- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Emilchen #36833 üzenetére
Mivel a telefonnak belső memóriája van, ahova a képek is mentésre kerülnek, ezért a telefonból nem tudsz odaadni semmit.
Felmásolod a telefonról a gépre a nyomtatni kívánt képeket, majd azokat egy pendrive-ra rakva elviszed és személyesen átadod kidolgozásra, vagy feltöltöd az adott cég honlapján keresztül a képeket és megrendeled a kidolgozást az interneten át, ha ilyenre van lehetőség náluk. -
ferob
őstag
válasz
Emilchen #36678 üzenetére
Most a telefont nem tudod kikapcsolni vagy a képernyő időtúllépésével van a gond?
Ha az utóbbi, akkor gondolom megnézted, hogy a beállítás a 15 másodpercnek megfelelőre van állítva.Próbáld meg, hogy addig tartod hosszan lenyomva a bekapcsoló gombot, míg magától újra nem indul a telefon, majd nézd meg, hogy működik-e.
-
ferob
őstag
válasz
Emilchen #36592 üzenetére
Ha kikapcsolod a telefont, akkor semmi nem fog futni se a háttérben, se máshol.
Amennyiben arra gondolsz, hogy a képernyőt kapcsolod ki, akkor ha előtte nem léptél ki rendesen az alkalmazásból, akkor továbbra is futni fog, de amire te rákérdeztél az nem erre utal, hanem arra, hogy vannak alkalmazások, amik általában mindig futnak a telefonon, akár háttérben is, ilyenek a különböző szolgáltatások vagy pl. valamilyen közösségi alkalmazás. -
-
-FreaK-
veterán
válasz
Emilchen #36447 üzenetére
Nem mondtam egy szóval sem hogy rossz, csak elavult már és lényeges előrelépést jelentett a G3, minden területen. Ettől még jó telefon és főleg a két évvel ezelőtti mezőnyben az volt.(sőt, az akkori legjobb volt szvsz)
Attól meg hogy kikapcsolva ébreszt még nem lesz egy telefon "nem annyira rossz" (persze nem az), szóval ne kötözködj -
Pistakiss
őstag
válasz
Emilchen #36393 üzenetére
Háát!
Nekem idén nyáron jár le az előfizum, nagyon gondolkozom, hogy mi lenne az a telefon, ami ezt a készüléket le tudná váltani. Formailag nincs vetélytárs, szolgáltatásban csak a 4G hiáyzik, de az a szolgáltatómnál még nem érhető el, fényképekkel meg vagyok elégedve, kijelző is nagyon jó, talán a frissítés az, ami hiányérzetet kelt. -
ferob
őstag
válasz
Emilchen #36355 üzenetére
Azt, hogy nem nyomod le a beírt szöveg után az entert a billentyűzeten, ami jelen esetben egy nagyító.
(#36354) Cilindrik: Szerintem inkább csak felfedezted az egyik funkcióját az energiatakarékos módnak vagy egy beállításnak, miszerint alvó állapotban bontja az adatkapcsolatot, hogy kevésbé merüljön a készülék.
Valószínűleg az a néhai alkalom akkor fordul elő, amikor a telefon kijelzőjét bekapcsolod és gyorsabban elindítod a böngészőt, mint amilyen hamar visszaáll a kapcsolat. -
ferob
őstag
válasz
Emilchen #36206 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy egy mp3 hangfájl tartalma milyen nyelven van, valamint az is, hogy azt milyen verziójú operációs rendszerről másolnád a telefonra, mert ezektől nem függ az, hogy a telefon milyen adott formátumokat támogat.
De ezek mellett nem értem, hogy számodra miben kéne alkalmassá tenni a telefont, hogy fájlt tudjon fogadni, mert a fájl kiterjesztésétől függetlenül is, ugyanúgy kell a készülékre másolni az adott tartalmat, ahogyan bármi mást, viszont ezek után nem tudom, hogy te mire gondolsz és mivel próbálkozol, mert az mp3 az nem egy szöveges formátum, még akkor sem, ha az adott hangfájlban éppen beszélnek.
-
ferob
őstag
válasz
Emilchen #35907 üzenetére
Rövidebb módszer nincs, mivel azok a telefonok, amelyek nem listázzák a magyar nyelvet, azokat sehogy nem állítod át magyarra szimpla nyomogatással, főleg úgy, hogy 4.2.2 alatt egy alkalmazásnak a nyelv megváltoztatásához külön engedély szükséges, amit csak adb-n keresztül lehet megadni.
Minden telefon a gyári beállításokra való visszaállítás után angolul indul, így utána kell a listában kiválasztani a magyar nyelvet, mivel a te telefonod hazai szolgáltatótól van, ezért alapból nem fordulhatott elő az az eset, hogy nincs a listában a magyar nyelv, mert azok a telefonok többnyire nem is európai régióba szánt darabok.
Így inkább ne is említs semmilyen titkos módszert, amit te sajnos nem láttál, mert azt a két perces műveletet, amit megcsináltak neked a szolgáltatónál, azt bárki meg tudja csinálni, akinek a listában van a magyar nyelv.
A frissítés, amiről kérdeztél, az pedig csak egy szimpla alkalmazás frissítés volt, így nincs különösebb jelentősége.
-
Steve1207
veterán
válasz
Emilchen #34619 üzenetére
Nem hallottam ilyenről még, viszont a cseh szerviz elég trehány munkát végez. Nekem most ment 7. alkalommal vissza és tudnék még pár emberkét mondani, akiknek szintén ilyen minőségi munkát végeztek.
(#34623) gzbotii: a fogkefe nagyon hatásos, oldalra söprögesd, meg fel le szintén, nagyon sokat kiszed, el se hinné az ember, hogy annyi kosz elfér benne. A hátlapi hangszóróján ugyanez, utána korrekt lesz. Az értesítő led-en lepődtem meg, hogy milyen fényes lett, pedig elég gyakran takarítom
-
Heroldg18
tag
válasz
Emilchen #34282 üzenetére
Ezt a leírást egy kedves fórumtárs, kirkri írta nekem:
A linken szereplő zip-et csomagold ki a C meghajtóba közvetlenül.
Tehát a C-n legyen az adb mappa, benne a fájlokkal.
Dugd rá a telefont a számítógépre.
A telefonon a Settings > About > Software information > More> Build number pontra nyomj rá hétszer, amíg ki nem írja, hogy developer lettél.
Aztán visszalépsz egyet és a Setting menüben megjelenik egy olyan menüpont, hogy Developer option. Azon belül ki kell pipálni az USB debugging opciót.
Ha a feltelepült a gépre minden driver a telefonhoz, akkor nyiss egy parancssort a számítógépen.Ha ez megvan, akkor sorban a következők lépésről lépésre (egy sor, egy parancs):
cd\
cd adb
adb shell
pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION
(ezt a sort valamiért nagyon széttördeli de ahol nagy kihagyást látsz ott csak egy szóköz van!! )Ezzel a jogosultság megvan, hogy a magyar nyelvet be lehessen állítani. Letöltöd a Play-ről a Morelocal2 alkalmazást és beállítod vele a magyar nyelvet.
Ha bárhol megakadnál írj nyugodtan!
[ Módosította: CoolMan ]
-
kirkri
addikt
válasz
Emilchen #33693 üzenetére
Akkor ha szerencséd van csak a bekapcsoló panelen lévő nyomógomb ment tönkre. Tegnap linkeltem valakinek, hogy mennyibe kerül egy ilyen panel. (A te esetedben vele ellentétben szerencse, hogy nincs klikkelés hang, mert ha lenne, akkor sanszos lenne egy alaplap hiba, mivel nálad a kis műanyag gomb nem deformálódhatott.)
(#33694): Az LG Magyarország nem tudom miért szívatja a népeket ezzel a nem Magyarországon vásárolt terméket vidd oda, ahol vetted. Anno a tévémmel is ezzel rémisztgettek. Tudomásul kellene venniük (valójában nagyon is tisztában vannak vele), hogy az EU-n belül vásárolt termékre ugyanazon garanciális feltételek vonatkoznak, mint az itthon vásárolt termékekre.
Elhiszem, hogy fáj nekik, hogy a leleményes vásárló, ha módja van rá külföldről szerzi be ugyanazt a terméket, amit itthon a hivatalos csatornákon keresztül ők csak sokkal drágábban tudnak adni, de ez ellen nem tudnak mit tenni. (pontosabban próbálkoznak, azért ijesztgetik a vásárlókat ezzel a garancia dologgal). -
Steve1207
veterán
válasz
Emilchen #33475 üzenetére
Rányomsz a linkre alul és megadod a lapot (írja is majd szépen, hogy add meg a weboldalt). Elől jelenik meg a weboldal, utána pedig kapcsosban alapból, hogy "[link]". Ezt akár átírhatod bármire, mert ez a szöveg rész, ami itt megjelenik az oldalon. A hivatkozást pedig az eleje befolyásolja.
Konkrétan a felépítés: [ L:idebeírodaweboldalcímét][idebeírodmijelenjenmeg][ /L]
a szövegközt pedig kiveszed az elején és a végén, csak nem akartam, hogy bekavarjon -
g0n21
senior tag
válasz
Emilchen #28815 üzenetére
Csak annyira, mint amennyire az, hogy ha nadrágzsebben, akkor meg a herékre van rossz hatással.
Meg azok a kérdéses eredetű archív röntgenképek, amik az emberi koponyáról (agy??? röntgenen nincs agy részletezve) készültek, hogy a mobiltelefon használata fizikailag roncsolta az agyukat.
Ha ez valaha tényleg igaz is lett volna (bár kétlem), a mai telefonok annyira minimális "sugárzással" működnek, hogy ez a veszély akkor fenyegetne (talán), ha 50-100 évig megállás nélkül csörögne a zakód mellzsebében. -
kosturica
őstag
válasz
Emilchen #23212 üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor amikor az utolsó led is folyamatosan világít, akkor van teljesen feltöltve. Különben a világ legjobb cucca
! Nemrégiben Németországban jártam busszal, mintegy 1500 Km-t mentünk. Végig rá volt dugva. Megnéztem 4 filmet, játszogattam +zenét hallgattam. Az út végén a telefonom aksija 100 %-on állt, a töltő meg 3/4 ig
!!! Itthon is jól vizsgázik, egy héten egyszer töltöm, akkor is, ha mindennap használom.
-
-
g0n21
senior tag
válasz
Emilchen #20145 üzenetére
Tudom.
Google fiókba settings backupom van, az adataim HDD-re kéthetente mentve vannak (kameraképek, a többi mind valamilyen felhőben van)...
De bármilyen okos (root nélkül már nem olyan okos) backup nélkül bosszantó újra belakni a telefont....
És mivel JB frissítés után kétszer is szükségem volt rá, hogy ne csináljon hülyeségeket (1. FR előtt semmilyen WiFi-re nem volt hajlandó csatlakozni, utána, a második FR előtt pedig másfél óra kijelző idő volt a max, hiába tiltottam le "anyámat is"...) de a maival eddig nincs gond... -
Steve1207
veterán
válasz
Emilchen #19095 üzenetére
Vodás vagyok, jött egyből.
ISTI: Best Deals
-
LouiS22
veterán
válasz
Emilchen #17208 üzenetére
Szerintem az AK-nak van ügyfélszolgálata, ha fizettél, azt ők látni fogák és segítenek. Keresd meg őket holnap.
"Vásárlás után ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a termék aktiválásához szükséges regisztrációs kódot elküldje."
Ez alapján úgy vélem, hogy hívni fognak, és megkapod a kódot. Tehát nem generálódik automatikusan, hanem Akadémiai Gizi ügyintéző fogja neked manuálisan elküldeni.
-
Sera26
aktív tag
válasz
Emilchen #17185 üzenetére
Ugyanez van nálam is.Más androidos telóval nincs ilyen,viszont előfordult többször is már olyan,hogy a HOX csatlakozása után minden wifis eszközt ledobott a router.Ilyenkor csak router restart segít...eddig még nem találtam megoldást.Ja,és a HOX wifi jele max-on van,tehát az ismert wifi antenna hibához nincs köze.
-
LouiS22
veterán
válasz
Emilchen #15172 üzenetére
Nem is fog kiírni.
1. Kapcsold ki teljesen a készüléket (a powerrel, amiről most már tudod, hogy a gomb a telefon tetején
).
1. Nyomd le és tartsd lenyomva a hangerő le gombot (telefon oldalán).
3. Nyomd hozzá meg és tartsd lenyomva kb. 10 másodpercig a power gombot, közben pedig tartsd lenyomva a hangerő gombot is.Engedd fel és a telcsi bootloader módba fog bootolni.
Alternatív megoldás, de ehhez már szükséges némi android ismeret is, plusz telepítve kell lennie az android SDK-nak. Telefon USB-re dug, adb parancssor windózból. adb reboot-bootloader (de szerintem ez neked nem lesz meg, úgyhogy maradj a mezei megoldásnál).
-
KZP
őstag
válasz
Emilchen #13411 üzenetére
Nem ajánlok semmilyen zsíroldót a kijelző tisztításához, mert leszedni a gyári zsírtaszító réteget. Gyárilag eltűnik róla az ujjlenyomat, de ilyen vegyszeres tisztítások után nem fog!
Egy sima, langyos vizes (nedves) papír törlőkendővel nagyon szépen meg lehet -foltmentesre- tisztítani.
A fentieket egy iPhone-os kolléga tapasztalata alapján írtam. -
BenHans
addikt
válasz
Emilchen #13336 üzenetére
Ha van kontaktlencsés a családban, akkor tudom ajánlani kijelző tisztításhoz a folyadékot, és hozzá egy mikroszálas törlőkendőt, az is jó amit a szemüvegekhez lehet venni, de ami sztem a legjobb az a szarvasbőr kendő(én azzal waxoltam az autót is
mert mindenre jó, amire vigyázni szeretne az ember).
Na, vissza a lényeghez, a kontaktlencse folyadékban van valami olyan anyag ami a lencséről is leoldja a szennyeződést, és zsiradékokat és nálam a kijelző is szép tiszta lett -
rígel
őstag
válasz
Emilchen #13336 üzenetére
Először is fontos a portalanítás. Sűrített levegővel le szoktam nyomni a port, majd monitortisztító, vagy ablaktisztító (teljesen mindegy)+ puhább fajta papírtörlő. Hetente 2-3 ilyen tisztítással a DHD-mon egyetlen karc sem volt mikor eladtam (több mint 1 évesen) és a HOX-on sincs egyetlen karc sem. Fóliát sosem használtam egyiken sem.
-
james008bond
őstag
válasz
Emilchen #9052 üzenetére
Több akkura szakosodott progi szerint rajta kell hagyni még egy ideig, h valóban 100% fel legyen töltődve (csepptöltés). Másrészt pc magazinban olvastam,minél nagyobb töltöttségen teszem töltőre, annál magasabb a töltési ciklusa, ez kissé egybevág azzal,h litiumos akksit NEM szabad teljesen lemeríteni, mert tönkremegy ( az akku elektronikája nem is engedi, de ha sokáig "lemerülve hagyjuk, kampec )
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Emilchen #8697 üzenetére
Elnézést, most vettem csak észre, hogy írtál, jónak tűnik ez is, leesés esetén biztos hogy nem lesz semmi baja a telefonnak, egyedül attól tartok, hogy esetleg nagyon melege lenne a készüléknek, bár gondolom figyeltek erre, hiszen eredeti kiegészítő.
Ha megvetted írhatnál róla pár szót
-
james008bond
őstag
válasz
Emilchen #8700 üzenetére
Ennél a bűvészmutatványnál sokkal egyszerűbb, ha felteszel mondjuk egy magyar ékezetes billentyű programot. Pl Anysoft.
(#8705) hurrikan: Direkt megvettem Asphalt 6-ot pár napja, mivel kimondottan azt írták Playen és Gameloftnál is, hogy támogatja a One X-et...a program apk nevében is van erre utalás, az intrónál tovább még se jut. Ennyire amatőr banda lenne? Ugyanakkor egy csomó Gameloft game meg simán megy házilag átírt apk-ból. Azért ez egy vicc.
-
BenHans
addikt
válasz
Emilchen #8484 üzenetére
Fel! Most már itt is.... [User manual]
rol33 megelőzött de legalább van már angol és magyar is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest