Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
blackmacs #35132 üzenetére
Az érdekes, hogy találtál olyan helyet, ahol olcsóbban megteszik, mert a szolgáltató saját kódot használ a hálózati zár feloldásához, amit csak ők tudnak, így kétlem azt, hogy egyáltalán bárki meg tudná csinálni.
Ahhoz meg, hogy legyen működő módszer ezt megkerülni, minimum S-OFF kéne, ami nincs. -
xtibi
tag
válasz
blackmacs #7049 üzenetére
Gondolom Kínából jön és nem fizettél szinte semmit a szállításért (Standard vagy Economy Int'l shipping). Kb. 20 munkanap.
Ha fizettél némi aprót a szállításért és azt írta repülősen jön, akkor csak pár nap.
Nézd meg a szállítási módot és az ebay-en kikeresed x módon kb. mennyi idő ide.
-
Loboda
senior tag
válasz
blackmacs #6839 üzenetére
Innen kicsit olcsóbb, Kidigi Car Stable Mount Holder Cradle Charger w !
-
Xaels
félisten
válasz
blackmacs #6056 üzenetére
Én kinéztem egy olyan asztali állványt/tartót amibe bele van ez építve. Megy a tv mellé és ha kiépítem az itthoni Wifi-t akkor hálózaton keresztül mehet majd a filmezés, legalább is remélem minden megfelelően fog működni.
Nekem csak egy alap 23"-os Samsung LCD-m van. A 30nm-be ez elég és amúgy sincs olyan műsor ami megérne nagyobbat.
-
twine
veterán
-
bounty123
őstag
válasz
blackmacs #5599 üzenetére
Tévedés amúgy, hogy csak dombornyomott lenne jó netes vásárláshoz - én a sima visa electronnal is simán meg tudtam oldani, igaz most már régóta virtuális mastercard netkártyával vásárolok, amire mindig csak annyit teszek át a rendes számláról, amennyi kell. Így még akkor sincs gáz, ha vissza próbálnának élni a kártya adatokkal.
Végső esetben paypallal (ami az ebay alap fizetőeszköze) bankkártya nélkül is tudsz vásárolni, utalhatsz a számládról a paypal accountodra, amit levásárolhatsz.
-
Isual
veterán
válasz
blackmacs #5293 üzenetére
jóvannakko nem én vagyok a hülye... pont ez tapasztaltam... néztem is nagyot, hogy kikapcsolva töltöttem 8 órát és délután már 40% alatt volt...
mondjuk sosem szoktam kikapcsolva tölteni, csak kipróbáltam (ja és igen, nekem is tovább számolta az akkuidőt, egy restart után kezdte újra)
-
james008bond
őstag
válasz
blackmacs #4918 üzenetére
Nem mellesleg szerintem azért nem nagyon lehet kapni hozzá tartozékokat pl Expansys-nál, mert néhány kedves ember nagy tételben berendelt a gyártóktól, aztán meg ebay-en próbálja eladni ( láttam pl olyan eladót, aki a gyári pattintós-előlapos-kitámasztós tokot, mely kb 7000 Ft 35000 Ft-ért kínálja és készleten van nála 10000 darab...
)
(#4927) Szpisti én már játszottam is egy párral
-
james008bond
őstag
válasz
blackmacs #4795 üzenetére
Speedshopban 990 pénz, van fekete, fehér meg lila
Kb ugyanolyan gagyi hatást kelt, mint a "polymer műanyag" "rengeteg előnyös tulajdonsággal" ( Case-Mate Smooth tok ), csak az 12.54 Eu-ba kerül és sokkal nehezebb a telefonra feszíteni ( kb mint a telefon szétszerelése
). Most nézem, amit linkeltek: hátlap nem olyan csicsás mintás, viszont nem is csillog, hanem matt a felülete.
Viszont PSAir fekvő bőr övtok nagyon klassz, jó minőségnek tűnik és pontosan a telefonra szabták 22.56 Eu Expansys-nél.
Ugyanott ( Speedshop ) Brando Ultra Clear fólia 2990 Ft, viszont nagyjából illeszkedik -
Dicker
őstag
válasz
blackmacs #4795 üzenetére
2.400 pénz.
De én nekem jobban tetszik a 4.000-es.
http://www.mobilkiegeszitok.hu/termekek/htc-tokok-htc-one-x-gel-tok-6089/6089/Főleg a fekete telefonhoz a szürke.
szerk.: Igen
Amúgy amazonon sokkal többféle tok van. Azt is ajánlom. -
42861
senior tag
válasz
blackmacs #4444 üzenetére
Mkvmerge progival kiszedegeted a fölös hangokat (ha van) az mkv-ból, hogy csak a magyar maradjon pl. Így talán befér 4 GB alá. De amúgy szerintem tök fölösleges mkv-val kínlódni, én nem találtam olyan lejátszóprogit a telefonra, ami élvezhető szinten tudta volna lejátszani.
-
Kronk
őstag
válasz
blackmacs #4064 üzenetére
Én 2012.04.29-én rendeltem online, a héten többször is felhívtam őket, és hiába van az online feltételekhez írva, hogy 6 munkanapon belül küldik, az szerdán lejárt.
A telefonban azt közölték, hogy a 6 nap, az csak tájékoztató, és inkább 6-10 nap az igazi.
Na ez kedden fog lejárni, ne tudom mit szerencsétlenkednek vele ennyit... -
Valkűr
addikt
válasz
blackmacs #3120 üzenetére
Én nem szeretem ezeket a tokokat, úgy kell belepattintani a telefont, és utána kivenni meg művészet..A DHD telomhoz vettem hasonlót, azt hittem letépi a telefon oldalát. Én olcsóbban notesztokot nem találok hozzá, valahol láttam de azóta sem tudom merre. Ami van az meg vagy 7500 ft.
-
Xaels
félisten
válasz
blackmacs #2812 üzenetére
Nálunk már 1,5-2 éve ilyen fél évekkel hosszabbítgatják meg a szerződést. Jelenleg is úgy hallottam megint kiírnak tendert erre.
Az öröm az ürömben, hogy túl sokat emlegetem őket, hogy most hívtak, hogy hűségprogramon belül vásárolhatok kedvezményesen készüléket tőlük csak épp nincs az a telefon ami érdekelne.
-
-
Xaels
félisten
válasz
blackmacs #2647 üzenetére
Érdekesség csak. A Qualcomm ugye 2 maggal teszi amit tesz míg a Tegra 4-el, de Quadrantban a részpontszámokban van egy igazi érdekesség. Mégpedig, hogy a Tegra a CPU-ra kap 2-szer annyi pontszámot míg az S4 a Mem és I/O-val egyenlíti ki a különbséget. [link]
Igazából azért is jó ez a cikk, mert megnyugtatja az embert, hogy nagyjából ugyanott van a 2 verzió egyszerű felhasználói szemmel nézve.
-
Isual
veterán
válasz
blackmacs #2161 üzenetére
6k expansys-tól (meg gondolom mindenhol annyi)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
blackmacs #1871 üzenetére
nekem volt mar 1-2 keszulekem, koztuk tobb htc es ami elvileg konkurenciaja volt az sgs1-nek, vagyis a desire.
hat inkabb errol ne vitazzunk, hogy melyik milyen, melyik az ertekallobb, melyikre portoltak, portolnak kulonbozo romokat, melyikre van nagyobb valasztek kernel es modem teren.
szoval onmagaban SZAMOMRA a kinezet nem biztos, hogy eleg.
ez egy elegge osszetett dolog, plane ugy, hogy egy tiszta, szuz, "programok altali piszkok nelkuli" telefont fogtok a kezetekbe.
nehany honap mulva latunk igazabol tisztan, most meg elso benyomasok vannak, kinel jok, kinel kevesbe jok.
ettol fuggetlenul a topic cimeben szereplo telefon szuper, csak engem az elso kezbevetel nem igazan gyozott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest