azért 10et rászánnék. Ha van apple szerű bill, akkor inkább olyasmire, nekem az baromira tetszik, és eszméletlenül kényelmes is.
De ha valakinek van ötlete arra, hogy hogyan irányítsam a telómat gépen keresztül, akkor arra is vevő lennék, mert akkor viber üzenetet is tudnék gépről írni.
[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
válasz markyy18 #12404 üzenetére
Milyen apple bill? Ami van pl iMachez? Mert az ugye iMachez is bt-vel kapcsolódik, és én próbáltam, hogy megtalálja-e, de nem találta. Mondjuk akkor még Sensationnel próbáltam. Mennyi egy olyen bill, 20? Linkelj már egy apple billt, ami 100%, hogy működik bt-n keresztül HOX-al, vevő lennék rá.
-
pingwin011
aktív tag
válasz Cingáriusz #12399 üzenetére
Az a baj, hogy ahogy korábban is írták, bizony van a telefonokban egy indikátor, ami ha piros, akkor sohasem fogod tudni megmagyarázni, hogy nem érhette folyadék (akár tudtodon kívül). Bizonyítanod kell, amit nem fogsz tudni. Ilyen esetben szerintem a szervíz tehetetlen, nem feltétlenül kell őket ostorozni.
-
pingwin011
aktív tag
-
pingwin011
aktív tag
válasz Steve1207 #12221 üzenetére
Tudom, az xvidet kodekként írtam. Eddig minden filmmel ezt csinálta... Nem hiszem, hogy csak sérült filmeket raknék rá... Ha ugyanattóla a release csapattól szednék csak, akkor még azt mondanám, hogy ok... Most megy egy s3on, eddig az megbírkózott vele. Nem tudom mi lehet tényleg, de nagyon furcsa. Ki fogom próbálni ugyanazeket a filmeket egy másik hoxon is azért.
-
-
pingwin011
aktív tag
-
pingwin011
aktív tag
Közvetve kapcsolódik csak a One X-hez, de áruljátok már el, hogy ha letöltök egy filmet, ami xvid, és bármivel játszom le, folyton kilépdel. Ha átkonvertálom mp4, vagy ugyanúgy xvidre, azt meg viszi. Ebben meg az az érdekes, hogy ugye a konvertált xviddel meg nem lépdel ki. Több dolgot is próbáltam már, mert egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi okozhatja ezt. Konvertáltam ugyanolyan értékekkel, lejebb vett értékekkel, feljebb vett értékekkel, mindenhogy. Bontottam ketté is a videót, az ugyanúgy kilépdel, de az ugye nem módosít semmit. Egy kapaszkodási pontom van, az mp4 hangformátum a letöltött videóban, mert az konvertálás után mp3, vagy aac lett. Lehetséges lenne ez? Majd megpróbálom úgy is konvertálni, hogy mp4 maradjon a hang is, de már unom a konvertálgatást, meg egyébként is... Ki akar konvertálni, ha elvileg nem kéne? Kipróbálom majd az eredeti filmet s3al is kiváncsi vagyok az hogy reagál rá. Ha jól, akkor talán a tegrának nem tetszik valami...
-
pingwin011
aktív tag
Gondolom nem, de nem lehetne, hogy a produktivitás záróképernyőnél ne a levelzés, hanem a gmail appot használja, illetve az üzeneteknél ne az alap üzenetekhez, hanem mondjuk a go smshez menjen? Jó lenne...
-
pingwin011
aktív tag
Nem teljesen ide kapcsolódik, de Arc S topikban kevesebb esély lenne a válaszra. Szóval a Beats Audio fülest, egészen pontosan az urBests miért nem fogadja be az Arc S? Azt írja, hogy nem támogatott tartozék. Kipróbáltam más telókkal, pl s3, xperia sola, iphone 4, azokkal is megy. Elvileg nem kéne minden 3,5ös fülest befogadnia minden telónak? Érdekességképpen kipróbàltam egy kamu beats fülessel is, azzal sem ment, pedig az nem gyári. akg-t, és minden mást simán megevett...
[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
-
pingwin011
aktív tag
Na mégegyszer a filmes problémámra. xvid videókról van szó. van sorozat is, film is. A gyári lejátszó a sorozatot viszi, a filmeket nem, pedig mindegyik xvid. Mxplayer, moboplayer, diceplayer a sorozatot szépen végigviszi, a filmeket nem, folyton random időközönként kilép. először arra gondoltam, hogy magy a file méret, ezért ketté szeltem, de úgyis... Akkor mi lehet a probléma? magában a fileban van valami hiba, vagy valami olyan kódolás, amit nem bír a teló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest