- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Szia!
Miért telefonos topic-okban kérdezed meg, amikor ott a fejhallgatós is? Ott szerintem előbb kapsz válaszokat, a kérdéseidre. Persze ezt csak az én kesze-kusza logikám alapján gondolom.
-
-
Xaels
félisten
Persze. A telefonról az utolsó pillanatig nem került ki kép, sem konkrét info és nem tudnak egy aprócska kis félkész szoftvert kapun belül tartani?... Ez egyszerű marketing fogás, vége az olimpiának és kellett valami ami fenntartja az érdeklődést ezért "véletlen" kiengedtek egy ilyen alfa buildet amivel tele lesz a net pillanatok alatt.
-
Xaels
félisten
-
Gabó75
senior tag
Sohasem értettem ezt az eq dolgot a zenelejátszóknál. Miért kéne más hangzást beállítani a daloknak? Nem az a legjobb amikor közel úgy halljuk, ahogy megkeverték a zenét?:-) Motorola Atrix 2-esem van és teljesen kész voltam, hogy a nemhivatalos ICS-t kipróbálásánál minden zeném teljesen máshogy szólt, ami a térérzetet illeti. Ugyanis a hangbeállításnál alapértelmezettként bekapcsolva van a stereó widening... Ezt csak azért tartottam fontosnak elmondani, mert hangmérnök vagyok és azon vagyok, hogy minden hangrendszeren jól szóljanak a keveréseim.:-)
-
hurrikan
addikt
Ugyan olyan a hangzása fülesen mint az SGS3-nak.
Abban kicsit erőteljesebb a basszus, viszont halkabb. Külső zenelejátszók persze csodákra képesek basszus emelés terén is.Hangszórót nézve is hasonló a helyzet, SGS3 kicsit jobban adja a basszust viszont betorzít a hangszóró. OneX sokkal tisztábban, hangosabban, picit kevesebb basszussal szól és nem torzít.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest