- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
nistv4n #32740 üzenetére
Amennyiben elfogadható az az idő, amíg javítják, akkor érdemes beadni.
Én már javíttattam hangerő gomb problémával készüléket, azzal is pontosan ilyen probléma volt, konkrétan pl. a hangerő csökkentését vette nagyon nehezen.Azzal ne törődj, hogy ehhez szét kell szedni a készüléket, mert ebben az esetben mindenképp cserélnék a készülékházat, amit amúgy is szinte mindig, valamint ki fogják neked cserélni igen nagy valószínűséggel a hangszórót és az akkumulátort, sőt ha még régebbi gyártású, akkor a távtartót is megkapja a wifi probléma elkerülése érdekében.
Ha nagy szerencséd van, akkor a szétszedés során megsérül a kijelző és lecserélik azt is, akkor viszont lényegében lesz egy új készüléked. -
ferob
őstag
válasz
nistv4n #24869 üzenetére
Az NFC helyett ajánlanék egy alternatívát, ami még pénzbe sem kerül, mert nem kell tageket vásárolni.
Mégpedig az E-Robot nevű alkalmazást az Elixir készítőjétől.
Ez egy automatizáló alkalmazás, amely lehetővé teszi parancsok automatikus, eseményvezérelt végrehajtását.
Az alkalmazás több mint 130 különböző esemény típust támogat (helyfüggő, alkalmazás-függő, időzített stb.) és több mint 50 különböző műveletet tud végrehajtani. -
martinkeet
aktív tag
válasz
nistv4n #24869 üzenetére
Én elég sok NFC tag-ot használok.Matricásat,bilétát,kicsit,nagyot,és több olcsóbb gyártótól.Ezek 135 byte kapacitásúak.
Ez a kis progi kezeli az összeset. Kb 6-7 tulajdonságot lehet megtanítani nekik,és egy plusz hozzá rendelhető telepített programot (indít,leállít stb.),ami a legtöbb helyet foglalja sajnos,de ez számomra,hétköznapi használatra így is bőven elegendő.Más:
A napokban feltettem a legfrissebb Ordroid verziót.
Azóta mindenki "üvölt" a telefonban,vagyis nagyon hangosak,pedig a leghalkabbra van állítva a beszéd közbeni hangszóró.
Egy új kernel megoldaná-e a gondot,és ha igen melyiket ajánljátok? -
-
WinnerB0Y
senior tag
-
rígel
őstag
válasz
nistv4n #24469 üzenetére
Nincs ebben semmi érdekes. A felhasználók zöme (nem csak a nők) leszarja ezeket a dolgokat. Egyszerűen nem érdekli, vesz egy telefont, laptopot, vagy bármilyen kütyüt és használja, sokszor hónapokig, netán évekig (míg meg nem fekszik a cucc) ugyanabban az állapotban ahogy megvette . Mi, akik kicsit megszállottaknak is tekinthetők vagyunk, jó ha 10%-ot kiteszünk. Nem vagyunk piacformáló erő.
-
Hegasus
senior tag
válasz
nistv4n #24356 üzenetére
hát nekem ez az első "fizetsz vagy vársz" féle ingyenes játék amivel találkozom, mert olyannal már persze találkoztam, hogy lehetett benne venni extra pénzt, de ha nem vettél akkor csak lassabb és nehezebb lett a játék, és egy pályának sokszor neki kellett futni hogy sikerüljön... ami nem baj mert annál jobb lettél benne.
de eeez hogy konkrétan addig nem csinálhatsz semmit míg nem tejelsz, vagy pedig szépen várjál akár órákat....
amúgy feljebb linkeltem egy cikkben, hogyha azt akarod hogy pörgős legyen, akkor röpke 110ezerre lenne szükséged... -
FeRRaR1
őstag
válasz
nistv4n #23603 üzenetére
Nekem van, MHL to HDMI, adták az LG IPS monitorhoz, én meg sikeresen oda adtam fateromnak egy szivar gyújtós USB töltő mellé, hogy tudjon telefonálni, GPS-t használni, 5 óra múlva hívott, hogy ez nem USB
Viccet félre téve kedden kapom vissza, már ki akarom én is próbálni, majd beszámolok.
-
Tyer
őstag
válasz
nistv4n #22442 üzenetére
Köszi a tippet, nem tudtam, hgoy akkor eltűnik, godnoltam minek legyen ott is, ha a csik ottvan.
A Munka az meg a páromé, és én köteleztem rá, hogy irja be...
Én nem dolgozom MÉG, most végeztem a suliban, és melot keresek, meg ha megnézitek nyelviskolát
Összességében alternativa kéne a naptárra. Ami esetleg jobb, én eddig nem találtam.
Most, 4.1 en annyi zavar, hogy ha megnyitok egy napot, akkor nem mutatja, hogy melyik kinek az eseménye.
Bár msot igy eszembejutott valami, lehet az megoldja, meg is nézem...
Ettöl még érdekel, ha van jobb...más:
Ha csak az EQ miatt jobb az AMP, akkor felesleges, nem használom... -
simico
aktív tag
válasz
nistv4n #22318 üzenetére
Szintén zenész. Még annyit tennék hozzá, hogy nálam a gyári vezetékes fülessel még ennél is hangosabb, minimum hangerőn majd' megsüketültem hívás közben, ki kellett vennem a fülemből. Pedig nem kiabáltak a túloldalon... BT fülessel viszont érdekes módon pont az ellenkezője van, maxra fel kell hangosítanom, hogy rendesen halljam a másik oldalt
Ui: nem akarom ezt is a JB frissítésre fogni, de ICS alatti időből nem emlékszem ezekre a problémákra... de lehet, hogy csak a rossz memóriám miatt.
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
nistv4n #16019 üzenetére
Ezt az opciót hol találom és mire jó, nem értem, bár ha látnám biztos érteném...
nekem már vagy 3-4napja frissült a legfrissebb verzióra, de csak azt vettem észre hogy az értesítésekhez képet is csatol a sávban meg az értesítési ikon megváltozott. Ezt az általad írt opciót sehol sem találom benne, vagy csak rossz néven keresem... -
fcsaba89
csendes tag
-
Dicker
őstag
válasz
nistv4n #14836 üzenetére
Ne aggódj az új telefonok se kapják meg mindig
Nekem sincs, de engem már nem is érdekel. Azt írták elhasználták, hát akkor legyen. Már beletörődtem, hogy valamilyen földöntúli erők kiszedték a bontatlan csomagból, és csakazértis regisztráltak vele a Dropbox-ra...
Egyébként, hogy áll most a szerviz? Létezik, működik? Mert lassan le adnám a telefonom egy kijelzőcserére. Lett rajta egy hajszálkarc, és kihasználnám a hullámzás adta lehetőségeket.
-
Dicker
őstag
válasz
nistv4n #14571 üzenetére
Hát úgy látszik elég intenzíven benne vannak az akciókban.
Amúgy a HD Widgets is akciós holnapi/ (vagy mai?) kínálatban.Szerk.:
Youri az igen
Én épp az előbb vettem meg 55 forintért------
Köszönjük!
Electronic Arts Nederland B.V. eladótól vásárolt a Google Playen.Megrendelés száma: xxxxxxxxxxxxxx
Megrendelés dátuma: 2012.09.28. 8:42 DU CEST
Fizetési mód: VISA xxx-xxxx
Tétel Ár
MASS EFFECT™ INFILTRATOR 0,25 $
Adó: 0,00 $
Összesen: 0,25 $--------
Amúgy szerintem csak átmenetileg rakták vissza. Most próbálják frissíteni a listát.
-
rígel
őstag
válasz
nistv4n #14314 üzenetére
Egyébként még egy adalék a T régi és új ügyfelek közötti különbségéről.
Aki rendelt már weben a T-től felsőkategóriás telefont, biztos észrevette, hogy régi előfizetésesként megrendeli, minden további felesleges bürokrácia nélkül másnapra (esetleg harmadnapra) kezében van a telefon bármilyen fizetési konstrukcióban.
Újaknak ez nem ilyen egyszerű. Megrendelés után nem lesz automatikusan megerősítve a kontraktus, hanem várni kell a hívásukra (volt olyan, akinek majdnem egy hétig) a T személyre szabottan megállapít egy előre befizetendő kauciót, ami jelentős összeg is lehet. Ha ezt nem tudod, vagy nem akarod befizetni, akkor nincs üzlet. Ezzel a "rossz" ügyfeleket próbálják szűrni. ha befizetted, onnantól él a jóváhagyás.
-
twine
veterán
válasz
nistv4n #14303 üzenetére
Igen, ilyen van az internetszolgáltatóknál is,,, hogy akkor kapod csak meg a "kedvezményes előfizetést" ha nem voltál ügyfelük az elmúlt 3-6(szolgáltatója válogatja) hónapban...
Érdemes informálódni,,,de én személy szerint mobil szolgáltatóknál ilyet még nem hallottam....
(Attól még persze lehet) -
hurrikan
addikt
válasz
nistv4n #10055 üzenetére
Érdekes ez az AP7. Tegnap megvettem a Betmennel együtt. Ion-on tökéletes semmi lagg órákig játszottam, OneX-en be-be szaggat.
De ez nem a hardver miatt van. Mielőtt bárki is leszólná emiatt. Csupán nincs rendesen Tegrára optimalizálva az app.
Az viszont a Tegra miatt van hogy 1óra AP7-nél tűz forró (62fok), míg az Ion épp hogy langyos (39fok), alig észlelni melegedést. -
Szpisti
addikt
válasz
nistv4n #10055 üzenetére
Néha eljátssza nekem is, de másodjára mindig elindul.
Szoktad a telódat néha újra indítani? (Én egy-két naponta megteszem a hosszan nyomvatartott power-gombos újraindítást... Ja és a "gyors boot" ki van kapcsolva.)Sajna, amikor több autó van a képen (ellenfelek) beszaggat rendesen...
Várjuk a frissítést... -
james008bond
őstag
válasz
nistv4n #10031 üzenetére
Asphalt 7: nálam akkor szaggat, amikor külső nézetben nyomom, belsőből zsír folyamatosan megy. Igaz, még nem toltam végig, csak kb 3 versenyt...ja a mozgásérzékelős irányítás tényleg sz@r, de amikor a kormánykereket kell simogatni, akkor meg tök valódinak tűnik az irányítás. Szóval, azzal próbáljátok ki
-
lcee79
addikt
válasz
nistv4n #10031 üzenetére
Dead trigger eleinte fizetős volt, de miután annyian letöltötték illegálisan ingyenessé tették
Én egy menetet játszottam de nem nagyon vettem észre akadást, azt viszont igen, hogy akárhogy fogtam valahogy ritkán sikerült elkapnom, hogy kanyarodjon is... úgyhogy csapódtam a falhoz rendesen
mondjuk így is 4. lettem
-
lcee79
addikt
válasz
nistv4n #6632 üzenetére
Szerencsére nekem ez nem szokott előfordulni eddig
(van hogy több órán keresztül hallgatok online radio-t, kikapcsolt kijelzővel... ott már biztos feltünt volna)
És én a kijelzőt is próbálgattam nyomkodni, annyira amennyire csak lehet, de nekem nem színeződött el szerencsére. (de egy ismerősnél láttam milyen az, ott nem kellett megszakadni hogy benyomjam a kijelzőt, és mégis volt...)Nekem az akkum nem tűnik erősnek...
3-4 óra képernyőt nem sikerült még mérnem. -
lcee79
addikt
válasz
nistv4n #6615 üzenetére
Mi ez a wifi bug? Én nem tapasztaltam hibát, pedig most egész héten párszor kapcsoltam le csak a wi-fit
Szabadságon vagyok, ha egész nap megy a wi-fi és néha rászinkronizálok a munkahelyi mailekre, hogy képben legyek
, böngészgetek google play-en....
kb 2 óra képernyőt bír. És 4-5 óra környékén már töltöm, úgy hogy reggel vettem le 100%-al a töltőről.
Igazából, ha ilyen használatbavétel lenne minden nap, és töltés nélkül akarnám akkor ha dupla ekkora aksi lenne benne az sem lenne sok.Kb. 6000 mAh már nem lenne rossz
-
lcee79
addikt
válasz
nistv4n #3722 üzenetére
semmit nem kaptam
se mailt se semmit
és ha rámegyek a rendelések, készletértesítőre az ügyintézés menüben ott nincs semmi....
de, akkor miért tűnt el miután rányomtam a nagy rózsaszín (vagy magenta..) megrendelem gombra alul... (ugyanazt csinálta most hogy kipróbáltam mintha simán csak töröltem volna a rendelést)
Nem értem mi történt de úgy gondolom így hiába várom hogy megjöjjön, szerintem nem fog((
-
Remus389
veterán
válasz
nistv4n #1638 üzenetére
na 116 ezer alakul...
ez már jó ár , persze be kell vállalni 2 évre a 3k-s elofizut de csak meg lehet oldani( vagy kihasznalod, vagy rasozod egy csaladtagra)
azért 116 ezer 64 ezerrel olcsóbb a kezdoartol(en nem is tudom fejemet vernem a falba ha vettem volna és ezt megtudnam)
megéri várni, mindenki legyen türelmes , pláne jön az sgs3, az csak tovább olcsositja a one-x-et
Dicker: XL-t állítólag nem lehet majd itthon használni, ugyanezt kérdeztem tegnapelőtt vagy mikor
mert nem GSM hálózattal működne.a kinaival , aztán ki tudja, lehet mégis lesz európai változat
-
dropopi
aktív tag
válasz
nistv4n #1165 üzenetére
Mindenképpen érdemes figyelni a garanciára, véleményem szerint csak hivatalos gyári 2 éves garisat érdemes nézni. A sufnigsmekben vett készülék esetleges garanciális intézésében nem bíznék, főleg ha bolti garit adnak.
Nézegettem, hogy érdemes lenne-e váltanom, de amíg Evo ~74 000 One X meg ~144 000 ft ... nem jó az ár-érték aránya One X-nek. Ami jelentős előrelépés lenne max., a kijelző olvashatósága napfényben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest