- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
Lacopapi #35258 üzenetére
Néha lehet nagyon jó vételeket csinálni, sok svédet nem érdekel, hogy jóval olcsóbban adja el a dolgot. Csak sokszor az arabok lecsapnak rá. Egyre többször látom hirdetésben, hogy csak akkor telefonálj ha normálisan tudsz svédül, meg sokszor nem is hirdetik meg a cuccot igazán. Ez is egy helyi adásvételi topikból van a Facebookból.
-
Avicularia
veterán
Újra bejelentkezem a topikba. Asszonynak vettünk egy fehér one x-et és mikor elmentünk érte akkor láttuk, hogy vadi új. A fickó mondta, hogy a szekrényben állt eddig, nem is használta. 1000 koronáért adta ami kb. 34-35K, nem tudom hogy áll most a forint. Ennyit azt hiszem simán megért.
-
Avicularia
veterán
válasz
sprinter24 #29880 üzenetére
Pont az volt a lényeg, hogy mennyit megy el asztalon állva, minden szinkronizációval együtt, sim nélkül.
-
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22 #29869 üzenetére
Sajnos egyre kevésbé működik itt is bizonyos dolgok miatt, de ezt nem részletezném, már kaptam figyelmeztetést rasszista hozzászólás miatt a fórumon.
Egyébként hogy a témához is hozzásszóljak, vettem egy one-t és a one x pihen az asztalon. Minden funkció megy rajta szinkronizálások minden amikor még használtam, csak a sim kártya van kivéve belőle.
Így ilyen üzemidőt sikerült elérni -
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22 #29845 üzenetére
Nagyon egyszerű, kérlek. Itt svédben van ilyen, megmondják, hogy 2 évig ennyiért vagy annyiért fel kell töltened a kártyát minden hónapban. Ha nem akkor feketelistára kerülsz, miután még egy könyvtári könyvet sem tudsz kivenni, nem kapsz lakást, sem tévé vagy internetelőfizetést vagy bármi mást amihez szerződést kell kötni.
-
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22 #29607 üzenetére
Nem hazudtolja meg magát a htc:Nincs több frissítés a tavalyi HTC-re
Nem hiszem el, hogy megint megcsinálják. Pedig megint a one-okat nézegettem, nem kéne htc-t venni megint. De megfogtam telefonboltban egyszerre a one-t és az s4-et és egyszerűen nem tudom megvenni az s4-t, mintha valami olcsó vizipisztolyműanyagot fognál a kezedben a one-hoz képest -
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #28829 üzenetére
szerintem is, de megmagyarázza és nekem nincs kedvem vitatkozni
néhány embernek biztos megcsinálták a telefonját nyitott bootloaderrel,de szerintem ez elenyésző lehet -
Avicularia
veterán
ebben a topikban a kolléga állítja, hogy nem ugrik a garancia nyitott bootloaderrel [link]
mi is a valóság akkor? -
Avicularia
veterán
válasz
Pachenkoooo #25334 üzenetére
1 dollárért már tudsz venni ebayen.
-
Avicularia
veterán
OFF, de jó kis poén
-
Avicularia
veterán
Asus transformer 300-ra most érkezett a 4.2.1. Kíváncsi vagyok hoxra mikor jön.
-
Avicularia
veterán
Most vettem észre mit tud a google now. Rákerestem egy boltra a Malmöben a laptopon miközben be voltam jelentkezve a google-ba. Mind a hox-on mind a transformeren kint van a gnow widget. Látom hogy mindkettőn megjelent a widget-ben a menetidő percben a és a forgalom a keresett boltig.
Gondolom ez csak nekem új -
Avicularia
veterán
Megy az a real racing 3, csak nem a marketböl kell letölteni
Csináltam gyorsan egy videót asus transformerrel a hoxról, hogy fut rajta[link] -
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #23781 üzenetére
Nekem is ez volt a problémám, tegnap linkeltem screenshot-okat.
Gyakorlatilag mindig ébren volt, nem ment deep sleep-be.
Leinstalláltam a poweramp-ot, újraindítottam és már közel sem fogyaszt annyit a wakelock-on belül a mediaserver mint előtte.
Mindjárt rakok fel képeketMég beleférek a szerkesztési időbe
-
Avicularia
veterán
Az komoly, mit csinálsz szegény készülékkel
Nekem van rajta egy fekete szilikontok, a kabátom belső zsebében hordom. Nyárra vettem egy övtokot,hogy ha nem hordok kabátot akkor legyen hova tenni, de alig használtam mert az elmúlt nyáron kb 2 hét volt mikor kabát nélkül ki lehetett menni az utcára. Na majd idén talán jobb lesz. -
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22 #23380 üzenetére
Kinézetre nekem is bejön, de nem értem pld ezeket a gomb cserélgetéseket, akkor szvsz béna csempés win kinézete van a főoldalnak (ha ez kikapcsolható akkor bocsánatos). Elsőre pozitív az összkép egyébként.
Reméljük S-OFF lesz, különben biztosan el sem gondolkodok a megvételén hála a htc hozzáállásának a garis ügyintézésemnél. -
Avicularia
veterán
Aki a celebverzióra vágyott és van felesleges 799 dodója +45 a postára most vehet egyet. Sőt azt írja S-OFF!
[link] -
Avicularia
veterán
Aki szedett már szét hox-ot tudna esetleg arra mondani valamit, hogy mit lehet állítani a proximity sensoron?
Nem cseréltek alaplapot és most működik, azt írták valamit állítottak rajta.
Nem túl vidám dolog root nélkül mindent egyesével visszaállítgatni
Valamit csinálhatnának ezzel, nem hiszem hogy átlagfelhasználóknak ne lenne rá igénye. -
Avicularia
veterán
Visszakaptam a telefonomat végre megjavítva.
Nem kaptam magyarázatot arra nézve mi volt ez az átverési próbálkozás a garanciával. A hátlapnak telesen más árnyalata van ,jóval világosabb mint a régi volt.
Lehet rosszul emlékszem, de mintha az előlapi kamerán nekem nem lett volna benne lencse. Valszeg ezt hiányolták amikor azt írták, hogy hiányzik a kameralencse. -
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #22957 üzenetére
Nekem legalább 8 éves a magyar voda kátyám és simán megy a hoxban. Ebayről rendelt kivágóval vágtam ki.
-
Avicularia
veterán
Újabb fejlemény van a telenoros hox-ommal. Azt írják a szervizoldalon, hogy állítottak a proximity sensoron
azt lehet? kicserélték a kijelzőt ,a hátlapot, az akksit és a tömitéseket. Szoftvert frissítettek rajta állítólag. Szerintem nem jött ki újabb szoft az elmúlt 3 hétben.
Ahhoz képest, hogy megvonták a garanciát mert szakadt volt a garanciacimke nem tudom mi történt velük
Valami nagyon nem stimmel ezzel a javítással. -
Avicularia
veterán
Mondjuk nem tudom eldönteni adatok hiányában, hogy a htc vagy a telenor a hibás. Sanszosabb, hogy a telenor, de hát a htc kötött szerződést azzal a szervizzel amiben szerelték a telefonomat, szóval igenis lenne rá ráhatásuk, csak nem akarnak semmit csinálni.
Ráadásul az első ügyintéző a htc-nél akivel beszéltem azt mondta, hogy nem én vagyok az első aki ugyanilyen panasszal fordul hozzájuk. Fogyvéd is hasonlót mondott, hogy többen keresték már őket hasonló panasszal, de sajnos nekik nincs jogkörük intézkedni, nekem kell bírósághoz fordulnom. -
Avicularia
veterán
válasz
Bulitt #22368 üzenetére
Igen ez jó ötlet, csak sajnos az én esetemben azt hazudták, hogy szakadt a garanciamatrica a telefonban és hiányzik a kameralencse? ami nem is tudom mi, a külső plexi vagy műanyag védő megvan,nem tudom mire gondolhattak kameralencse alatt. Ez ellen hiába videózod körbe beadás előtt.
Ja és a htc hozzáállása miatt nem valószínű hogy vásárolok még egyszer htc telefont. -
Avicularia
veterán
Én is leírom a svéd szerviztapasztalatomat. Ma visszaadta a telenor a hox-omat amiről ugye megvonták a garanciát. A szerviz készített állítólag képeket amit feltöltött a saját weboldalára, de ezeket a képeket nem lehet megnézni,mivel üres weboldal jön be. Ráadásul összekarcolták a kijelzőt is ami beadás előtt karcmentes volt.
Szombaton és tegnap felvettem a svéd htc-vel a kapcsolatot, akik először segítőkésznek mutatkoztak, de tegnap közölték, hogy nem tudnak mit csinálni és részükről lezárták az ügyet.
Felhívtam a fogyvédet, ahol azt mondták hogy a garanciától függetlenül van 3 év szerintem a magyar szavatosságnak megfelelő jogom, de ezzel bírósághoz kell fordulnom, mert a fogyvéd csak tanácsokat adhat nincs jogköre másra.
A telenor shopban a múltkori bunkó eladó után kifogtam egy normális főnököt ,aki szintén nem tudta megnézni a szerviz által készített képeket, ráadásul azt mondta tök igazam van mikor azt mondom, hogy miért nyúltam volna bele a telefonba, mikor volt rá rendes gyári garanciám, amivel éltem is a készülék 2 hetes korában.
Ha egy gsm boltba vittem volna be akkor ugye azért még pluszban fizetnem is kellett volna.
Szóval felvett egy új jegyzőkönyvet és visszaküldte a szervizbe újból.
Kíváncsi vagyok mi fog történni. -
Avicularia
veterán
Na voltunk bent a telenor boltban ahol leadtuk a készüléket javításra. Visszaküldi a szerviz javítás nélkül, garancia megvonva. Az említett összeget a telenornak kell kifizetni. A boltból először a telenor saját szervizébe küldik. Nem értem, hogy leadáskor sem az eladó sem a telenor saját szervizében nem vették észre, hogy hiányzik a kameralencse
Simán tovább küldték a htc-nek javitásra, akik megállapították, hogy hiányzik a kameralencse és szakadt a garanciamatrica.
Jó,hogy vigyáztam rá mint a hímes tojásra. Azt mondta az eladó, hogy biztos bevittem egy sufnigsm-be javítani valamikor. De miért tettem volna ilyet, ha egyszer van rá rendes gyári garancia?
Szánalom amit csinálnak és sehogy sem tudom bizonyítani az igazamat. Kíváncsi vagyok mit mondanak a fogyvédnél. -
Avicularia
veterán
válasz
Pistakiss #22036 üzenetére
Mondjuk nem értem, költségnek 241.25 SEK (8230 Ft) van feltüntetve áfával. Ha alaplapot cseréltek,akkor az sehogy sem jön ki ennyire. Vagy visszakapom ugyanazzal a proximity szenzor hibával amivel leadtam.
Ja itt nincs cserekészülék és a garanciaidő sem hosszabbodik meg a szervizben töltött idővel. -
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
válasz
Hegasus #22032 üzenetére
Már csak röhögök ezeken az embereken. 4 éve élek itt, és elég sok garanciális problémám volt ez alatt az idő alatt telefononnal, laptopokkal,asus transformer tablettal, logitech egérrel. Minden egyes rohadt alkalommal volt valami probléma, egyszerűen nem lehet simán elintézni semmit. Görcsbe rándul a gyomrom arra a gondolatra, ha garanciáztatni kell valamit.
-
Avicularia
veterán
Fúú de felb@szta az agyamat a svéd telenor.
Nézem az oldalukon a telefonom státuszát, hogy mi van, mikor kapom vissza. Erre az van ott ,hogy sérült volt a garanciacimke, hiányzik a kameralencse, fizetős lesz a javítás. Pedig én egy karcmentes telefont adtam le javításra. Felhívta a barátnőm a telenort, akik szerint bele lett nyúlva a készülékbe. Ja amikor előzőleg cserélték a kijelzőt pixelhiba miatt, akkor nyúlt bele ugyanez a szerviz.
Ennyit a jó svéd garanciális ügyintézésről. Minden alkalommal közelharcot kell vívni valamiért, egyszerűen mindig valami probléma van.
Persze nem hagyom annyiban, megyek az itteni fogyvédhez. -
-
Avicularia
veterán
válasz
kosturica #21688 üzenetére
Esetleg valakinek tapasztalat,hogy régebben szolgáltatónál vásárolt még független hox-a alaplapcsere után maradt független vagy függővé vált?
Másik kérdés OFF itt.Asus Transformernél megbolondult az akksikijelzés,kb 2 óráig hd filmnézéskor sem csökken a %. Aztán elkezd csökkenni és kb 32%nál lekapcsol. Próbáltam HR-et de nem ált vissza az akksikijelzés a normális kerékvágásba. Valami ötlet? Nincs nyitva a bootloadere, nincs rootolva,gyári rom.
Meg vagyok átkozva,minden cuccom beszart,már csak a laptopom hiányzik hogy letérdeljen.
-
Avicularia
veterán
2 hetes korában volt szervizben pixelhibával. Akkor kijelzőt cseréltek.
Le is adtam, most kb 3 hét pihi.
Ami miatt aggódok,hogy az itteni aprónetről vettem április végén ha jól emlékszem. Szolgáltatós telefon a telenortól van, de szerződés és előfizetés nélkül lett véve. Nem tudom,hogy a proximity szenzort csak alaplappal együtt lehet-e cserélni, de nehogy utána függő legyen a telefon. -
Avicularia
veterán
Úgy néz ki behalt a proximity szenzorom. Pár napja írtam,hogy szarakodik a viber. Most már minden alkalmazásban amiben telefonálni lehet egyből lekapcsolja a kijelzőt és nem tudom lerakni sokszor a hívást csak ha kikapcsolom a power gombbal aztán vissza és taskváltásnál kilövöm a programot,akkor leteszi az aktív hívást.
Már minden telefonálos programot leinstalláltam,de ugyanúgy csinálja,sima htc tárcsázóval is.
Próbálok egy hard resetet, de nagyon nincs kedvem hozzá utána 2 napig molyolni a beállításokkal.
Adhatna a htc is olyan programot mint az asus, amivel root nélküli készülékeken is le lehet menteni a programok beállításait, mentéseit. -
Avicularia
veterán
válasz
aAron_ #21545 üzenetére
Nem tudom milyen hiba, de sokszor felidegesít,hogy letenni sem tudom a hívást mert nem kapcsolja vissza a kijelzőt. Bosszantó mert elég sokat használom a vibert napi szinten.
Egyébként ICS alatt kiváló volt a hangminőség viberen sokkal jobb mint gsm-en, miután frissült JB-re azóta mindenki panaszkodik, hogy sokszor alig hallanak. -
Avicularia
veterán
Békés, boldog karácsonyt kívánok minden topiktársnak!
-
Avicularia
veterán
Szánalmas egyébként, hogy mostanában bármit updatelnek, legyen az program vagy os vagy akármi, majdnem hadititokként kezeli a gyártó, hogy mégis mit javítottak. Lassan senki nem ad changelog-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest